Eloszor is koszonom a szivelyes fogadtatast
Mar a 3.napi vervetelembol kiderult ami 3het volt es mar akkor beneztem hozzatok infokert de en meg biztam,hogy csak ossze vissza vannak a hormonjaim es visszaall minden a regibe...hat nem igy lett mert a 21.napi is kimutata
Az exemmel mar 5evvel ezelott elkezdtunk probalkozni
Nem sok esellyel pedig neki mar volt babaja en hajlottam a lombik iranyaba...de o valahogy nem ....a turelmem meg veges volt...tavaly elvaltak utjaink
Azota van egy uj es sokkal jobb tarsam
Tavaly marcius ota...Novemberben mentem el kivizsgalasokra...decemberig lezajlott minden...mondtak egy csomo mindent...mar december vegen azt mondtak csak lombik...es utana nem is jartam dokihoz mert azt mondta nem tud segiteni
parom ugy konkretan annyi ido utan meg nem hiszem belecsapott volna egy lombikba vgyis tom...aztan vegulis januar ota nem vedekezunk
Homerozom,LH tesztezem...most otthon voltam voltam dokiknal...mindenki mast mondott sok bajom volt megint...szal en mar orvosnak nem hiszek mert mindent amit talalnak rafogjak na ezert nincs baba
Ugyhogy nem is sorolnam fel miket mondtak
Most ott tartunk,hogy
1.a prolactint bekell allitsuk
2.ureoplaza nevu bacimat kiirtsuk
es utana jon a closti megint de most mar egeszsegesen
na es decemberig bebabasodom
Hat roviden ennyit rolam
Engem meg az erdekelne kinek mennyi volt a prolactin szintje?
Es a gyogyszer mellekhatasok...illetve a magas prolactin eszlelheto jelei
Pl en olyan almos vgyok es faradt mindig
Kiriki
A "BESZELGETOSAROK..."-bol csatlakoztam
vgy nem igy kerded
Fel tabletta ugy levitte
Pamilla
Jaaaj en mar a net osszes oldalat aznap felkutattam mikor kijottem a 21.napi vervetelrol hetfon
olvastam a homeopatias csepp-rol es arrol is,hogy jo
de ,hogy itt van-e azt nem tom
Mindenesetre jovo heten kiderul mit kapok ra
Talaltam egy szupi oldalt megint
http://www.forumcenter.hu/showthread.php?t=715