Sziasztok!
Na jól eltűntem, mi? Mindjárt leírom, hogy mi is volt.
Még aug. elején elmentem vérvételre, amikor levették az immunológiai vizsgálathoz is a vért. Az eredményre két hetet kellett várni. Amikor mentünk nyaralni, - azt hiszem az aug. 13-án volt - megint mentem egy másik vérvételre, amikor közölte velem az asszisztensnő, hogy a hepatitis b-m pozitív lett. Na gondolhatjátok, hogy mennyire kiborultam, végigsírtam az utat a Velencei tóig. Csak a kisfiam miatt mondtam, hogy ne maradjunk otthon. Ja, ott akkor levettek megint vért, megismételni a vizsgálatot, mert egy másik lánynak is pozitív lett az eredménye, aztán meg negatív. Közben eszembe jutott, hogy amikor terhes voltam Mátéval, akkor is megvizsgálták ezt, és hogy akkor negatív lett. De azért hazamentünk előkeresni a kiskönyvemet, amit persze hisztériás roham közepette találtam meg nagy nehezen. Na mindegy, a nyaralás végére lett meg a férjem eredménye, neki negatív, nekem is a 2. eredmény negatív. De mivel ez ugye egy-egy ezért tegnap megint voltam vérvételen és személyesen elvittem a laborba a véremet, mára meg is csinálták a vizsgálatot, negatív!!!! Szóval ezért nem jelentkeztem, mert teljesen ki voltam készülve, nemcsak magam miatt, hanem ugye a férjem, meg pláne a kisfiam! Na de most már jobb nem is belegondolni ezekbe a dolgokba.
További jó hír, hogy a 8cm-es cisztám teljesen felszívódott, helyette a másik petefészkemben van egy 3,5cm-es. (Még jó, hogy csak két petefészke van az embernek.
) Azt mondta a doktor úr, hogy valószínűleg nem reped meg a tüszőm, azért keletkeznek ezek, hétfőn megyek vissza megint uh-ra, megnézi megint, hogy mit csinálnak.
Most meg elkaptam egy hányós-hasmenéses vírust, már kedd óta döglődöm, ma voltam dokinál kaptam jó kis antibiotikumot, úgy döntöttem, hogy max. holnap fogom még szedni, aztán meg nem, mert nem kéne mostanság ilyeneket bevinnem a szervezetembe nem? De hát a vírus sem kell oda...
Szóval ez van velem.
Szilvi: neked nagyon drukkolok! Kívánom, hogy végre teljesüljön az álmotok!
Anda: jobbulást neked, szerintem is próbáld ki a homeós bogyót, én is kezdek egyre inkább szimpatizálni az efféle gyógymóddal, csak az a baj, hogy nagyon keveset tudok róla.
Tabati: ti még nyaraltok? Ja, és láttam írtad, hogy voltatok ti is ugyanakkor a Velencei tónál, amikor mi, kár, hogy nem tudtunk egymásról!
Lyndee: te meg már 24 hetes vagy? Hogy repül az idő? Vannak már név-ötleteitek? Már ha nem titok. Tudom, hogy valaki babonából nem árulja el, akkor megértem.