Szia Éva!
Még szép hogy igazam van. Tökéletesek vagyunk, ezt jol látod. De ollllllyanok. nekünk minden szabad. Tudod, a teremtés koronái...
Amugy a magyar nyelvben van két szép szo, ffi-ra, nöre:
Ember. A másik meg: némber.
Hm?
Hogy mit tettem volna? Hát, lehet, hogy én is simán elfelejtettem volna a jegyeket... Amúgy nem falrengetö dolog, vannak hasonloak böven.
Bosszantoak, meg olyanok, ami pénzbeli kárt is okoz. Amugy asszonypajtás se tesz meg mindent. Tudod, az ö feje sem káptalan. És akkor összedöl a világ? Egy jo kis veszekedés soha nem árt...
A felelösség van, és hajszálnyit másképp éli meg a ffi, és másképp a nö.
Nagyon ugrottál.
Szoval ne csak eröböl élj, néha nézd meg magadat/ magatokat kivülröl. Gondold át, hol tartotok. Tudod, van önnevelés, és annak az embernek az elfogadása akit társadnak választottál, élethosszig valo tennivalo, feladat. És viszont. De ez csak párosan megy, illetve ha néha van lényegi kommunikácio is, a napi mokuskeréken tul.
Ja, és ö is vátozik, és nem mindig összefelé alakulunk. Ésszel ée az ember. Miután kikaparod a párod szemét, utana adj egy nagy cuppanos puszit is a feje bubjara. (oda, ahol a koronát szokta hordani, tudod...)
Amugy mindenkinek vannak személyre szabott terhei, és eléggé rohanossá valik a világ is. Nem válnak valora álmaid az életedet illetöen, a párodat illetöen. A legjobb szándék mellett is sokféle dologban csapodnak ki ezek.
A nök meg szépen lassan sárkányosodnak....
)
Amúgy érdekes lenne meghallgatni a férjek panaszait is a feleségükröl...
A topic cimere válaszolva: szeresd makacsul, konokul, erönek erejével.
Az egyik legtöbb, amit a gyerekeknek örökül hagyhatsz: az egymás iránti szeretet mintája. Ezt senki mástol nem kaphatja meg.
Legyetek jok, ha tudtok.
Nem mintha én jol csinalnám.
üdv: Zsolt