Új privát üzeneted érkezett!

Nos! Azért mérges vagyok, hogy én nem lehetek ott, és így Mushival is csak jövő májusban találkozhatunk!!!! :evil: Azért Ti érezzétek jól magatokat és aztán várom a beszámolót! Azért ha úgy alakul, akkor csörgök Rád, Zöldi, hátha oda tudok menni... vagy valahol megtalállak Titeket!

Ja! És Apa mindjárt fotóz pocakot és felrakom... :roll: Mások szerint enyimé is nagy a korához képest!
Vendég

Niki! És ezt csak most tudtad meg? :twisted:

Sinaszi! Nem baj, ha később jössz! Várunk szeretettel! Bármikor.

Kép
zölddisznó

Mush!
Szép az új frizkód és a pocid is!

Zölddi!
Nem ígérem tutira, hogy 3/4 4-re ott leszek a szökőkútnál. Rám ne várjatok, ha nem érnék oda, akkor 4-kor a sziget bejáratánál beérlek benneteket. Tuti a táblázat. :-D Jelentem én már koránt sem hasonlítok a feltett képhez. Sajnos. :-( Az allergiától vörös szemeimről azért majd felismertek. :-D Az én számom is lehet publikus.

Kép
Kép
lbernuska

Oké Berni!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

megvolt a mai 4d és most már ezer % hogy csajszi.
1200 gramm körüli és nagyon husos és sok haja van nagyon.
Kép
Kép
Kép
Kép

a terhelésem 5,9-lett szóval szupiii.

tali:
én megyek tutira. zöldi küldöm a számomat privibe és kérem azt a táblát privibe :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok,

Zoldi, en is mennek a holnapi talira am!!

Mivel en is kocsival jovok, ugy gondoltam az Arpad hidnal parkolnek es onnan be, ha esetleg arrol meg jonne valaki.. :shock:
Ha nem, akkor jo nekem is a masik oldal majd atsetalok onnan.

ja, es szivesen mennek veletek delelott Musival a bababoltba is a Visegradiba..lehet csatlakozni?

Vera, nagyon szep nagy mar a babocad, es meg egy gratula a kis hercegnohoz :)

Zoldi, kuldom priviben a mobilszmomat

Kép
zsiraf8

Jó talit nektek holnap! Ha Pesten laknék és nem lenne a kisfiam, akkor én is mennék.
De azért szeretném majd olvasni, hogy milyen volt!

Pussz!!!!!!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Zsiráf! Naná, hogy jössz! :lol:

A bolt a Balzac Visegrádi sarkán van (Mária bababolt)
Musival a Radnóti Hegedűs Gyula sarkán találkozunk 3/4 3-kor. 5 perc alatt odaérünk. Jó lesz a bejárat előtt?

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

Autósok! Itt lehet a legjobban parkolni a környéken

Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!

Látom jó sok decemberi kismama van,ennek nagyon örülök.Én december 17-re vagyok kiírva,ksifiú lesz,Olivér.Szívesen ismerkedék,beszélgetnék pocakosokkal....:):):):)
solya051020
Káld

Pálinkás Jó Reggelt!
nem hiszem el, hogy elromlott az idő. a talira a nyári ruhámat akartam felvenni. :evil: :evil:

solya üdv köztünk. írhatnál egy kicsit bővebben is magatokról.

zsiráf. persze, hogy jöhetsz. zöldi már megadta a kordinátákat.:)

Vera. nagyon cuki Izabella!!!! Jók lettek a képek!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Üdv köztünk Solya!

9 utánra mondták a nyílászárót, de még sehol sámli... Végülis du. 2 is 9 után van...

Csatolok egy ma reggeli pocakfotót:

Kép
Vendég

Csatlakozom a pájinkás jó reggelthez!
Nem is romlott el! 24 fokot írnak délutánra. Jó az! Ha fázunk, majd bevonulunk a kerthelyiségből.

