Új privát üzeneted érkezett!

Solya, Evarita!
Üdv köztünk, írjatok gyakran!

Szépek a pocifotók!

Holnap megyek cukor terhelésre. Drukkoljatok, hogy be bírjak érni a kórházba reggel 7-re a megadugóban...

Mindenkinek szép vasárnapot!

Kép
Kép
lbernuska

Solya! Evarita! Gyertek ti is talira! Kérek elérhetőséget, és ha vagytok IWIW-en, az ottanit is! Meg hozzájárulást, hogy felkerüljetek a talis táblára - ha tudtok jönni.

Berni, Sinaszi! 27-re rögzítve!

Kép
zölddisznó

Szia Mindenkinek :D !

Köszi mindenkinek aki írt nekem pár mondatot :lol:

Aida:
Te a görcsöket hol érzed és milyen erősségűek?
Mi már 3 kórházat megjártunk a görcsölések miatt...az egyik ebből egy nagyon csúnya szalmonella mérgezés volt, akkor bent is voltunk 4 napig brutális fájdalmakkal...úgyhogy nagyon finoman a kifőzdékkel kismamák...
...tényleg van valakinek olyan ismerőse aki terhesség alatt kapta el ezt a csúnya ételmérgezést???...csak azért kérdezem, mert nagyon féltettem/féltem is/ az én kis pocaklakómat.
A dokik ugyan az mondták, hogy ez nem jut el a babához...

Zsuzsa:
Te hányadik hétben jársz?

Mindenkinek nagyon csini pocija van!!!!

:D :D :D
evarita83

Hu még valami...a Szent István Kórházról tud valaki valamit????Ott fogok szülni :wink:

Szép estét Mindenkinek:)
evarita83

evarita:
Akkor neked bélgörcseid voltak/vannak. Nekem sajnos méhgörcseim voltak, menszi jellegű fájások fordultak elő, bár 9 hetes terhesen volt nekem is egy durva bélgörcsöm amivel kórházba szállítottak, de utána egy mellékhelyiség látogatás után minden elszállt. A méhgörcseim azóta nincsenek meg mióta emelt adag (1500 mg) napi magnéziumot szedek. Ill. a méhem görcsöl, csak nem fájdalmasan, keményedéseim vannak, átlag napi 5-6, bár ma meg tegnap volt 10-15 is sajnos. :( Jobbulást neked! A Szent István kórházról én csak jót hallottam. ;) Elvileg bababarát.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

evarita én sokat tudok arról a kórházról mert a 4 fiamból az utsó 3-at ott szültem.
kérdezz nyugodtan.

aida
Béke tér 1. csepeli sportpálya.pizza pazza étterem.
szupeer finomat csinálnak.

jahh és a szeptember 27-ke nekem csak akkor jó ha jóó délután lesz a tali mert ugye aznap van a BNV-n a börze.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! Naná, hogy délután!

Kép
zölddisznó

Aida:
Sajnos egy kicsit rosszul fogalmaztam az előbb...az állandó méhgörcseim mellé sikerült összeszednem a szalmonellát.
Kb. a 13. hét óta vannak a méhgörcsök(kórház látogatások, kivizsgálások...) a szalmonellát a 19-20. héten sikerült elkapnom, ami nagyon brutális gyomorgörcsökkel , hasmenéssel és lázzal járt...azt hittem, hogy soha nem leszek jobban, de szerencsére a 4. napra enyhültek a fájdalmak és hazaengedtek a kórházból.A héten ismét nagyon fájdalmas görcseim voltak(lent a petefészkemnél), alig tudtam aludni...és mozogni, de hála mára már jobban vagyok:):):):) és ez a lényeg:)
Dokim szerint a méhszalagok nyúlnak és ez okoz ilyen kellemetlen fájdalmakat.
evarita83

