Sziasztok!
Horror esténk volt.
Dorka behányt 2x is.
Kért tejet (ez nála a kakóóóó), adtam is neki. Nem büfizett hanem lefeküdt egyből. Aztán hirtelen hatalmas sírásba kezdett , mondta hogy adjak még neki kakóóó-t. Adtam. Ki is jött belőle. Takaríthattam a franciaágyat, szőnyeget, előtérben a járólapot, plusz az egész gyereket.
Ő meg közben végig sírt, ugyhogy csak nagyjából tisztogattam meg mindent, inkább őt nyugtatgattam és az elalvása után folytattam a takarítást. Nehezen sírta álomba magát, még akkor is a kakókát kérte, de nem mertem neki adni. Sajnos nálunk a beragadt büfi miatt előfordult már többször is hányás, nem újkeletű a dolog.
Zsebi baba!
Gratula az akkreditációtokhoz!!!!!
Igen, sajna a gyed mellett nem lehet még 4 órában sem munkát végezni, viszont gyes mellett lehet még akár 8 órában is (ezért kapom én is a gyes összegét Dorka után), holott még Bencém idejében csak 4 óra munkavégzést lehetett csak vállalni.
Jót mosolyogtam Bogid internetes böngészésén.
Gondolom néztél egy nagyot mikor felfedeztétek miket nézeget.
Kínai meló lett volna kilátásban? Biztos érdekes lett volna ott az élet. Férjemmel ma délután skypeztunk egy óra hosszáig (mindezt 250 Ft-ért) és sokat mesélt, de nagyon pozitív élményei vannak.
Igaz az ásványvíz ihatatlan, nincs semmi íze, pedig többet is kipróbált már. De ezt tudtuk is, nem volt meglepi, hisz egy ismerős ezt mesélte.
Viszont megtanult a férjem pálcikával enni, ugyhogy már nem ment hiába.
Panka!
Jajj, ez a patkány olyan ronda volt, hogy inkább hányingerem volt tőle, nemhogy sajnálatot érezzek szerencsétlen iránt. Pedig szeretem az állatokat, de a patkánytól irtózom. Brrrrrrrrrrrr...... férjemék kisérleteztek régen velük, ill. rajtuk, egy meg is harapta, most is látszik a foga nyoma a kezén. Szerencsétlen állat annyira ronda és büdös, és annyiféle betegséget terjeszthet hogy utálatot tudok érezni csak velük szemben.
Ja és mikor mentem Bencéért még akkor is ott vergődött, csak épp már egy másik kocsi parkolt fölötte. És ennek a kocsinak a kerekének az árnyékába elkúszhatott, már nem sütötte a nap.
Ruhaügyben szétnézek, ígérem. De leghamarabb szerintem hétvégén, remélem nem késik addig.
Gratula Emili új szavaihoz, nagyon ügyes kislány.
Édes lehetett amint apát szemrevételezte.
Nálunk Dorka leginkább Bencét figyelgeti, főleg mikor együtt fürdenek.
Nem csinálunk problémát belőle, meg nem általános hogy meztelenül rohangálnánk itthon, de látott már bennünket mindkét gyerek meztelenül. Dorkának is elmagyaráztuk, hogy a kislányoknak meg a kisfiúknak különböző a pisilőjük. Finoman elmondtuk melyiket hogy hivják.
Ennyivel be is érte. Eddig.
Panka, megnéznéd annak a homeos bogyónak a nevét ami a gátsebre segithet? Holnap megírnám Zitának, hátha segitene neki.
Zsuzsi!
Gratula Pannika mai teljesítményéhez is, nem semmi utat járt ma be a kis virágszálad.
Leszedte a lábáról a kötést? Élelmes a csajszika.
Kriszti!
Szépek a képeid a picasán, megnéztem. Sokat nőcisedett a lányod a kisbabás formájából.
Hátha valóban inygenes lenne a pneumococcus elleni oltás a kicsiknek. Igaz nekünk már nem aktuális, de azért szorítok, Nektek még hátha összejönne.
Nemrég olvastam egy cikket,a kullancs-encephalitis oltásról. Míg kis hazánkban az emberek 4 %-a van beoltva, addig Ausztriában ez az arány 80%. Ráadásul hazánkban a felnőtt oltóanyag is hiánycikk, szóval még esély is kevés az oltásra.
Na meg aztán részletezték milyen szörnyűségeket okozhatnak a fertőzött kullancsok.
Ráadásul hazánkban nem irtják a parkokban , játszótereken sem ezentúl, az Unio ugyanis beszüntette az irtásukat. (Gondolom sz@r volt a vegyszer, lehet emberre is veszélyes, de nem tudom . Ezen sem csodálkoznék)
Bea!
Boldog házassági évfordulót Nektek!!!!!!!Még sok-sok boldog, együtt töltött évet kívánok!!!!
Picasára várjuk a képeidet!!!!!!
Hol töltötted a múlt hetedet? Erdélyben voltál????