Sziasztok!
Éva! EFGabi pontosan megírta az összeget, annyi.
Vadvirág! Ha már mindenki leírta asajáját, hát én is beállok a sorba. Nekem a 26. héttől kellett feküdnöm, mert nyílt a méhszáj, amit összevartak, és onnan már nem engedtek ki a kórházból. Szerintem felesleges aggodalmaskodás volt, de lehet, hogy ennek köszönhető, hogy 38. héten 3,3 és 3,5kg-mal születtek a lányok természetes úton, fejtartással. A kitolás elhúzódó volt, de ez egyáltalán nem szokatlan, mert a méh óriási feszülése miatt már nem is tud teljesen tökéletesen összehúzódni. A fájásgyengeségből természetesen semmit nem tapasztaltam, nekem ugyanúgy fájt!!!
Én is borzasztóan vizes voltam, és Gabihoz hasonlóan 9 nap alatt lement 10 kg, ami a víz volt.
Stefinél( a kisebb lányunk) 22 órakor mondták, hogy ma még gyerek lesz, akkor még nem nagyon hittem, 3/412-kor már megvolt, pedig 4,4 kg volt.
Nagycsilla! Fantasztikus, ahogy a kisebb tesó tudja nálunk, hgy ki kicsoda. Még régebbi képekről is mindig, pontosan meg tudja mondani, hogy melyik lány ki. Ő kb. úgy tanulja meg, ahogy mi, anyák. Teljesen temészetesen.
A lányaim mesélték, hogy az oviba jöttek ikrek.Mondták, hogy:
-Anyu,ezek teljesen egyformák!
Mondtam nekik, hogy mások is ezt gondolják róluk. Erre mondták, hogy, nem az új gyerekek teljesen-teljesen egyformák. Szóval az ikrek sem látják a teljes egyformaságot. Legalábbis gyermekkorban nem. Nagyon érdekes dolog. Élvezet ikrek anyukájának lenni! Ennél még élvezetesebb egy gyereket szülni. Az maga a szabadság!
Vikics! Sok-sok boldogságot Nektek!