Új privát üzeneted érkezett!

Elhoztam a laboreredményemet. Az én házidokim aztán nem kispályás. 29 féle dolgot nézetett meg. A fehérvérsejtnél meg valami MCV-nél van egy kis minimáli eltérés. Úgyhogy megnyugodtam, itt is minden rendben :D :D :D .
ranita1979

Sziasztok!

Két laptető Mókica...én azért jobban bíznék magamban :)
Szép eredményed van, nagyon örülök a pédnek, gyógyi nélkül.

DPO - days past ovulation....tehát napok az ovuláció után, ami általában 14 nap és jön a mensi...

Anita: nagyon örülök, hogy jók a leleteid, csak így tovább!

Én is jól vagyok, elkezdtem hőmérőzni...ez megint úgy kezdődik mint az előző, 36-ot mértem ma reggel....

Üdv mindenkinek
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Visszaétünk az utolsó hosszú hétvégénkről, és sajna már ma nekem is dolgoznom kellett ma. Pedig semmi kedvem nem volt suliba menni. :(
Lelkiismeretesen visszaolvastam, de rá is jöttem, hogy nem nagyon tudom követni a történéseket, és mostantól nem is nagyon lesz időm netezni, így kicsit visszavonulnék. Majd olvasgatlak titeket, és néha be-be kukkantok.
Egyébként 20.-án megvolt az inszem. 28.-án megyek vérvételre, és annak az eredményével mehetek majd vissza az endokrinológushoz.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom!

Üdv!

hofeherke

sziasztok!

Ranita, csak így tovább...
Hófehérke, megy a drukk++++++++++++
Aisha, én is örülök neki hogy végre működök...... :lol: :lol: :lol:
Remélem veled is minden lesz már.

Laptető? el se hiszem.....de jó,de jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mókica

Sziasztok!

Mókica....remélem a hőd még mindig fent :)

Hófehérke....nagyon drukk az inszemhez, remélem megosztod velünk a jó híreket. Utálom a vérvételt...pedig rám is vár majd pár még :)

Rólam: szerencsére vérzés megszűnt :) hőmérőzés beindult...a ciklus szerint 28-én pé...hát kiváncsi leszek erre mert semmi jele ennek :)hőm 36 alatt :) igaz ez volt júniusban is...aztán 2 nap és volt pé....
na szép napot mindenkinek
üdv.:
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Lányok, ez http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 08800_.png

egyre érdekesebb.

Most valami nagyon megkergült bennem szerintem.
ariaden

Ariaden!
Szerintem nem megkergült, hanem csak pé volt :D .
Én mondtam, hogy a 2. nap leeshet a hő, szerintem csak az történt. De holnap majd megint csak többet tudunk.

Én meg azt álmodtam, hogy 30. napra megjött. Rossz volt, fel is ébredtem :? .
ranita1979

Ez pé? Nem éreztem semmit. :( Kellene valamit éreznem? Olyan régen nem volt olyanom, hogy legalábbis tüzijátéknak kellene lennie. :)
ariaden

Ariaden!
:D :D :D :D :D
Ez tetszett. Nem feltétlenül kell érezni. Az előző próbálkozásnknál én sem éreztem sose, most meg annál inkább.
ranita1979

Mi nem próbálkozunk még, csak azért jó lenne, hogy ha rendbejönne a ciklusom. :) Később már nem lenne gond a babatervezésnél. :)
ariaden

Ariaden!
Tudom, hogy nem próbálkoztok, nem felejtettem el :D .
Csak összehasonlításként írtam, hogy én is először nem éreztem, most meg érzem :D .
Mivel nálatok most kb. egy-másfél évig szünetel a babaprojekt, nagy esély van rá, hogy addig helyrejössz, aztán hipp-hopp babásodsz is.

