Csövi!
Basszus nem tudtam jönni, mert itt tobzódik mindenki, a fele csapat már elment, úgyhogy most már becsekkolok hozzátok, hogy vagyok!
ZSUZSKA
Már pont dobni akartam egy sms-t, hogy rég jöttél!
Amúgy 20 km-re lakom a Balcsitól, sőt 3 évig Almádiban laktam, úgyhogy folyamatosan terhesnek kéne lennem 2002 óta!
BUMI
Sztem kell néha egy kis lumpolás! Pocakosan ilyesmit majd úgysem tehetsz már meg!
CSIBI
Szerencsére anyukám második választása jól sikerült, a nevelőapám még csak kiabálni sem tud, ez most komoly. Nagyon halk beszédű, és ha ideges akkor is max. gyorsabban beszél.
Amúgy egy nyugis ember. Túlságosan is!
Már felnőtt voltam amikor összeköltöztünk, de nagyon rendes volt velem mindig, így el is határoztam, hogy ha fiam lesz a második neve az lesz mint a nevelőapámé! Biztos meg fog hatódni, mert a saját lányának ez nem jutott eszébe!
Én is használtam a canestent, hát mit is mondjak! Nem volt valami kellemes, de kibírtam, (a Gynevacot is), mert a gombából meg bacikból már nagyon elegem volt
MONIC
Ez szuper, látod azért csak van aki gondol rád babacuccok terén!
Én is szívesen látnék a gyerek szobájában egy kiságyat pelenkázóval.
A páromnak én is felvetettem a kérdést, hogy mi lesz a nagy szobával ahol a gyerek van, mert hogy majd mi nyomorogjunk a 9 m2-es szobában hárman, a nagyobb szoba meg kihasználatlan marad? Erre azt találta ki, hogy majd ő kint alszik a nappaliban én meg a hálóban a kisbabával! De végül rávettem, hogy csináljuk meg a tetőteret ha meglesz a baba, és akkor a nagyobbnak ott fent lesz a szobája!
Persze ez majd úgyis pénzfüggő lesz!
KATA
Még van egy elem, csak azt még nem tettük fel, mert mögötte nincs leszínezve a ház, de lassan az is elkészül!
Ti már szerdán lombikmegbeszélésre mentek? De jó, hamarosan felteheted magad a tábla felső részébe!
CSIBI
A hatása sztem jó lehet, bár én ezen kívül mást is használtam, nem tudom végül melyik hatott, lehet hogy mind együttesen!
SZILVI
Nekem nem tolja feljebb az utró a hőmet, a clostinál viszont volt 37,3 is a hőm!