Sziasztok!
BENCÉKNEK UTÓLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT!
Lyly!
Jaj, ez szörnyű lehetett!
Férjed+Bencus hogy viselik?
Sajnos én már hallottam, hogy mennyire embertelenül bánnak azokkal az asszonyokkal, akiknek korábban kell megszülniük valamiért a babájukat, csak nem akartalak előre rémísztgetni, meg reméltem, hogy abban a kórházban jobbak a körülmények, mint amiről én hallottam.
Továbbra is nagyon sok erőt kívánok nektek, hogy együtt föl tudjátok dolgozni a történteket!
Utána viszont hajrá-hajrá kistesó!!! Orvos mondta már, hogy mikortól lehet próbálkozni?
Melyik kórházba fogsz átmenni?
Eszter!
Attila is mondta a sógornőmnek, hogy betegjogi képviselő, stb., de ő azt válaszolta - és én teljesen megértem -, hogy az már úgysem teszi meg nem történtté a dolgot. Azért valószínű, hogy a főigazgatónak+babás lapoknak meg fogja írni, hogy legalább mások ne hagyják magukat kitenni.
Keve apás korszaka nem hiszem, hogy el fog múlni, ő születése óta (meg előtte is) nagyon apás, ez a normális viszony velem úgy tűnik, csak egy közjáték volt.
Déváról csináltunk képeket, videót, mindent!
Neki sem ízlett, és ma az őszibarack sem.
Remélem, ő nem vérszegény. Keve az volt, ő 7,5 hónaposan még nem fogadott el semmi kaját, szóltam a doktornéninknek, ő kapásból mondta, hogy lehet, hogy vérszegény, csinált egy tesztet, és tényleg. Kapott vasat, és három nap múlva elkezdett falni.
Szerintem nálunk azért működik a dolog, mert ez nem kéttannyelvű, hanem horvát tanítási nyelvű iskola.
Köszi a híreket Eráékról! Önkormányzattól azért csak igényelje ezeket is, mert ennyivel is beljebb van, meg hátha küldenek karácsony előtt egy kis plusszt!
Házat nem lesz egyszerű eladni, mivel Kálmán után a gyerekek örökölnek, és a gyámügy csak akkor szokott hozzájárulni az eladáshoz, ha a gyerek tulajdona nagyobb lesz ezáltal.
Én is nagyon várom már Erát!
Melitta!
Szólj, ha már jó nektek a tali! Nekünk a szerda kivételével bármi jó.
Boscó!
Az oviból haza is Attila hozná, így nekem semmi gondom nem lenne vele, csak Kevét sajnálnám, hogy reggel is utazik háromnegyed órát, meg délután is. Szerintem ez elég sok egy ilyen kicsi gyereknek. (Még egy felnőttnek is.)
Fannika nagyon jó fej volt a dokinál (is)!
Attilával itt röhögtünk a dumáján!
Edit!
Nálunk is megy ez az elzavarás már hónapok óta. Előszőr csak néztem, hogy ezt honnan szedi, aztán rájöttem, hogy például a konyhából szoktam kiküldeni, vagy az egyéb veszélyes helyekről.
Levi nagyon megnyúlt! Hova lett a pocakja? Már tiszta óvodás testalkata van!
Ildi!
Ez a kilátásba helyezett műtét nem valami biztató!
Mindjárt nyitsz!
Izgi! Már reklámozod magad a környéken?
Natus így még otthon maradhat veled?
Viol!
Szia! Írj Dorkáról, meg magatokról! Dorka is jó nagyot nőtt, és nagyon szép kislány továbbra is!
Többiekkel is szívesen találkoznánk valamikor. Mit szólnátok egy Ikeás randihoz mondjuk péntek délelőtt? Ráér valaki?