MONIC
De ari vagy! Kösszentyű!
Ja látjátok, nektek nem is mondtam, csak Monicnak, mert priviben kuncsiztam tőle a megmaradt gyogyijai közül, mivel felkínálta, hogy ebben a hónapban elmaradt volna az inszemem, mert a gyereknek iskolakezdés van, tanszerek, ruhák akinek van sulis gyereke tudja miről beszélek több tízezer forint. Mi még támogatást sem kapunk a cégtől.... talán idén kapunk egy tizest az csókolom, abból még veszünk egy dzsekit neki, mert a tavalyiak már biztos nem lesznek jók rá! Széltében meg pláne! Na szóval egy grammot nem is hisztiztem a férjemnek, mert belátom, hogy ez fontosabb dolog, mint az hogy most egy hónapig csúszik az inszemem. Még a párom meg a gyerek is mondta, hogy ne vegyünk neki semmi ruhát cipőn kívül, mert kapott az unokatestvérétől használtakat, no de kérem azért csak nem járatom használt cuccokba, jó ami olyan azt vegye fel persze de azért kellenek újak. Szóval én nem érzem magam gonosz mostohának, ebből látható is, mert tényleg a gyereknek meg van mindene, ha elhozta a leckéjét én tanultam vele, elvittük nyaralni a tengerre, stb
A szabályok pedig sztem kellenek, mert nagyon el van kapatva, szeretném hogy ne az legyen mint az unokatesómnál, hogy amikor kikerült az életbe sorra kapta a pofonokat, mert gyerekként álomvilágba élt, és nyüszítve rohant vissza még 18 évesen is az apjához. Mi nem fogjuk tudni patronálni felnőtt korában is, az anyja meg főleg, mert örül, hogyha saját maga meg tud élni albérletben.
Én egyelőre csak ennyit kértem tőle, tanulás, rend, némi fegyelem, de mindenek előtt hogy nekünk szótfogadjon, nekem és az apjának is!
Az én gyerekkoromban nekem ez természetes dolog volt, kérni sem kellett.
Pedig én sem voltam egy mintagyerek, na jó egy ideig az voltam (de csak azért mert anya erre nevelt! )
ZSUZSKA
Szerencsére itt nem kell legyőzni senkit, max a szülőket megregulázni egy picit, meg hát a gyereket is általuk, nem kell neki semmi más csak egy jó nagy adag nevelés és példamutatás, nem lenne ám ő olyan rossz gyerek, csak nem foglalkozik vele senki igazán! Ezt szeretném elérni a szülőknél, hogy ne csak a játék folyton, meg leküldöm biciklizni estig, vagy elviszem egész napra horgászni. Ez nudli. És igenis legyen megkövetelve tőle egy csomó minden.
Mindjárt le is fotózom nektek a szobáját, hogy milyen kupi van, megjegyzem egy hete takarítottunk ki, mert jöttek anyuék látogatóba! És ezt elnézi neki az apja!
Kismamaruci vásárlás, de jó, én is én is! Majd tegyél fel képeket, hogy milyeneket sikerült találni, biztos szépeket választasz! Csini leszel bennük!
Dita irigy-irigy!
KATA
Hát én így sosem fogyiznék, remélem lesz hozzá akaraterőd és használni is fog. Sok sikert hozzá! Remélem (ez is) meghozza a sikert a babásodás terén!
SZILVI
Kezd izgi lenni a dolog. Van tizes teszted? Holnap mindenképp dobj egyet, akár tizes akár 25ös! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++