http://www.fogyokurak.hu/update-heti-etrendek--cikk
No lányok, itt egy komplett Norbi-s menüsor nektek, hátha hasznát veszitek.
Így tudtok tervezni vele és ahogy elnézem, a család is eheti, no legfeljebb nem kell bevallani nekik, hogy ez Norbis étrend.
Lesz majd nagy meglepi aztán, ha apa rááll a mérlegre is utólag leesik neki, hogy nem is volt éhes mellette....
Márti!
Egyszerűen nem jutott időm enni.
A sztori a következő: egy régi melldaganatom miatt csak az egyik mellemben volt tej.
Mikor hazajöttünk a kórházból 20 mili volt a ciciben. Rendszeres 30-40 perces fejésekkel ezt 350-450 milire tudtam feltornázni, hogy a lányomnak legyen anyateje.
No persze a gépi fejés viszont annyira megviselte a bimbit, hogy néha üvegből adtam neki oda és nem ciciztünk.
Így kb 5 hónapos koráig tudtam neki tejet adni, aztán egyik pillanatról a másikra leapadt a tejem.
Tulajdonképp mikor nem fejtem és szoptattam, akkor főztem és takarítottam.
Így sokszor délutánra-estére készült el a kaja, addig bekaptam 1-2 falatot, aztán apával együtt vacsiztam.
Soxor mire leesett, hogy nem ettem, addigra késő este vagy délután lett.
Segítségem nem volt és van egy kamasz fiam is, akivel ugyanúgy kell foglalkozni, pláne tanulni.
Ennyi a történet. Ennek ellenére volt tejcsi és nem volt rossz, mert Domi hízott tőle.
Egyébként nézd meg a cukrosokat! Nekik kőkemény a diétájuk, mégis tudnak mellette szoptatni.
A lényeg: hogy ne drasztikusan változtassunk a dolgokon, hanem apránként.
Először hagyjuk el a konyhamalacos falatokat.
Cseréljük le MINDEN itókánkat szénsavmentes vízre, vegyünk 1,5 %-os tejet, a kávét meg Xylitollal igyük mert a xylit-ben 40%-al kevesebb a szénhidrát mint a cukorban és biza ugyanolyan édes és nincs mellékíze mint az édesítőszereknek.
1 doboz Márkus féla Xylitol por ára ugyan 1000 Ft, de én csak kávéba használom és tökjó!!!
Van kakaója is!
Bio boltokban kapható.
Na most megyek, a mai napi menüm:
Reggeli: 2 db alma (rühellek reggelizni, mondtam már)
Ebéd: 1 krinolin mustárral
VacsI: grillezett kifilézett csirkecomb (1 napja pácolom már) friss salátával