Sziasztok!
Ma beszéltem a nőgyógyászommal,jövő héten csütörtökön megyek hozzá beszélgetésre,meg cytora.Párommal,ha rendbe jön hétfőre,megyünk urológushoz.Mindegyikünk megnézeti magát,hogy rendben vagyunk-e.
Kissedi:
Ez a felfázás csúnya dolog tud lenni.Nálam rövidtávú megoldásként a sörivás szokott jó lenni
Az jó vesetisztító is.A peteérésről meg csak annyit,hogy kislánykám fogantatása elvileg a 17.napon történt meg,pedig 28 napos ciklusaim voltak.Erre a dokim csak annyit mondott,amikor kérdeztem,hogy ez hogyan lehet,hogy a női test csodákra képes!
És ez így is van!!!
Nita:
Hát,látod,eljött ez az idő is!Remélem minden eredményed rendben lesz,majd kérlek,írd meg,hogy mi a helyzet!
Nyanya:
Meleget küldtem,holnapra bocsi,kicsit rosszabb idő lesz,de sajna későn szóltál,már nem tudtam mit tenni,de szombatra,meg vasárnapra újra jó idő lesz!Jó pihit és vigyázz a kis pocaklakódra!
Nicole:
Marcinak már pedzegettétek a tesó témát?Hogyan fogadta,ha igen?
Zsu:
Hááát,nem fogjuk egy napon szülni most a manócskáinkat,de kívánok Neked (is)nagyon boldog és problémamentes hónapokat!Mi volt uh-n?Tudom,hogy csak estére mentek,de majd írd meg!!!
Judi:
Izgulok a vasárnap miatt,olyan jól beindultunk itt a topikon,remélem Te is babás vagy már!!!!!!!
Kisvirág:
Az a jó itt az első hónapokban,hogy olyan nagy változások történnek szinte napról-napra,hogy minden uh-n már mást látni,egyre többet a kismanócskákból!Örülök,hogy Veled is minden rendben!
Kutafüle:
Örülök,hogy Te is megnyugodtál!Máig nem tudom elképzelni,hogy én hogyan bírtam ki lánykámnál,hogy csak a 11.héten mentem el uh-ra!Azt tudom,hogy most ,ha összejön majd a baba,már elég korán látni akarom én is majd a kis foltocskát!
Encike:
Lányok hogyan fogadták a kistesó hírét?Nagyon érdekelnek a reakcióik!!!!
Bea:
Tartsuk egymásban a lelket,mert tudom,hogy mi is hamarosan pocakosak leszünk(hacsak Te már nem vagy az
ami könnyen meglehet
Mi tegnapelőtt állatkertben voltunk,tegnap meg a szomszédunk temetésén,ezért nem jelentkeztem.Mit ne mondjak,töltöttem már el jobban is a délutánomat,mint a tegnapit.Most már csak jobb jöhet,ugye ,lányok????