Na sziasztok, csak ideültem, pedig annyi de annyi dolgom van.... Most, hogy nem lesznek itthon a nagyok, muszáj rendbekapnom a lakást, spájz takizástól elkezdve, mindent, mert a nyáron nem ment. Bár Marci itthon, mert múlt hét közepén bekapott egy hasmenéses vírust, amiből nem keveredett ki, lévén nem tartotta a diétát. Drnő szerint legalább 3 nap diéta kell hozzá, ő meg 1 napot tartott, és még mindig fáj a hasa. Hanna viszont örömmel ment az oviba, nagyon örültek neki, össze-vissza puszizták
csak egyszer várta meg, hogy Gabi visszanézzen a sarokról, másodszor már rohant játszani.
Visszafelé olvasok: Riz, dehogy vagyok én szuperanya. Sajnos, rájöttem, semmi következetesség. Ahogy esik, úgy puffan. Nekem így könnyebb. De azért majd azt kíváncsian lesem, hányszor fogod bírni, hogy a kicsi felüvöltse Veronikát, és két nyűgös gyerekkel teljen el a délután
Nálunk itt kezdődött az elrontás. Szóval én meg rád vagyok irigy. Cumiról én sem tervezem leszoktatni, mert nincs hozzá elég kitartásom. Levi is nagyon cumis, úgy, mint Hanna volt, na meg a rossz példa előttem: Hanna azóta, mióta nincs cumi, csapnivalóan alszik. Na annyira nem vészes, de alig akar elaludni, és hajnalban mindig felébred, és cuccol hozzánk. Nem is meséltem nektek, megtaláltattuk vele direkt a cumit, mert úgy éreztem, nem tudott tőle rendesen elszakadni, és mondtam neki, rakja a párnája alá, és a cumitündér elviszi, és hoz helyette ajándékot. Meg is lett, és úgy érzem, mostmár megtörtént az elszakadás.
Jubi: lázcsillapítás,fájdalomcsillapításra ott a nufophen kúp, az nekünk nagyon bevált. De Zsuzsinál az a gond, hogy kihányja az antibiot. Én nem sokat szórakozok vele, lefog, nyelv lenyom, lenyomva tartva, míg le nem megy a gyógyi, azt kész. De nálunk nincs ilyen gond, simán megesznek mindent. Levi elropogtatja a folsavat
, mindig ott a kezemben a tea, és mondom neki, gyorsan nyeld le és ihatsz, és úgy megesz mindent.
Zsuzsi, tegnap beléptem, de te meg pont akkor léptél ki. Azt akartam mondani, hogy nem tudod szabiból megoldani a betegséget, vagy Peti nem tud bevállalni néha egy-két táppénzt? Amíg 180 nap nem telik el a munkából, addig a gyesből fogod kapni a táppénzt, ami nagyon-nagyon karcsú, huszonvalahányezernek a 75 %-a. Tehát napi 1000 sincs
Sajnos ez így van, ha gyes mellett dolgozik valaki.
Próbáld meg a tantum verdét fújogatni. Vagy van még egy másik spray, a bioparox, azt fel kell íratni, de nagyon szar az íze, de az antibiotikumos, dokid tudja, hogy nem bírja Réka az antibiot, és mégis felírja?
Linda, Laura ott a mély vízben van?
A múltkor itt volt az egyik haverunk, aki úszásoktató, és mondta, hogy nem baj, hogy nem kell a karúszó, jobb anélkül. Egyébkét köztünk Levi is lebeg, meg simán odauszizik, ennyit elértünk a nyáron
Szobatisztaságot hanyagolom, mert bár elég ügyes, de hiába, nincs még meg rá az igénye, és ha pelusban van, simán bepisil. Max. akkor szól, ha már jön, és érzem, hogy meleg a pelus. Majd eljön az ideje, de most nem foglalkozom vele.
Na mentem, sziasztok