Mág csak 2 napja szedem a metet, felet, de eddig különösebb bajom nem volt, csak reggeli után egy kis émelygés. Szerintetek mikor emelhetem meg egyre?
ranita1979

ranita, én két hétig szedtem egy 850-eset, utána kettőt reggel-este. De nekem volt párszor durva hasmenésem, úgyhogy visszacsökkentettem napi egyre, és most emeltem vissza kettőre. Most így lekopogom, jó. Szóval tényleg igaz a szoktatás.
ariaden

Ja és ami lényeges, hogy mindig rögtön kaja után kell bevenni, én úgy szoktam, hogy olyan étkezés után, mikor érzem, hogy jóllaktam. Először nekem is csak émelygés volt de utána durva hasmenés. Egyszer éhgyomorra vettem be este, hajnal kettőkor majdnem leájultam a wc-ről olyan durva volt és akkor utána volt hányingerem is. Szóval ezt mindenképp kerüld el. Utána persze reggelig rettegtem, hogy kómába fogok esni :D
ariaden

Ariaden szerintem is csak a pe probalkozik....ami nagyon jo, drukk drukk, akkor is ha nem babot szeretnel csak egy normalis ciklust :)

Anita veled mi a helyzet? gorbed van?

Na ma hosszu probalkozas utan vegre van cicka es palastfu team (hulye angolok mindent maskepp hivnak :)), most mar csak szerencsem lehet...pere varok :)

udv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

sziasztok,

nem tudtok átadandó időpontról a mens mentisbe?

nagyon fontos lenne

köszi :wink:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Aisha!
Nincs görbém, úgy döntöttem most nem mérek hőt. Szerintem a 22. napon volt a pé, most vagyok a 27. napon. Majd kiderül. De valahogy nem érzem, hogy ez az én hónapom lenne.
Pár hónapig én is ittam a palástfűt, nekem semmit nem ért. Remélem neked több szerencséd lesz vele.

Aneetha, Babszika, Zazzy és a többiek, merre vagytok?
ranita1979

Sziasztok!

Monyokám!
Én meg már azt hittem, h régen babázol..... :( A franc vinné el ezt a sok hülye akadályt!
Látod, nekem sem sikerült még, de tudom, h nektek is és nekünk is már csak pár akadály van hátra! (muszáj, h így legyen)

Mókica!
Megint köszi a hiányolást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
((((((((ölelés))))))))
Szabin voltunk és itt voltak vendégségben az unokatesómék. Hát, égetni való gyerekeik vannak. Totál leamortizálták a kecót, szóval, kicsit megkönnyebbültem, mikor hazamentek. :oops: :roll: De arra jó volt ez az egész, h látom, most már tényleg van türelmem a gyerkőcökhöz. :wink:

Velem semmi nem történik, apa beszedte az antibiotikumot, 2-án megy újabb spermavizitre..... Addig pedig reménykedem. :wink:

babszika

sziasztok!
Ariaden, ha a hőd az elkövetkező napokban is fent marad, akkor ez igen pé volt......drukk

Babszika :lol: :lol: De jó hogy jöttél! drukkolok 2-án hogy minden rendben legyen nálatok!!! Máshoz is drukkolok, ne kelljen inszemre mennetek, mert spontán jön a babó.

Aisha, a cickát szerintem elkezdheted inni :wink: Nekem ma férjem vett palástfűt. Kb. 3 gyógyszertárat bejárt mire kapott. szóval ő is kalandosan jutott hozzá.

Jah, az eddigi 37,0 hoz képest a hőm lejjebb ment ma 36,8-ra..... :shock: :shock: Remélem csak én aggódok és nincs semmi baj...
mókica

Ksigizi, hívd fel az MM-t, és kérdezd meg! És kérd meg őket, hogy szóljanak, ha esetleg addig lenne üresedés!
Mindig vannak páran, akik lemondják, nem mennek el![/b]
mamint

sziasztok.
Megint en :oops:

babszika koszi remelem ugy lesz ahogy mondod.

