Sziasztok Lányok!
Örömmel olvastam, hogy hiányoztam nektek, de most végre itt vagyok! Tegnap este már elolvastalak benneteket, de erőm az írásra már nem maradt. Most van egy kis szabadidőm, közben szedegetem a karácsonyfát, kávézgatok,életem két legfontosabb férfija meg szundikálnak a másik szobában.
Gyorsan, míg el nem felejtem sok vizet is innom kell a kávé után, mert a héten egyik nap jól megjártam a dolgot. Minden reggel szoktam inni egy nescafét, ahogy megszoptattam a fiacskámat. Erre a hét közepén feljött a barátnőm délután, és főztem neki egy rendes pressókávét, dehát én is megkívángattam, és ittam egy adagot. Kb fél óra múlva szopott a kicsi, és attól kezdve nem volt megállás... Nem aludt, nagyon nyugtalan volt, egyfolytában a cicit kereste, de őrült módon, mintha ki lett volna éheztetve. Már teljesen kétségbe voltam esve, mert nem tudtam, hogy mi a baja.Gondoltam én a kávéra is, de nem hittem, hogy ennyire... Tornáztattam a lábát, mert gondoltam, hátha a hasa fáj, az eszemmel tudtam, hogy nem az a baj, de tudjátok, az anyaság elvette a józan eszemet is. Szóval így jártuk meg a dolgot a kávéval. Azóta csak akkor iszok, ha már megszoptattam, hogy az elküvetkező 3 órában kimúljon belőlem.
Ahogy olvastalak benneteket, az is lehetne a topic címe, hogy civis és környéki kismamák, + Szoboszló. Jó, hogy mindenki a környéken lakik, majd találkázhatnánk élőben is.
Szerintetek, mikor lehet majd a gyereket kivinni az utcára? Mi már kétszer kimentünk, de csak a kocsiig, meg, míg vissza bejöttünk a házba. Még nem merem kivinni úgy egyedül babakocsival. Dehát, még csak kedden leszünk két hetesek.
Nadine,
köszi a tanácsot a doktornővel kapcsolatban, őt választottam, hétfőn volt is itt, tényleg aranyos, meg tetszett, ehogy a gyerekhez nyúlt, az is. Aztán, mikor ment el meg is köszöntem neki, remélem, a továbbiakban is jóban leszünk.
Krisszie,
olvastam a fényképezőgép vásárlási szándékodat. Én messze nem vagyok olyan profi, mint Nadine, csak a saját tapasztalatomat tudom leírni: én is elhatároztam, hogy a gyerek miatt szeretnék, aztán a férjem hozta a tanácsokat, hogy milyet kell venni, természetesen csak százezer ft felettiek voltak jól. Aztán végül vettünk egy Cnon gépet, de ebben nincs optikai zoom, viszont, nagyon szeretjük azóta is. Mi eddig is egy jó minőségű teljesen automata gépet használtunk, szerintem ez kb annak felel meg, persze, jobb fejlettségi szinten. Van rajta ezer funkció, de mi csak simán fotózgatunk legtöbbször, néha készül egy kis filmecske is. Persze, ha valaki ért a fotózáshoz, igaza van Nadinnak, jobb a profibb gép, de mi erősen amatőtök vagyunk. Meg én azt a 70000 ft-ot is igen fájó szívvel adtam ki rá, de utólag már nem bánom. Bár, már így is rengeteget költöttünk erre a kis manókára, de ti ezt már mind tudjátok. Csináltam albumot:
WWW.babanet.hu/album/main.php?album=1451 most ez a legfrisebb album. Györffy Imre István néven.
Krisztina,
a műtét miatt nagyon szurkolok Gergőnek, meglátod, minden rendben lesz,és nyáron már vígan fürdőzhet a fiúcska.
Már igen hosszúra sikeredtem, de remélem örömmel olvassátok.
puszi,manóka