Vera:
Akkor az tökéletes lenne! Nem ismerem, de ha szerinted jó. Zöldi?? Mit szólsz? Bár nem tudom Bkv-val mennyire megközelíthető!?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ha Béke tér, akkor a HÉV jó oda, nem?
De tuti megoldjuk!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,megjöttünk a nyaralásról!Fantasztikusan jó volt,ígérem holnap visszaolvasok és reagálok amire tudok,de most nagyon fáradt vagyok,még gyorsan összepakolom a kisfiam ovis cuccait,mert ugyebár holnap kezdődik,aztán bezuhanok végre a saját ágyamba.Mert mindenhol jó,de...tudjátok ti is!Holnap pedig shoppingolni kell mennünk,mert a kislányomnak aki csak 22-én kezdi az ovit,még egy csomó holmit be kell szerezni.pusszantás.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hú tök jó, akkor oda én is tudok menni!! Hozzánk nagyon közel van, majd párom elvisz kocsival és értem is jön. Várom már!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sziasztok csajok!

en is nagyon orulok, hogz megismerhettelek titeket! mindenki jo fej! es a helyszin is nagyon szupi volt. :D biztosan a kovetkezo is nagzon jo lesz!

jelentem visszaerkeztem angol foldre. es termeszetesen eso vart!a gepen megismerkedtem egy zsanett nevu lanzyzoval, aki pont sheffieldbe jott au-pairnek es tok kozel fog lakni hozzank. telcsi szamot csereltunk :)
kettonk kozott meg egy total hiper aktiv huszoneves volt. akitol teptuk a hajunkat. egyfolytaban pofazott. es kredezgetett, ez miert van az miert van ott. a vegen kezdtek eledezni a gyilkos osztoneim. :twisted:
ja es egy orat kestunk.

evanita. udv a csapatban. irj jo sokat!

jelentem 2 het mulva mi is kezdjuk a hozzaepitest a hazhoz. ferjecske szerint 12 het alatt kesz lesz. nekem meg 15 het van hatra. remeljuk nem akar elobb jonni. :shock:

zoldi. a szexualis eletet meg nem sikerult rendbetenni. mert hullafaradt voltam mire hazaertunk.
a babarucik mind befertek a borondbe viszont a kremturo es a tv paprika otthon maradt. :twisted:

szep napot! mennem kell dolgozni. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

asszem vissza kell szoknom az angol billentyuzetre. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Látom lányok jól telt a tali! :lol: Irigy-irigy :oops: :lol: Sokat gondoltam rátok!

Mush:
remélem kipihented magad!Bosszantó lehetett az huszonéves!

Solya, Évarita:
üdv itt!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok lányok!

Írigykedve néztem a találkozóról készült képeket, örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
Meglepően sokan érdeklődtetek a diéta iránt, ezért csináltam egy 1 hétrer való mintatáblát. Ebben a lehető legegyszerűbb ételek találhatók, de akinek van még kedve főzőcskézni, kutyulgatni, azoknak ebédre ajánlom a következő étkeket is, amik nagyon light-osak, de finomak: bármilyen sült hús tzatziki salátával v. görög salátával, csőben sült zöldbab tengeri halfilével, frankfurti saláta, pulykamellcsíkok Stroganoff módra sós túrógombóccal, sajtos csirkemellrolád pikáns paradicsomszószban, zukkinivel töltött haltekercs stb. Ezekből nyugodtan lehet nagyobb mennyiséget is enni, alacsony a kalória- és szénhidráttartalmuk. akit diétára fogtak, az próbálja meg betartani. Én évek óta csinálom, kisebb-nagyobb bűnözésekkel, de jó cukoreredményekkel. Tegnap kicsit nagyobbat bűnöztem az első oszályos fiam tiszteletére, aminek eredményeképp étkezés után másfél órával 8,1-es cukrot mértem. Még soha nem volt 7 fölött sem a diéta óta, úgyhogy kicsit megijedtem, de reggelre helyreállt a rend. Megfogadtam, hogy soha többet nem csinálok ilyet. Szóval kevés tészta és rizs, sok zöldség, tejtermék és sovány húsféle, lehetőleg minél több tengeri hal (tengeri herkenytyű nem!), bogyós gyümölcsök stb. Mindent lehet enni, csak mértékkel. Egyébként a neten is lehet találni tápanyagérték-táblázatokat, amivel ki tudjátok számolni, hogy miből mennyit szabad. Egy idő után meg már számolás nélkül is megy a dolog. Szóval íme a tábla, kitartást mindenkinek!
Üdvözlettel:
Laura
1220256727.6491.xls

