Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,mert készülődés van.Rékának tegnap óta nincs láza,de biztos hogy a foga jön,mert attól függetlenül is pocsék éjszakánk volt.Hajnali 1 kor aludt el,de félóránként felsirt.

Edit:Borónak jobbulást kivánok!!!!!!!!!!Nálunk három nap alatt lement a láz.Egyenjlőre kiütés nincs.

Na megyek,majd a keresztelő után jövök.

Kép

Kép
ancsa03

Edit!

Én szerdán voltam Domival a dokinál és pont panaszkodott, hogy mennyi, hányásos-hasmenéses-lázas babája van.
Azt mondja ez a nagy meleg fogékonyabbá teszi a babákat a kórokozókkal szemben.
Még a 3 napos láz is a tippjeim közé tartozik, de csak tippelek, nekem nincs dr a nevem előtt.
Remélem hamar lemegy Boró láza!!!!
Biztos nagyon nyűgi szegényke. :cry:

Küldünk még 1 nagy adag gyógypuszikát!!!

Ancsa!

Jobb éjszakákat és szupi kresztelőt kívánunk! Aztán gyere és mesélj!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Borónak továbbra is gyógyulást kívánunk.

Ancsa
Kitartás, kérünk majd képeket a nagy napról/pillanatról!

A hófordulósoknak nagyon boldogat! :)

És egy kép a Drágámról. Fel kellett Őt ébresztenem, amikor indultunk a szertartásra. Szegénykém azt sem tudja hol van, de a fotós Őróla csinálta a legelső képet. :)

Íme:
Kép

Szép 7végét Mindenkinek,

Kép
tittina1982

Jaj de gyönyörű Napsi!
Boróka jobbulást!
Anna hajrá a keresztelőhöz!
Kia jobb a babádnak, a fogfájdalom elmúlt mióta van a lánc?

Kép
nyafi

Tittina:Nagyon szép a kislányod,tényleg! :D
Örülök,hogy jól alakultak a dolgok otthon. :D

Nagyon rossz éjszakánk volt,éjjel 2 órát voltunk fent.1h-kor felsírt mint akit ölnek,és 3kor aludt el.Kicsit bevan rekedve,remélem nem lesz beteg.Ma nem volt toppon,kicsit levert volt. :(
De holnapra kutya baja sem lesz. :D :D
Pénteken megyünk Bükfürdőre.Kiváncsi leszek milyen lesz 1 szobába aludni. :D Levi már 7 hónapja külön alszik.
Volt már valaki Bükfürdőn?Ha igen milyen élménye volt.

Megyek vacsizok,padlizsán krémet csináltam tegnap uzsira és még maradt egy kicsi.Imádom!!!

Jó éjt

Kép

Kép
szilvi17

Szilvi17
Köszönöm a Bookline-os infót, tényleg nagyon olcsó, jobb áron van néhány bébiétel, mint a DM-ben, még ha a 15%-os kedvezményt is számítom, ráadásul így nem kell cipekedni (nincs kocsink, így BKV-n szállítjuk a babakaját).

Nekünk az egyik éjszakánk jó (este 9-től reggel 5-ig szunya), a másik meg három óránkénti etetéssel telik, de ennek ált. megvan az oka is. Tegnap a pukik gátolták az éjszaki nyugalmunkat, nappal bemajszolt egy brokklis rizottót nyuszihússal + egy túrós gyümidesszertet este, és volt rettenet este :oops: Másnap meg nem tudom mennyi kakis pellusa volt-, folyamatosan csupa kaki volt a popsija. :P

Ha esetleg valaki "dugulási" problémákkal küzdene, két dolog is bevállt nekünk (teljesen véletlenül jöttünk rá): egyrészt a KUBU gyümölcslé, ami pár óra múlva kitörő hatással volt Ritára, ráadásul imádja az ízét, és nem okoz puki gondokat sem, másrészt a Sparban kapható fél literes bio alma-meggylé, ez viszont pukisít is, így vízzel higítva adom neki.

Mi egyelőre együtt alukálunk, múltkor megkérdeztem férjem-uramat, mikor költözzünk külön, és ő rémülten közölte, hogy még ne... :P Ráadásul előbb ablakot is kell cserélnünk abban a szobában, ahová vagy Rita cica, vagy mi költözünk.