ket dolog van ami zavar.Az egyik hogy 11cn en vagyok es pisileskor rozsaszinezek,de csak tenyleg nagyon picit.nem tudom ez normalis-e?18eves koromban 2 hetig szedtem fogigatlot,akkor vegig pirossan vereztem igy abbahagytam,mondtam ezt a dokinak es azt mondta ha most is igy lesz akkor menjek vissza,de ez nem olyan most,alig eszreveheto es minden nappal kevesebb.
a masik dolog eleg ciki :oops: egyszeruen olyan vagyok lent mint a szahara,a parommal 2*voltunk eddig egyutt es hat...eleg fura volt.
minden szep es jo,el is megyek de alig van nyakom a vegere meg teljesen kiszaradok.
akik szedtek fogit..elmulik ez?anyutol kerdeztem o mar nem emlekszik hogy nala volt-e ilyen.ha igy marad kenytelen leszek valami kremet vagy mitudom en mit venni,azert bizom benne hogy elmulik.

aki tud valaszoljon.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Monyo!
Sajna nem tudok segíteni neked. Én sokáig szedtem fogigátlót, dianet is, de soha nem volt ilyen problémám. De tudtommal ez előfordul. Ha elmúlik most, szerintem még várjál a következő hónapig, aztán ha esetleg akkor is lesz, menj dokihoz. Lehet, hogy a szervezetednek is alkalmazkodni kell.
Ilyen szaharásosodásom se volt :shock: :shock: :oops: :oops: :D :D .
És mi lesz akkor, ha nem bírod?

Én a reggelt a wc-n kezdtem :? . Meg ez az evés utáni émelygés. Szar.
Nem is merek még egészre emelni, de az az 500 se sok, akkor meg egy féllel mire megyek? El fog azért ez majd múlni?

Ariaden!
Mai hőd?
ranita1979

Hello lányok!

Háromszor mértem a hőm, háromszor egyre magasabb értéket mutatott (fél óránként reggel) a középsőt írtam be.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 95200_.png

Nekem volt ilyen szaharás bajom a fogamzásgátlótól. Utáltam. Azért nem is használom már. Ha a hormon miatt kell szedned, akkor mindenképp érdemes síkosítón gondolkodnod. Van belőle eperillatú is, meg lehet vele kreatívkodni ! ;-)

Ranita, mondom ne siess a mettel, én így egy hónap után bírom csak a napi kettőt. S a kicsi is hatott, a hőm sokkal jobb mióta szedem!
ariaden

ranita mit nem birok?

Kép
monyo83

Monyo, arra gondoltam, ha ilyen közti vérzésed lesz, vagy ahogy írtad rózsaszínezel.Mert az nem jó. Ilyenkor általában mást szoktak felírni.
ranita1979

ariaden :lol: eleg egyszer is hot merni :lol:
na szoval akkor ez mar igy marad :? akkor majd keresek valami sikositot mert fel evig igy nem birom ki.

ranita ha nem birom a gyogyszert akkor eleg nagy gaz van.nekem ugye nem fogamzasgatlas celjabol kell,nekem direkt ez a gyogyszer a megoldas a problemamra.
hatha megszokom,most voltam kint most nem volt rozsaszin,remelem este se lesz es akkor megnyugszok hogy elmult.

Kép
monyo83

Ariaden!
kíváncsi vagyok, mikorra kapsz keresztet :) .

Monyo!
Igen, emlékszem, miért kell szedned, úgyhogy reméljük nem lesz gáz.
ranita1979

Monyoo, a köztes vérzés nem a legideálisabb! Az egyéb mellékhatásokról nem is beszélve!
(A köztes vérzés nem feltétlenül tart több napig.)
Van még másfajta fogigátló, kérjél mást!

