UUUUUUUUUH Nagy volt ma a forgalom
Juti! Szegény Milcsi! Én se hagynám sírni, hogyha ilyen lenne. Nálunk mostanság, hogyha Kincsőnak nagyon nem tetszik valami, ekkor sír és mondja totál értehetően, hogy mamamamamamamama
Adri! Nagyon ügyi Anna!
Panka! Boldog szülinapot a legénynek!
Nálunk Kincső is igényli a cicit, de ő már megszokta, hogy csak reggel, este és hajnalban van. Elég neki így is egy cici. Fogalmam sincs, hogy az mennyi adag.
Nekünk viszont szörnyű éjszakánk volt. 2 óránként ébredt. Lehet, hogy fázott is nem tudom. Próbáltam betakarni, de fordult egyet és már nem volt rajta a takaró. Sajna még csak vékony hálózsákunk van, úgyhogy most plussz rugi is van rajta. Remélem így már jó lesz neki
Képzeljétek ma hajnalban megszült a barátnőm. Nem semmi volt, hozzá kell tennem, hogy harmadik gyermeke, de a második is közel ilyen volt, mint ez. Szóval:
Tegnap délelőtt elment a nyákdugó. Hajnal 2.15 elfolyt a magzatvíz. A férje hívta a mentőt és kérdezték, hogy hanyadik baba. Mondta, hogy harmadik. 3 perc alatt megérkezett. Zoli mikor ment be a kórházba, megállította a rendőrség ellenőrzésre. Mondta a rendőröknek, hogy engedjék már tovább, mert szül a felesége. Válasz: nem maga szül. A szemetek mindint ellenőriztek, központtól lekérték az adatot a kocsira és rá is. Mondanom sem kell, hogy a srác VPOP-s. Megnézették a biztosítékot, irányjelzőket, stb. Szóval mindent. Mire beért, mert még a kórházban el is tévedt, a kórház területén nem volt közvilágítás! Mikor megérkezett, beöltözött, adott egy puszit a feleségének és jött a doki. Szólt Zolinak, hogy kérem most álljon arrébb. Mondta Boginak a doki, hogy na kismama most nyomjon egyet. És már ki is pottyant. Pontosan hajnal 03:05-kor! Nem semmi mi? Semmi gátmetszés, csak úgy ennyi idő alatt világra jött egy baba.
Petrovits Bíborka:)