Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jövök
Próbálok sokat feküdni, de ezt csak akkor tehetem meg, ha alszik a Dóri. Aztán ha már fekszem, általában el is alszom, mire felkelek, már épp csak végigolvasni van időm a fórumjaimat, és már kel is a pipi. Az ébren töltött idejében pedig szeretném kihasználni ezt a rövid időt, hogy csak vele legyek. Két hét múlva kezdi a bölcsit, a beszoktatás alatt még ennyi időm se lesz jönni, de utána ígérem rendesebb leszek!
Veramo!
Üdv itt, sok sikert az inszemhez!
Dita!
Klassz lett a kerítés, érdemes volt ennyit bíbelődni vele! Ügyik vagytok!
Kjaja a debreceni kaális topikba írt, de ennek már több hete, ott utána a tudsz olvasni.
Bumi!
Örülök, hogy jól sikerült az alkesz hétvége. Nekem mindkét terhességem egy ilyen ereszdelahajamat buli után fogant meg
Dóri a barátnőm lánybúcsúja
(húúúúúúúúúúúúúúúúúúú, az állat buli volt, a Mórics Zs. körtér környékén azóta emlegetnek minket) után, az ikrek pedig egy balatoni hosszú hétvége után...
Némóci!
Nagyon csini a pocid! Grta a szuper eredményekhez!
Zsuzska!
Drukk a kombinált teszthez! Pocifotó hamarosan készül
Viki!
Ez a mosolygós kép Lackóról tündéri
Méééééééééééééééééég
Timejka!
Ezen a nemjövökegydarabig-megoldáson szerintem mindannyian átestünk... Nekem nem jött be
Tökéletesen megértelek...
Mara!
Én nem tornáznék vagy futnék a héten, szerintem egy kis séta szuperül megfelel a célnak!
Kata!
Jó ez a tűs sztori
Fülészethez drukk! Nem fáj?
Velem semmi különös szerencsére, jól vagyok, picik aktívak. Még két hetet kell várnom, hogy lássam őket, de majd csak eltelik
Remélem akkor már a nemük is kiderül, mert nagyon szeretnénk tudni. Dóri szerint két kislány, apa szerint is
Meglátjuk
Hétfőn levették a vért az AFP-hez, remélem jó lesz az eredmény. A lakást még mindig csak áruljuk, tegnap is megnézték ketten, mindenkinek tetszik, az árral sincs bajuk, reméljük most már valaki tényleg meg is veszi.