Új privát üzeneted érkezett!

Szia muminn

Elviszik éjszakára,ha szeretnéd,de kérheted úgy is,hogy maradjon. Ezt tisztázd mindenképpen,mikor bemész-ha még tudod :wink:
Látogatás de.1 óra,meg du.is egy,ha jól emlékszem,és kisgyereket nem engednek be. Sőt,ha a baba a szobában van,akkor látogató sem mehet be.
Mikor én bent voltam,akkor popsitörlőt kellett vinnem,pelust kaptunk,meg kisruhát,fürdetőt is. De én vittem fürdőlepedőt neki,mert néha csak pólyahuzatot kaptunk erre a célra,meg vittem kistakarót is.
Nekem a csecsemősökkel nem volt bajom,aranyosak voltak,csak sokat futkostak,sok volt a dolguk.Mondjuk én nem igazán találkoztam velük :wink:
Mellszívót nem csak lehet,hanem kell is vinni,mikor én bennt voltam,nem volt kórházi.
Nekem azt mondta a doki az epid.ra,hogy lehet kérni,de nagyon ritka az az eset,mikor van is ott valaki,hogy beadja. Tehát,szerinte teljesen feleslegesen kértem volna.
Vendég

Na ne... dirket úgy mentem a dokihoz, hogy én fájdalomcsillapítás nélkül nem szülök és bármikor kapok ha kérem?
Az elsőt fájdalomcsillaptás nélkül szültem, a másodikat nem úgy tervezem...köszönöm elég volt...de ha császárra bármikor felvannak készülve akkor az eda-s csillapításra miért nem? Tuti senkinek nem adunk akkor lóvét :lol:

És hogy működik egy nap a baba-mamás szobában? Ja és ha nincs tejem akkor mi van?
muminn

Ja és köszi a segítséget :)
muminn

Közkívánatra jöjjön 1-2 mászkálós fotó, kár hogy a sebességet nem érzékelhetitek! :lol:

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1219678271.6101
.jpg[/img]

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1219678309.3298
.jpg[/img]

Kép

Kép
timesz

Na, az első kettőt mégegyszer:

Kép Kép

Kép
timesz

Timi Olivér tündéri, igazi nagy legény már.

Muminn első két nap cukros vizet kap a baba a harmadik napon tápszerrel pótolnak. Nálunk is így volt. A nővérke fogja kérdezni, hogy 12 v. 24 órára kéred a babát. Nálam legalábbis kérdezte. Nekem a gáz tökéletesen bevált. Az fantasztikus fájdalom csillapító.
Vendég

Muminn,nem tudom mikorra vagy kiírva,de ha hideg lesz,akkor ajánlom,hogy vigyél takarót a babának,ha veled lesz,mert az nagyon vékonyka,amit ott adnak. Nekem pl konkrétan megmondták,hogy úgy vállaljam a babaszobát,hogy mindíg velem lesz. Pelenkát és popsitörlőt is kellett behozni,mert keveset adtak,ha szóltunk,vagy elfelejtették,vagy közölték,hogy ennyi a limit és kész. Mellszívót lehet bevinni,mert ugyan minden ágynál van központi,ennek ellenére minden 5.működik és csak szoptatási időbe van bekapcsolva. Látogatás úgy van ahogy Cseriani írta,de a férjem behozta a 6 éves lányunkat :wink: . Nekem mindkettő császsáros volt 13 órát vajúdtam a másodikkal kértem gázt,de nem adtak a hegem miatt semmit :evil:
Nekem szerencsére rögtön volt tejem,ennek ellenére,amíg le nem kerültem babaszobára nyomták bele a cukrosvizet :evil:
Mesélj ám kicsit többet magatokról!!!!

Kép
Kép
josi

Timesz Oli nagyon ügyes fiú :lol: szerintem tiszta Apja :lol:

Kép
Kép
josi

Köszönöm a sok tanácsot. Október végére vagyok kiírva. Cseppet sem vagyok félelem nélkül szülés ügyben. A kislányom 2 éves egyébként, őt Kecskeméten szültem. Egyébként most költöztünk Szekszárdra 1 hónapja.

Tanárként dolgoztam, de most egyelőre nem tudok még munkát keresni, van egy csomó végzettségem és műkörmöket is gyártok (nails.hu-n Norka néven lehet megnézni), imádom a művtörit és a filmeket (de most nincs időnk nagyon nézni).

Ja és még felmerült egy kérdésem, popsikrémet adnak vagy vigyek azt is?

Mégegyszer köszönöm a segítséget.

Timesz visszaolvastam soraid, kitartás, hihetetlen erőd van!

Nagyon édesek a gyerkőceitek :)
muminn

tőlem mindig megkérdezték,hogy maradjon-e éjszakára,vagy ne. Minden este.
Popsikrém volt,csukamájolajos,de én hozattam be mást,mert Elizának nagyon-nagyon csúnya lett a popsija tőle. Pelus naponta 5 jár,ha ezen felül kell,azt magadnak kell megoldanod. Nekem nem kellett,hisz Eliza volt kékfény alatt is,így többször tisztába tették bennt,még maradt is a 8.nap végére kb.15 pelusom,amit átadtam a szobatársamnak.
Eliza szeptemberi,de sokszor jól jött a saját kistakaró is,ez valóban igaz.
A gáz nekem isteni :P volt,Kristófnál már néha a doki szólt,hogy jó lenne,ha kicsit abbahagynám,mert sok lesz :D
Volt olyan csaj,aki úgy beszívott belőle,hogy szinte nem is emlékszik a szülésre :roll: :lol:
Hozzátápihoz nem igazán tudok hozzászólni,Kristóf cukrosvizet kapott egyszer,utána már volt tejci,Eliza meg már kétnaposan 90-eket szopizott :shock:

Timi nagyon-nagyon gyönyörű a kisfiad!!!!
Vendég

Timesz, Oli milyen nagy legényke már :-) És nagyon helyes :-D

Muminn, üdv, és további problémamentes babavárást! Én 2 hete szültem, tényleg 5 pelust adnak, nekünk nem mindig volt elég, mert az én babám éjjel-nappal velem volt, bár csak a 3.-4. napon. Szóval jó ha viszel egy kis csomag pelenkát, meg popsitörlőt. Nekünk plusz takaró nem kellett, mert meleg volt, de októberben tényleg jól jöhet... nekünk nem volt gondunk a csukamájolajos kenőccsel, csak annyi hogy elég büdös ;-) Tőlem is megkérdezték, hogy maradjon-e éjszakára a baba, vagy beadom... Van még valami, amire nem kaptál választ eddig?

Enikőnek ma is fájt a pocija délelőtt, de nem annyira, mint szombaton... De azért kifáradt, déltután 4 óra alvás után úgy ébresztettem fel szopizni... Masszírozni is próbáltam szombaton, de csak óvatosan, mert még nem esett le a köldökcsonkja.

yuyu79

Enikő tudtommal nem kapott cukros vizet, mert jól szopizott, volt is tejem, bár volt olyan, hogy éjjel hozték szopizni, és nem tudtam felébreszteni...

Szobatársam babája nem nagyon szopott, vagy csak keveset, ő kapott cukros vizet és tépszert is egy keveset...

yuyu79

az igen,yuyu. Kristófnak itthon,pár naposan,Elizának viszont már a kórházban leesett a csonkja.
Figyu,csomagold ki,és óvatosan told fel a kis behajlított lábait,a térdét a pocakjához. Hú,lehet érteni,ahogy leírtam? Kicsit nyomhatod is a pocijához a térdecskéit.
Nekünk egyébként segített az espumisan csepp is.
Én mindkettővel jártam babamasszázsra,ott is nagyon jó masszírozást tanultunk puffadásra,hasfájásra. De nekem mindkettő törpénél bejött az is,ha kicsomagolva ráfektettem őket a pelenkázóra. Meg, ha hasonfekve a karomra fektettem őket úgy,hogy a pocakjuk a tenyeremben volt. Eliza ezt a pozíciót roppantul élvezte.
Vendég

Köszönöm a sok választ, akkor takarót meg a pelenkát tuti viszek be, meg szerintem popsikrémet is, Dorkánál is kicsapta a popsiját.

Elvileg mindenre választ kaptam amire kíváncsi voltam.

Bár még egy kérdés, Kecsón a csecsemősök fürdették a gyerekeket fent, nekünk nem kellett. Itt úgy értelmezem, ahogy írjátok, hogy nekünk kell fürdetni, de akkor is ha éjszakára elviszik?

Julcsi gratula a bébihez, egyébként Te kértél fájdalomcsillapítást szüléskor?
muminn

Nekünk anno az Infacol is segített, de az espumisan is ua. legalábbis a gyógyszertárban azt mondták.

Hány napot kell bent lenni a kórházban?

Mi van olyankor ha nálam a baba és jönnek látogatni mármint nyilván lemehetek a lányomhoz az előtérbe akkor mi lesz a kicsivel?

Nem sárgultak be a picik?
muminn

igen,te fürdeted,ha babás szobában vagy. Mikor én voltam teljesen mindegy volt,hogy mikor fürdetsz,nem szóltak bele.
Akkor is te fürdetsz,ha elviszik,általában mindenki este 6 körül fürdetett,látogatás után,szopi elött,és úgyis a 9-es szopi körül vitték csak el őket.
Bár mi a szobatársammal rendszeresen látogatás elött,3 óra körül fürdettünk,mert valahogy nekünk az az idő volt jó.
Vendég

elvileg 5.napon engednek haza sima szülésnél,mi a 8.napon jöhettünk haza,mert Eliza nagyon sárga volt,már fertőzésre gyanakodtak.
Egyszerűen beviszed a picit a csecsemősökhöz,hogy jönnek látogatók,lemész az udvarra,vagy bármi,és ennyi. Én mindig bevittem,lementem,hisz Kristóf nem jöhetett fel-jobb is-és akkor jóformán csak vele foglalkoztam lennt az udvaron.
Nekem soha nem morogtak,vagy bármi a csecsemősök,hogy miért viszem be. Igaz,az utolsó 3 nap jóformán nem is volt velem,csak szopizni meg fürdeni,folyamatosan kék fény alatt kellett lennie,különben a 8.napon sem jöhettünk volna haza.
Vendég

Használjuk mi is az Espumisant, csak eddig nem adtuzk minden szopinál neki, de lehet hogy muszáj lesz, csak attól tartok hogy akkor hozzászokik, és egy idő után nem fog hatni...

Cseriani, csináltuk a lábfeltolást is, csak én túl finoman szerintem, aztán Anyukám is próbálkozott, és kakilt is egy nagyot akkor a kicsikém ;-)

Muminn, úgy tudom, lehet kérni hogy fürdessék meg ők... És ha bármi dolgod van, vagy pihenni szeretnél kicsit, napközben is bármikor leadhatod a babát... Reggel 8 körül meg gyerekorvosi vizit van, akkor mindenképp be kell őket adni.

yuyu79

na,azt hiszem elteszem magam holnapra...hihetetlen összefüggéstelenül tudok írni,muminn,ne haragudj. Remélem azért valamennyire érthető vagyok.

Emma,én már nagyon kétségbe vagyok esve,hogy mi van veled???
Vendég

Á ne gondold, teljesen érthető és megnyugtató, hogy mindent tudok mostmár előre :)

Jó éjszakát, mi is megyünk aludni.

Üdv. Mindenkinek!

Mégegyszer köszi!
muminn

Muminn, köszi. Mi lesz a babád neme-neve, tudjátok már??? Újra van kismamánk, de jó!!! :wink:

Josi, mi újság az anyajegyeiddel, gyógyulnak már? Szövettan volt?

Cseriani, a te térded hogy van?

Emma, Devcsa merre vagytok?

Tudtok valamit Enahmáról? Rég nem jelentkezett.

Kép
timesz

Szia Timesz!

A helyzet a következő a 20 hetes uh-n tipp volt, hogy fiú, a 24 hetesen fiúnak látta, a 28 hetesen egyértelműen lánynak addigra befordult és a popsija volt felfelé azt mondta, lehet előrecsúszott a kukac meg a golyó a két lába közé azért nem látja most fiúnak:)
Szóval nem tudjuk, hogy fiú vagy lány.

Ha fiú lesz Gábriel lesz a neve, ha lány még nincs megállapodás én a Szonja mellett állok most éppen, de tetszik a Lotti, Lorin, Szofi és a Szófia is.
muminn

Timesz,elég szépen gyógyulgatank a sebeim,bár az egyik még elég csúny,az kicsit fáj is. Majd 8.án megyek vissza,akkorra lesz szövettan is. Holnap könyvosztás......... nincs mese,kezdődik a suli. Jézus,iskolás a lányom :roll:
Julcsi,szegény kis Enikő,nekem azt mondták,hogy a fiúk a hasfájósabbak. Nekem szerencsére egyik lánykám se volt az.
Képzeljétek,Csillának megvan az első fogacska :lol: szegény nagyon szenved vele,lázas is volt 3 napig,mire kibújt. Tegnap adtam neki zöldséglevest,és imádta :) szerintetek nem volt ez még korai? :roll:

Kép
Kép
josi

josi nyugodtan adhatsz neki,hisz már elmúlt 10 hónapos. Eliza is nagyon szereti. Óvátosan bánj a zöldségekkel-ne tömd tele karfiollal,zellerrel. Nekem még azt mondták,hogy ne fedő alatt főzzem,akkor tuti hasfájás sem lesz belőle.
Nem kaptál a sabaidre krémet? Én a contractubexet használtam(vagy hogy írják),és nagyon jó,gyulladáscsökkentő,nyugtató. Nekem ami a hátamon van,azok eléggé csúnyák,és még sokszor viszketnek is,azt mondták,szövettúlburjánzás.
Neked akkor mindet lézerrel csinálták?
Nekem még anno a nyakamon csináltak egyet lézerrel,szinte már meg sem látszik. A hátamon tuti megmaradnak. Majd ha sok pénzem lesz,megplasztikáztatom-hasi zsírleszívással együtt :D :roll:
Vendég

és gratula a fogacskához. Szegény,akkor ő is megszenvedi őket. Használsz krémet a fogzásra?
Vendég

Mindet lézerrel csinálta,2 féle krémet kaptam,az egyik Dermazin,azt addig kell használnom,amíg sebes,utána a hegesedésre a Contractubexet.
Karfiol nem,de zeller az volt benne,hasfájás az nem volt,szerencsére,pedig nem keveset evett belőle.
Dentinoxal kenem az ínyét. Még valami homeós bogyót ajánlott a gyógyszertáros,de megmondom őszintén én nem vagyok ennek a híve.

Kép
Kép
josi

a dologél is nagyon jó,azt kenheted,ahányszor csak akarod. Sőt,még a felnőttek inyproblémáira is jó.
A homeóval én sem tudom,hányadán állok: én szedem allergiára.eddig bevált. Elizának adtam alvásra chamomillát,nem javult akkor a helyzet tőle.
A homeónak ugye a nyálkahártyán kell felszívódnia,és ha feloldjuk nekik vízben és megitatjuk velük,kétlem,hogy a száj nyálkahártyáján keresztül szívódik fel.
Ahhoz meg ugye még picik,hogy a nyelvük alá tegyük...
Vendég

Josi, Csillának boldog hófordulót! :lol:

Kép
timesz

josi jók lettek a vonalzóid :D
Így legalább látjuk a pontos dátumokat. Boldog hófordulót Csillának :D
Vendég

Timi megvan a véreredményed?

Josi boldog hó fordulót Csillának, így utólag is.

Tegnap megjártam Szekszárdot. Intéztük a GYES igénylését. Mivel megyek vissza dolgozni apa lesz GYES-en a lányzóval. Ha én kértem volna, akkor valószínűleg átlépem a határt és nem kaphattam volna az adókedvezményt. Hát ilyeneket iszonyat intézni. Ilyenkor tudom, hogy milyen jó, hogy nekem mindent a kórház intézett. Nem kellett semmivel sehova rohangálnom.
Szombat éjjel megszült a férjem egyik kollégájának a felesége. Picit korábban jött a baba, császározták, Pécsen. 1800 grammal született. Szegényeknek azt mondták, hogy ha az éjszakát és a mai napon kibírja a pici akkor túléli. Tüdőgyulladást kapott.

Muminn gyere ám te is gyakran. Jó, hogy van megint kismamink.

Emma merre? Moni épitkezés hogy áll?
Vendég

Köszi lányok a köszöntést :)
Szegény picibaba :cry: remélem minden rendben lesz vele!
Nem is tudtam,hogy lehet Gyes mellett dolgozni :shock:

Kép
Kép
josi

Rékababa, kész a szép konyhád???

Igen, megvan a véreredményem, hát a vérszegénység fennt áll még, de nem romlott tovább az értéke, viszont a fehérvérsejtszámom nagyon lement, ezért még tegnap be kellett menni szuriért, ami serkenti a csontvelőt hogy több fehérvérsejtet termeljen, úgyhogy itthon is megint kétszer szúrhatom magam hasba emiatt naponta.

Szegény kisbaba, majd ha tudsz róla valamit írd meg hogy van, küldjük mi is a gyógypuszikat a drágának!!!

Kép
timesz

Timi most csinálják, ha kész lefényképezem, majd teszek fel róla képet. Már most nagyon jó látni, erre várt már jó pár éve.

Az azért jó dolog, hogy megállt a romlás. Biztos szuri után jobb lesz a fehérvérsejt szám is. Szoritok nagyon.

Josi lehegy GYES mellett dolgozni, max. napi 8 órában. És mivel úgy vagyok, hogy állam bácsi nem igazán adnekünk semmit (nem vagyunk "kisebbség"), ezért nem is hagyom rajtuk, ha másnak megjár, akkor én is igénybe veszem. Fizi kiegészítésnek jól jön, főleg gyerekek mellett.

Ha tudok valamit a babáról akkor megírom. Különben kislány, és állítólag ők jobban áttudják vészelni a dolgokat. Remélem én is, hogy minden rendben lesz, mert nagyon sokat kellett így is várniuk a babára.
Vendég

Hali!
Jajj, itt vagyok ám, olvasok mindig, csak írni nem tudtam, mert úgy nem akartam, hogy ne írtam volna mindenkinek, erre viszont sose nem volt időm...
lehet, most se lesz, de teszek egy próbát. :lol:
Timesz, a hszeidet látva, mostmár nem csak hiszem, hanem TUDOM, hogy meg fogsz gyógyulni! Örülök, h nem annyira rossz a vérképed, a fvs a kemótól is lemehet, gondolom... Megy az összes energiám teneked!!! Olivér egy tünemény, nagyon ügyes, már szalad!
Josi, gratula a foghoz! Lehet gyes mellett dolgozni, pár éve már, 8 órában is. Gyönyörűek a debreceni képek!
Cseriani, annyira jó a ringatós képetek Kristóffal! Nagyon szépek vagytok rajta. ha hozzánk közelebb lenne - és, ha lenne autónk :D - én is vinném a kölkeket ilyen foglalkozásokra.
Muminn, üdv, maradj köztünk!
Dadomi, bakter, mibe keveredtél? :lol: Egyetértek Cserianival: maradj csak köztünk! :wink: :D Csillagszeműd szépségességes.
Yuyu, lánykád is nagyon aranyos, szép kiscsaj (igen, itt minden gyerkő szép, nem győzök itt szuperlatívuszokban beszélni róluk... hanna is nagyon hasfájós volt, apucija mellkasán feküdt hason, úgy ideig-óráig elvolt... )
Na, csak elfelejtettem a felét annak, amit írni akartam, vissza kell majd olvasnom még egyszer...
Mi nem vagyunk túl jól, vagyishogy már jobban vagyunk, Hanna elég durva szájfertőzéssel küzd, 5 nap után ez az első, hogy nincs magas láza, Kiskunmajsáról is előbb hazajöttünk, hogy dokihoz tudjam vinni. Csütörtökön megyünk vissza dokinéninkhez, nagyon sokat kell itatni - enni nem tud -, mert, ha nem megy, beküldi a kórházba. Ma már elég sokat ivott magától is, talán megússzuk a befekvést... nem is tudom, hogy oldanánk meg. Röviden ennyi rólunk... :)
Egy fotó: így mentünk át a "túlsófélre" kompon:
Kép

been

Emma :D :D
Még sms-t is írtam neked,hogy mi a túró van veled,már izgultam érted is,az sms meg visszajött. Már nem az a számod,ami volt egy éve?
Szegény kicsi lánykád. Hát hogy szedte össze ezt a valamit?
Kezditek ti is az ovit,ugye?
Jó kis fogyókúra ez szegénykének. Gyógypuszik mennek-Kristóftól is :lol: -.

Timi örülök,hogy azért elfogadható a vérképed. A fehérvérsejtszám meg nagyon képlékeny dolog,Elizának rendszeresen magas,a fogai miatt állitólag. Ezen mindig beijedek,mert engem egyszer el akartak könyvelni leukémiásnak,azóta rettegek.
Aztán nekem meg "csak" hasnyirokmirigy gyulladásom volt,de jó pár napba tellt,mire erre rájöttek. Azt hitték,hirtelen vakbeles is lettem. Na,de hosszú meg durva sztori,inkább most hagyom.
Vendég

méreckedni voltunk ma,Eliza kiskirálylány 75 cm és 9510 g.
Vendég

Cseriani szép méretei vannak a királylánykádnak.

Mi tegnap voltunk méreckedni, Réka 10380 g és 84 cm. Végre átléptük a 10 kg-t. Jövőhéten jönnek folytatni a konyhát, mivel nincs még meg a munkapad, csak akkor kapják meg. De már most nagyon jó látni, a szekrényeket betették a helyére.

Emma a gyógypuszik mennek folyamatosan. Remélem nem kell bemennetek a kórházba. Szorítok, hogy minnél gyorsabban gyógyuljon a te királylányád.
Vendég

Hú Rékababa,nem irígyellek,most nehéz lehet megoldani a főzést.
Szépen növögetnek a lánykák :)
Timesz,holnap mész megint?

Kép
Kép
josi

Sziasztok!

Már nagyon rég nem voltam, szégyellem is magam! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Most van egy kis időm(ami mostanában nincs) és úgy gondoltam hogy írok nektek egy pár sort, ha nem baj!
Na szóval, jól vagyunk csak dolgozunk itthon ezerrel, szigeteljük a házat, közben az udvart parkosítottuk, na meg a padlásszobákhoz fogtunk neki meg ilyenek. Bence egyre zsiványabb, már ezerrel szalad, nagyon sok mindent megért és most már egyre többet beszél pl.: anya, nyanya=anya, mama, papa, apa, apu, dédi, bambi, egy, kettő, nem, vau-vau, cicc=cica. Hát most ennyi jut eszembe. Amúgy Bence 12 kg és 80 cm.

Mielőtt elkezdtem írni, kicsit visszaolvastam.
Timesz!
Kitartás neked és egész biztosan meg fogsz gyógyulni!!! Aranyos a kisfiad és nagyon ügyes.
Yuyu!
Így utólag is gratulálok! Nagyon édes a kislánykád!!

Amúgy mindenki gyerkőce nagyon édes!! :) Betegeknek jobbulást kívánok!!

Most mennem kell mert Bencus felébredt!

Szép napot mindenkinek!
dius02

Szia Dius! :D Jó hogy jöttél. Jó nagy munkába fogtatok. Ha készen lesztek,akkor kérünk fotót is,és remélem több időd lesz ide is jönni. Bencéről nincs képed? Aranyos lehet,ahogy beszél,már én is várom,hogy Csilla mikor kezdi.

Kép
Kép
josi

Hali!
Tényleg jövök majd, csak gyors:
Timesz Olivérjének nagyon sok boldog szülinapot!!!

been

Drága kicsi Olivér nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk neked!!!!
Vendég

Timi Olivérnek nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Vendég

Köszönjük szépen a köszöntéseket!!!! Nagy nap ez a mai, de a családi ünnepséget vasárnap tartjuk. Lesz autós tortája a drágámnak, meg tüzijátékja és persze sok szép ajándék! Bár nekem ő a legszebb ajándék és azt kívánom, még nagyon sok szülinapján köszönthessem fel ÉN IS!!!!!!!!

Kép
timesz

Huncutszemű csodaszép Olivérnek nagyon - nagyon boldog születésnapot!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Drága Oli,nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked :wink: :!:

Kép
Kép
josi

Olika, én is boldog szülinapot kívánok és sok-sok boldog évet anyukáddal és apukáddal!

Kép
Kép
banoed

Én is Boldog Szülinapot kívánok Olinak, Timesz, Neked meg gyors gyógyulást, és sok-sok boldogságot!!!

yuyu79

Zsófi baba,boldog hófordulót neked!!!

Timi,úgy lesz,meglátod!!!! Mi itt mind bízunk ebben!!!!
Vendég

Zsófikának mi is boldog hófordulót kívánunk!

Josi, neked elfelejtettem válaszolni, nem most megyek még csak 2 hét telt el, ne akarj megint odaküldeni!
:) :) :)

Kép
timesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?