Sziasztok!
Krisztamili,
Köszönöm Neked, hogy miattam "tollat ragadtál" és köszönöm a biztatást is. Remélem, hogy tényleg nem lesz nagyobb gond, mint nálatok(pedig az is elég nagy tudom). A magzatvízlevételtől tartok én is egy kicsit, de mindent kibírok a babáért, szóval kicsit megnyugodtam, köszönöm Neked is.
Mindenképpen írok, hogy mik a fejlemények!!! Az AFP-m 0,87-es lett, de minden orvos mást mond és ez a baj.....
Veled minden rendben és a babóval? nemsokára már kibújik a pindur
Nika,
Gratulálok a kisfiúhoz!!!! Olyan jó, vegyesen lesznek a babák
Remélem, hogy mára már eltüntek a bacik és a fehérje is. Azért majd írjál róla, hogy mi van esetleg mit mondtak.
Nemone,
Köszönöm Neked is a drukkot.
Sajnálom, hogy Téged ilyen helyzet elé állítottak.
Szerintem azért jobb lenne több orvost is megkérdezni, hogy mi a véleménye erről, mert ahány orvos annyit mond. Talán egy genetikus tanácsát kikérni se hülyeség....
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy(ha nem publikus, akkor priviben is elküldheted) - szorítok én is, de beszélj még másik orvossal is.
Kira,
Igazad van, és én is örülök, hogy eddig eljutottam, és remélem, hogy még januárig így is maradok! Tegnap megint kiborultam sajnos...de mára már jobban vagyok. Sokat segítettek nekem és ez a fontos!
Rólam:
ma elég későig voltam az I.sz. Belgyógyászaton, inzulint fogok kapni, már ma estétől lőni kell magamnak. Kaptam cukormérő készüléket + tesztcsíkokat és ezért kell fizetni 9000 ft-ot. Meg kaptam ilyen tollas inzulint, de ma még egyet ki kell váltani. Este 21:30-kor meg reggel 6:30-kor kell magamnak beinjekciózni, mert csak a reggeli cukor eredményeim nem jók, utána már teljesen ok. Illetve mondta a doktornő, hogy ne ijedjek meg, mert ez most jött ki nekem, így a terhesség után biztosan el tudják venni az inzulint, mert néztek három hónapra visszamenőleg cukormérést és az meg teljesen jó. 11-kor még ott ültem nála...akkor is megmérte a cukrom és 4,3 volt, ami nagyon jónak számít...reggel viszont magas. Viszont megdícsértek, mert a diéta miatt jóval lentebb ment a cukrom, kezdtem 11,8 utána 9,4 és most 8,5 volt a terheléses...szóval tényleg érdemes betartani.
Puszi
Kriszta