Sziasztok Lányok!
Bocsi újra az eltűnésért, de egyszerűen nem tudok jönni. A munka, háztartás és mellesleg egy gyerkőc nekem valahogy sok és így ezek a dolgok maradnak el, mint fórumozás. A leveleimet van hogy két napig meg sem nézem és akkor is csak letöltöm igazán, de át sem tudom nézni.
Sajnos elég sokat kivesz belőlem a menszesz is. Vissza jött a régi probléma (PCO), már voltam dokinál, szedem a múltkori gyógyszert. Ne nézzetek nagyot, de már vagy egy hónapja megvan.
(sajnos én ezt már megszoktam) Igaz nem úgy mint amikor normálisan van, csak úgy ahogy (az elmúlt napokban lett erős), de ez akkor is fárasztó egy kicsit bevallom. Mostmár nagyon remélem hat a gyógyszer.
Csongor nagyon jól van. Sok minden történt velünk azóta. Kijött az első fogacska (jaj, de megszenvedtük vagy 6 éjszakán át alig aludtunk), náthás is volt (bár a szívásig nem jutottunk igazán, mert kétszer csináltam, de annyira ordított utána, hogy még jobban bedugult a sírástól az orra), tud már kúszni nagyon jól és egyre jobban mászik. Érdekes ötvözetet csinál. Nagyon jól ül és fel tud kb. egy hete ülni magától. Szóval beindult az úrfi, bár mivel a mászásban még bizonytalan, de persze mindenáron azt akarja csinálna, nagyokat orra esik és minden napra jut egy nagy bömbi, mert beveri magát, de hát ezzel nem tudunk mit kezdeni.
Imádni való és iszonyatosan akaratos. Azt hiszem ez Apa örökség. Elég önfejű is hozzá, így azt hiszem nem lesz egyszerű néha. Már most 8 hónaposan ki mutatja annyira az akaratát, hogy szószerint olyan mintha kiabálna velem, ha valami nem úgy van ahogy akarja (persze nem mindig ez kedv függő nála), pedig tényleg nincs elkényeztetve. A Férjem ugyanilyen volt gyerekkorába és bevallom most is nagyon tudja mit akar és amit kitalál azt véghez viszi bármi áron. Hát Csongorunk ezt elég jól elsajátította ezelatt a pár hónap alatt. Én meg csak pislogok a békés és nyugodt kis természetemmel
.
Próbáltam nagyon gyorsan visszaolvasni, de még ez elég lehetetlen vállalkozás. Természetesen a képeket végignéztem gyorsan és gyönyörködtem bennük.
A beteg babáknak sok-sok gyógypuszi és gyógyulás, akik pedig most jöttek haza a nyaralásból, azoknak utólag is "kellemes pihenést"
.
Nagyon vágyom én is el valahova, de ez most kimarad ez már biztos.
Gem, neked is sok drukk, mert nagy lépés ez. Ha belegondolok, hogy most el kellene válnom Csongortól ennyi időre, kiráz a hideg, de hát ezt kell tenned, értem én abszolút...
Most képeket sem tudok feltenni, de majd próbálok jönni, bár sajnos semmit nem ígérhetek...
Puszi Nektek,
Réka