Sziasztok!
Dita, Szilvi,
nagy drukk holnapra!++++
Ne kenődjetek el, ha még nega, mert mindketten korábban teszteltek, mint ideális lenne.
Monic,
én is pont azon agyaltam tegnap este, hogy elhozhatnátok a pelenkázót is, legfeljebb anyudéknál használnátok
Némóka,
gratulálok a csodás eredményednek és persze Monicnak is a pajzsmirigyeshez!
Csibi,
igen, 1 hónap szünet volt, ma voltam megint akupunktúrán. Azt mondta még mindig erős görcs van a gyomromban, erről beszélgettünk, mitől lehet. Mondtam, hogy nagyon szeretnék fogyni, kaptam egy 2 hetes méregtelenítős receptet, de van amit még be kell szereznem a méregtelenítéshez. Mondtam a dokinak a lombikot is, és nem ellenezte.
Tegnap elfelejtettemválaszolni:a bokám márköszi, jobban van. Igazából nem fáj, be sincs dagadva, viszont innentől érzékeny lesz a frontokra
Ha jön a hideg, akkor érzem, hogy kicsit merevebb. De ez már nem zavar.
Jajj, képzeljétek, a cickóim közé is kaptam egy tűt és szerintem az asszisztens nem vette észre, persze én sem, és ott maradt. Meg s kellett fordulnom hasra és nem is éreztem, hogy valami barami hosszú tű ott figyel a cickóim között
Mentem a bioboltba beszerzni az alapanyagokat, és akkor éreztem, hogy valami nem stimmel
Ja és el lettem zavarva fülészetre, bekukkantott a fülembe és mondta, hogy csodálja hogy nem fáj, mert mindkét hallójáratom be van gyulladva és a bal oldalon a dobhártyám is. (én azt hittem ez a doki belgyógyász, de tévedtem, mert fül- orr gégész) Elmentem a fülészetre és holnap 14h-ra kaptam időpontot.
Szép lesz a holnap: 11h lombik, 14h fülészet, 17.30h párom első akupunktúrája