Ma volt az első napunk, hogy két teljes cicizést kiváltottunk babaétellel (kizárólag Hipp, a többit nem hajlandó megenni :shock: ), de hát még így is volt ma öt cicizés... Nálatok hányszor van etetés? Nálunk ált. napi hat alkalommal.... De ha egyszer igényli, nem fogom éheztetni (szegénykém, 8.6 kg :oops: - látszik rajta, hogy nem éhezik)

Kép
Kép
d0r0ttya

Az együtt alukálást természetesen úgy értem, hogy egy szobában alszunk, mindenki a saját ágyában. Szerencsére a kezdetektől így szoktattuk, és nem volt bajunk ezzel sosem. Persze ha már be tud majd magától mászni az ágyunkba, gondolom lesz ez másként is.... :P Most is sokszor arra ébredünk, hogy a drága simogatja a kezünket vagy a fejünket :P :P (az ágya ott van a mi ágyunk fejénél, és ha feláll a kiságyában, elér minket).

Kép
Kép
d0r0ttya

Dorottya:Nagyon szívesen. :D

Kia:BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk neked!!!!! :D

Hogy telt a hétvégétek?

Szép napot

Üdv:Szilvi

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Levi új sérója.
Anyum levágta géppel,azt hittem félni fog,de egy szót sem szólt közben.Nagyon kis ügyi volt. :D

Kép

Kép
szilvi17

Kia!

Boldog névnapot kívánunk mi is!!!!

Szilvi!

Levikének pedig boldog hófordulót!Jó lett a "séró". :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Csajok!

Van valakinek tapasztalata a babakerítésről?
Olyan valami ami 4-8 méter hosszú és el lehet vele keríteni bármit.

Esetleg a nagyobb járóka?

Megosztanátok velem?
Kismama újságban pont ez a téma, de ott nem tapasztalatot osztanak, hanem észt a másik anyukáknak....

Szeretnék Domi nak egy biztonságos részt, mert tök életveszély a csaj és néha én is csinálnám a dolgom... :D
Aludni fütyül.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Kia:Boldog Névnapot kivánok!!!!!!!!!!!!

Szilvi17:Nagyon cuki levi sérója.Boldog Hófordulót Levinek.

Titti:Nagyon édes Napsi.

Na akkor szép volt,jó volt a keresztelő,de nagyon jó hogy vége lett.Kicsit sok volt a 25 emberre főzni,kiszolgálni,és nem utolsó sorban a romokat eltakaritani.(Na de volt segitségem.)
Réka végigaludta az egész szertartást.Láza már nem volt,de a kiütések kijöttek rajta.Ma reggelre már szinte alig látszottak.
Az öcsémet kértem hogy fényképezzen,és elrontotta az egészet,mert szar képeket csinált.
Azért van egy-két használható.
keresztszülők..
Kép
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa, milyen édesen-durcásan néz Réka! :D Biztos akkor ébredt, és elképedt, hoyg merre van! :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyos a kisasszony! :)
Jelentem, nekünk is 3 napos lázunk volt, csupán megspékelve azzal a hasmenéssel, ami még jelenleg is tart. :( Na jó, nem vészes, tegnap is 3, ma meg csak 2 kaki volt,de még mindig lágy. De tegnap már volt néhány kiütése, mára meg megtelt a teste, főleg nyaki-váll tájékon. A kedve már szombat óta, amióta nincs láza, nagyon jó! :)

Ha minden igaz, ma lejárnak a munkálatok anyósnak a házánál. Azaz lesz még tennivaló, de már csak - legalábbis az eddigiekhez képest - apróságok. Úgyhogy, ma sógornőmék is hazamennek, amit bevallok őszintén, már nem is bánok. :oops: :oops: :oops: Szegények, sokat nem zavartak, mert itt alig voltak, de már annyira unom ezt a nagy nyüzsgést, meg azt, hoyg nem akkor csinálhatok valamit, amikor kedvem tartja! Hiányozni is fognak, az biztos, mert jókat dumáltunk esténként, illetve még Boróra is vigyáztak a fiúk, de már várom a "régi, szép, nyugis" időket. :) :roll: :oops:

RITÁNAK és LEVINEK boldog hófordulót! :)
Kia, Boldog névnapot!!! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ancsa, milyen édesen-durcásan néz Réka! :D Biztos akkor ébredt, és elképedt, hoyg merre van! :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyos a kisasszony! :)
Jelentem, nekünk is 3 napos lázunk volt, csupán megspékelve azzal a hasmenéssel, ami még jelenleg is tart. :( Na jó, nem vészes, tegnap is 3, ma meg csak 2 kaki volt,de még mindig lágy. De tegnap már volt néhány kiütése, mára meg megtelt a teste, főleg nyaki-váll tájékon. A kedve már szombat óta, amióta nincs láza, nagyon jó! :)

