Tünde, én most elvesztettem a fonalat. A tönkölybúza-kása van kölesből? Valahol lemaradtam...
Anyum védőnő eredeti szakmáját tekintve, bár vagy 10 éve nem 'praktizál'. Ő mondta, hogy pl annak idején az volt az elképzelés, hogy a homogénezett tejet kell adni a gyereknek, nem a 'sima' pasztörizáltat, aztán azóta még több a tejre érzékeny gyerek. Ma meg nem is találsz másfajta tejet a boltban, szóval hurrá.
Ez is annyit jelent, hogy mindig van olyan pont az aktuális haladó elméletekben, ami később megdől, de azt csak utólag tudhatod, szóval nem biztos, hogy nagy baj, ha valamit egy kicsit másképp csinálsz.
Becsengo, szépek a gyerekeid!
Susy, ez pont olyan, mint amit az oltással csináltak
egyik helyen ezt hallod, a másikon amazt, és végül egy harmadik verzió lesz az igaz. Csak azokat sajnálom, akik mondjuk nem néznek utána, megszerzik az igazolást a GYEDről, hogy majd arra kapják a bérletet, és még el is küldi majd őket melegebb éghajlatra a pénztáros, hogy honnan veszi ezt a hülyeséget, hogy neki jár!
Rózsaág, én is örülök, hogy tetszik a mei tai! Csak otthon próbáltátok? Majd meglátod, hogy milyen más így közlekedni! Samu több, mint 8 kilója ha hátulra kötöm, nem is érződik, annyira jól eloszlik a súlya benne! Pedig az enyém egy elég kezdetleges házi próbálkozás
Fülszúrás: öcsémnek a fülét, orrát, többször is szúrták, nem különösebben élvezte... Ha el lehet kerülni, én sem szeretném majd Samut így megkínozni, és jó eséllyel lesz ilyen gondja. Az én oldalamról is kapta a hajlamot, meg apjáéról is, neki még most is látszik két oldalt a füle mögött a heg, mert őt még műteni is kellett
Dytke, azért kérdeztem a kendőt, mert majd kiváncsi leszek a tapasztalataidra a későbbiekben is. A 'gyári' kendőknek egy speciális szövése van, pont ilyen anyagot én még nem láttam. Ezek hossz-, illetve keresztirányban nem nyúlnak, de átlósan igen, így tudnak jól a babára simulni. A vastagságuk is számít, meg mennyire puha az anyag. Léteznek direkt vékonyabb kendők is, de azok később, nagyobb súlyú babánál már állítólag kényelmetlenek, vágnak. A rugalmasság, illetve ponthogy rugalmatlanság is számít, azok, amik hosszirányban rugalmasak, szintén csak kisebb súlyú babákkal jók, mert 5-6 kiló felett már nem tartanak olyan jól. Szóval majd menet közben referálj, hogy a tiéd milyen, ha lehet!
Pandácska, én is megnéztem a videót (meg másikat is), tényleg nagyon édes, ahogy kicsit himbálva mászik
Nagyon nemrég még Samu is így csinálta, ma meg már csak a kondenzcsík látszik utána, úgyhogy ha eddig nem tettétek meg, akkor kössétek fel a gatyátokat, mert mostmár nincs megállás