Üdv Solya!
Valljál! Mit lehet tudni Rólad?

Vera! Jeeeeeee!

Sina-gombóc nagyon formás! Gyerünk nyílászázók!

Kép
zölddisznó

De jó nektek,hogy taliztok.Úgy szeretnék én is, de nagyon nagyon messze vagytok :cry: (kb 700 km)
Na de sebaj, gondolatban veletek vagyok.
Ma amúgy nekem is pisilős napom van, reggel óta már legalább 5x voltam :roll: , és ez főzés közben elég bajos...lecsót csinálok, nagyon szeretem.
És megmutatom a pocimat is, meg a legeslegelső babaruhákat, amiket vettem :oops: Kép poci
Kép ruhák

Kép
galzsuzsa

sinaszi:szép a pocid.Jól látom, hogy az enyém nagyobb??És csak egy nap különbség van köztünk 8)

Kép
galzsuzsa

Sziasztok,

Zoldi, Musi, 1/4 4 kor landolok a bababoltban, okes? Anyukamat meg el kell vinnem elotte haza.
Ha kesnek, megyek a hidbejarozhoz a sorompohoz negyre.

Sajna nekem majd legkesobb 6 korul mennem kell, mert meg csaladi program van..

Kép
zsiraf8

Zsuzsi! Nyami lecsó! Én holnap főzök azt. Szép a dinnyéd! :lol: Ruhák is aranyosak.

...én már megint bűnöztem. Ha magánbölcsit nyitnék, simán fel tudnék öltöztetni 10 babát!

Ha majd elmúlik indenkinél a babonás időszak, és apák is engedélyt adnak a babaruha-vásárlásra, rakok fel vagy 100 ruhát, amit szívesen továbbadnék. Persze csak ha érdekel valakit.

Kép
zölddisznó

Zsiráf! Csörgess meg, ha odaérsz! ...hogy ne kelljen keresned: 06-20/310-62-36

Kép
zölddisznó

igen mot már jobb az idő, de reggel 7-kor mikor piacra mentünk, akkor hideg volt. na de a cocák olyankor még alszanak. :wink:

szépek a pocakok. a fodrásznál volt egy másik kismami , ő már 6 hónapos, de sokkal kisebb a hasa, mint az enyém. :roll: asszem én nagyon nagy uszómedencét biztositok a gyereknek.

zöldi. postázol külföldre is?

sina. reméljük hamar meghozzák a nyilászárókat.

találtam valamit, amitől az én babóm is beindul egy kicsit. Őszibaracklé. na de azt persze kint nem lehet kapni! meg szép őszibarackot sem, legalábbis a Tescoban.a környéken meg nincs egy zöldséges sem. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok!

csak egy gyors bekukk......

nem is birok visszaolvasani mert nagy a káosz nálunk,itt vannak a munkások,készül-szépül a ház...

Tegnap kiderült hogy nem kislányunk lesz hanem kisfiunk :D
Így kérem szépen átszínezni a nevem kékre :D

Érdekes fordulat de láttam a kukacát a kisfiunknak,így ez már 100%.

KépKép
lyndee

oke, szam mentve, sietek

Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Jó talizást és szórakozást mindenkinek!!! Irigyellek, hogy tudtok talizni! :oops: :cry: :lol:
Remélem képeket tesztek fel és elmeséitek milyen volt! :wink:

Lyndee:
gratula a kkukishoz!!! Időközben kinőtt a kukaca??? :wink: Ettől félek én is, hogy a következőnél már nem kislányt fog látni a doki :cry: :lol: De bármi, csak egészséges legyen!!!Nem igaz??? :lol:

Mush:
nagyon tetszik a frizurád! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ja, Zöldi az enyém tel. számot is publikálhatod!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szépek a pocakok! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Halihó!

Most mentek el a nyílászárósok... Még pityeregtem is... Csak jövő héten szombaton fejezik be! :evil:

Na, mindegy!