Kép
mamint

Mamint abban sem vagyok biztos hogy ez koztesverzes.
Mult vasarnap enyhe rozsaszines nyak,hetfo menzikezdet,kedd,szerda,csut, pentek rendes menzi,szombat barna,vasarnap enyhe barna,hetfo meg kevesebb barna illetve rozsaszin,kedd alig eszreveheto rozsaszin.
A normalis ciklusomban 5napig van rendes menzim es egy nap utanna a barna.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Csajok én totál ki vagyok akadva!
Még csak msot fogyott el a gyógyszerem (850mg Meforal) és így csak most közölte a házidokkerem, h erről levették a támogatást!
Mi a f..........??????????????????????????????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nevetséges!
Aki 850mg-osat szed, az rohadjon meg?

Végülis nem b*sztak ki velem, mert 1000mg-osat írt fel a dokinéni, és majd felezgetem és majdnem ugyanannyi lesz a napi mg mennyiség, de totál fel vagyok háborodva.
:x

babszika

Sziasztok!

Monyo!
Én nagyon sokáig és több féle fogigátlót szedtem.
Mind a "szárazság" mind a rózsaszínezés elő fordult nálam is. Volt hogy csak 1-2 alkalommal, mikor még az első pár (2-4) hónapban amíg hozzá nem szoktam, és utána elmúlt.
Illetve egyszer volt, hogy hosszabb ideig tartott ( de akkor a rózsaszin nem csak pisiléskor jelentkezett)...akkor gyógyszert váltottam.
Ráadásul nekem a ciklus ugy alakul, hogy 1 nap barna.....utána 2-3 mensi....és utána még 2-4 nam pecsételósen rózsaszínesen barnásan pirosas ( mikor milyen ) .D :D
Ha tudok még segíteni kérdezz nyugdtan....

csipi
csipi78

csipi koszonom a segitseget.Remelem hozzaszokom majd en is a gyogyszerhez.jelentem tegnap eltavozott rozsaszinke is :lol:
A szarazsag neked egesz ido alatt fent allt vagy az is csak a kezdetben?

Kép
monyo83

Nekem csak az elején volt, aztán elmúlt :)
Milyet szedsz?
csipi78

Jaj...bocsika.....Most olvastam vissza: diane-t :) akkor sorstársak vagyunk
csipi78

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 81600_.png

Most meg már egyáltalán nem tudom mi van... Semmisem nem jó :(
ariaden

Monyo!
Drukkolok, hogy megszokd ezt a gyógyszert, mert mint tudjuk, a diane nem helyettesíthető mással(ezért szedették velem 7 évig :evil: )én nem emlékszem ilyesmikre, amiket írsz...

Kép
Kép
zazzy

Ariaden,
szerintem hőd miatt ne aggódj! a ciklus nekem is 5 nap után tett keresztet..... és elég fura most az enyém is. De asszem csak azért mert fáradt vagyok... már 3 napja lejjebb ment és azóta is ott van....
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 81600_.png

Monyo, fogigátlóhoz sajna / szerencsére nem értek.....

Babszika, nekem a recepten az általános van ikszelve, én 850 -est szedek....hogy támogatás volt e rajta eddig nem tudom, mert nem figyeltem. Én házidokim a legolcsóbbat írja és amit éppen kapok a gyógyszertárban azt eszem eddig max. 1000 körül fizettem a 120 db-osért.
mókica

Sziasztok!

Mókica!Ne aggódj, ez nagyon jó görbe...... :wink: bármi lehet......

hajni...
Budaörs

Babszika, én pont tegnapelőtt váltottam ki a 850-es Meforalom (60 db-os) 875 Ft-ot fizettem érte!
ariaden

Mókica, az az érdekes, hogy tegnap este 37,2-es hőt mértem magamnak. Ma meg 36,9-et, szóval valami tuti történik. Csak azt nem tudom mi.
ariaden

Na, akkor ezt nem értem.
Az én dokimnak 3000 körüli árat írt ki a gép :shock: :shock: :shock:

babszika

Babszika, én se értem... az én térítésidíjjam 484 FT. és 120 db- os. De hogy azt kapom e ami a recepten van az más kérdés....

