Sziasztok Lányok,
mindenkinek szép napot!! itt az ősz! szept van, tök fura, olyan gyorsan megy az idő!
Szilvi: sajnálom pirit!! én igazi méhpempőt vettem egy méhészeti boltban. 4-6 villamos vonalán, ha leszálltsz az üllői úton (corvin mozi) és sétálsz a bal oldalon a mester u. felé, kb félúton van. drága, de szerintem nagyon megéri. a 15 gr-t (azt hiszem) kb 1,5 hónapig ettük a párommal , és én kicsit túladagoltam, mert többet ettünk a kelleténél. és ez kb 5000 -be került. a párom először teljesen kiakadt, h ilyen szarra költöm a pénzt, de amikor a 2. tégelyt vettem egy szót se szólt , és magától vette be az adagját! a mhelyen mindenki beteg volt körülötte és ő nem kapta el, és sokkal jobban bírta a munkát , stresszt!! én nagyon ajánlom mindenkinek!! szerintem jobb, mint bármilyen vitamin, mert teljesen természetes immunerősítő!! párodnak is adhatod!
Ditulika: nagyon szép a házatok!!! nappali, konyha, terasz, kissrác szobája (a kupit nem nézem most!!). a kissrác, meg hát nagyon rendetlen, az biztos, pedig olyan szép a szobája, h csak na. te meg nagyon rendes ,,mostoha,, vagy, h így figyelsz rá (szoba, ruházkodás, tanulás), meg sem érdemli!! a párodnak meg ezt nagyon kéne értékelnie!!!
Kata: kitartást a méregtelenítéshez!!! nagyon kemény!! igaz szeretem a barna rizst, de azt enni 2 hétig....
nem csináltam meg a padlizsánt, mert nem volt időm - erőm, amúgy meg volt egy csomó kaja, de ma v holnap!! majd beszámolok!
nagyon gyorsan itt lesz az okt!!!
Boni: Zsigi nagyon nagy fiú!! olyan gyorsan nőnek!!
Monic: szerintem látszik a pocid!! és a párod csak ne nevessen!! kell a dokumentáció!! nem csak ösztönzésképpen rakja fel ide az ember a képet, hanem szerintem majd amikor a gyerek elég idős lesz, érdekes lesz neki mutogatni, meg nekünk is később, h jé, milyen gyorsan nőtt.... én tök sajnálom, h nem írtam a pocakcm-t is.
rucik is nagyon jók!!