Sziasztok!
Éjszaka már nem volt semmi baj szerencsére, Shine, evett is rendesen, aztán bohóckodott egyig az apjával, aztán aludt még négyig. De nem várom a következőt. Örülök, hogy rendben van minden! A medencevégű az farfekvés, de ilyenkor ez semmit nem jelent, nekem is ez volt, aztán egy hónap múlva befordult. Másnak meg csak az utolsó hetekben. Nekem az AFP-s volt az egyetlen ultrahang, amikor tovább tartott... Amúgy mindig futószalag volt, kivéve egyszer, amikor kifakadtam, hogy mindig csak azt mondják, hogy nem látszik a neme, de meg sem nézik, olyan gyorsan lezavarnak. Na, akkor tartott vagy tizenöt percig a vizsgálat, már fázott a hasam. Az a doki mondta, hogy szerinte fiú, de alig látszik. (Dr Demendi, ha jól emlékszem, csak egyszer voltam nála.) Mindenki más azt mondta, hogy nem látszik. És lám, igaza lett, pedig nem hittem el
.
Gabi! Gratulálok! Én nagyon hamar, már a tizenötödik-tizenhatodik héten éreztem a mozgást, de nekem is mindig abbahagyta, ha Apa odatette a kezét. Mondjuk olyan igazán csak a huszadik hét körül mozgott, akkor már Apa is tényleg érezte.
Nem egészen értem, hogy mi a baj a hálapénz.hu-val... Sajna alig hallgatok híreket, Apa a fő információforrásom. De én is megtaláltam azon a másik szerveren, írtam is.
(Láttam, mások is innen.) De azért érdekes vélemények vannak az új hálapénzes topikban, nem?