Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Csajok!
Tegnap voltam életem első szülésfelkészítőjén. :-D Egyn nagyon jó fej szülésznő tartotta. Rengetegen voltak, most a szülés utáni eseményekről, a babáról volt szó, jövő héten a szoptatás lesz a téma. Zsófi nagyon élvezte az előadást, egész végig tombolt. :-D

Volt szó még a köldökzsinór őssejt megőrzésről is. Ti gondolkodtatok ilyenen??? Én szívem szerint kérném, de iszonyat drága! ~350.000.- Ft 20 év megőrzés.

Aida! Harivera!
Szépek a pocijaitok! Méretüket tekintve a két véglet! :-D

Eszterke!
Nagyon helyes a 4D-s fotón a babád! Tök jó, hogy ilyen jól mutatta az arcát. Milyen fekvésű, hogy ilyen szuper képet tudtak róla csinálni? Nálunk sosem jön össze…

Cukor terhelésen már lassan mindenki túl van… Van olyan köztetek aki azóta diétázik?

Márti!
Helyes a pocid! Imádom Hunor fiad lokniait!!!

Nikianya!
Exed nem semmi!!! :evil: Várható még ilyen meglepetés??? Unokanővéred és a baba hogy vannak?

Aida!
Ne aggódj, nálunk Zsófi néha akkor is abba szokta hagyni a rugdalást, ha én teszem oda a kezem. Ez mögé semmit nem kell bemagyarázni.

Bébic!
Én is a 27. hetem elején megyek cukros lötyi ivásra. Én úgy tudom, hogy 28. hétig szokták ezt a vizsgálatot elvégezni. Mocorgás miatt ne aggódj! Zsófinak is vannak olyan napjai, amikor alig érzem. És ráadásul ha jössz-mész, pakolsz, akkor nem rá figyelsz, a kicsi rúgásokat észre sem veszed. Jó pakolást nektek!!! Aztán csak óvatosan!!! És kérjük az új kégliről a képeket!

Sarmi! Susy! Harivera!
Szurkolok, hogy minden ok legyen!

Coca!
Liotont amúgy lehet? Valahol azt olvastam, hogy az is kerülendő ilyenkor. Az enyém lábak csak csúnyák, de nem fájnak. Egyelőre nem kenem semmivel, sokat próbálom pihentetni.

Kép
Kép
lbernuska

Na hello. Olvastalak titeket folyamatosan de csak most lett egy kis időm irni is...
Hétvégén voltunk sátorozni, fürödni, nagyon jól telt, a babóm is jól érezhette magát, mert sokat mocorgott
Aida, Vera, Marti:szép pocik, majd teszek fel én is képet, valahol Marti és Vera pocimérete között van az enyém is 8)
Sinaszi:sajnálom mamádat, remélem felgyógyul minél hamarabb. Nekem még mind a két mamám él, de az anyukám felőli olyan, mintha nem is lenne...Anyukám most már egy éve elmúlt, hogy meghalt, de mamám azóta még egyetlen egyszer sem érdeklődött felőlünk, mintha a hugommal együtt mi sem lennénk többé a világon :( és soha nem is érdeklődött a leendő dédunokájáról...
Terheléses cukorvizsgálatról: szerintem nálunk ilyen nincs is :roll: legalábbis még soha senki nem emlitette...de az elmondásotok alapján nem lehet valami kellemes, nem irigyellek érte
Görcsök, összehúzódások: nekem nincs...kéne ezért aggódjak?Vagy az én szervezetem nem akar készülődni a szülésre :shock: :?: :?: :?:

Kép
galzsuzsa

susy:
Látom még mindig a keményedések miatt aggódsz. Kérlek ne tedd! Ahogy nekem is mindig mindenki mondta, az aggódás az ami a legrosszabb ilyenkor. Plussz keményedéseket hoz, én már tapasztaltam. Tehát nekem volt, hogy egy órában 6-szor és egész nap10-20-szor keményedett be a pocakom. És még egyben vagyok. Méhszájam még mindig zárt a maga módján. :) Nem minden keményedés ártalmas, ezt jó tudni! Az orvosod azt fogja tanácsolni, hogy pihenj többet, tessék odafigyelni a szervezeted jelzéseire és esetleg szedj nagyobb adag magnéziumot! Mennyi is a napi adagod? Nekem mióta 1500mg (!) ami nem kevés azóta van napi 4-5 keményedésem, változó hosszúságú (legtöbb olyan 20-30 mp volt). De nekem ugyanilyen keményedéseim voltak előtte mégsem nyitották meg egyelőre a méhszájat. Ha neked is ez lesz a helyzet, semmi ok nem lesz az aggodalomra. Addig viszont azt tanácsolnám, hogy sokat pihenj felpolcolt lábakkal, hogy csökkents a nyomásd a méhszájon, ami így is nagy a keményedések miatt.

galzsuzsa:
:D Egyre jobb. Olyan jókat mosolygok. Ne, még véletlen se kezd aggódni, mert nem érzel keményedéseket!! Ki, hogy.. Nem lehetünk egyformák. Ne aggódj, majd a jóslófájásokat a 30. héttől észre fogod venni. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok megjöttem a zsömli+tejes vércukor mérésről,5,8 lett tehát jó,utána védőnéni megnézte a vizeletemet És TALÁLT BENNE MEGINT CUKROT!Nem értem... :shock: holnap reggel megint kell vinnem vizeletet,úgy hogy ma igyekeznem kell nagyon szénhidrátmentesen táplálkozni.Pedig holnap megyünk nyaralni...de így útba kell ejtenünk a védőt egy pisivizitre.
Én nem értem mitől lehet ha a vércukrom meg rendben van.Na mindegy ,vasárnap estig csajok én már nem jövök,megyünk Jászapátiba egy termál hotelbe svédasztalos félpanzióval 3 éjszakára,készülünk a Jászberényi állatkertbe,Egerbe,termál vizes srandokra...Kicsit kipihenjük a nyár fáradalmait,hétfőtől aztán ovi.Puszi mindenkinek,jó hétvégét.A hosszú távollétemet hogy ne érezzétek olyan borzalmasnak :wink: ,búcsúzóul rakok fel pocika-bocika képeket... :lol:
Kép a rumlit nem ér nézni,ez a gyerekszoba,milyen is lehetne...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt!!!

Igen nekem reggelt, nemrég dobot ki az ágy. Iszonyatos hasfájással ébredtem, ott tartottam, hogy szólok a páromnak hívja a dokit, mert nem bírm. Most jobb, de ez a vastabletta kikészít. Hol megy hol nem megy... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mindenesetre gyógyító husilevest raktam fel főni, remélem tényleg rendbetesz.

Kép
dcili81

cili:
Ez a nap a hasfájások napja. Engem a magnézium tabletta készít ki és hol megy hol nem.. Nekem is fájt nagyon a hasam, bal oldalon, de én meg gyógyító diós sütit sütök és most jobb. :) Remélem a husileves rendbetesz! Nyami-nyami az finom. :D Én tarhonyás paprikás csirkét csinálok ma.

sarmon:
Hú, szép nagy poci! :D Jó szórakozást a nyaraláson!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

A diós süti is nagyon jól hangzik!!!!!

Én holnap sütök somlóit, ma muszáj elpakolnom, mert elleptek a ruhák minket. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Hétvégén meg megyünk grillezni, már azt is nagyon várom!!! Fincsi!!!!!!!!!!

Kép
dcili81

Sziasztok!

Sarmon!
Jó pihenést, na kb. nekem is ekkorka a pocim.

Dcili,Aida!
Sajnálom a hasfájást :(
De jó ti főzöcskéztek én "lusta" háziasszonyt játszok és megyek menüzni.Egyedül vagyok igy nem szoktam főzni csak hétvégén.
Szombaton is party volt nálunk.