Zsuzsa! No, jól van! Győztél! :?

Márti! Inkább a Ti fiaitok olyan gyönyörűek!

Lyndee! Azért gratula, hogy kinőtt az a fütykös!!! :D

Csajok! Nem igaz, hogy még nm ért senki haza! Pipa leszek! Írjatok!!!! Bezzeg múltkor... Most meg buli van, mi!????? :evil:
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, hogy megint zavarok, de sorban kerülnek eladósorba babás dolgaink, és ezek mindig jól jönnek! :)

Most a következő Medela mini electric mellszívó eladó:

Nagyon keveset használt elektromos mellszívó, 2009.05.09-ig jótállással, tökéletes állapotban!

Működtetés: egy kézzel
Működtethető: hálózatról, elemről (2 db 1,5V-os AA, nem tartozék)
Pulzáló szívóhatás: automatikus
Tartozékok: 1 db tartótalp, 1 db 150 ml-es cumisüveg, 1 db zárókupak tetővel, 1 db pótmembrán, 1 db adapter
Vásárolható pótalkatrészek: adapter, motor, szívófej, szívófejhez szűkítő, komfort szívófej, membrán, szelepfej membránnal, kézi pumpa, Harmony kétfázisú pumpa, lábpedál, csatlakoztató szilikoncső, palack, tejfagyasztó zacskó

Kép Kép Kép
Kép Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

sinaszi. hazaértünk, csak mindenki kidölt!:)
holnap mesélünk. jó éjt!

KépKép
KépKép
mush589

na én itt vagyok.
felrakom a képeket okés?? és majd kommentálja mindenki hogy kiki mert én elfelejtettem. egyedül zöldit meg msht tudom :oops: :oops: :oops:

Kép
zöldi a szívószálas poharas kismama és mush meg pont szembe ül :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Nos! Én is megismertem néhány embert... Köszi a rövid "beszámolót", Vera! Akkor holnap részletesen kitárgyalhatjuk!? Én bevetem magam Mesikével az ágyba - és Apával! - és álmodunk szépeket! Nektek is hasonlókat!

Csók!
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Már régóta olvaslak Titeket,de sajna nem volt időm írni:(
Most már talán lesz:)
Dec. 16- ra vagyok kiírva, kisfiút várok és nagyon sokat görcsölös kismama vagyok, már egy pár kórházat megjártunk a babával:(
De most már keményen pihi van...
Láttam a fotókat...milyen nagy pocitok van:):):)Az enyém szerintem kisebb...és már 7kg-t szedtem fel...szerintetek ez normális?????
Mindenkinek nagyon szép vasárnapot!
Vica
evarita83

Szia Vica
Üdv köztünk, sajnálom, hogy nem promlémamentes a terheséged, de mi itt majd feldobunk, csak irj gyakrabban :wink:
A kilókkal kapcsolatban:én elég alacsony vagyok, eddig összesen 6 kilót szedtem fel a legelejétől kezdve, de sehol máshol nem látszik, csak a hasamon :D (lásd egy kicsivel fennebb)

Kép
galzsuzsa

Csajok mondjátok el, ki kiaz, mert nem mindenkit ismertem fel a képeken. Na és meséljetek, milyen volt a tali. Nem elég annyi,hogy jó volt, részleteket is akarok.

Kép
galzsuzsa

Dejó Nektek! Mindenki látom jól érezte magát. Remélem majd ha a babák megszülettek és már letelik a "türelmi idő" (6 hét) akkor is találkozunk, mert akkor már én is tudok menni.

Vica:
Üdv köztünk, ne aggódj nem vagy egyedül. Én is görcsölős kismami vagyok, bár még kórházban nem feküdtem, de itthon fekvésre vagyok ítélve már a 19. héttől. És még csak ma töltöttem a 23. hetet. Hosszú még az út. Kitartás nekünk! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Páááálinkás jóóóó reggelt!

