Sziasztok!
Nita: én is remélem róka még békén hagy egy kicsit. Egyébként délelőtt vagyok vacakabbul, de du már jó minden.
Kissedi: ugyanezt mondtam az ucssó mensimkor júliusba. Hogy kész vége nem érdekel semmi. Mert már nálunk is olyan kötelező volt minden együttlét, meg tényleg a babára mentünk és nem arra, hogy jól érezzük magunkat. Állandóan azt figyeltem mikor megy fel a hőm és mikor hajrá. De júliusba mikor megjött azt mondtam vége, és csak akkor leszünk együtt, ha épp jól esik. És tessék itt a baba a pocimba. Ja és szerveztünk ezer programot és kikapcsolódtunk.
Én is csak minden másnap szedem az elevitet, még így is hogy babás vagyok.
Bea-Nyanya: millió drukk!!!! Hétvégén várjuk a zebrás képeket!!!!
Bea: én ettem már ilyen hamit. Nagyon finom. Bár én a paradicsomot nem szeretem, de olyan jó szaftot ad neki.
Vernike: de jó, hogy újra indul a projekt nálatok. Nagyon drukkolok, hogy hamar összejöjjön nektek! Holnap meg a vizsgádra nagy kalappal!!!
(gondolod, ha nem érdekelne mi van veled, akkor páran ugyan miért hiányoltunk???? )
Nikole: részvét a vuk miatt. Elég hamar jött nálad.
Azért reméljük nem tart 8 hétig.
Pingi: én nem tudom, hogy a teszt pár órával mit mutathat, mert én nekem ha nega volt, akkor órák múlva is az volt. Mikor meg + azt az első 3 perce kimutatta. Szóval passz.
A hő és a nem megjövetel összefüggésbe van. Ha a hőd a ciklusod vége felé olyan 36,8-37,1 között mozog akkor van esélyed a babára, de amint leesik 36,5-6 körülire akkor aznap vagy másnap tuti mensi lesz. De ez függ attól is, hogy kinek milyen az alaphőmérséklete.