Hali!
Jajj, itt vagyok ám, olvasok mindig, csak írni nem tudtam, mert úgy nem akartam, hogy ne írtam volna mindenkinek, erre viszont sose nem volt időm...
lehet, most se lesz, de teszek egy próbát.
Timesz, a hszeidet látva, mostmár nem csak hiszem, hanem TUDOM, hogy meg fogsz gyógyulni! Örülök, h nem annyira rossz a vérképed, a fvs a kemótól is lemehet, gondolom... Megy az összes energiám teneked!!! Olivér egy tünemény, nagyon ügyes, már szalad!
Josi, gratula a foghoz! Lehet gyes mellett dolgozni, pár éve már, 8 órában is. Gyönyörűek a debreceni képek!
Cseriani, annyira jó a ringatós képetek Kristóffal! Nagyon szépek vagytok rajta. ha hozzánk közelebb lenne - és, ha lenne autónk
- én is vinném a kölkeket ilyen foglalkozásokra.
Muminn, üdv, maradj köztünk!
Dadomi, bakter, mibe keveredtél?
Egyetértek
Cserianival: maradj csak köztünk!
Csillagszeműd szépségességes.
Yuyu, lánykád is nagyon aranyos, szép kiscsaj (igen, itt minden gyerkő szép, nem győzök itt szuperlatívuszokban beszélni róluk... hanna is nagyon hasfájós volt, apucija mellkasán feküdt hason, úgy ideig-óráig elvolt... )
Na, csak elfelejtettem a felét annak, amit írni akartam, vissza kell majd olvasnom még egyszer...
Mi nem vagyunk túl jól, vagyishogy már jobban vagyunk, Hanna elég durva szájfertőzéssel küzd, 5 nap után ez az első, hogy nincs magas láza, Kiskunmajsáról is előbb hazajöttünk, hogy dokihoz tudjam vinni. Csütörtökön megyünk vissza dokinéninkhez, nagyon sokat kell itatni - enni nem tud -, mert, ha nem megy, beküldi a kórházba. Ma már elég sokat ivott magától is, talán megússzuk a befekvést... nem is tudom, hogy oldanánk meg. Röviden ennyi rólunk...
Egy fotó: így mentünk át a "túlsófélre" kompon: