Sziasztok!
Datolya! Úgy sajnálom, ami veled történt. Küldök sok gyógypuszit, és sok lelkierőt, hogy át tud vészelni ezt a rettenetet.
Encike! Jó lett az új vonalzód. Hogy érzed magad?
Viri! Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál, s jó helyen fészkelte be magát a babád. A dokiknál úgy látszik elég széles a skála, s nem csak a nőgyogyiknál. Köszi az infót.
Nita! Szegény Máté. Én is mióta fogyózom, ezzel küzdök. Szörnyű még egy felnőttnek is, hát még egy gyereknek. Ráadásul neked is ezt végignézni.
Iszik sok folyadékot? Én észreveszem magamon, ha kevesebbet iszok, nem mennek úgy a dolgok.
A keresztfiunkat is letiltották a csokiról és aszaltszilvát etettek vele. Neki az is segített. Bár tudom, hogy most nektek extra gyors segítség kell, s ezek valószínűleg egyszerre nem hatnak. Amit Virág javasolt, biztos használ.
A fogyókúrát még ne add fel, potyogni fognak rólad le azok a kilók, csak ki kell tartani! Tudom, hogy nem egyszerű (tapasztala), de nem szabad feladni.
Zsu! Amikor én is szedtem az Elevitet, akkor nekem is székrekedést okozott. Ezért is álltam le róla, meg én híztam is tőle.
Csajok! Köszönöm a gratulációkat anyukámék nevében is. Anyut sikerült meglepnünk egy futár által kivitt virágcsokorral. Azt mondta, hogy gyakorlatilag meg sem tudott szólalni. Persze azért igényelt egy kis szervezést, hogy apukám akkor éppen ne legyen otthon, s anyunak kelljen ajtót nyitni. De megérte. Mindkettőjüknek sikerült jó ajándékot is választani.
Hogy telt a mai napotok? Kirándultatok? Mi csak lustiztunk itthon. De olyan jó volt ez is, csak kettesben. Jövő héten már én is dolgozom, s akkor úgy is kevesebb idő jut egymásra.