Kép
Kép
szeles4

Mush! ...akkor majd ma este legyen meg az a "rendbetétel" :wink:
Ti is jól kicentizitek az építkezést!

Szeles! Most nagyon nem vagyok irigy. Ügyes vagy!

...mentem haematológiára, meg függönyt nézbi.

Kép
zölddisznó

Sziasztok,
én is irigykedve néztem a képeket. Nálunk mindig közbe jön valami, és a változást nekem kell megoldani, vagyis én mondok le valamiről. Sajnos. Ezzel most kicsit jól fel is húztam magam, hiszen annyira beleéltem magam, hogy megyek.

Zöldi: küldtem neked sms-t 3/4 4-kor, kérted,hogy akkor jelezzek, ne várjatok hiába. Nem lehetek olyan hülye, hogy elírtam a számod (3186236). Furcsa is volt, hogy nem küldtél vissza egy ok-t, de gondoltam, vezetsz, vagy ...

Szóval én úgy látom, hogy nekem a hétvégi talik olyan bizonytalanok, hogy én kizárólag a hétköznapikra szavazok, bár azt hiszem most is elsősorban azt jelöltem, de gondoltam én mindent megoldok. Hát, nem.

Csepel? Csak miattam ugyan ne változtassátok, de szerintem valami központi hely mindenképpen jobb lenne. Elég sokan vagyunk, egy központ mindenkinek egyforma távolságot jelentene, szerintem. Én Csepelen utoljára 15 éve voltam. Most Érdről gyakorlatilag egész nap utazgathatnék. De ha mindenki másnak jó, természetesen legyen. Szerintem bármelyik Plázában van 'beülős' hely, de ha jó az idő, kint is lehetnénk. (Tetőterasz, stb.)

Aida:
Nekem egy hentes mondta, hogy mielőtt az oldalast megsütjük főzzünk belőle egy levest (nem kell teljesen puhára főzni), ezután süssük meg (viszonylag hirtelen), és úgy nem megy össze. Kipróbáltam, tényleg jó úgy. Egy próbát legközelebb neked is megér.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

bb:
Sajnálom, ez a Csepel ötlet, miattam volt, mert orvosi tilalom alatt vagyok, nem mehetek sehova az utcasarkon túl. Zöldi ajánlotta, hogy akkor legyen közel oda ahol én lakom.. Persze ha többeknek nem jó, miattam ne rakjuk ki ide a világvégére. Mert Csepel sajnos tényleg az.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Laura, köszi a menüsort!

Kép
trombibébi

laura. ezt a menu sort majd otthon en is megnezem. nekem nincs baj a cukrommal, de anyukamnal rettento hizasnak indultam. szoval most kezdhetem a fogyokurat vagy legalabbis afelet.

meg majd en is felteszem a talis kepeket.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Hétvégen nem voltunk itthon, anyóséknál múlattuk az idöt. :lol:
A sógormékkal votunk és kaptam sógórnömtöl csomó babahomit. Pulcsikat, nadrágokat, vastag téli kabátokat, bodykat!:lol: :lol:

Örülök, hogy jól sikerült a tali! :P

Zöldi!
Benne vagyok az ötletbe,hogy akár Németbe is szervezhetünk egyet!!! :wink: :wink:

Sajna a leményedéseim nem múltak el, péntek ,szombat kevesebb volt ugyan,de tegnap megint belehúzott és elég gyakran.:cry: Igyekszem nem idegelni magam rajta! :?
Voltam védönönél is pénteken emiatt, hátha van ötlete. Mondta,hogy terljem el a gondolataimat, nem feküdjek,ne számolgassam. :roll: Meg adott egy nyugtató teakeveréket. Nem mondhatnám,hogy használt, de nekem a megnézium se vált be, csak hasmarsom lesz töle! :? :?
susy75

susy:
Ha nem nyílik a méhszáj, akkor a keményedések teljesen ártalmatlanok! Orvosi gondolat. Tényleg, nem kell oda sem figyelni. Nekem a 15. hét óta vannak és mégis még egyben vagyok. És igazából még a méhszájam sem nyílt ki. Nem lesz semmi gond, ne aggódj!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
Èn is ezt mondogatom magamnak! :wink: :wink: Tényleg igyekszem optimista lenni és remélni,hogy nem nyílik ki korábban a méhszáj! :lol:
susy75

Solya,Vica!
Üdv itt!
Én is dec 16-ra vagyok kiírva!:D

ne lepődjetek meg ha nem mindenki ír vissza mert van akik már összeszoktak ismerik is egymást azok jobban érdeklődnek a másik iránt.

Én is írogatok van mikor nincs rá válasz, de olyan jó leírni mi történik velünk.Ha válasz is van az meg egyszerüen szupi mert nem érzed ugy h nem is figyel rád senki.
Probálok bekapcsolódni de teljesen más amikor veled nem történik semmi, hülyeséget nem akarsz írni, mert lehet h tapasztalatod sincs ja és ráadásul dolgozol.
De ez nem szemrehányás vagy sértődés akar lenni csak ugy írtam.

Még kettőt kell aludni és végre láthatom ujra a BÉBIKÉT!

Mindenkinek szép napot!
Látom jól sikerült a tali kár h én messze lakom:(

Kép

Kép
bellanitta

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 20:05-kor.
Vendég

sziasztok..

tul vagyunk az ovi kezdésen..kicsi lánykámnak nagyon tettszett.már hiányoztak neki a többiek.:D
én elmentem leadtam a táppénzes papirom aztán kimentem anyosomhoz és együtt pihentünk..:D
Üdv az ujaknak:D :wink:

Bellanita:akkor már nagyon izgulsz ,gondolom..én is minél közelebb a 4d annál jobban várom..de nekem még 3 hét..akkor lesz pénzünk sajna:S

Kis pocaklakom kezdi kihasználni a helyét.
LÁnyok nektek szokott olyan lenni hogy mentek és hirtelen nem tudtok tovább menni mert elkezd szurni a hasatok egy-egy helyen..?olyan mint amikor beszorul a levegő ,csak lent pocakszinten.ilyenkor ráfekszik valami idegre a csöppség vagy mi ez?

Kép

Kép
nikianya21

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 20:06-kor.
Vendég

niki. nekem meg nem volt ilyen.

bellanita. akkor biztosan nagyon varod mar!

boci. nektek fiu lesz, ugye? nem emlekszem :oops:

aida. dobsz majd aktualis tablit? koszi

megvettem halasz judit micimacko es baratai cd-t a babonak, meg mert Tony ismeri a Boldog Szuletesnapot cimu szamot. Az elobb lejatszottam neki utolag a szulinapjara. Nagy siker volt.

KépKép
KépKép
mush589

Kép Decemberi kismamik

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Üdv az újaknak! :D

Holnap megyek cukros lötyit inni :?
Mush! a hordozót természetesen otthagytam a boltban, kaptak még egy esélyt hogy azt hozzák amit rendeltem..

alkottam egy gyors esti pocakfotót, jó nagy,, :oops: a multkor megkérdezték hogy ikrek? :roll: :lol:
Mindenki vigyázzon magára és szép estét!

