Új privát üzeneted érkezett!

Pati, én ezt kaptam névnapomra és küldöm neked: Kép
Remélem vidáman telik ;) sok boldogat :)

és persze 1 hófordulós Daninkat is Isten éltesse!

Meg a nyuszievő féléves Blankát :)

Bocsi, de muszáj néhány képet felraknom, most raktam fel a blogunkra és nektek is megmutatnám... ;)

mi kacsával kezdtük a hozzátáplálást ;)
Kép

na, vajon minek örülök ennyire???
Kép

legújabb tudományom: zoknileszedése
Kép

Kép

Kép
kolyok28

Pepike, ezt már el sem hiszem.... :( most már aztán télleg legyen vége....

Zsu, tök jó, hogy pihizni tudtok. ;)

bocsi, hogy csak részletekben reagálok, de mostanában ez nekem igy megy :)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!

ezt már én sem hiszem el, őszintén mondom el vagyok keseredve! :x

Máté nagyon édes kisfiú, és milyen nagy már ő is! :shock:
És nagyon szép a szeme is!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Panni,
jó, hogy ennyi képet töltöttél fel! :) Mi az, hogy dagianyu? Csini vagy! :)

Mimi,
nekem az a kép tetszik, ahogy harapja a kocsit. :) Minden alkalmat megragad a kis drága, hogy rágjon! Nagyon élelmes baba! :)

Pepike,
remélem a topik ereje, a lányok drukkja elég lesz, hogy megállítsuk ezt a szerencsétlenség sorozatot!!!

Pati,
boldog névnapot és minden jót kívánok névnapod alkalmából! :)
Édik a kutyuk. De furi, még nem láttam vemhes kutya cicit. Jól megtelt tejjel.
Norti nagyon szép kispasi, na meg a tesó is. Jók a nosztalgia képek is, így látszik, mennyire hasonlít Norti a pici Gorkára. :)

Márti,
annyira békés babának látszik Bence a képeken, tényleg ilyen?

Juditkecskeméti,
szép formás Nimi, nagyon ügyes, hogy állásban így megtudja magát tartani! :)

Mzx,
örülök, hogy Laura jókat alszik az új lakásban! Egyébként én is hiszem, hogy a vízerek hatásai valósak.

Jim,
ez szuper, hogy van újra tejci! :)

Kölyök,
cuki Máté, úgy tetszik a mosolya! :)

Melinda

Kép
melinda80

Pepike, komolyan mondom, hogy pihenj otthon egy-két napot, hátha kikerülsz ebből a peches korszakból!

A topik kezdetéről jut eszembe, hogy múlt héten volt egy kis izgalom, mert kb. egy hete fájdogált az alhasam, mégsem jött meg (még nem jött meg, csak egyszer, Laura 7 hetes korában), és elkezdtem szédülgetni. Mindkét dolog akkor fordult elő utoljára, amikor terhes lettem Laurával, szóval beparáztunk... 3 napig húztam a tesztelést, mert féltem, hogy tényleg jön a tesó, és még sem fizikailag, sem érzelmileg nem vagyunk rá felkészülve, plusz 14 hónap két gyerek között elég kevéske... Aztán vettem egy tesztet, és negatív. :roll: :) Már csak az a kérdés, hogy mitől vagyok ilyen ramatyul.

Jim, amint előkerül a fényképező, felteszem a mestreművet!!! :)

Kép

Kép
mzx

én hülye, elfelejtettem, hogy pénteken oltást kap Martin. De ha jól tűri és időben elkoccol a doki, elmegyek Árkiba és kész.

mzx: csinálj majd még1 tesztet, lehet álnegatív... a fotót meg nagyon várom :D

kolyok: nagyon szép Máté! Tegnap este ettem sárgadinnyét (még jó, hogy 1-es kódú 8) ), Marc kinézte a számból, vágtam neki egy kis darabot, fogtam a szájánál, ő meg úgy szopizta, mintha cici lenne. Sőt, nem tudtam tőle elvenni, fetrengtünk a röhögéstől.

annyi ma is a melóm, hogy rosszul vagyok előre.

