Monic,
Aspirin protectet hogy kell szedni? Én most vagyok 6. dpo-n, de nem szedek semmit az inszem mellé, nem mondták. De hétfőn lehet, hogy beszerzek folsavat, meg Aspirin Protectet. Hátha segítene ellensúlyozni a Closty méhnyálkavékonyító hatását.
Dita,
szerencsére nem éltem át, amit te, csak másik oldalról, nekem váltak el a szüleim. DE, nekem szupi dolgom volt. Apu új felesége óvónő volt, hamar megtaláltuk a közös hangot, anyu új párja is szuper. Azóta van két féltesóm (már nagyok). A két család tök jóban van azóta is, képzeljétek anyu, az új társa, a tesója meg a családja mind ott voltunk apuék lakodalmán, és éjfélkor az új menyasszonyt anyu tesójának a férje adta el. Ha szükség volt rá, volt, hogy a tesóm nálunk aludt...
Ja, és jövő szombatra szerveznek apu nagynénjéék egy nagy családi összejövetelt, leszünk vagy 40-en másod, harmad unokatesók..., évek óta nem volt így együtt az ennyire nagy család (mármint ez apu része), és most, hogy a héten voltam apunál megkérdezte, hogy anyut meghívták-e a "szervezők", mondtam, hogy nem, de amúgy is dolgozik, mire ő mondta, hogy hát nem tudja, de mégis a felesége volt, és csak meg kellene őt is.
Nekem ez így tök jó volt, gyakorlatilag az egészből azt vettem észre, hogy Karácsonykor két helyről kapok ajándékot
Nálunk nem voltak szabályok, hogy mikor megyek, amikor kedvem volt, mentem, szívesen fogadtak, nyaralni is mindig vittek.
Na ez jó hosszú lett.
Kata,
írtad, hogy nem vagy kibékülve a súlyoddal. Mindig is ilyen voltál? Vagy csak hírtelen lett több, mint szeretnéd? Egy éve még én is így voltam, már minden bajom volt, de nekem hirtelen lett igazán sok, és szerencsére azóta, hogy megtalálták az okát, már le is ment. Én kb. 30 évig küzdöttem, mire rájöttek, milyen egyszerű a probléma.
Megyünk ma szülinapozni, fél 9 körül el akartunk indulni, de ahogy elnézem magunkat nem igazán fog menni. Férjem még döglik, én lapitopihzom, Lilike Minimaxot néz...