Kép
eszterke24

a kép lemaradt,,, :oops: Kép

Kép
eszterke24

Mush: igen eddig úgy tűnik hogy fiú, a múltkori UH-n eléggé egyértelmű volt. Szerdán majd meglátjuk, hogy változott-e! Remélem most már nem, mert akkor nem szeretném tudni, majd ha kibújik.
Eszterke: nem is olyan vészes, az enyém is itt tart. És nyugi nem olyan rossz a cukros lötyi. Citromot vigyél, egy felet nekem belenyomtak és úgy én simán lehajítottam.
Aida: köszi az új táblát.
Vendég

Bocika! köszike a tippet, már más is mondta a citromot, én mindjárt 2 szép nagyot bekészítettem :D de ha csak felet adnak bele... :(

Aida! tök jó a tábla! és amint látom vezetnek a fiúk !! :D

Kép
eszterke24

Sziasztok!

Ma voltunk 4d-s uh-n. Iszonyú szégyenlős fiam van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alig akarta megmutatni magát. Nem is sikerült jó felvételt csinálni. Az arcát folyton eltakarta a kezeivel, meg a lábaival. Na és a fütyijét is eldugta, csak a végefelé volt hajlandó egy kicsit megmutatni. Egyfolytában ásítozott (úgy látszik, unatkozik...) ivott nagyokat és nyújtogatta a nyelvét.

Viszont jó hír, hogy minden a legnagyobb rendben van vele, szépen fejlődik növekszik. Kb 800 grammos. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sózsák....

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége, mindenki szépen fejlődik, a bentlakók jól érzik magukat..... :lol: :lol: :lol:

Kép
dcili81

Eszterke: ha jól tudom annyit "szabad" beletenni. Én is egy nagyot vittem, de szóltak előre, hogy vágjam ketté, mert arra sincsenek felkészülve.
Cili: üdv a pöcsösök között. Eddig ti nem is tudtátok hogy fiú???!!! Vagy csak most lett tuti??? A lényeg, hogy jól fejlődik és minden rendben. Remélem nekünk is jó híreket mond majd szerdán a dokibácsi és egy kicsit 4D-zünk is!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Hát ma reggel nem jutottam el cukor terhelésre. 1 órával későbbre állítottam be az ébresztőt, mint kellett volna. :oops: Zuhanyzás közben kezdett gyanús lenni a dolog... Így aztán el sem indultam. Holnap hajnalban újra próbálkozom. :-D

Ma eldöntöttem, hogy szept. 15.-nél tovább nem vagyok hajlandó dolgozni. Ma Esztergomba kellett mennem és visszafelé pont elkaptam a délutáni dugót. :evil: Mire hazaértem, már alig bírtam kikászálódni a kocsiból.

Szeles!
Köszi a diétás étrendet!

Aida!
Neked meg a csodás táblát!

BB!
Ha ráérsz majd a szeptemberi talikor, én szívesen elviszlek kocsival. Csepel nincs Érdtől messze. Legalábbis nincs messzebb, mint a Margit sziget.

Eszterke!
Szép poci! :-D

Mush!
Pont a krémtúrót hagytad itthon??? :shock: Felelőtlen vagy!!! :-D

Niki!
Nekem ilyen hasszurkálásom még nem volt. Akkor most élvezed a nyugis napokat Hajni nélkül???? :-D

Vera!
Fiaid nélkül milyen? :-D

Kép
Kép
lbernuska

De tudtuk, hogy kukacos, csak jó lett volna látni a 4d-n is....
Majd ha kibújik gyönyörködöm benne..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dcili81

Én csütörtökön megyek cukros lötyit inni. A citromos megoldás mindenhol megengedett?

Holnap menni szeretnék Kismama klubba a kórházba, de nagyon meggondolandó, mert 10 lépés után már kőkemény a hasam. Pedig de jó lenne.

