Sziasztok!
Pár napig itt voltak a tesómék, úgyhogy semmire se volt időm. Egész nap úton voltunk, kipurcantam. De jó volt!
Orsi,
Ja, kaja téren tényleg így gondolom, viszont mivel én csak próbálom gyakorolni az egészséges táplálkozást (hiszen engem nem így neveltek ), így sokszor vétkezek pl. egy-egy kakaóscsigával, néha mekiset is eszem meg ilyeneket.
Anyu vmelyik nap kitalálta, hogy őzpörköltet csinál. Ettem belőle, olyan örömmel csinálta, de utána olyan undor fogott el! Mondtam is szegénynek, hogy nekem többet ilyen nem kell. Csirkéből én is combot szeretek…:D
Kata,
Mi a különbség a rántás meg a habarás között? Sose tudom…:oops:
Zsuzsi,
Jó kolpingozást!:D
Katyerina,
A levest mi is utáljuk apával!
Nagyon jó képek, gyönyörűek a csajok, és a 3-as kép is zseniális!:D Mi a jövő héten kapjuk a 3 hóst, ezek szerint tartanunk kell tőle? Nemáá’! Nekünk a doki azt mondta, hogy csak a tojásfehérje-allergiások nem kaphatják meg, mert csirkeembrión tenyésztik. Vállba kapják állítólag.
A fogát én először alaposan megmosom, utána kapja meg Ő a fogkefét, és dörzsölgetheti, ha akarja.
Anda,
Milyen volt a suli? Téli cuccokkal mi is jól állunk, kell még overáll meg cipő, bakancs. Már várom, hogy jól beöltöztethessem!:D
Fanni,
Hasfájásra kipróbáltátok az infacolt? Refluxot sajnálom…:(
Jud,
Én teszek egy icipici fogkrémet a fogkefére (max. egy lencsényit ), olyat, amit nem baj, ha lenyel. Ha veszel, fontos, hogy ne tartalmazzon fluoridot, mert ha amúgy is ásványvizet kap a gyerek (vagy babavizet ), akkor felhalmozódhat, és megszínezheti a fogakat. A tesómék jártak így, a gyereknek sárga foltok lettek a fogain, elég durva volt. Hál’ az égnek, a fluoridpótlás megszűntével a foltok is elmúltak. Én a dm-ben vettem nenodent-et, vagy hogy híjják…
Pompi,
Szervezni kéne egy topiktalit…:D
Emma,
Milyen bunkó ez a mensi! Megjött már?
Pár napig itt voltak a tesómék, úgyhogy semmire se volt időm. Egész nap úton voltunk, kipurcantam. De jó volt!
Orsi,
Ja, kaja téren tényleg így gondolom, viszont mivel én csak próbálom gyakorolni az egészséges táplálkozást (hiszen engem nem így neveltek ), így sokszor vétkezek pl. egy-egy kakaóscsigával, néha mekiset is eszem meg ilyeneket. Anyu vmelyik nap kitalálta, hogy őzpörköltet csinál. Ettem belőle, olyan örömmel csinálta, de utána olyan undor fogott el! Mondtam is szegénynek, hogy nekem többet ilyen nem kell. Csirkéből én is combot szeretek…
Kata,
Mi a különbség a rántás meg a habarás között? Sose tudom…
Zsuzsi,
Jó kolpingozást!
Katyerina,
A levest mi is utáljuk apával! Nagyon jó képek, gyönyörűek a csajok, és a 3-as kép is zseniális! Mi a jövő héten kapjuk a 3 hóst, ezek szerint tartanunk kell tőle? Nemáá’! Nekünk a doki azt mondta, hogy csak a tojásfehérje-allergiások nem kaphatják meg, mert csirkeembrión tenyésztik. Vállba kapják állítólag.
A fogát én először alaposan megmosom, utána kapja meg Ő a fogkefét, és dörzsölgetheti, ha akarja.
Anda,
Milyen volt a suli? Téli cuccokkal mi is jól állunk, kell még overáll meg cipő, bakancs. Már várom, hogy jól beöltöztethessem!
Fanni,
Hasfájásra kipróbáltátok az infacolt? Refluxot sajnálom…
Jud,
Én teszek egy icipici fogkrémet a fogkefére (max. egy lencsényit ), olyat, amit nem baj, ha lenyel. Ha veszel, fontos, hogy nem tartalmazzon fluoridot, mert ha amúgy is ásványvizet kap a gyerek (vagy babavizet ), akkor felhalmozódhat, és megszínezheti a fogakat. A tesómék jártak így, a gyereknek sárga foltok lettek a fogain, elég durva volt. Hál’ az égnek, a fluoridpótlás megszűntével a foltok is elmúltak. Én a dm-ben vettem nenodent-et, vagy hogy híjják…
Pompi,
Szervezni kéne egy topiktalit…
Emma,
Milyen bunkó ez a mensi! Megjött már?:twisted: