Új privát üzeneted érkezett!

susy:
Szedsz magnéziumot? Mert azt szokták ilyenkor javasolni. Amúgy ha nem érzel napi 10nél többet és nem nyílik a méhszáj akkor nincs aggodalomra ok.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
Persze szedek, napi 2x400 mg-ot. A napokban emeltem meg az adagot.
Amúgy nekem is húzódik néha a hasam, föleg a köldököm környékén érzem, mintha a bör szét akarna szakadni! :roll: :roll:
susy75

Nekem akkor keméyedik a hasam, amikor túlhajtom magam, ill. akkor, amikor Zsebike túlzottan nagy helyzetváltoztatást végez :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Friss mai poci:
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:54-kor.
Vendég

lbernuska
sajna ezek a krémek a látványt nem mulasztják el. A fájdalmat viszont hatásosan. ahogy nő a pocim és hizok én is észreveszem, hogy egyre többett fáj és csúnyul a lábam. Pedig szerencsés alakatnak mondhatom magam :oops: és eddig még csak 5 kg plusz van rajtam.
A látvány csökkentésében nekem a pelpockolt pihi szokott segiteni időnként.

sinaszi
Remélem a nagyid javul. Szoritok. Szörnyű lehet, hogy messze van és nem tudsz ott lenni.

Hasfeszülés: nekem is szokott. A védőnénim szerint sok minden lehet. Húzza a bőrt a poci ahogy nő, esetleg stressz, de olyan is lehet hogy ha csak egy adott ponton feszül akkor a baba oda vackolt be.
Állitólag ez természetes.
Nekem szokot olyan lenni hogy a hasam egy montján olyan mintha egy teniszlabda lenne ott :D
Vendég

Zöldi!
Te is írtad,hogy keményedik a hasad! Neked milyen szokott lenni?
Amit én írtam 15-20mp-es vagy hosszabban tartó? Ezek a rövidek is veszélyesek? :roll: :roll:
susy75

Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról.. olyan de olyan jó volt!
Minden a legnagyobb rendben ! :D , bár nem ment zökkenőmentesen a dolog... az itteni kórház sem áll a helyzet magaslatán.. no mindegy ,, kárpótolva lettünk mindenért!

Kicsi Manóm végig a kis pofiját mutatta :lol:
Képet nem tudok feltölteni mert azt irja h a formátum nem megfelelő.. ilyenkor mi a teendő?
BPD:6,60 cm
HC: 24,18 cm
FL: 4,42 cm
EFW: 869 gr.

A "tapasztaltak " szerint jók a méretek?
Arról tudtok valamit ,hogy mi az összefüggés a magzatvíz mennyisége és a vércukorszint között?

Sinaszi! A mamádnak jobbulást kivánok!

Haskeményedés és feszülés: nekem olyan szokott lenni hogy nagyon befeszül és egy helyre "vándorol" ott olyankor egy nagy hegycsúcs van ! :D :D

Kép
eszterke24

Ááááá, már megint nem tudok írni, mert apának kell a gép :twisted:

A keményedés nem veszélyes, csak ha sokszor csinálja, és esetleg görcsöl is mellé. Ez a méh felkészülése, és abszolut normális. Nekem azóta nem szokott, csak éjjel, és csa ritkán. De én a magnézium mellé sörzök-borzok is majd minden este. Nagyon beválik! :wink:

Bocsi, de mennem kell! Talán holnap!

Kép
zölddisznó

susy:
Tényleg higgy nekem!! Ha napi 10nél nem több ilyen keményedésed van, akkor semmi baj nincs a 10-20 mp-es keményedésekkel. Készülődik a méhed. Én már csak "szakértő" lettem a keményedések terén. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

bb
ez nem rémhír hanem a valóság és az ismim és a környezete is totáll kiakadt ettől mert a baba se koraszülött se beteg se semmi nemvolt hanem egészséges baba csak hely nem volt neki. Ha akarod belinkelem a topikot ahol le van írva az egész sajnálatos dolog.

mush
én ráérek napközben is csak holnap nem mert én is holnap megyek terhelésre meg uhura csak én most nem az uzsokiba hanem a nyírőbe

harivera
Budapest XXI. kerület

Aida!
Rendi! :wink: :wink:
susy75

próbálkozok ám a képpel :wink: Kép

Kép
eszterke24

Eszterke:
Nagyon helyes babó. Kedvet kaptam, én is bejelentkezek a jövő hétre 4D-re.

Aida: tök jó a pocid, szerintem Te nagyon jól fogsz kinézni a 9. hónapra, tényleg mintha görögdinnyét ettél volna egészben. Szerintem a bőröd is attól feszül, hogy tágulnia kell, és a babó is egyre nagyobb, helyet akar. A méhnek is van egy természetes 'mocorgása', ahogy ellátja a feladatait. Ahogy Te is írtad, ez normális.
Én néha levegőt alig kapok, mire felviszem a 13 kg-os gyerekemet az emeletre, szabályosan szuszogok. Neki most az a játék, hogy kiabál: 'fölmenni', aztán 'lemenni'. Általában ráveszem, hogy ő is lépcsőzzön, de nem mindig sikerül. Akkor lihegek.

Harivera:
NEm azt gondoltam, hogy nem mondasz igazat, de az orvosom szerint is kizárt, hogy ilyen történjen, én is szörnyűnek találnám.

Egyébként a fogadott orvos szerintem mindenképpen megnyugtatóbb. Ha bármi van, legyen kihez fordulni, és legyen egy olyan ember, akiben megbízol, aki végig melletted áll. Persze lehet, hogy másnak más a véleménye. Én nem tudnám magam biztonságban érezni, ha csak úgy lógnék a levegőben.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok,Aida ,Harivera szépek a pocók.Majd holnap jövök én is képpel.Én jól vagyok,nekem is van feszüléstől kezdve az orrvérzésen át a keményedésig minden,de én úgy vagyok vele nem izgatom magam ezeken feleslegesen,mert ezek hozzájárnak ehhez az áldott állapothoz.Ha esetleg szokatlan dolog történik velem akkor neten rákeresek vagy egyszerűen felhívom a védőnőt.
Én jól érzem magam,imádok terhes lenni,nagyon várom már a Decembert,karomban tartani,agyon puszilgatni a pici babámat.
Puszi!!!Jóéjt!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sziasztok! most értem haza.

sinaszi. jobbulást a nagymamádnak!

szépek a pocik meg a baba képek! :lol:

reggel 7-re mentem a terhelésesre. 10-re már végeztem is, 3-ra kellett az eredményekért menni.
a cukros lötty egyáltalán nem gáz! simán ki lehet bírni. az eredmény elötte 3,84 lett utánna meg 5,36. azt mondták, hogy ez jó. a nénik nagyon kedvesek voltak, de sajnos szép lila lett a karom.
utána még uhu is volt. ma 692gr lett a babó. szóval hízott csütörtök óta :lol: :lol:

mi az a szérium karbamid? az alacsony lett. a doki azt mondta, hogy minden oké. csak kiváncsi vagyok.

a kálcium allergiára és láb görcsökre is segít. allergiara a medinose is jó. nekem is dugul az orrom.

amíg vártam az eredményekre, elmentem a sugárba. vettem egy jó szoptatós melltartót 700ftért a skálában. meg mese cdket a hungaroton boltjában. például ludas matyi, vuk, süsü, néhány halász judit cd-t. voltam a mimimanóban is. nem valami olcsó hely. mindössze egy sapit vettem.

a délutánt meg a volt kollégáméknál töltöttem. két gyerek van. nagyon jól szórakoztam velük.

szép álmokat csajok!!!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból:) 2 hét dőzsölés:) Nem tudom mennyit hízhattam a nyaralás alatt de a férjem szerint egy szép kerek csüngőhasú malac lett belőlem:) (na jó én nem bánnám ha híznék, szoptatásnál kell az az extra súly)

Kistesó a hasamban köszöni jól van, aludni nem igazán hagy (kb. 4-5 párna kell a megfelelő pózhoz:), kirúgja a ház oldalát szóval nagyon aktív:) (én meg kávéfüggő vagyok, különben nem megy)

Nagytesót egyre nehezebb cipelni de rájöttem, hogy ha a hasam fölött cipelem akkor egész jól megy :))))

Valamikor a héten terheléses cukorra is kellene mennem (eredetileg múlt héten kellett volna) de nem igazán izgat a téma, úgyis csalni fogok... (tudom, hogy nem százas a cukrom de majdnem minden nap mérek reggeli után úgyhogy abszolut kontroll alatt van, marhára nincs szükségem 75g gyors CH-ra éhgyomorra). A dokimhoz is el kéne már mennem valamikor... (2 héttel előre be kéne jelentkeznem de odáig még nem jutottam el)...

Ja... majd megpróbálok visszaolvasni, hogy kivel mi van...

Remélem mindenkinek jól telt/telik a nyár és a babák is élvezik a sok-sok friss gyümölcsöt:)
Vendég

Sziasztok!

Kicsit elvoltam tünve, mert a párom hozott haza mindig valami munkát és elfoglalta a számitógépet. :cry:
Szépek a pocik, egyre kerekednek, nőnek! :wink: :lol:
Az enyém igy néz ki:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

marti:
Nagyon szép poci!

eszterke:
Édes a kis pocaklakó pofija!

bb:
A dinnyés dolog a hasamra, szerintem már most igaz. Sőt, én néha azt mondom magamra, hogy úgy nézek ki, mint egy jóllakott etióp. :roll:

sarmon:
Addig nem is kell izgatnod magad feleslegesen, amíg nem rövidül meg a méhnyakad és nem nyílik a méhszájad, mint nekem. :) Addig csak élvezni szabad a kismamaságot! :)

Ti itt mind a 25. héten mentek terheléses cukorra, nekem a nőgyógyászom a betöltött 23. hétre, azaz jövőhét hétfőre mondta ezt. Nem korai ez egy kicsit?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:55-kor.
Vendég

sziasztok..

folyamatosan olvaslak titeket csak sajna nem mindig van időm irni.egész nap megyek össze vissza.nem soká kezdődik az ovi,vásárolni kell kislánykámnak uj rucikat..

közben megint kiderült egy tartozása az ex férjemnek.mondhatom igy terhesen nagyon örülök neki..ahelyett hogy Hajnikára meg a Pocaklakora költenék,fizetem az exem tartozásait amit a lakásra csinált.eddig már 60000 ft-ot fizettem helyette... :x kicsit kivagyok..

ha volt is ez az eset hogy elvitték a babát akkor szerintem ez egyszeri alkalom lehet..okot nem igazán tudok magamban sem találni erre,hisz nekem ez hihetetlen..meg persze én lázadnék mert ugye azért vagyunk velük baba mama szobába meg stb...hogy szülés után cicire rakjuk..és ha másik korházba van a baba hogy tudjuk szopizatatni őket.

no de mindegyj.egyre jobban várom hogy megszülessen kicsi cseppem..reggelente nagy rugásokkal ébreszt..és egész nap bukfencezik.A hasam kissé eldeformálodik ha helyezkedik:D:D

Nekem szerencsémre nem okoz gondot a haskeményedés.eddig megusztam..de hogy multkor bevéreztem szednem kell magne b6-ot..meg vashiányom is van..ughogy napi 2-szer rágcsálom a maltofer fol-t...nekem nem izlik,pedig csoki izű...

és ma reggel beindult unokanővérem szülése...nagy drukkot kivánok nekik:Delső baba lesz..:D

mi 3 hét mulva megyünk 4d uh-ra.alig várom..viszem magammal anyosomat is..mondtam neki hogy érte megyek segitek felcsatolni a lábait aztán repülünk unokát nézni..olyan boldog..szerintem jobban várjam mint én...pedig népes a család és nem mondhatja hogy első unoka.:D

Kép

Kép
nikianya21

aida:nem korai.én már tul vagyok rajta 2 hete...:D

Kép

Kép
nikianya21

Nikianya:
hát neked most egyáltalán nem hiányzik az idegeskedés! :cry: Sajnálom, hogy pont most kell ilyen problémákkal szembenézz! :evil:

Aida.:
a te pocid is ügyes :lol:

Bocika:
3 kg plusz, az nem sok :lol:

Tudtok- e valami házi praktikát csupaszcsiga irtás ellen???Ami nem árt a háziállatnak sem, mint pl. a kutyus, meg cicus...

Hétvégén buliztunk.Megtartottuk a Huni szülinapját, igaz csak szők családi kőrben, de ennek is nagyon örült a kislegény! Dobok egy fotót mennyire boldog :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:56-kor.
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szép a pocakja.

Olyan jó annak aki még csak pár kilónál tart. Én már minimum 10-et magamra szedtem. Sajna elég hízékony vagyok alapból is. De megpróbálok minél több kevésbé megterhelő kaját enni, remélem olyan nagyon sok már nem jön rám.

Nekem a védőnéni még soha nem hallgatta mg a szívét. Szerintetek kérdezzek rá legközelebb?

Tegnap elfelejtettem telefonálni az uh-ra. Olyan feledékeny lettem mióta terhes vagyok, hogy az valmi hihetetlen. Pedig ha belegondolok, hogy fél éve 350 ember napi munkáját tudtam fejből...

Kaptam a fulladásra, meg orrdugulásra cuccokat, hosszú idő óta ez volt az első éjszaka amit nyugodtan átaludtam.

Kisfiam tegnap este 2 órát tombolt a hasambam. A párom rátette a kezét és amkkor még jobban belehúzott.

Kép
dcili81

Nekem ha apa odateszi a kezét a pocakomra akkor pocaklakóm abba hagyja a rúgkapát. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bocsi az ismételt zavarásért, csak egy gyors hirdetés, ha valakit érdekel, priviben jelentkezzen :)

Eladó a képen látható BabyFehn játszószőnyeg, keveset (talán 4-5x) használt, tökéletes állapotban van! (mint mindenből, ebből is többet kaptunk, így van, amitől meg kell válnunk)
Csörög, zörög, zenél, sipol, csipog, tükrös, pihe-puha anyagból :)

Eredeti ára 15 ezer Ft:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=165976&pageno=1&whid=32

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Meg tudom oldani a személyes átvételt a XI. kerületben, vagy valameddig el is tudom vinni Bp-en belül!

Köszi, és bocsi még egyszer :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok!

Csak egy gyors életjel innen az óriási dobozok óriási rengetegéből! :lol: Ééééés igeeen, ezt is megértük, hétvégén költözünk csajoook! :lol: :lol: :lol:
Annyira várjuk már férjemmel, hogy már tegnap elkezdtük a dobozolást, így meg lassan a dobozoktól nem férünk el a 20 négyzetméteren... :P :D Komolyan, lassan már kész logisztikai fejtörést okoz, hogy hol, hogyan, mit, hova,..... :wink:

Sikerült gyorsan átfutnom a "termést", örömmel látom, hogy mindenki jól van, gömbölyödik szépen! Gyönyörűek a pocakok! :lol:

Én Kistücsköm most kicsit aggaszt, tegnap egész nap nem éreztem (jó, mondjuk utaztunk, mentünk, nem feküdtem, stb....), és még ma sem igazán.... :( :( pedig az elmúlt hetekben majd kirúgta a ház oldalát majdnem egész nap, sőt, éjjel is! :?
És most nem tudom, mi lehet a baj, nyugtassatok meg, hogy semmi.... :roll:

Aida: én meg pont azon aggódom, hogy későn megyek... Csak szept. 8-án megyek nődokihoz legközelebb, és valszeg akkor ad majd beutalót rá, és én akkor már a 27. hetemben járok majd.... :shock:
bébic

Márti: Tartós és végleges csigairtást sajna én nem tudok, anyósom mindig lesózza azokat, amik előjönnek....de attól sajna még újra előjönnek másik dögök....:(
bébic

Márti!Gazdaboltban van un. csigapor ami írtja a meztelen csigákat.
Na hogy nekem se teljen olyan felhőtlenül a babavárás,ma kézhez kaptam a laboreredmélyemet,a vizeletemben van glükóz sajna.A védőnénihez kell holnap mennem egy zemle és 2 dl tejci után cukrot nézni,és vinni pisit.Hát nagyon remélem nem lesz komoly,bár akárhány helyen utánaolvastam a neten,ez már a terhességi cukorbetegség jele.De egyébként jól vagyok,majd holnap jövök a fejleményekkel. Puszi.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon:
Szurkolok, hogy ne legyen semmi probléma!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na szasztok!