Úgy néz ki így terhesen nagyon jó kisugárzásom lett. Ma lesétáltam ide hátra a zöldbe, kis dombhoz. Kint volt pár család kisgyerekekkel. Háát, tapadtak rám a kislurkók. :D Az egyik kisfiú alig engedett el.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: ha Kistarcsára mész oda vihetsz komplett előre bekevert limonádét is. Veszel 75g szőlőcukrot (gyógyszertárban kimérik), azt előző este bekevered a vízbe (nálam fél liternél volt iható, a kórházban csak 2 decibe keverik, de szerintem simán mehet a fél literbe is...) és én abba csavartam egy egész citromot. Ha egész éjjel a frigóban van, másnap valszeg hányinger nélkül is meg fogod tudni inni...

Én csak 50g-t kevertem be, annál 5.1 lett a saját mérésű cukrom... (mondjuk én már 50 után is émelyegtem), a labori cukrom még nem tudom (legutóbb alacsonyabb lett 3 tizeddel mint a mérőmé...)

Skacok: fú de jó lehetett a tali... Sajna én úgy tűnik nem tudok majd egyre se menni mert a belvárosba bejutnom lehetetlen (ha tömegközlekedek az egy 1500Ft-os napijegy plusz minimum 2 óra zötykölődés, ha kocsival akkor meg dugó), Csepel meg a világ másik vége :(

Talán majd egyszer ha az Örs vezér téri Ikeában lesz a tali :)

Rólunk: Minden OK, a hasam bazi nagy, a lányommal ekkora a szülés előtt voltam. Dokihoz nem tudom mikor megyek, ma mentem volna de lefújta úgyhogy csak sejtem, hogy jól érzi magát a kistesó (akkorákat kalimpál, hogy néha csak lesek...).
Vendég

Nem oda megyek. Orvosi tanácsra, mivel nem tesz jót az 50 km kocsikázás, így ide megyek a Csepeli szakrendelőbe. Erről nem tud vki vmit?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szerintem hívd fel őket és kérdezz rá... vagy simán vidd magaddal és ragaszkodj hozzá, hogy te bizony a saját szmötyidet fogod meginni (szerintem jogod van hozzá). Mondd meg, hogy gyógyszertárban vetted hozzá a cukrot úgyhogy hagyjanak békén. (Általában mindenhol engedik a citromot csak ugye ehhez friss citrom kell azt meg a labornál elég randa dolog kicsavarni).
Vendég

berni. nem szandekosan hagytam otthon a kremturot, elhiheted. :wink: azota is atkozom magam miatta. :twisted:

en frissen csavart citromlevet vittem magammal, de volt nekik, igy az nem kerult felhasznalasra. sot auomatikusan ugy adtak.

csaki. nezed a szokest? lattam, hogy otthon mos megy a 3. sorozat. nem tudom miert, de annak csak 13 resze van, de itt holnap kezdodik a 4.sorozat. a ferjem mar be is allitotta a felvetelt.:)

zoldi. mar lellen vagy?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok,

SZupi volt a tali, orulok hogy megismerkedtunk, es remelem legkozlebb tobben leszunk :D

Csaki, en is itt lakom az Ikeanal az Orson, ha akarod en szivesen felveszlek, es mehetunk egyutt akar Csepel lesz akar nem.

Szeles, hatalmas koszi az etrendert, nekem is el kell kezdenem a dietat ugy erzem, mert elszaladta a lo egy kicsit az edessegekkel, es a heten megyek a terhelesesre. Hat nincs jo eloerzetem, szerintem magas lesz a cukrom :shock:

Zoldi, Trombi, jovo heten kedden kezdodik a 2-es Noin a felkeszito, ma beszeltem a szervezo nenivel. Ha szeretnetek, kuldom priviben a reszleteket es mehetunk egyutt...

Berni, hasonloan vagyok en is, jol birom az autozast, de a dugoban csak ulunk,es araszolunk, ne adj`isten meg a mosdo is messze van, az mar azert sok..mennyi ido alatt ertel haza?

