Szép jó reggelt mindenkinek!
Kisvirág: az allergiával én is pont úgy vagyok, ahogy te. Gyógyszert eddig se szedtem rá, most meg pláne nem fogok. Inkább szenvedek egy kicsit, de gyógyszert azt nem. Fejfájásra se veszek be semmit. Viszont nekem bejött 1 dolog, mégpedig a kefír. Ugybár a kalcium segít leküzdeni az allergiás reakciót, ezért is adnak a méhcsípés után Ca injekciót annak, aki érzékeny rá. Szóval miután a Ca tablettának valami hihetetlen rossz íze van, elkezdtem kutatni, mi lehetne a megoldás. Rátaláltam a kefírre. 1 pohár kefír nem tartalmaz sokkal kevesebb Ca-t, mint 1 pezsgőtabletta(ráadásul annak az alján mindig marad egy kis Ca, így kb egálban vannak) Az íze sokkal jobb, és egészségesebb is. Reggel benyomok 1pohárral, és 1-2 órára elviselhető az allergia(mondhatni semmit tünet
)
Képzeljétek, szépen töltögetem a hőadataimat a fertility-n, eddig semmi jel, hogy mikor is van/volt a pé-m. Aztán ma:
Ez aztán a nagy segítség,nem?!
Utólag,ráadásul nem 1-2 nappal a pé után szól,hogy ekkor volt. Úgy nézem, hogy pont oda rakta, ahol én is gondoltam. Csak az én hőm egy pöttyet lassan kúszik felfelé. No nem mintha zavarna, csak maradjon is fent jó sokáig!
Annyira szívetmelengető, hogy így gyűlnek a kismamák!!!
Nagyon jó, bár tény, én is irigykedek kicsit...
Nem elfelejteni az UH képeket!!! Még ha nem is látunk rajta semmit, csak 1 kis pöttyöt, de akkor is!! Kell, hogy erőt adjon nekünk
A második babát váróknak csak annyit, hogy az egyik barátunknál 2 gyerkőc van, és az anyuka azt mondja, hogy 2 gyerekkel könnyebb, mint 1-el. Elfoglalják egymást
Bár nyilván ez nem csecsemőkorra vonatkozik... Hosszútávon mindenképp kifizetődő
Kellemes napot mindekinek!