Ariaden, a reggeli ébredés utáni hő számít, nem az esti, szerintem fölösleges akkor mérni. Csak idegesíted magad rajta :wink:

Hajni, köszi a bíztatást. Majd kiderül mi lesz ebből......
mókica

Sziasztok!

ariaden: szerintem is csak egyszer ébredéskor kikelés előtt mérd a hőd, mert ahogy mozogsz, eszel minden befolyásolja, ezért mondják kell 4-6 óra folyamatos alvás előtte.

sajnos fogigátló ügyben nem tudok hozzászólni sokat, egyszer szedtem csak 1 hónapig, hogy rendbe tegye a ciklusom, köztes vérzést okozott, abbahagytam és azóta nem szedtem.

gyógyi ügyben sem tudok mit mondani, mert itt egy standard ára van , tök mindegy milyen és mennyi gyógyit írtak fel.

Mókica: nagyon drukkolok neked, ez a görbe nagyon jól néz ki, bármi lehet belőle. ha csak piri lesz az is nagyon jó dolog, mert legalább működsz rendesen és növeled az esélyed a babóhoz.

Holnap megyek vissza a kórházba kontrollra, valahogy nem várom, de kaphatok jó híreket is, szóval érdekes érzésekkel várom a holnapot.

Na jó éjt mindnekinek
üdv.:
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

CsajoK!
Azt akarjátok mondani, h Meforal 850-et szedtek????

Mert kihullik a hajam, ha ez így van és csak nekem drágult :lol:

Ariaden!
Az, h este mit mértél, az semit nem jelent!!!!!
HIszen fizikai terhelés alatt vannak az izmaid, naná, h magasabb mint ébredés után!

babszika

Csajok!
Bennem most tudatosult, h a férjem szülinapján fog megjöni valszeg. NA, hát f*sza lesz úgy végigcsinálni az ünnepi vacsifőzést és egyebeket, h görcsölök mint állat. gggrrrrrrrrr :x

Na mindegy!

Lassan megyek dolgozni. :?
Szép napot nektek!

babszika

Babszika! Nekem Metformin 1A Pharma van felírva. ennek a díjja: 484 Ft. De vettem erre már Megluckont is, azt persze többért, de nem 3000 -ért. Azt én is soknak tartom....

Aisha????????? Mi volt ma?
mókica

Sziasztok!

Nem sok történt a kórházban, megállapították, hogy minden rendben, de a petezsák elemzésem sehol. Beszéltem valami menedzserrel mert kicsit kiakadtam, ő mondta, hogy panasszal kell hogy éljek...jövő héten majd megírom, addig marad a cicka és a remény :)

Kitartás és jó hétvégét!
Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Ezt nézzétek, betette a pé-t. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 54400_.png
Akkor ez tényleg az lenne? :)
ariaden

Ariaden, higgyünk a ciklusnak.... drukk továbbra is, hogy legyen egy kb 40 napos ciklusod.... Ez már jó jel, csak így tovább! :D
mókica

Ariaden: gratula a kereszthez, csak így tovább...és ne felejtsd el a 18-as karikák alapján még babóra is van esélyetek, ha most nem is tervezitek :)

Mókica
: hol a te hőd??!!! most nézem 18 na és házassági évforduló...terveztek valamit ?

Ma megint elég magas hőt mértem...nem hiszem el....most várok a hétfőre, ha akkor is az lesz:)

Üdv.:
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Babszika!

Szerintem semmivel sem fogod drágábban venni a meforalt, mivel eddig is teljes áron vetted, nem? Legalábbis, amíg én azt szedtem teljes árat fizettem.
Ezt találtam: http://www.50plusz.hu/gyogyszerek/terme ... etta/11535
Fogalmam sincs mikor frissítették utoljára. De nem hiszem, hogy 3000 Ft-ra fel ment volna az ára! :shock:

...ne haragudjatok a leptető miatt... :oops: :D
mamint

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?