Sziasztok!
Új védőnénink van, szintén nagyon aranyos, kedves, szimpatikus!!!! Mértünk is, 70 cm, és 6380 g. 1 hónap alatt "csak" 370g-ot hízott. A védőnéni kicsit kevésnek találta, de mivel centire nőtt, így nem baj, azt mondta, hogy akkor van baj, ha nem nő, és nem hízik, vagy csak keveset. A másik meg, hogy az orvos sem javasolt eddig tápszert, úgyhogy csak így tovább!!! Megdícsért a tejpép miatt, és már lehet neki 2 dl tejpépet adni, és délben főzeléket! Fele krumpli, fele sárgarépa, majd krumpli-sütőtök, és abból is 2 dl-t, ebédre. Aztán nemsokára jöhet egy kocka pipihusi, vagy pulykahusi bele, és egy hét husis kaja után 1 kávéskanál olajat kell tenni a főzibe. Nekünk így mondta.
Nektek hogy mondták??? Mikor lehet husit adni? Meg egyáltalán mit lehet adni még??? Segítsetek, ötleteket kérek! Kösziiiiii!
Ja, és azt is mondta a védőnéni, hogy lehet, hogy azért ébred ennyit éjjel, mert éhes. Erre bizonyíték, hogy szopi után azért elalszik. És ha napközben nagy iramban vedeli a teát, vagy vizet, az is arra utalhat, hogy éhes, mert ha szomjas, akkor elég pár korty, de ha éhes, akkor megiszik egyszerre akár 2 dl folyadékot is. Vélemény erről????? Milcsi is sokat iszik egyszerre, főleg teát, azt nagyon imádja. Egyszer éjjel megivott egyszerre 2,5 dl gyenge teát, ezek szerint akkor is éhes lehetett??? Szegényem...hát ugye, ahogy megszületnek, nem jön hozzájuk használati útmutató, mindent meg kell tapasztalni. De hogy nem gondoltam erre hamarabb?!
Bettó!
Én most úgy csináltam, hogy letettem a földre 2 sima takarót, meg 2 gyapjú takarót, arra lepedőt, és itt játszhat! Elkerítettem 2 nagy utazótáskával (jobb ötletem nem volt), így kimászni sem tud. Azért így sem hagyom egyedül, de legalább van elég tér, hogy tudjon mozogni, forgolódni.
Tegnap kaptunk a Pannon boltban egy bemutató-telefont, ugyanolyan, mint egy eredeti, csak nincs belül semmi. Na, az most nagy kedvenc.
A babakocsiba én még mindig lelkesen pakolom a játékokat, mindig mást, de séta közben rá se hederít. Esetleg a cumiláncával játszik, de az se mindig kell. Inkább figyelget.
Kincső gyönyörű még mindig!!!!!!!