pepike: kössük össze magunkat :wink: de tényleg, nem tudom, miért jár ránk a rúd, biztos oka van........ezért is gondolkodtam ezen a rontáslevételen, de nincs kedvem elmenni, mert annyira nem hiszek benne. Az viszont tény, hogy a pozitív gondolatok, energiák segítenek előre....nekem meg olyanok nem nagyon vannak ennyi szar után, és begyűrűzik a mégtöbb szar...így tovább. Sok rossz után nem jön jó, hanem mégrosszabb. (tapasztalat). Akkor lesz jó, ha teszünk érte, csak nem tudom hogyan, pláne ezek után hogy kéne optimistaként szemlélni a világot :roll: Depis vagyok, a kedvem fos, amikor itt vagyunk Budakeszin, az utcára sincs kedvem kimenni, mielőtt elmentünk a Balatonra, 5 napig ki sem mozdultam a lakásból. Pedig ez nem én vagyok.
Vendég

viszont tegnap outletben vettem magamnak két gyönyörű harisnyát, 250 Ft volt darabja a Calzedoniában. Fagyit meg nem tudtam enni, mert nem volt diabetikus, így csak 500 Ft-ot költöttem. 8)
Vendég

Az érdeklődőknek két kép rólunk. A minőséget ne nézzétek, telefonnal készültek.

Kép Kép
Vendég

zsu, mi ez a haj :?: :!: Vikó megy már? Annyira ügyes volt már múltkor, azért kérdezem :wink:
Vendég

Jim, ne mondd már! Annyira gáz? Na jó, a képen nincs belőve, de a férjemnek nagyon tetszett frissen vágva.
Vikó nem megy, még nem is mászik, a kúszásnál megálltunk.
Vendég

Szilvánusz,
én ugyan nem kaptam levelet, de rémlett valami, úgyhogy megkérdeztem és az MKBnál csak a születési anyakönyvi kivonatot kérték. Bevittem, lefénymásolták, ennyi....és volt ilyen, hogy 60 napon belül - én persze később vittem de abból sem volt gond.

KépKép
judit18

Zsu, szerintem jó a hajad, ismerem milyen a rövidhaj, annak jól be kell lőve lennie, hogy mindig mutasson (ezért van most hosszú hajam....)
Édik a gyerekek. Alexa hogy áll a dumálással?

Jim, most mit dolgozol?
Esztert is csak az a kaja érdekli amit a kezébe adok (szőlő, sárgarépa, a minap egy gömbölyű végű főtt csirkecsontot adott a kezébe Attila azt előszeretettel szopogatta) csak résen legyen az ember, hogy nehogy benyelje egészben....

Kölyök, nagyon cuki Máté is, és hogy már 7,5 kg, pedig majd egy hónappal kisebb mint Eszter!! (ő megakadt 7 kgnál...)

az előző oldalra később reagálok, mert egyerre akkor nem látom (béna a gépem ha kétszer megnyitom a babanetet már lefagy...)

meg persze megint "lejárt" a fél órám. nagyon idegőrlő, hogy Eszter továbbra is csak fél órákat alszik. Ráadásul most éjjel is van, hogy 2szer eszik és még nyűglődik is, többször ugráltunk fel hozzá éjjel cumitvisszatenni, nyugtatgatni

Eszter már jobban van, gyógyulgat a keze, bár még mindig nincs bőr rajta alul, de tegnap is nagyon hősiesen tűrte az átkötözést pedig a gézlap beleragadt. Pénteken kell vele visszamenni dokihoz, szóval az Árkád után még oda is kell mennem mert 3-6ig van rendelés...addig megint mi kötözgetjük, de őszintén szólva mi szebben kötöttük mint a doki, már tök profik vagyunk

Viszont gyanús, hogy valami lesz mert köhögcsél és mintha szortyogna is...még pont ez hiányzik

KépKép
judit18

Hahóka lányok!!!

Árkádos tali pénteken okés, jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linocs, írj be!!! Ott leszek!!!!

Most csak ennyi, de majd elmesélem ott, hogy miért!

Szilvánusz!
Imádok szoptatni! Előre sajnálom, hogy vége kell legyen! Könnybe szalad a szemem, hogy ezt a szimbiózist (by Jim) meg kell majd szakítani! Ez az élet rendje, hüly nagy szavak, de igenis így van.......

JuditK.
Nimi egyszerűen hatalmas! És gyönyörű! Annyira pasis, hogy csuda!!!!

Minden hófordulósnak sok boldogot!!! :)

No, lépek!

CSóközön!
Vendég

Sziasztok!

