Nikole!!! 5. kismamink, nagy GRATULA! NAGYON-NAGYON JÓ HÍR!!!
Nagy álmodozással és kívánságok közepette olvasgatom soraitokat! Bárcsak, bárcsak, mi többiek is beléphetnénk a csíkosok táborába!
Nem semmi ez a hónap, hetente két kismami!!!
Csak így tovább!
Nita, Nyanya, Bea, Vernike, Kissedi, Jucc - remélem senkit nem hagytam ki - szóval nekünk hajrá a babásodáshoz!!!
Kismamik! Ha tudtok, hozzatok képeket, hadd gyönyörködjünk!!! És várunk minden beszámolót az érzéseitekről, a változásokról!
Nyanya, én is hasonlóan állok hozzá a kismamisághoz, nézegetem az esetleges változásokat magamon, hátha.... De nem akarok még tesztelni. Ma van a ciklusom 31. napja, 28-36 nap között váltakozott a ciklusom az elmúlt fél évben, így elég nehéz kiszámolni, mikor kellene tesztelni! Vasárnap előtt nem akarok tesztelni, bármennyire is szeretnék!!! Te mikor tesztelsz? Nekem szurkál az alhasam, hol itt, hol ott, de nem tudom, hogy ennek lehet-e jelentőséget tulajdonítani. Egyéb tünet nem igazán van.
Bea, lehet,. hogy mi egyszerre tesztelünk. Neked vannak megérzéseid, egyéb tüneteid? Már úgy izgulok...!
Kutyafüle, nem lesz semmi baj, biztos, szép babócát fog látni legközelebb a dokid!
Encike, remélem könnyen átvészeled a rosszulléteket. 6-7. hét körül szokott először jelentkezni?
Lányok hajrá, és vigyázzatok magatokra!