Ha minden igaz, ma lejárnak a munkálatok anyósnak a házánál. Azaz lesz még tennivaló, de már csak - legalábbis az eddigiekhez képest - apróságok. Úgyhogy, ma sógornőmék is hazamennek, amit bevallok őszintén, már nem is bánok. :oops: :oops: :oops: Szegények, sokat nem zavartak, mert itt alig voltak, de már annyira unom ezt a nagy nyüzsgést, meg azt, hoyg nem akkor csinálhatok valamit, amikor kedvem tartja! Hiányozni is fognak, az biztos, mert jókat dumáltunk esténként, illetve még Boróra is vigyáztak a fiúk, de már várom a "régi, szép, nyugis" időket. :) :roll: :oops:

RITÁNAK és LEVINEK boldog hófordulót! :)
Kia, Boldog névnapot!!! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!

Örülök, hogy Boró jobban van!!!
Elég nehéz lehetett Neked így, hogy van egy csomó vendéged, munkád és beteg gyermeked.
Azért meg ne furdaljon a lelkiismeret, hogy szeretnél egyedül lenni a gyerekekkel és nem a vendégekre vagy kíváncsi.
Sok ez már így, akármilyen strapabíró csajszi vagy!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Köszönjük a köszöntéseket! :P :P Íme néhány fotó szépséges Ritámról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
d0r0ttya

Jaj Dorottya!

Hát ennek a gyönyörű csajnak sok sok puszika a hófordulója alkalmából!
De jó kis harapnivaló sonkácskái vannak neki is. :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Dorottya nem szeretnél te is egy borostyánláncot? Úgy látom a picinek szinte mindíg a szájában a keze...lehet fáj neki.
Gigi és a homokozó! Apropó babatali? Kép Kép Kép

Kép
nyafi

Kriszta, teljesen igazad van. Most el is megyek kikapcsloni. :shock: :P István kiszálláson lesz 2 v. 3 napig, én meg nemsokára elhúzok Édesanyámékhoz. Anyum jön mindjárt segíteni összepakolászni, elmenni. Kíváncsi vagyok, hogy lesz, mert vonattal megyünk. Így meg nem vihetem az utazóágyat, elég lesz a babakocsi! :roll: Mert az szükségesebb! :)
De túl korán örültem a vendégmentességnek! :P Jönnek vissza csütörtökön vagy pénteken. :lol: :lol: :lol: Na, nem baj, legalább lejár minden most egyszerre, aztán meg ősszel nyugi lesz.

Dorottya, Nyafi, jaj, de édesek ezek a csajok! Ritában mintha Borót látnám, mármint a mozdulatokban. Abigél meg olyan kis rutinos már a homokban! :D Nem eszi meg a homokot? Nekem őszintén bőven elég Krisztát lecsutakolni naponta (talán kétszer vagy többször is), nem kellene még Boró is. Pedg lesz, csak na, fel kell készülni lelkileg is mindenre. :wink:

Sok-sok puszi mindenkinek, jók legyetek, ha hazajöttem, majd jelentkezem.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Mi még nem mertük beletenni a homokozóba.... A játszótér kavicsos részén szokott üldögélni, és "számolgatja a köveket" :-)
Nyafi, beadtam a derekamat, megrendeltem a borostyánláncot, remélem, nekünk is használni fog. Némileg félek azért még mindig, nehogy beakadjon valamibe és bajt csináljon... Milyen tapasztalatotok van ezzel?

Kép
Kép
d0r0ttya

Sziasztok!

Boldog Hófordulót Ritának és Levinek!