Egész hétvégén vidéken voltunk! És persze pont ott és most (bár mindig Ezt mondanám) megjött a menstruációm.Persze pont fehér gatya, de ezt le is sz...nám, de ugye jött a Jim féle nyűglödés, tejcs totál megcsappant. Szóval most én is utálom a biológiai énemet. :evil:
Én is szeretek szoptatni....
Annyira nem ízlik neki, hogy most először éjjel se kelt fel érte 2 napja. Ezért a sz....ért, gondolja magában? :shock: Na azért biztos ő nem csak én. :? Pedig így pont még kevesebb lesz tőle. Hát remélem nálunk is rendeződnek a dolgok, de most elég szomorú vagyok, hogy ilyen cudarul bánik velem a szervezetem.

Nah, nem siránkozom! Összeszedjük magunkat! :wink:

Árkádos talira megpróbálok eljutni, bár nekem az Ikea talán jobb lenne. Árkádban a nagyok hamar meg fogják unni magukat. :wink:

Utánavaló héten lehet jönni nyuszit simogastni :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Jim, ha arra a hétre is akarsz talit, csatlakozz Linocsékhoz! :wink:
Akkor már én is egy gyerekkel. :wink: Messze lakunk,de Linocséktól már nem olyan vészes. A Szent István parkból 35 perc alatt értünk haza. (oda 45 p volt).

Bosek!
Blankát nem engedem be, mert megeszi a nyulat. :lol: :lol: :wink:

Ne haragudjatok, most többet nem írok, mindenkit puszilok, és olvastam mindent, csak muszáj szoptatni ami most küzdelmes, nem tudok nagyon közben gépelni, füzeteket csomagolni, szombatra az Áron zsúrját szervezgetni...néha edzésre menni, vásárolni, kaját csinálni.

Hétvégére remélem minden ok lesz. :wink:

Panny!
Látszik, hogy jól éreztétek magatokat!
Szopi, hogy ment a strandon?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Mzx,
szerintem is csinálj még egy tesztet, pár nap eltéréssel, biztos, ami biztos alapon!
Egyébként szeretnétek 3. babát?

Jim,
kitartás a melóhoz! Elképzeltem Martint, ahogy szopizza a sárgadinnye levét, ari lehetett! :)

Zsu,
az esküvői képen is úgy látom, rövid hajad volt, ott is jól állt. :)
Egyébként nekem utoljára általános iskolában volt rövid hajam, mert csak akkor állt jól, ha beszárítottam, így maradt a hosszú.

Judit18,
remélem Eszter nem lesz beteg!!!
Gratula a profi kötözéshez! :)
Jaj, már korábban írni akartam Neked, hogy örömmel olvastam, mennyire tetszett Eszterkének az úszás! :)

Melinda

Kép
melinda80

zsu: nem olyan szörnyű a hajad, lődd be, akkor biztos jobban tecc. Neked a rövid is jó, már múltkor megbeszéltük!

judit18: örülök, hogy alakulgat Eszter keze. Kicsi szivem, remélem, nem marad meg neki a heg.

pump: szegénykém. Vigasztaljon, hogyha sokat mellreteszed (tudom, nehéz amikor kiköpködi, hogy kevés is, meg fúj is), de amint elmúlott a mensi, rögtön visszajöttt a tej, sőt, több is lett, mert most bepótolja a szopikat. Mondjuk én nagyon örülök neki, mert imádok szoptatni, akkor is ha zombi vagyok, mert alig alszom vmit. A jövőhetet biztosra mondom, 1 gyerekkel szerintem menni fog!

mzx: közben rájöttem, ahogy írtad a mozgólépcsőt. Pont így akartam lemenni Pécsett.......gyerek fentmaradt, én meg le. Alig röhögött rajtam mindenki. Túl gyors volt a lépcső, ráálltam, akartam húzni a kocsit, de már késő volt. Nem fog menni a pénteki tali, mert még Milán is velem van, egyedül így elsőre félek tőle. Pedig mennék! Nem akar vki elvinni?????? Emiatt is depi vagyok, hogy nincs autóm és nem is lesz! Még egy rohadt bevásárlást sem tudok a férjem nélkül intézni, itt vagyok 28 évesen, mint egy rehabos idióta! Hiába itt az Aldi, átmegyek babakocsival, ja de toljak bent még 1 kocsit, azt is utálom! Nézegettem autókat, már 500 ezerért találtam egy tűrhetőt, de arra sincs lé, hiába melózok egész nap. Fordítok, könyvet írok, meg a természetgyógyászos üzletemet fejlesztem, jövőre akarok nyitni egy rendelőt, de ahhoz még rengeteg meló kell és kezdek bekattanni. Kénytelen leszek vállalkozni, hova rakom a 2 kölköm majd, anyám is felidegesít, úgy volt, hogy felköltözik, hogy segítsen, de nem. Utálok itt lakni, egyre jobban. Nem elég hogy ronda vagyok, dagadt vagyok, még egyedül is és még azokat is eltaszítotm magam mellől, akiket szeretek. Bocs, csak kibukott belőlem. :cry:
Vendég

Meli és ti hogy vagytok? Dóra baba?
Vendég

ja meg euro shell szerződéseket kéne kötnöm, nincs ismerősötök? Olyan mint a hitelkártya, arra lehet tankolni és olcsóbb vmivel az üzemanyag. Cégek, akik sokat tankolnak. Hm??? Napi 2-t kéne kötnöm, imádok telefonálgatni vad idegeneknek. :x
Vendég

Jim,
én ma kikészültem egy kicsit reggel. Dorkának nehezen jött a kaki (végig sírt, segítettem Neki, huzogattam a lábát, ez segített Neki, de akkor is nagyon sírt), két napja már keményet produkál, gondolom a hozzátáplálástól. A védőnő szerint úgy kell csinálni, hogy 3 napig őszibarackot, majd almát, majd répát majd sütőtököt kóstolgatunk. Tegnap kezdtük a sütőtök kóstolását, lehet, hogy a répától meg a sütőtöktől lett szorulása. Ja, és azt is mondta védőnő, hogy a répa meg a sütőtök gyümölcsnek számít... :x Szerintem totál nem. Ez után jöhet majd a krumpli, meg a többi zöldség, úgy, hogy tízóraira gyümit kap, ebédre meg főzit. Barátnőm szerint először csak gyümit adjak Dórinak, aztán jöhet pár hétre rá a főzelék. Jaj, annyira nem tud nekem jó tanácsokat adni ez a védőnő, hogy hihetetlen. :(

Melinda

Kép
melinda80

szegény Dóri, igen a répa meg a sütőtök is fog. Adj neki kis őszibarackot, meg ha adtál már neki mást, pl sárgabari, szilva, körte is jó, csak azok puffasztanak. Milán volt szorulós, neki a szilva tudta csak kirobbantani. Védőnő sokszor nem ad jótanácsot, de vannak szuper védőnők is, mint az enyém. ritka!
Vendég

Melinda!
répa, alma, banán fogja a hasat...
sütőtök, barack hajt....

Én már csak tudom, kész szakértője vagyok a dolgoknak...Leventével megküzdöttünk..A sütőtök mindig :!: eredményes volt....

Szülés után kaptunk egy csomagot (gondolom Te is). Az tele van a különböző bébiételes cégek hozzátáplálós tanácsaival...

De én majd előkeresem hogy nekem mit adott az orvos, melyik ételt eheti Dóri...Csak most skype-olok egy rég nem látott barátnőmmel

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

A sütőtök nem fog, ez 1000%

A szilva és a körte is nagyon jó, ahogy Jim is írta...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim, Judit,
köszönöm a tanácsokat!

Judit,
előre is köszi, hogy előkeresed a doki által adott papirost.
Én meg megnézem a csomagban, amit említettél.

Melinda

Kép
melinda80

hali. én komolyan úgy tudom, hogy a sütőtök fog, de akkor bocsi. Mondjuk Milán a sütőtököt soha nem ette meg! :wink:

judit, mit főztél ma??? Nekem maradt tegnapról tészta, viszont az uram mindjárt itthon és kaja neki nuku. gyors csinálok vmit!
Vendég

Jim!
Nem főztem semmit!
Van paradicsomleves, menzás leves (megnevezhetetlen), anyós által főzött húsleves...
Második meg nem lesz...
Legfeljebb padlizsánkrém.

Tegnap a vendégeknek megcsináltam a lecsós húst, el is fogyott majdnem, a maradékot is odaadtam nekik.
Meg a maradék rakott padlizsánt, mert már ránézni sem bírtam..

Tegnapelőtt sütöttünk update gofrit, nagyon jó lett az is...

Neked mi lett a muffinnal?

Próbáld ki azt a palacsintát amit én csináltam...

Melinda!
Még nem találtam meg de megkeresem...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Kölyök!
Nagyon édi kicsi Máté, és mekkora hajacskája van????