Na jó...jobbról balra haladva:
Zsiráf
Bernuska
Mush
Mannababóca
Trombibébi
Malac
Ééééés Vera, a fotós, aki a mgép másik felén áll, ezért nem látszik

Heten voltunk, mint a gonoszok!
Tök jó volt!
Ettünk, ittunk és rengeteget pisiltünk. Hamar belejöttünk a dumálásba, jelentem minden decemberi kismama iszonyatosan jófej, kedves, aranyos, és nagyon szép!!!
Ha minden talin megduplázódunk, akkor a 4.-en már ott lesz az egész hazai csapat!
...aztán majd megyünk Erdélybe, Németországba, Angliába... :lol:

Nagyon sajnálom, hogy sokan nem tudtak eljönni, de majd legközelebb! (bb, ugye nincs semmi baj, nagyon vártunk, és nem jelentkeztél)

Mit szólnátok, ha - amíg elérjük a széken ülve az asztalt - havonta összeröffennénk valahol. (Aztán majd tavaszodván a bébikkel együt)

A következő talit Aida vonzáskörzetébe szerveznénk, hogy ki tudjon szabadulni egy kicsit a kalickából.

Hogy mindenki jó előre tudjon tervezni, legyen mondjuk szept 27. (négy hét múlva szombat) a következő időpont!
Majd hetente macerállak benneteket, hogy el ne felejtsétek, hogy arra a szombatra TILOS más programot szervezni! :wink:

Aida! Helyszínajánlatot kérünk! Most! :lol:

...na, eldugultam. ...pedig olyan lelkes vagyok! Jajjj!

Pockom:

Kép

Kép
zölddisznó

zöldi:
Ez jó ötlet!! örül:örül:örül :)

Igaz nekem kb. ha elmegyek ide a sarokig már olyan a pocim, mint egy golyó, de párom biztos elvinne kocsival aztán meg vhova le lehetne üldögélni. Igazából pár hónapja vagyok Csepelen, nem igazán ismerem, de ami eszembe jut az a Csepel pláza, szerintem ott bent is biztos van vmi leülős hely. Vagy bki ha tud jó helyet itt Csepelen, ami ehhez közel van az érdekelne. :)

Szép pocak zöldi!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mai pocak:
Kép

Tegnapi kókuszgolyó:
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok.

Tegnap az a bizonyos beszámoló azért sikeredett olyan rövidre és tömörre mert nagyon fáradt voltam.

aida itt a sporipályánál van egy szuper pizzázó. Ott tuti lehetne talizni.

És én benne vagyok a havonkénti taliba.

És tudtam hogy zöldi jön részletes írással mert ő nagyon tud írni én meg nem. Nekem csak élőben jár a szám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na megyek a nagyanyámhoz hűtőt takarítani. Netudjátok meg milyen balhé van itthon emiatt a párom és én közöttem.
Majd elmesélem. Mert ehhez tudni kell hogy van rajtam kívül 4 másik unoka. :evil: :evil: :evil:

harivera
Budapest XXI. kerület

Jól néz ki a kókuszgolyó, biztos fincsi volt, én tegnap anyósnál szilvásgombócból pofáztam be, nagyon fincsi volt.
és aranyos a pocid is :wink:

Kép
galzsuzsa

Vera:
Sportpályánál? Itt van a közelben egy sportpálya, de nem tudom hogy arra gondolsz-e. Esetleg utcanevet tudsz mondani? Megnézem milyen messze van tőlünk.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Akkor szept 27.
Aida
Vera
Coca
...

Kép
zölddisznó

Na most megijedtem:
"Amennyiben a szülők nem házasok, apasági nyilatkozatra van szükség, ha az édesapa a nevére szeretné venni a gyermeket. Ebben az esetben a várandós anyuka és a leendő apuka besétálnak ahhoz az önkormányzathoz, amely az édesanya lakcíme szerint illetékes."