Musi, Zoldi, egesz rakattantam a bababoltra ahol voltunk, koszi a tippet mindenkinek. Vasarnap elvittem a ferjemet is, pont hoztak ki uj cuccokat, de persze a feliratos kis bodyk meg nem jottek meg.

Aida, milyen a kismama klub? Hasonlo mint a mi talink, csak a kornyekrol?

Kép
zsiraf8

Hú hát nehezn,de visszaolvastam 4 nap termését.Mush jó lett a frizud...olyan kismamis!Sinaszi,nekünk csak két hetet kellett várni az új nyílászárókra,mit tudtak ülni azok 6 hetet?
Aki irta hogy a kislánya idő közben megkukacocodott,na az engem most jól megijesztett,mert én temérdek holmit beszereztem már rózsaszínben... :cry: Meg alapból már a nevén szólítjuk a babát.Én mostmár akkorát csalódnék ha más derülne ki.
Na szóval a nyaralás fantasztikusan jó volt,édes volt a 4 nap semmittevés.A gyerekeim rettenetesen élvezték a melegvizes gyerekmedencét,én azalatt kb 10 újságot kiolvastam, mert a védőnő tanácsára abszolut nem mentem bele a termálvizbe.A lábam lógattam bele egyszer.Csütörtökön reggel még megnézte a vizeletemet,most nem volt benne cukor,de ezentúl heti egyszer meg fogja nézni.
Niki én mióta itthon vagyok a gyerekeimmel 6 éve,azóta már kb 4 szer emelkedett a fizum de a táppénzem se meg a gyedem se lett sose több mert azt az összeget nézik mindig amivel eljössz.
Ma kaptam meg én is a határozetot hogy szept 22 től megszünik a gyesem mivel lyányom betölti a 3 évet,de már utána érdeklődtem hogy táppénzre kell mennem azonnal,mert a munkahelyem megszünik októbertől és ha a szabimat vennlm ki azalatt kirúghatnak,táppénz alatt pedig nem.Ha kirúgnának ugrana a 2 év gyed...Én is igy gyüjtögetem a szabikat majd ha a pici 3 éves lesz addigra.Hú szerintem egyenlőre sok belőlem,abbahyagom.pusszantás jóéjt.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kép Jázmin a strandon
Kép Mózes a hotelszobában

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zsiráf, köszi, érdekelnek a részletek a felkészítővel kapcsolatban - én mindenképp szeretnék menni!

Kép
trombibébi

bb! Nyócas helyett nulla! De no para, csak aggódtunk!
Csepel most azért lenne, hogy Aida is el tudjon jönni. Tudod, ő sajna pihenésre van ítélve.

Susy! Egyél másfajta Mg-t. Tuti beválik. És sokat! 1000-1500 mg-t.

Bellanita! Ha nem adunk választ valamelyik kérdésedre, akkor legyél erőszakos! Komolyan!!! biztos nem direkt! Lehet, hogy csak átsiklottunk felette.

Bocika! Sajna te tényleg elég messze vagy, de tavasszal szívesen sütögetünk a Ti kertetekben is! :wink:

Eszterke! Nem nagy az! Pont jó!

Cili! Király!

Berni! Ébresszelek? :wink: Helyes! Ne is dolgozz! Lopjuk együtt a napot! Jó ám!

Csaki! Októberit Örsi IKEÁban szervezzük! Tutikirály!

Zsiráf! Jöhetnek a részletek! Már nagyon rá vagyok izgulva! Írtam neked iwiwven, de majd személyesen "elintézzük" kedden.
Tök jó, hogy tetszett a bolt!

KipihentSarmi! Pusz!
Édesek a kölkök!

Kérek mindenkit, hogy taliügyben tegyen szándéknyilatkozatot! :lol: Köszi azoknak, akik eddig megtették - akár jönnek, akár nem. (Természetesen külhoniak és nagyonmesszelakók felmentést kapnak! :wink:

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?