Meli!
Igen ennyire kis békés ez a Bence, csak annyi problémánk van, hogy egésznap nem akar aludni, csak akkor, ha én is alszom. :)
Én is úgy tudom, hogy a sütőtök hajt, az alma répa fog, Marcinál is voltak ilyen problémák. :?

Zsu!
Nagyon arik vagytok!!!!!! Levágattad a hajad???????

Judit18!
Szorítok nektek, hogy Eszter ne legyen beteg!!!!!
Mi szedjük a Cebion-t, pont ezért, hogy jön az ősz!

Pumperka!
Nagyon sajnálom ami veled történik. Remélem rendeződik a helyzet, és Zsombi rájön, hogy kicsit más ízű, de ez az enyém!!!!!
Vendég

annyit beszélünk itt a sütőtökről, tök megkívántam! Meg is nézem hányas kódúúúúúú. Nem mintha lenne itthon, de úgyis el kell mennem postára.

Judit, találtam még tök jó recepteket a neten, majd a fogyjunk-os topikba felteszem, csak szerkesztgetem még.
Vendég

Minden gyerek más, Blankát a banán és a sütőtök megfogja, a barack és a szilva lazítja. Én úgy adom neki, hogy ebédre olyat, ami fog és uzsira ami hajt. Pl: tegnap ebédre sütőtök, uzsira barack. De amíg csak egyszer evett egy nap, addig egyik nap ezt, következő nap azt. Ja, és ha ivólében adod a barackot, az is hatásos (nekünk). Viszont a krumplit és a répát egyszerűen nem hajlandó megenni. A répát be tudom csempészni a gyümölcsbe, de a krumplit nem. Ma husit adtam barackkal és egy nagyon kicsi krumplit tettem bele, hát öklendezett tőle. Hiába, krumpli fúúúúj. Anyós szerint Feri sem ette meg a krumplit nagyon sokáig. Dokinéni szerint adjak karfiolt :shock: :!: :!: és brokkolit. Szerintem azt sem enné meg...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Meli,
Nálunk eddig csak az őszibari hozta meg a "kívánt hatást", Panyó is küzd néha, olyan édes amikor kiguvasztott szemekkel erőlködik, még el is szokott hozzá vörösödni, csak sajnálom közben nagyon, mert biztos nem lehet jó!
A sütőtököt Panka ipari mennyiségben megenné, néha már keverem, hogy ne csak azt egyen (lehet kapni almával, körtével, krumplival, stb.), de egyszer sem vettem észre, hogy meghajtaná...Alig várom, hogy szezonja legyen, és akkor frissen ehesse, vagy lehet már kapni valahol?nemtom!

Juditk, Kacika,
akkor mikor legyen a tali? csüt délután?

Kölyök,
ezek a szemek! Nagyon édesek vagytok!

Szilvánusz,
szocpolhoz nekem sajna lövésem sincs, mert voltunk olyan hülyék, hogy nem vettük fel tavaly, amikor a házunkat vettük :oops:

Tegnap kicsit elcsúszott a napunk, este fél7kor ébredt a babóka a délutáni szunyából, 7kor még gyorsan megetettem és elhúztunk bevásárolni, ha már így adódott. Első esti program babával együtt :)
Olyan furcsa volt, mert nagyban ósanoztuk, amikor már rég fürcsi+szopi szokott lenni máskor...És sötétben jöttünk haza, Panyó még nem is volt kint sosem este sötétben. Gyorsan el is magyaráztam neki a holdat meg a csillagokat, hogy mi hogy van ilyenkor, csak pislogott nagy szemekkel. Kicsit féltem, hogy nyűgös éjszakánk lesz, fél5kor fent volt félórára, de aztán negyed8ig aludt a kisbéka!!!!!

KépKép
kmanna

Sziasztok!

A mai napom is elképesztő volt, de már nem részletezem mert tele lesz a topik a szarjaimmal.

Jimm!

Én szívesen elhozlak,(ha mersz velem lenni)
küldtem privit!

Bocs hogy nem reagálok de nagyon kivagyok, megyek is ne rontsam a hangulatot....