Túl vagyok a vérvételen kicsit sikerült megint szétszurkálni de ez nem látszik meg annyira a tűt forgatta ám a vénámba.Tiszta szadisták :evil:
A fogorvost is túléltem, de még megyek töméscserére. :roll:
Kitartást ehez a jó időhöz mert ma is meleg lesz én meg mehetek a "katlanba" dolgozni.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Aida, Cili! remélem a hasfájás elmúlt már..
Én is húslevest főzök :wink: mintha összebeszéltünk volna :D

Sarmon! Jó pihenést!

lbernuska : szerencsére eddig úgy fekszik ahogy kell :) szinte csak az arcát mutatta és egy pillanatra a "bizonyitékot" :lol:

Olyan ügyes konyhatündérek vannak itt, esetleg tudtok nekem egy jó kis kenyérreceptet irni? az enyémekkel eddig csődöt mondtam . :roll: :?

Kép
eszterke24

Én nem voltam még fogorvosnál, az nagyon nagy baj????????

Kép
dcili81

Hetek óta nyúz a férjem, hogy nem érzi amikor rúg a baba.

Ma reggel mutattam neki, hogy még kézrátétel nélkül is akkorát boxol a kissrác, hogy én is meglepődöm, teljesen odavolt... :D aztán persze odatette a kezét és érezte ő is! :D :D

Kép
mannababoca

Eszterke: milyen kenyeret akarsz sütni?

Őszintén én idén először csináltam kenyeret húsvétra, ngyon finom lett. Nem teljesen olyan lett, mint a képeken de ehető volt.

Kép
dcili81

Én nem szoktam kenyeret sütni, egyszer próbáltam még kislány koromban, de az valami nagyon furcsa dolog lett. :D

Babamozgás:
Már egy ideje "átlátszik" a hasamon, ahogy izeg-mozog vagy épp rúg, de tegnap már azt hittem kijön a köldökömön keresztül. Nektek is látszanak a mozgásai?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

cili! lassan már teljesen mindegy csak sikerüljön.. :lol:
de nem adom fel!
ha elküldöd nekem azt a husvéti receptet az jó lenne , hátha nekem is jól sikerül :wink:

Kép
eszterke24

Aida: Hogy látszik-e? Az nem kifejezés. Nekem már úgy is látszik, ha nemcsak fekszem. Ha felhúzom a pólóm, és éppen olyan hangulatban van, bizony hullámzik a pocak. Apukája legnagyobb örömére. Azt vettem észre, hogy ha ráteszi a kezét, akkor még jobban belehúz. Sőt szokott hozzá beszélni is, és azt is nagyon szereti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dcili81

Aida! hajaj! de még mennyire! most ujabban apa is inkább csak nézi mert ha a kezét teszi oda általában abbahagyja,, :roll:

Kép
eszterke24

Vonalzópróba, bocsi

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Eszterke: Íme recept. Ha nincs mandulád, szerintem nem gond, én is kihagytam. És én nem fonogattam, hanem egyben megsütöttem.

Majdnem olyan lett, mint egy kalács. Finom tésztája van, ha megsül.

Húsvéti kenyér
75 dkg liszt, 4 dkg élesztő, 2,5 dl tej, 25 dkg margarin, 7 dkg cukor, csipetnyi só, 7 dkg vágot mandula (ebből lehet 4 szem keserűmandula), reszelt citromhéj, 3 tojás.
A lisztet egy tálba szitálom és a közepébe egy mélyedést csinálok. A langyos tejet elkeverem a szétmorzsolt élesztővel és a cukorral, majd a mélyedésbe öntöm. Megszórom egy kevés liszttel. A többi hozzávalót (egy fél tojást visszatartva) körben elosztom a liszten és az egészet meleg helyen lefedve kelni hagyom. Utána az egészet sima tésztává gyúrom és újra megkelesztem. Kétharmadából egy kenyéreknit formálok, a maradékból copfot fonok és a kenyérre teszem. Tojással megkenem és közepes hőfokon egy óra alat megsütöm.

Kép
dcili81

Hozzávalók: 1 kg liszt
2,5 dkg friss, vagy ennek megfelelő (ált. egy csomag) szárított élesztő
1 csapott ek. só
kb. 5 dl víz (télen langyos, nyáron hideg)
Elkészítés: 40 dkg lisztben alaposan elkeverjük az élesztőt (a frisset előbb kevés vízben fel kell oldani), majd 3 dl vízzel elkeverjük, a masszát letakarva hagyjuk állni egy éjszakán át, vagy 8-12 órát. Minél tovább áll, annál jobb lesz. Ez a kovász.