Köszi a köszöntéseket!
Apától a virág mellé kaptam 2 babás könyvet is :lol:

Ma nincs melegvíz, így holnap hajat festek (már több hónapja halogatom)
és főzök... Apa sajna ma és holnap melózik egész nap... ki tudja mikor jön haza :?
Csüt-ön pihenője lesz :P

Levi egyre többet beszél, már a bababa is soxor szerepel -
na és rengeteget visít :lol:

Tegnap voltunk a munkahelyen - a kolléganőknek nagyon tetszett Manó. :P

Ma voltunk beiratkozni a bölcsibe, csak nem volt bent a főnök, így csüt-ön megyünk ismét...
Szept-ben pedig Nyíregyen is beiratkozunk :lol:

Hétvégén találtam 2 házat, ami az alaprajz alapján nagyon tetszik... :P
Csak azt nem tudjuk, hogy építenek- e Keleten is, na és mennyibe kerül.... :roll:

Napsi, Réka és Rita is nagyon szép lányka!!! :P

Nyafi
A lánc...
Levinek szerencsére akkor még nem fájt, amikor megérkezett - pár nap múlva bújtak ki a fogak :lol:
Így nem tudom, hogy milyen lett volna lánc nélkül...
Éjjelente csak a meleg miatt ébredt fel 1-2 x. :P

Dorottya
Nekünk nem akad be sehová.
Sokan azt hiszik, hogy csak "a divat miatt, szórakozásból" van.
Levi sem nagyon veszi észre, hogy éjjel - nappal a nyakában van.
De én elmagyarázom :lol: Még Anyós is furán nézett miatta :P

Köszi a tippeket a "dugulási problémára".
Bár mostanában 1-2 naponta van kaki... :P

Most épp itt áll mögöttem Levi a fotelben és tépi a hajam, élvezi, nevet, huzza az orrát :lol:
Nekem pedig fááááj!

Ancsa
Jó a hajad!!!! :wink:
...Levinek is jó :P

Manónak is egyre hosszabb már :lol:

Nekem lassan nem marad :?

Edit
Örülök, hogy Boró jobban van!

Szilvi
Mi voltunk Bükfürdőn 3 éve.
A Hungest Hotel Répce Gold-ban. Jó volt...
Van átjáró a fürdő és a hotel között, a szobában köntöstől ,széftől kezdve minden volt...
Gyógymedence, külső és fedett medence...
Remélem jól fogjátok magatokat érezni!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Jó nyaralást Edit, Szilvi! Kinél hogy van az alvás? Ki milyen felnőtt kaját ad a pockának turmixolva?
Úgy oldom meg, hogy csak egyszer fürdik naponta, mert fürcsi előtt viszem le kb 5 körül, mert a du-i alvást már kezdi elhagyni teljesen! Reggel még alszik egyet kaja után, meg van, hogy 10 körül is, aztán ebédkor van egy nagy alvása, ha 10 körül nem aludt, akkor van, hogy 3 óra és utána már nem alszik estig… Így ezzel remekül elvan, hogy homokozik, mert itt a lakásban a kutya miatt nem tom lerakni, csak közvetlen a porszívózás és felmosás után kb 10 percig és utána is neki kell esnem a szőreltávolító hengerrel. Nyafi kutyának több a szőre, mint másik 15nek. De komolyan.
Dorottya nem tud semmibe beleakadni, mert olyan közel van hozzá…Nem rángatja, mert nem tűnik fel neki, hogy ott van. Mikor alszik akkor ha rosszul helyezkedik picit megnyomja a nyakát, de az ágynemű is megnyomja az arcát, mégis használom…
Kia! Milyen házat találtál? El tudod küldeni a linket? Mi egyébként most a nyaraláskor ilyen könnyűszerkezetesben voltunk és egyszer nagyon fújt a szél, emeletes volt és fenn az emeleten az volt az ember érzése, hogy majd leszakad, úgyhogy, ha pici lehetőségetek van inkább a földszinteset ajánlom, a másik meg az, hogy igazán minőségi volt a ház mindenhol, de a nyílászárók nem és ott nem fújt be a szél, de lehetett hallani ahogy fütyül. Na most egy hetet így elvan az ember, de 10-20 évet nem szívesen sztem. Bocsi, hogy kéretlen tanácsokkal traktállak.

Kép
nyafi

Sziasztok!

Dorottya:Nagyon édes Rita baba:

Nyafi:Gigi is nagyon aranyos.Bocs,hogy ilyen hülyeséget kérdezek,de a kutya miatt egész nap a kiságyba,vagy a járókába tartod Gigit?

Kép

Kép
ancsa03

Nem, de majdnem...A gyerekszobában, vagy a járókában. Napi fél órát van kinn a járólapon, porszívózás után, meg sétálunk, meg lenn van a játszón kb másfél órát...

Kép
nyafi

Szisztok!

Utólag, de annál nagyobb szeretettel:

Kia: Boldog névnapot!
Dominika, Rita, Levi: Boldog hófordulót Nektek!