Nekem a tejpép, bele barackot török össze villával nagyon pépesre, fél órán belűl hatásos, tuti pelus csere!

pepike

Kép

Kép
pepike

pepi, írtam!

sütőtököt én már láttam mindenhol, csak ilyenkor még nem túl olcsó, de én a frisset szeretem mindenből, ha lehet :wink:

most akarok postára menni, nem elaludt a kicsikém?

kmanna, mi egyfolytában este járunk boltba, mert a férjem akkor tud elvinni. A Holdas meséden fetrengtem
8)
Vendég

Pepike, kitartás egyszer már csak vége lesz, és onnantól csőstül jönnek majd a jó dolgok!!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Anna,
Nekem elvileg jó a csüt. du.
Én úgy látom Judit nem nagyon nyilatkozik....pedig nem kötelező.

Ma délben hívtak az oviból, hogy Peti szétütötte a fejét az ajtófélfába. Rohant egy kissrác után, és elesett, csatt.
Apja érte, baleseti sebészet...de szerencsére nem kell varrni, csak összeragasztották. Király:x
Du megyünk Ballószögre fürdeni, mert már beígértem Petinek, de tenni kell a fejére valamit, hogy véletlen se érje víz...
Vendég

kacika, fasza :cry: sok-sok gyógypuszit rá!
Vendég

Csak benéztem, majd este írok meg teszek fel tegnapi képeket a névnapozásról,
de
ezt nem hagyhattam szó nékül:

PEPIKE ÉS JIMM, biztos, h Nektek jó lesz, ha egy autóban ültök?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

merész-merész..... :roll: :roll:
esetleg vigyétek Beuskát is, úgy még izgalmasabb :roll: :roll:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Már nem emlékszem kinek mit akartam reagálni :x :x

Pepike!

Kitartás...ez egy rossz széria,de lesz ez jobb is!!! :wink:
A nagyfiamnak vérzett a foga amikor az ínyét áttört,de csak nagyon kicsit.

Délutáni tejpép után nálunk is tuti a peluscsere kb. 10 percen belül :lol:

Pumperka!

Sajnálom a mensit :( engem még nem látogatott meg hál'istennek..a nagyfiamnál a szopi befejezése után fél évvel jött meg...most is ebben reméynkedem :wink:

A szopi meglepően jól sikerült a sátorban ...még én is csodálkoztam magunkon :wink: Török ülésben a karomon bölcsőtartásban ment.

Kölyök!

Nagyon nagy fiús Máté!Teccc!!! :wink:

Az összes baba nagyon cuki a képeken!!!!!

Nimi is kész legény!!

Patinak Boldog Névnapot utólag is!!!

Szilvánusz!

Nekünk a második fiamnál volt szocpol bevállalás..szal úgy emlékszem csak az anyakönyvi papírt kellett bevinni és ott a bankban kitölteni még egy papírt.Egyébként most a 3.babát is beleszámították a szoc.polba,levontak a meglévő hitelünkből 1.200.000ft-ot.Szal hajrá több baba!!! :wink:

Basszus...annyira hülya vok :oops: :x elfejetettem h hétfőn kezdődik a nagyfiam néptánctábora,3 napos....ma reggel jutott eszembe :x szegényk Márk, lemaradt egy napról a hülye anyja miatt :oops: :x

Bosek!

Olika is eszik már húsos bébikajákat..nagyon csípi!! :wink:

Jim!

Szeva csajszi!! :wink:

Rakjál már vonalzókat lécci!!! :wink:

Árkádos talira lehet h megyünk, de nem ígérem...füvet kell vágnom a héten,meg sziklakertet építek,meg jönnek apósék a héten építeni a kerítésünk.....
Szal nekem is jobb lenne majd ha a srácaim a jövő héttől oviban lesznek végre :? :shock: :D ...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim dobtam privit!

Panny!
Néztem a nyaralós fotókat, hát nagyon dobogott a szívem ennyi jó hapsi láttán!!!!!!! Gyönyörűek vagytok!

Pumperka!
Ajjjajjjj Te szegény, ez nem is igaz! Biztosan visszaáll minden a régi rendbe, csak egy kicsi türelem. (Tudom, franc a türelembe, eddig is ezt hallgattad.......)

Kölyök!
Jupppiéééé, de szép ez a gyerek na!!!! És tényleg micsoda haja van, meg azok a sötét szemei!!! Szép fiad van!

Kiszazsu!
Jó a rövid hajad, nekem tetszik!

Pepike!
Sokat nem tudok mondani.............. Elképesztesz!!!! Muszáj, hogy vége legyen lassan!