8-12 óra múlva a kovászhoz adjuk a maradék hozzávalókat, és nagyon alaposan kidagasztjuk a tésztát, legalább 15-20 percen át, de minél tovább dagasztjuk, annál jobb minőségű lesz a kenyér. Ezután jó kétszeresére kelesztjük a tésztát. Finoman átgyúrjuk, kétfelé vesszük, cipókat gömbölyítünk belőlük, és ismét majdnem kétszeresükre kelesztjük őket. Közben előmelegítjük a sütőt, és a cipókat addig sütjük magas hőfokon, amíg ropogós pirosak nem lesznek, aljukat és tetejüket megütögetve pedig kongó hangot hallatnak.

Tanácsok: Kenyérsütéshez legjobb a BL80-as liszt, de megfelel a BL 65-ös, sőt, a finomliszt is, ha az utóbbihoz kg-onként egy púpozott ek. sikért is adunk. A rétesliszt annak ellenére, hogy sok receptben ajánlják, kenyérsütéshez nálam egyáltalán nem vált be, ezért nem is ajánlom. Ha részben teljes kiőrlésű lisztet is akarunk használni, azt mindig a kovászhoz számítsuk (pl. ha 40 dkg teljesőrlésű vagy rozsliszt és 60 dkg fehér liszt keverékéből akarunk sütni, akkor a teljesőrlésűből készítsük a kovászt) így jobban kel a tészta, és még zamatosabb lesz. Sok teljesőrlésű liszt használatakor valamivel több vizet kell használni, rozsliszt használatakor a kovászt is kelesszük valamivel tovább.
dcili81

Hát ez sem tűnik valami bonyolult dolgonak.

Most néztem, úgy főztem mnt egy malac. Nagyon utálok takarítani, magam után meg pláne.

Kép
dcili81

Köszi a recepteket!

Kép
eszterke24

Miért nem tudok képeket feltölteni? Ennyire nem lehetek béna!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
dcili81

Sziasztok,

Valaki kért mobilszámot, az enyémet bárki felírhatja, hívhat, sms-ezhet: (20) 99-69-244.

Megyek én is szombaton a talira, most legalábbis úgy néz ki. Zölddi száma kéne (kétszer megadta, próbálom visszanézni, de ma valamiért nagyon lassan megy itt lapozgatni, még bejutnom is 15 perc volt), vagy bárkié aki tutti megy. Előre is köszi.

Aida:
én még be sem töltöttem a 23. hetet, úgy mentem a terheléses cukorra.

Ma volt nálam a védőnéni, meghallgattuk a baba szívhangját, ami szerintem nem az volt, csak pulzált valamim, talán a köldökzsinór. Mindegy.
Abbahagytam néhány napja a magnéziumot, mert a karomon lett két vörös folt, ott a hajlatban, ahol vért vesznek. Szerintem a túl sok magneB6-tól, amióta nem szedem, elhalványodtak. De most kényszerített, hogy folytassam, és ha újra előjönnek a foltok, jelezzem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

sziasztok.

aida:már nálunk is 2 hete látszik kivűlről ha mozog..és egyre csak erősödik..pár napja reggel is arra kelek fel..nem szereti ha a bal oldalamon fekszem:D

ibernuska:exem hogy meddig folytatja már magam sem tudom.most vagyok tul egy lelki kitörésen mert kijött a gázszámla amit ő nem fizetett be,tehát elmaradás,,,13000 ft..és szoltam neki.azt mondta oldjam meg, ő fizeti a gyerektartást és annyi..az sem érdekli hogy azt mondtam hogy akkor ne jöjjön a gyerekhez jopofizni..amugy sem jön..

most megyek lefekszem mert érzem hogy most az lenyugtatna..:S
és sajna olyan dolgok fordulnak meg a fejemben ami már büncselekménynek számit..itt hagyta a qvadját...nincs itt se kulcs,se papir.----már arra gondoltam hogy eladom.itt áll az ablakom alatt.nincs rajta se lánc se semmi..

csak az a baj hogy ismerem magam hogy én ilyet nem teszek:Scsak szivok:S

na bocs lányok hogy itt sirok....majd még irok.