Eszerint személyesen be kell sétálnom az innen 180km-re lévő önkormányzathoz (mert állandó lakcímem Orosházán van) vagy esetleg lehetséges az ideiglenes lakcím szerinti önkormányzathoz is menni? Mert ugye ennyit nem autókázhatok, orvosi tilalom, én meg nem akarom megszegni. Vki tud erről vmit?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Szerintem holnap hívd fel a csepeli önkormányzatot, ők tuti meg tudják mondani.
De szerintem orvosi igazolással és meghatalmazással a párod is elintézheti!

Kép
zölddisznó

Igen az lesz, holnap csepeli önkormányzat telefon.

Beraktam 5 óriás szelet sertés oldalast a sütőbe és mostanra majdnem eltűntek, annyira összeugrottak. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida. be kellett volna vagdosnod őket! úgy cikkcakkos lesz a széle, de nem megy össze annyira!

KépKép
KépKép
mush589

mush:
Köszi a tippet, legközelebb kipróbálom. Nem sűrűn kerül nálunk sertés az asztalra. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sertéstársaim nevében tiltakozom! ...bár nem rossz fogyókúra...szopi után ki is próbálom! :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hát, mi ég mindig kábák vagyunk tegnap óta... Apa alszik. Elmentünk vásárolni és alig bírtunk hazajönni... :oops:

Irigylem a talisokat! Legközelebb viszont semmi nem jöhet közbe! Apa azt mondta, hogy lehet, hogy jobb lett volna, ha elmegyek és nem idegesítem magam itthon... Én viszont mondtam neki, hogy akkor amikor hazaérek, akkor húzom fel magam... És lett volna, ami nem intéződött volna, ha nem vagyok itthon!

Sarmi, Bébic! Csodállak Benneteket! Én nem bírnám sem a költözés-pakolást, sem a felújítgatást! Le a kalappal!

Aida! Bár a törvény erről nem szól, de a kolléganőmék voltak az önkormányzatnál és ott közölték velük, hogy amíg a baba meg nem születik, addig a teljes hatályú apai elismerő nyilatkozatot a gyámhatóságnál lehet megtenni! Előtte be kell szerezni az okmányirodánál egy olyan igazolást, mely szerint Te nem vagy házas! Nem ismerem pontosan a gyakorlati részét, csak az elméletet, de abban biztos vagyok, hogy meghatalmazással nem tudod intézni! Egy jegyzőkönyvben kell nyilatkozni arról, hogy Te elfogadod, hogy a párod apaként elismeri a gyermeket. Mindkettőtöknek jelen kell lenni, egyszerre... Majdnem olyan, mint a házasságkötés... :lol: Viszont a gyermekvédelmi törvény szerint az a gyámhatóság jogosult eljárni gyermekkel, családdal kapcsolatos ügyekben, amelynek illetékességi területén a gyermek életvitelszerűen lakik. Mondjuk a Csjt. alapján ez a nyilatkozat - teljes hatályú apai elismerő nyilatkozat - bíróságon, gyámhatóság, közjegyző és anyakönyv-vezető előtt tehető meg. Bár lehet, hogy van egy "ötödik elem" is... Ha gondolod, akkor megnézem pontosan a jogszabályt!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Szerintem is jól sikerült a tegnapi tali! Örülök, hogy megismerhettelek benneteket. Én is csak megerősíteni tudom Zöldi véleményét: mindenki csini és jó fej kismama a csapatból! Vera jobbnál-jobb sztorikkal riogatta az első babáját váró kismamákat (rajta kívül mindenki az volt), de ezzel már elkésett. :lol:

Aida!
Nálunk is volt apasági nyilatkozat tétel. Mi az anyakönyvvezetőnél intéztük el. Kellettünk hozzá személyesen mind a ketten. De szerintem is kérdezz utána holnap a csepeli önkormányzatnál, hátha van vmilyen kiskapu.

Zöldi!
Engem is felírhatsz a szeptemberi talira!

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?