Helóka lányok, hű de beindult ez a fórum, nagyszerű, nagyszerű...
Igyekszem túltenni magam regisztrálásom szégyenletes körülményein (nem nagyon bírok visszaemlékezni rá, hogy miért pont ezt a nevet választottam, mondjuk regisztrálás előtt fosterék háza cuccokat vadásztam a gyereknek az ebayen, valószínű ez indított meg….no sebaj persze, csípem foster nénit...)
Szóval a fogyihoz: első nagy elhízásom ülőmunka plusz hasonlóan vihogós nassolós kolleganő, aztán második gyereknél felrántottam huszonötöt, lement tíz, szoptatás alatt visszajött hét, de legalább volt mire fogni, viszont én már fél éve nem szoptatok és még mindig rajtam van kábé tizenhat… és egyszerűen nem megy úgy, mint régen, amikor két hét alatt simán ledobtam tíz kilót ha kellett, most alig megy le… mondjuk most hallottam egy olyat, hogy akkor nehezen fogy az ember ha nem alszik eleget, mert állítólag alvás közben megy a zsírégetés igazán, főleg a hosszú, mély alvások alatt, ez meg ugye annyira nem jellemző a kisgyermekes anyukákra…
Azt megfigyeltétek egyébként, hogy a fiúgyerek jobban hízlal? (mármint nem valami bizarr kannibál megfontolásból persze..)
Legalábbis az én környezetemben tök igaz, a fiús anyuka ismerőseim sokkal többet híztak mint a lányt várók… nekem is két fiam van, úgyhogy én úgy döntöttem elhiszem magamnak ezt a felfedezésemet, és ráfogom ezt is a pasikra…
jim!
köszi..
Próbáltam azért kiregizni, de bakker esküszöm én nem bírok rájönni hogy kell (de most komolyan, hogy kell, ha egyszer mégis ki akarnék, tudjam már… kell itt valamit kavarni vagy csak én vagyok ekkora láma?.... ) amúgy királyul néz ki a tallér, valami hasonlót lehet kapni készen is kis zacsiban bazi drágán, egyes sajtos tallér, de fini…
juditk!
olvastam a topikotokban mikor elmesélted milyen nehezen fogysz és miért, hát te extrán hősnő leszel ha végigcsinálod, nagyon szorítok! És amilyen jól főzöl (meg itt mindenki más, csak bámulok és irigykedek) biztosan sikerülni fog! Nálam általában kimerül az ápdét a készen kapható cuccokban (meg a rendelhető menüben néha), de majd talán itt végre ihletet kapok és új szenvedélyem lesz a főzés… hehe… sanszos, ja.
Bmárti, Pumperka, Dominika! (meg Bosek, ha beszállsz…)
Nagy-nagy hajrá nektek is…. Bár Dominika, rajtad már szemtelenül kevés a felesleg, meg köldöktetkó mutogatás hasizommal kísérve…haha… Nekem a csípőmön van tetkó, de bár ne lenne, elég gáz mivel ott is szétrepedt a bőröm csessze meg, és ott világosabb a csíkban, fúj, hülye kamaszévek, hát kellett ez nekem…
De egyébként csajok, azért én perverz módon kicsit élvezem ezt a dagi állapotot, néha van ilyen termékenység-istennő fílingem, jó nagy far meg persze csöcsök…
szerintem amúgy a pasiknak is bejön, nem kell ám addig sem leírni magunkat amíg van rajtunk egy raklap háj…nekem például most is fütyülnek a kukások ha összefutunk reggelente…
tudom, tudom, könnyű engem boldoggá tenni… (ok, nem mellékesen az uram se hány le, majd mindennap szex hálistennek, mondtam is már neki, hogy undorodjál már kicsit tőlem, nem lesz így motivációm sose… )
Na, most ennyi, ez is sok tudom, bazi gyorsan gépelek, így hajlamos vagyok írásban is a szófosásra…bocsi csajok.
Ja, és ma elkezdtem én is, remélem holnapra lemegy öt kiló (ilyesmi iram felelne meg a türelmemnek)