Kép

Kép
nikianya21

Csaki! Akkor jó!

Köszi Márti, akkor majd megbeszéljük az első randit, ha itt lesz az ideje. :wink:

Musi! Remélem jó lesz a babakocsi!
A pucér csigák szeretik a sör! Ki kell rakni egy üveggel a kertbe, és abba is belemásznak.

Cili! Huráááá!

Vera! Király! Akkor tuti nem romlott a lepényed, mert úgy nem fejlődne a lánykád. Igazad lehet.

Susy! Ma is volt keményedés? Szerintem nem lesz gáz, ha görcs nincsen.

Márti ötletét továbbfejlesztendő:
Nekem már elkezdték küldözgetni a talisok a telószámokat. Mi lenne, ha mindenki - aki szeretné - nekem küldené el, és én betáblázatozom, és elküldöm mindenkinek, ha összeállt a kép?!

Kép
zölddisznó

Berni! Te kérdezted a jógát? Teljesen elfelejtettem.
http://anahita-joga.hu/images/stories/s ... majoga.jpg
http://anahita-joga.hu/index.php?option ... &Itemid=31
Én ide járok, a csütörtökire. Gyer el - ha Te érdeklődtél - az első foglalkozás ingyen kipróbálható!

Szerintem ha "csak" csúnya a lábad, akkor nem kell kenni semmivel. Majd utána ráérsz!
Lioton:
Terhesség és szoptatás alatt csak az elõny/kockázat gondos mérlegelése után alkalmazható. Ismeretes, hogy a hatóanyag nem jut át a placentán, illetve nem választódik ki az anyatejben, azonban a szisztémás keringésbe bejuthat. A készítmény terhesség és szoptatás ideje alatt történõ alkalmazásával kapcsolatban specifikus adatok nem állnak rendelkezésre.

Zsuzsi! Szerintem vedd fel Te a kapcsolatot nagyiddal, elvégre ez egy kölcsönös dolog, nem? Ne aggódj, hogy nincsen görcsöd, nem törvényszerű!

[quote]N írta:e aggódj, majd a jóslófájásokat a 30. héttől észre fogod venni. Wink
...van, akinek ez sincs!

Sarmi! Kellemes pihenést, érezzétek jól magatokat és aztán jöhet a szeptember!

Cili! Szorulást okoz? Attól fájt a pocid?

[quote]d írta:e még megyek töméscserére. Rolling Eyes

Bellanita! Miért kell cserélni? A fájós fogadban?

Manna! Jóga? :lol: :oops: :wink: :oops: :lol: :wink:

[quote]N írta:ektek is látszanak a mozgásai?
Dagimalacnál nem nagyon látszik, a "szigetelés" miatt :wink:

bb! Zöldiszáma: 06-20/310-6236 Írd meg a tiedet priviben! Most nincs itt a táblázat, de este elkezdem beirogatni. (és azt is, hogy jössz, mert elfelejtem, mire pestre érek)
Nem hiszem, hogy a MG-től lettek volna a foltok.

Niki! Én bizony elszállíttatnám a szerkentyűjét egy olyan helyre, ahol nem találja meg, és ha záros határidőn belül nem fizetné ki a számlát, eladnám.

Kép
zölddisznó

Hihi! 100 days left!

Kép
zölddisznó

Hát tényleg jót tett a husileves, már sokkal jobban vagyok. Azt hiszem kénytelen leszek ezt a pár hetet így kibírni. Szorulással meg hasfájással. Majd valahogy túlélem. Tegnap megint kaptam egy rakat kisruhát, szinte alig kell majd vennem.

Ez a baba még meg sem született, de máris több cucca van, mint nekem pasi létére. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dcili81

Az én diós sütim is gyógyír volt. :D Bár wc-re nem tudtam elmenni tőle, de azért ott a körte meg a többi gyümi. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nálunk szőlő van meg barack. Remélem az is segít majd.

Megyek elpakolok, mert van mit. Még jövök este.