Berni! Babakocsi tök jó, egy régi típusú Peg Perego. Másodiknak szuper lesz ezerötért!
Éljen a vörösbor! ...meg a fehér, meg a sör, ...
Viszereslábú Coca nem használ rá Liotont, mert abban heparin van, én meg olyan szurit nyomok napi kettőt, és ezt már helyileg nem szabad, mert túladagolható. Én csak tünetikezelek rozmaringos és vadgesztenyés hűsítős krémmel, és szigorúan fáslizom a balabbikat, mert az iszonyú randa.
Jelentem mi minden parlagfüvet lekaszáltunk!

Vakbél és ellenkező oldali fájás tipikusan méhszalag nyúlástól van.

bb!
[quote]A írta:zt mondta a doki, hogy a baktérium és a gomba azért okozhat ilyen visszatéréseket,
Meg azért is, mert miközben kikezelnek bacira, aközben olyan flórát hoznak létre, ami a vargányáknak kedvez, és fordítva. Az enyim mindkét féle kegyszert párhuzamosan szokta nyomatni.

Gabi! Diétázz! Jobb megelőzni a romlást.

Vera! Jeeeeee pocak!

[quote]d írta:e majdnem minden nap mérek reggeli után úgyhogy abszolut kontroll alatt van,

Csaki! Attól még inzulin rezisztenciád lehet, ami nem jó a babának. Menj el szerintem!

Aida! Cukrot bármikor lehet nézetni, nem korai a 23. hét sem, max előbb kiderül, ha gond van.

Niki! Tök jó, hogy jól vagytok! Hajrá ovikezdés, exed kapja be, anyóskádat meg puszilom!

Márti! Nagyon édes Hunorod! Majd bemutatod a lányomnak?

Bébic! Tényleg nyugi, te sem vagy mindig aktív, bébijeink sem azok. Lehetnek lusta napjai. Főleg, ha te pörögsz, akkor azt úgy érzi, hogy "ringatod". Majd este lefekvéskor tuti fog rugdosni!

Kép
zölddisznó

Zöldi: inzulinrezisztenciám az VAN, de azt nem nézik a terheléses cukron (arra terheléses inzulin kellene de azt nem néznek mert drága) a terheléses cukor meg max. annyit mutat, hogy már oda kellene figyelnem - amit enélkül is megteszek... SŐT... a nagy átlaggal ellentétben én az egész terhesség alatt nézegetem a cukrom így sokkal hamarabb rájövök ha gond van mint az orvosok egyetlen olyan terheléses vizsgálat alatt ami vagy működik vagy nem (ld. millió plusz egy dolog van ami az eredményt akár pozitív akár negatív irányba elmozdíthatja... elég ha az ember a tömény cukor miatti émelygés ellen lenyom egy liter vizet, máris SOKKAL alacsonyabb a cukor stb. stb.). (nem az IR lenne a gond egyébként hanem a hipózás... az aztán tényleg árt a babának... de azt én soha nem szoktam plusz ugye gyógyszert is szedek az IR-re...)
Vendég

Sarmi:
drukk, hogy ne legyen gond!

BÉBIC:
kösz a tippet!
akkor nektek izgalmas hétvégetek lesz!

Kép
Kép
Kép
f.marti

basszus, mi lett????? :shock: :shock: :shock: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

ja, mostmár sejtem... :roll: leragadt az enter gomb...Bocsika a nagy hézagért :oops: :oops:

Zöldi:
megbeszéljük :wink: Beszélek a fejével, hogy már megvan a menyasszonyjelölt :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

zöldi. a babakocsit elhozták a rokonok. péteken fogom megkaparintani.

csaki örülök, hogy jó volt a nyaralás

sarmi. sajnálom a cukros dolgot. reméljük rendben lesz.

niki. hihetetlen, amit az exed müvel. remélem hamar sikerül letudni a dolgait, és akkor már csak a tiétek a lakás.:)

doki javaslatára ma ettem krémtúrót. aztán egy kis portóival leöblítettem.

várom már a szombatot!

képzejétek! ma belénk rohant egy autó. trabant vs mercedes. ő úgy gondolta, hogy az anyukám majd menni fog, de az anyu meg nem, mert nézte a forgalmat és látta, hogy jönnek. rántott rajtam az öv, de szerintem nem vészes a dolog. nem görcsölök, nem vérzem, a babó mocorog. csak jó nagyot szólt. kicsit megijedtem. ja és még a pasinak állt feljebb, és nem akart betét lapot kitölteni. hihetetlen milyen meberek vannak.