Melinda!
Védőnő kapja be..... Egyébként a répa és a sütőtök a magas cukor tartalma miatt számít gyüminek, egyébként zöldség valóban! Szegény kislánykád!!!!! Aszalt szilvát forralj meg egy kis vízben, és ezt a vizet lehűtve ha adod a babusnak, garantált a hatás!!! Csak óvatosan, mert tényleg nagyon hajt!!!!!!!

Potyka!
Nem olvastam vissza...... Javul a náthátok????? Jól vagytok? Szopika?????? Hétvégén egy 10 napos édes kisfút láttam!!!! Könybefutott a szemem, annyira magamhoz öleltem volna, de persze nem mertem........ :oops: :oops: :oops: Képet kapunk???????

Megyek..............

Csók lányok, ritkán jövök, de olvaslak benneteket!
Vendég

Jim, hoppá,gyors mozgólépcsőn még nem próbáltam... :shock:

Melinda, Jim, remélem nem álnegatív volt... :oops: Lehet, hogy szeretnénk harmadikat, de úgy gondoltuk, hogy ha Laura két éves lesz már, akkor eldöntjük. Dög nagy hitel is tartozik az új kéróhoz, úgyhogy attól is függ, hogy hogyan alakul a párom fizuja addig, mert lehet, hogy vissza kell mennem dolgozni 1-2 évre a harmadik előtt, plusz egyelőre nem érzek magamban elég energiát két gyerekhez sem... :oops: Persze előre hiányzik a bújós-szopizós picúrka, mert lassan Laura is kilép ebből a korszakból...

Kép

Kép
mzx

Kacika!
Írtam pü-t.
Nekem jó a csütörtök és a péntek is de inkább délelőtt. Ha Nektek mindkettőtöknek a délután jó akkor megoldom, de az Nekem nehezebb. Levi sokáig alszik, Nimó meg 5 után már tiszta nyűg...

Kmanna!
Küldözgetem a képeket!

Jim!
Ma update-eltem de csak update 7-es kajákat ettem :oops: :cry: Nagyon ideges voltam ma, ezért ebédre is és estére is padlizsánkrémes fehér kenyeret ettem...2-2 szeletet...

Na mindegy hosszú távon változni fog az étrendem úgyis....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

mona! Írtam!

judit, raktam fel 1-es receptet, képpel!

Vettem ma mogyorókrémet meg csokit, persze diabetikusat, így holnap reggel nyalakodni fogok kicsit :oops: (alig bírtam ki, hogy ne bontsam ki, de sikerült 8) )
Vendég

Anna, neked egyáltalán nem jó délelőtt? Se csüt, se pénteken?
Nekem annyival könnyebb lenne a de, hogy csak egy gyerekkel mennék, du kettővel.
Szóval, ha neked nem jó délelőtt, akkor lehet du, csak az kicsit bonyibb nekem is meg JuditK-nak is.
Írd már meg mielőbb hogy lefixálhassul, oké?

Rohanok!

Judit, írok pü-t!
Vendég

Kacika!
Remélem Peti jobban van....
Én is nagyon ideges voltam ma. Egész nap üvegszilánkot takarítottam...Tegnap kiesett a kolbász a hűtőből erre lehajoltam érte és amikor felálltam a hűtőajtóban levő rekeszt a vállammal felemeltem és leesett. Eltört 2 üveg sör, meg egy üveg lekvár. Az egész landolt a frissen takarított kövön. Rengeteg szilánk keletkezett, és akárhányszor sepertük, mostuk maradt még. Utána széthordtuk, és ma az egész házat nagyon alaposan ki kellett porszívóznom, majd felmosnom...Ráadásul éjszaka alig aludtam, Nimó meg 5 -kor kelt. Ilyenkor majd felrobbanok, vigyorog rám, én meg aludnék. Persze 8-kor meg majd elaludt....

Lehet hogy megköveztek de én nem szeretek szoptatni alilg várom hogy vége legyen. Levivel is ugyanígy volt. Számolom a napokat. És azért is hogy nőjön. Járjon, egyen stb. Én nem szeretem ezt a korszakot annyira, sokkal jobb volt az mikor már Levi 1 éves volt és ki tudta fejezni magát. Persze amíg van tejem szoptatom, mert tudom hogy az a legjobb étel neki. Kötöttség, cincálás, és még mindig érzem a méhösszehúzódásokat, néha elég kellemetlen...
Tiszta bűntudatom van a leírtak miatt, de le kellett hogy írjam. Én nem érzem azt a túláradó valamit amit kéne :cry: :cry: :cry: Pedig nagyon szeretem őket.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pumperka,
szorítok szopi ügyben, hogy minél előbb visszaálljatok a régi kerékvágásba!!!

