Sziasztok!
Na én is előkerültem, kissé idegesen, felháborodottan, kiborultan és még nem is tudom hogyan, de többször sikerül még elbőgnöm magam.
Sajnos kitört nálunk a bolha járvány és Maja fejébe rendesen beköltözött, éldegélt benne, mint a kutyában. Először arra lettem figyelmes, hogy fekete pöttyöcskék vannak a fejbőrén, mintha Gaja megszórta volna földdel. Kikeféltem a hajából, de aznap nem mostam meg neki. Másnap altatásnál játszadozom a hajával, és megint tele volt apró fekete pöttyökkel, ahogy kefélem kineki, átsuhant a hajábn egy jól meghízott bolha. Eszembe jutott, hogy a kutyánál is úgy szoktuk megnézni, hogy bolha ürülék van-e benne, ha a nedves papírzsepit nyomunk rá, akkor piros, véres lesz. És az lett. Szóval benne élősködött egy bolha. Felhívtam a dokit is. Elkaptam a kutyát, volt benne is. Azonnal kifürdettem őt is, ment kutyakozmetikushoz és úgy mentünk nyaralni, hogy kihívtuk a bolhaírtó céget, hogy amíg nem vagyunk itthon fujják szét a lakást még a kiságyakat is.
Tök jó volt a nyaralásból hazajövet mindent moshattam le. Éjszaka jöttünk haza, addig a gyerekek aludtak a kocsiba, mi meg takarítottunk.
De nem is ez a bosszantó, hanem az, hogy ezek után, még mindig találok a kutyában bolhát, pedig frontline combo van rajta, + kiltix nyakörv+ ultrahangos bolha riasztó, +neostomozannal le van fújva a kutya is a helye is, és mindent végig nyaltam domestossal a pirossal....
több mint harmincezer forintunkban van már és még mindig felhozza, mert egyesek b@sznak a kutyájukra.
volt olyan szomszédom akinek említettem, hogy a gyerekben bolha volt, azt mondta, hogy mit vagyok úgy oda, lesz még tetves is. ja és még terhes is ez a csaj. A másiknak konkrétan szóltam, hogy bolha van a kutyájában, erre közölte, az övé most lett megfürdetve és bolhaírtva abban nincs bolha, a kutya is szokott csak úgy vakarózni... Ja és miután kértük, hogy csak együttes összefogással lehet legyűrni a bolhákat, a 6 lakásból 2-en közölték, hogy náluk nincs bolha és ne akarjunk ott takarítani.....
Szóval eddig mindig azt mondtam, hogy mi aztán milyen gyönyörű helyen lakunk, de sajnos a 8. kerület tisztább mint ez.... ja és csodálkoznak, miért nem viszem le a ház elé játszani a gyerekeket. Basszus a kutya szart kell kerülgetnem a ház körül. Volt úgy hogy a doki jött hozzánk és 3 kutya rontott rá és senki nem jött ki és szólt rájuk, persze akkor is én voltam a hibás, mert mért nem szóltam, hogy jön hozzánk. Azóta, ha beteg a gyerekem akkor körberohanom a szomszédokat, hogy ugyanmár ha megtenné, hogy bezárja a kutyáját....
na megint kidühöngtem magam... mindenhol ez megy??? tényleg csak én csinálok a bolhábol elefántot?
visszaolvasni nem volt időm, ezt az oldalt is csak átfutottam, de láttam cipőről volt szó.
mi holnap megyünk, a supi+ -os bácsihoz cipőt csináltatni a csajoknak, ha érdekel akkor majd beszámolok róla milyen volt. A telefonban nagyon aranyos volt, rögtön felajánlotta, ha eltudunk menni hozzá, akkor a csajok lábára csinálja a cipőt. Benntre lesz szandálcipő. Maja mostanában szinte csak lábujjhegyen jár, ezért lezs a keménytalpu. kintre az elefantenen gondolkodunk.
A pedipedet imádom, de nem túl téliesek a cipők. Van még egy ami tetszik az a preschoolian, azok is hajlékonyak, de szintén nem túl téliesek, ősziesek. Én nem tudom Amerikában nincs eső, meg hideg??????
Hajni!
Találkoztam az unokatestvéreddel Nagykátán!
jól meglepődtem, mikor a hátam mögött megszólalt, hogy neharagudjak, de nem katyerina vagyok...
hirtelen nem is tudtam hova tenni...
aztán mondta, hogy az unokatesód, meg a gyerekek alapján azonosított be...