Sziasztok!
Kditke ! Nem becézem a nevét ,ha becézgetem akkor azt szoktam mondani neki mucókám,cucokám stb! Az anyósom szokta Marcizni ,de nem szeretem ha így hívja. Miket csinál?????????? Hu ,hát szerintem mindent amit hasonló korú gyerkőcök ,bár Ő egy kicsit valahogy mindent gyorsabb tempóban (nem ér rá)
.Már 6 hónaposan mászott és felállt mindenhol ahol volt mibe kapaszkodni,10hónaposan ment 10és fél hónaposan futott ,ami azóta is tart futunk reggeltől- estig! Talán most már kezd vissza venni a tempóból (komolyodik):).Most már tudom ,régóta mondja a szavakat is( legalábbis az elejét) csak eddig nem értettem:).Azokat a szavakat ami pedig neki nagyon fontos gyönyörűen tisztán mondja ,(nem bízza a véletlenre ,hogy megértem vagy sem) mint pl., kulcs,doboz,dobom,ugrik,kutya,busz,autó,mámmá,becsücsül,kiszáll stb. no meg persze ANYA,APA.A napokban pedig feltűnt,hogy a pelusát húzogatja mikor bepisil,mert ha nagyobb dolog van akkor azonnal hozza a tiszta pelenkát:),remélem nem lesz gond a szobatisztaságra tanítással sem:) Alapban pedig nagyon kedves ,bújós, barátságos kisfiú akit a világon mindennél jobban szeretek,imádok!
Haj vágás: ne aggódj pár nap és megszokja a szemed a látványt:) ,ártani meg nem árt, Én 3x is levágtam a Marcell haját a nyáron ,most pedig hagyom had jöjjön egy kicsit mert szeretnék neki valami jó kis frizurát:).
Beusa: Bocs csak most kerültem képbe ,hogy Te csinálod a Babuci magán bölcsit,hát akkor Te pontosan tudod ,hogy mi a különbség a magán és az alapítványi között , gondolom nem társadalmi munkában teszed ezt a tevékenységet, minden haszon nélkül:) (de ez így is van rendjén ) . Kell ,hogy legyenek magán bölcsődék ,mert igény van rá ,valószínű engem is érdekelni fog a dolog ,ha ott leszünk, az árak engem is érdekelnének ,mert a másik m.bölcsi a Szivárvány Sziget árait láttam a honlapjukon.
Kérdés: Gyerek orvost kell keresnem a Marcellnak ,ha tudtok ajánlani megköszönném. Szeretném babausziba is vinni azt hol találok?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Szép napot!