Kép
dcili81

Sziasztok!

Berni, kérdezted a diétát. Nekem a doki a 7,0-ás eredményemre az mondta, hogy 180 g-os szénhidrát diétát kell tartanom. Az az igazság, hogy egyelőre inkább csak érzés szerint csökkentem az adagokat, szóval nem túl tudományos. De elég tanácstalan is vagyok, hogy ezt hogy kellene...

Mostmár nálam is vannak keményedések, de szerencsére nem túl gyakoriak.

Sarmon - kellemes pihizést!

Kép
trombibébi

szőlő?? Nem arról beszélgettünk itt a topik elején, hogy vmiért nem jó a szőlő várandósság alatt? Azért nem mertem venni.. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szept.13-ára foglaltam időpontot a 4D-Genesisbe! :) Alig várom, jönnek nagymamák is.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Én nem tudom személy szerint kívánom a szőlőt, nekem nincs tőle semmi bajom. Szerintem egészséges és ezt most találtam:

A szőlő a szervezet számára emésztés nélkül, közvetlenül is felhasználható cukrot szolgáltat, ezért kúraszerűen különösen ajánlható vérszegénységre, idegbajra, fizikai gyengeségre, betegségből való lábadozás idején fő táplálékul, székrekedésre, aranyérre, mindenféle gyulladásos megbetegedés gyógyszereként,májpangásra, gyomorhurutra és női betegségekre.

Kép
dcili81

Sziasztok!
Voltunk ma uh-n, nagyon alapos doki volt (14 ezerért lehetett is..) . Megnézett mindent ,és közölte, hogy egyáltalán nem kell aggódnunk, tökéletes babánk van :)
Szóltam neki, hogy Annának volt a szívével gond, így megnézte hosszan a szívét is, és szerencsére minden rendben, riincsenek melléütések. :)
Semmi Down-re utaló jel nincs, sőt a gerincét isolyan szépen mutatta, hogy még a bőr is látszott rajta, gyönyörű zárt, ívelt.
Szopta az ujját, meg csókot dobott, nagyon édes volt :)
Megdícsérték a combcsontját , amit Annának is szová tettek, hogy milyen szép. Nem tudom honnan örökölhették a hosszú combot, egyikünk sem az az égimeszelő..:)
Na és a vonalzómat is megváltoztattam, remélem tetszik :wink:
Láttuk a zacsikat, a fütykös, szóval kispöcsösünk van :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes kékítelek a táblában! Gratu!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi!

Nem fáj a fogam KOPP_KOPP_KOPP csak a tömés régi (amalgán) és már nem zár rendesen.Kapok szép fehér tömést és nem lesz amalgánom egy se :D

Mágnes!
Hol voltatok uh-on?Magán rendelő és 4d-S?
Egy hét mulva mi is megyünk :lol: :D már nagyon várom.

Kérdés:
Lányok valaki vásárolt Ikea,Kika üzletekben a babának és szeretném kérdezni mit érdemes ott venni?Mert a férjemmel megyünk BP-re és lehet h vásárolunk, de a katalógusban nem látom át h mik vannak.

Kép

Kép
bellanitta

Átkozott allergia!!!!! Kínoz mintha muszáj lenne.

Előbb itt volt az egyik ismerősünk, van egy 3 éves kislánya, olyan aranyos volt ahogy simogatta a pocakom és puszit adott rá. És folyton azt mondogatta, hogy kisbaba....

Kép
dcili81

én pénteken megyek a genesisbe :lol: :lol:
én tegnap telótam és mára is lett vona időpont de nekem a péntek jobb

lioton
én is azzal kenem mert muszály. Nekem fáj is a lábam no meg vízes nagyon

ma nagyon elfáradtam mert egész nap le se ültem. Meg is éreztem a pocimon. nagyon keményedett.

