Sziasztok!
Egész hétvégén vidéken voltunk! És persze pont ott és most (bár mindig Ezt mondanám) megjött a menstruációm.Persze pont fehér gatya, de ezt le is sz...nám, de ugye jött a Jim féle nyűglödés, tejcs totál megcsappant. Szóval most én is utálom a biológiai énemet.
Én is szeretek szoptatni....
Annyira nem ízlik neki, hogy most először éjjel se kelt fel érte 2 napja. Ezért a sz....ért, gondolja magában?
Na azért biztos ő nem csak én.
Pedig így pont még kevesebb lesz tőle. Hát remélem nálunk is rendeződnek a dolgok, de most elég szomorú vagyok, hogy ilyen cudarul bánik velem a szervezetem.
Nah, nem siránkozom! Összeszedjük magunkat!
Árkádos talira megpróbálok eljutni, bár nekem az Ikea talán jobb lenne. Árkádban a nagyok hamar meg fogják unni magukat.
Utánavaló héten lehet jönni nyuszit simogastni
Jim, ha arra a hétre is akarsz talit, csatlakozz Linocsékhoz!
Akkor már én is egy gyerekkel.
Messze lakunk,de Linocséktól már nem olyan vészes. A Szent István parkból 35 perc alatt értünk haza. (oda 45 p volt).
Bosek!
Blankát nem engedem be, mert megeszi a nyulat.
Ne haragudjatok, most többet nem írok, mindenkit puszilok, és olvastam mindent, csak muszáj szoptatni ami most küzdelmes, nem tudok nagyon közben gépelni, füzeteket csomagolni, szombatra az Áron zsúrját szervezgetni...néha edzésre menni, vásárolni, kaját csinálni.
Hétvégére remélem minden ok lesz.
Panny!
Látszik, hogy jól éreztétek magatokat!
Szopi, hogy ment a strandon?