Márti, Bosek, Kmanna, Pepike, Panny, Monácska (remélem nem hagytam ki senkit sem),
köszönöm szépen a tapasztalatokat! :)
Azóta Dóri kétszer produkált hígabbat. :)

Kmanna,
jó program volt ez az esti vásárlás! Örülök, hogy Panka jól bírta. :)

Kacika,
jaj, de jó, hogy Petinek nem kellett összevarrni a sebét (ilyet még nem is hallottam, hogy ragasztani is lehet :oops: )! Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Melinda

Kép
melinda80

Juditkecskeméti,
nem semmi napod volt. Külön köszi, hogy ennek ellenére benéztél a topikba és az én problémámmal is foglalkoztál!

Melinda

Kép
melinda80

Ígértem beszámolót tegnapról.

Délután elmentünk sétálni a felújított Kopaszi gátra (XI. "Öböl"), hát csak ámultunk és bámultunk, milyen szép lett, igényes megoldások, tisztaság, biztonsági szolgálat. Gordon jót játszott a játszótéren, sőt Nortont is meghintáztattuk kicsit :wink: . Utána elmentünk kajálni Százhalombattán van egy jó kis hely, nem drága és isteni a halászlevük. Már jócskán este volt, a babanyígás a kocsiban ért minket, de szerencsére a kajálást végigaludta :D :D.
Útközben még Érdről Bp-re Törökbálitnál jött biciklin egy tizenéves fiú, szemben a sáv közepén. Megálltunk hogy elküldjük az anyjába, de látszott, hogy veszettül nincs képben a világgal.... :shock: :shock: úgyhogy végülis a kocsiból ráhívtam a rendőröket :oops: :oops: :roll: intézzék ahogy akarják. Magára és másra is több, mint veszélyes volt. Elkérték az adataimat, mint bejelentő, de végülis nem tudom, mi lett. Majd lehet, hogy rákérdezek telefonon.. Így is Peti leordította a fejem, hogy mit szólok bele, de akkor sem tartottam helyesnek, hogy egy valszeg betépett kb. 13 éves gyerek biciklizget egy bazi főúton. Punktum :evil:
Estére pedig be volt tervezve a nagy, orbitális, egetrengető névnapi szerelmeskedés, így aztán mi sem ternmészetesebb, minthogy elaludtam :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :shock: . Nyembaj, előző nap megvót :P :P 8)

Hoztam képeket, ha még nem unjátok:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

Kacika, Juditk, holnap új nap virrad :wink: kívánom, hogy szebb legyen a mainál!

Beuska hova tűnt? :?:

Kép
Kép

mpatr

Pati,
dehogy unjuk a képeket! :)
De jól telt a névnapod! :)
Jól tetted, hogy felhívtad a zsarukat, ha továbbra is ott bringázott volna, lehet, valaki elcsapja...ha majd rájuk telefonálsz, írd meg, mi lett a sráccal!

Norti csőrös pohárból iszik, vagy az cumisüveg? Ügyesen tartja! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melinda80 2008.08.26 20:47-kor.

Melinda

Kép
melinda80

Dr. Bán Gyula gyermeksebésztől kaptam ezt a listát. Leventének a székrekedés miatt többszörös végbélrepedése van, ezért kapta:

Nem ajánlott ételek:
csokoládé
kakaó
répa
burgonya
alma
banán
méz
sütemények
kekszek
priítós kenyér
fehér kenyér
szénsavas italok
tejbegríz
ropi
rizs

Ajánlott ételek:
barna kenyér
kukorica, lencs
borsó, bab
sütőtök
műzli
kukoricapehely
szilvalekvár
rostos gyümölcslevek
paradicsom, narancs
sárgabarack, körte
étkezési búzakorpa
teljes gyümölcsturmixok
1-1 kávéskanállal ételbe keverve: szőlő, mazsola

5 éves koron túl:
dió, mogyoró, tökmag
napraforgómag, Tamarin lekvár
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára juditkecskemet 2008.08.26 20:54-kor.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Melinda, cumisüveg. A csőrös még nem megy neki.

Ja és a sütőtök fog, de ami igazán, az a krumpli. Remélem, helyreáll a pocija hamar a kis hercegnőnek. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Judit,
köszönöm! :)

Melinda

Kép
melinda80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X