KépKép
KépKép
mush589

bébic. szuper, hogy minden összejött és már tudtok is költözni :lol: :lol: majd kérünk képeket az új kecóról. :D

márti. mindkét fiad nagyon jóképű! örülök, hogy a party jól sikerült.
szép a pocid.
angliában nálunk is vannak meztelen csigák. a dögök a konyhába jönnek be. mi is besózzuk őket, meg kint van csigairtó golyónk, de azt gyakran kell pótolni, mert elmossa az eső. múltkor belemásztak az utsó üveg nagyanyám féle barack lekvárba. átették magukat a celofánon. Tony mondta, hogy 3 hét múlva kezdjük az építkezést, és mikor kész lesz az új konyha oda mjd nem tudnak bejönni. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:57-kor.
Vendég

mush:
Írtam privit, hogy hogy nem válaszoltál még? :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

ne hari még nem néztem

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

MOst jövök a dokitól, minden a legnagyobb rendben. Stabil, zárt méhszáj totál jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hétfőn 4d-s uh, már alig várom.
És a baba is bejelentkezett... élvezi, ha a bordáimat nyüstölheti.

Kép
dcili81

ez szuper cili!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Beindult!

Aida láttam tettél fel új táblát, kérlek színezz majd kékre!!!!!

Kép
dcili81

Na sziasztok.

Még mindig lánykám lesz hála amit ma meg is erősítettek. ma voltam a terhelésesen és ha tényleg hideg vízzel és citromlével kutyuljuk össze olyan mint a limonádé semmi gázos nincsen benne így.
a lepényel egyellőre nemtudom hogy mivan mert ez az uhu elég car minőségű ami ott a khba van de pénteken megyek a genesisbe 4dre és akkor majd ott megmondják hogy romlott e . De szerintem nincs gáz mert időben van a baba hetileg és méretileg.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Eddig úgy örültem, hogy megúszom a keményedéseket, de sajna nem! :cry: Tegnap napközben is sokszor bekeményedett a pocim, olyan fél percekre. Aztán éjszaka nem bírtam elaludni és kb egy óra alatt volt vagy 4-5-ször. :roll: :? Na ez már gáz!!!!
Szóval most aggódok, csütörtökön megyek dokihoz!

Zöldi!
Este nekiálltam én is egy kis bort inni! :oops: De a keményedések miatt ihatnám egész nap! :lol:

Márti, Aida!
Csini a pocitok! :wink:

Bébic!
Biztos jól van a bébid, csak lustizik! Az enyém is szokott! :lol: :lol:
De jó ,hogy költöztök már. Gondolom nem fogsz unatkozi a következö idökben! :P
susy75

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! :lol:

Köszi mindenkinek a csigairtó tipeket.És a poci meg a legénydicséreteket! :wink:

Mush:
hu, nem semmi, élményben vot részed! De jó, hogy nem lett bajotok!

Susy:
reméljük csak a szervezeted, méhed gyakorol a nagy napra, azért vannak ezek a keményedések!Drukk, hogy ne legyen semmi gond!

Cili:
szuper, hogy minden rendbe! :lol:

Harivera:
drukk szomatra, hogy rendben legyen a lepény! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Verzsóról tudtok valamit???????????
Valakinek megvan a tel.száma, hogy esetleg egy sms.-ben érdeklődne hogyléte felől?
Lányok én nem tudom senkinek a tel. számát, esetleg valaki leadná???Priviben?? Ha netán történne valami, hogy valakit értesiteni tudjak sms-ben...Reméljük nem fog semmi sem történni, de attól nem árt tudni egy tel. számot ... :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!
most jöttem a cukorterhelés első részéről annyira tényleg nem gáz de nem is jó.A könnyem is kicsordult pedig szeretem én az édeset.még másfél óra és megyek vissza addig is lehet h visszafekszem ne keljen a kajára gondolnom.
Szépek a pocik.
Majdcsak sikerül nekem is normális kivehető képet csinálni.

Kép

Kép
bellanitta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?