fogorvosnál én se voltam sőőt én még a körzetinél se
:oops:

harivera
Budapest XXI. kerület

bellanita:
Az Istenhegyin voltunk, ez nem 4D volt, hanem egy átfogó, alapos vizsgálat, amit a 18. héten az uhs dokinak kellett volna megtennie.. Gondolkoztam, hogy kiszámlázom neki...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Aida!
Köszi a tanácsokat! Igyekszem nem aggódni! :P :lol:
Tudom, hogy nem minden keményedés ártalmas, remélem nekem is olyan van!
Az jó,hogy már neked ennyire kevés. Viszont a pár napja megemelt magnézium adagtól mára jó kis hasmenésem lett! :evil:

Zöldi,Aida!
Sajna ma is volt! :cry: Végül elmentünk este a dokihoz, nem akartunk holnapig várni,mert délután is 15 percenként bekeményedtem.Rákaktak ctg-re, ott egyet sikerült produkálni fél óra alatt.... Megnézett a doki, méhszáj zárt, méhnyak 4,1 cm! :wink: Kisbaba jól van! Szóval elvileg minden oké. Egyenlöre ö se tudott mást mondani,mint magnézium, és írt fel kompressziós harisnyát. Néha alacsony a vérnyomim és azt mondta, hogy elképzelhetö olyankor a hasam így próbál vért pumpálni. Szóval kávé, kóla és harisnya. Meglátjuk segít e! :roll: Ja és nem mondta,hogy feküldjek,söt nyugodtan mozogjak, hogy jobb legyen a keringés. :?

Mágnes!
De jó,hogy minden oké! ès gratula a kukishoz! :P :P Ma mi is láttuk a kis fütyijét!!!!

Mindenkinek puszi! :P :P :P
susy75

Ja, miböl nézik a baba súlyát?
Mert rákérdeztem a dokinál,de csak a fejátméröt nézte és utánna mondta,hogy kb 420 gr. :roll: Nem kevés? Viszont a fejméret alapján idösebbnek mondta az uh!!!
susy75

Ibernuska
Köszönöm, hogy érdeklődtél és köszönöm a biztató szavakat is.
Itt válaszolok, gondolom itt gyakrabban olvasod.

Betti
Kép
betti0412

Betti: Jó hallani rólad! Milyen volt a nyaralás?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Még nem voltunk, 6 hétig nem nagyon lehet mozgolódni, most telt el 2.
Kicsit muszály eltolni, nem akarok bajt, ha lehet, de itthon vagyok, jól vagyok, pihenek.

Betti
Kép
betti0412

Értem! És amúgy hogy érzed magad testileg és lelkileg??? Bár a lelki részét gondolom!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Suzy. szerintem több adatból nézik. nekünk 691 gr-t mondtak hétfőn, akkor voltunk 24 hetesek.

nálunk még nem látszik, ha mozog a baba. én is jól ki vagyok párnázva. nálunk se érezte még apa a rugást, de anyukám már elcsípett párat. az őszi barackra mindig van reakció. lehet őszilé is.

MÁRTI. ma a nagypapámtól tuti tippet kaptam a meztelen csigákra. INDIAI FUTÓ KACSÁT kell venni. ők imádják őket, és felzabálják az összeset. és nem is drágák. 1500 ft darabja.
meg ő is mondta a sörös megoldást is.

KépKép
KépKép
mush589

betti. de jó, hogy bejelentkeztél!!! sokat gondolok Rád!

KépKép
KépKép
mush589

[quote]s írta:zőlő?? Nem arról beszélgettünk itt a topik elején, hogy vmiért nem jó a szőlő várandósság alatt? Azért nem mertem venni..

Butaság, nyugodtan lehet szőlőzni!

Mágnes! Nagyon örülök nektek!

Bella! Nem mondta a dokid, hogy terhesség alatt TILOS amalgám tömést cserélni? Iszonyat nagy dózis nehézfémterhelés éri olyankor a szervezetet! nézz csak utána. Egy hónap, mire kiürül.
Mi fogjuk ott venni a cuccokat - ikeába. Mikor jöttök? Van külön baba/gyerek részleg, de nem túl nagy a választék, viszont nekünk pont az tetszik, ami van. IKEA honlapján minden fent van!

Susy! Akkor tényleg no para! Tök jó!

Mush! ...és ai indiai futókacsa nem issza meg a sört, mielőtt a csiga odacsusszan? :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?