Nyafi
Képzeld el, Anyósnak van egy fekete palotapincsije. És az egész, szó szerint az EGÉSZ lakás csupa kutyaszőr volt. Egy cm2 nem volt, ahova letehettem volna Napsit. Én imádom az állatokat, de ami sok az sok. És azért az teljesen más, amikor saját kutyád van, és úgy vállalod a babót. 1-2 év múlva mi is szeretnénk Napsi mellé egy kutyakölyköt – majd együtt felnőnek, összeszoknak/nőnek. :)

Alvás: Napi 2x, fél-egy óra. 11, dél körül, meg 4-5-6 tájban.

Felnőtt kaja: Ma megevett reggelire egy fél banánt. Kapott már levesből répát, de a múltkor rizst turmixoltam csirkehússal meg gyümivel, az nem kellett még neki. Na de mi még nagyon az elején vagyunk a hozzátápinak.

Viszont kapott babakekszet:
Kép

Ancsa, nagyon csinik voltatok a keresztelőn. Jó Nektek, hogy már túl vagytok rajta. Nekünk elméletileg decemberben lesz a névadó.

Ez történt tegnap:
Kép Kép

Most mennem kell.

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Tittina
GRATULA a felálláshoz!
Most már nem fog mást csinálni, csak állni és mászni egész nap :lol:

Kutya
Mi is szeretnénk majd... ha lesz végre családi ház..
Majd együtt felnőnek :wink:

Alvás
Levi reggel 8-9 között kel fel (21 körül alszik el este).
Délben alszik 1-2 órácskát, aztán, ha nagyon fáradt, akkor 17 körül még bő 1-et.
20 előtt fürcsi... Ha nem nagyon fáradt, akkor déltől a fürdésig kibírja és 20-kor alszik be...

A ház
Mi földszintest akarunk. (bár Apának teszenek a mediterrán házak is)
Már átnéztem vagy 10 céget, de van vagy 100. :P
http://jovo-haza.hu/tipus.html
Itt a Bellus és az Antonius ami jó méretben és az alaprajz szerint.. (kicsik a szobák, van garázs)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ne érts félre,nem kötöszködni akarok.Nekünk is van kutyánk,de kint az udvaron.Szerintem ott a helye,és nem a lakásban.Borzasztó kinzás az nekik is.(szerinten,és ez csak kizárólag az én véleményem)
Bár én nem is tudnám megoldani,mert Réka végigjárja az egész lakást.Megőrül a járókában.

Kép

Kép
ancsa03

Titti:Gratula a felálláshoz.Innentől tényleg nincs megállás.Jön-megy rendeszkedik.

Kép

Kép
ancsa03

A kutya téma...
Nekem sem teszik, ha valaki pl. panelban kutyát tart..
Mint mellettünk a csaj, aki egyedül él 3 kutyával az egyszobás pici lakásban :?
Ez már tényleg állatkínzás.. :evil:
...a legjobb, hogy ha melózik a kutyák itthon maradnak és... :evil:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést! :D
Ma volt az unokaöcsém 6.szülinapja,nagy bulit csaptunk.Jó volt nagyon :D .Párom volt a séf,grilleztünk sok sok husit,saláta volt hozzá és rengeteg süti.Biztos híztam is egy picit. :D
Levi 4 napja be van rekedve de nagyon,gyakorlatilag nincs hangja.Nem piros a torka,nincs láza,kedve jó.Nem tudom mi a csoda lehet.Lehet,hogy énekel éjjel?! :D
Megint felkel éjjel,2x. Felsír mint akit nyúznak. :cry:

Edit:Boró hogy van?Megy még a hasa?

Néztétek a tűzijátékot?

Jó éjt

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Alvás helyett inkább dolgozik. :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Új járgányában

Kép

Kép
szilvi17

ancsa nyafi mentett kutya a menhelyről és ott megesküdtek, hogy pici kutya lesz...hát nem lett az. Mindenesetre már 11 éve van velem. Gigi imádja, van hozzá egy külön sikkantási kódja. Nyafi meg nagyon vagányan őrzi...és ha azt hiszi, hogy nem látom, akkor össze-vissza nyalja. Egyébként tudja, hogy nem szabad. És ha lenne olyan sok pénzem, hogy legyen kertesházam, akkor abban lennénk.

Kép
nyafi

az a bellus az nagyon király!!! És mennyiért vesztegetik?

Kép
nyafi

Szisztok!
Nagyon ég a fejem, hogy ennyire ritkán jövök, de vagy Marcus köt le teljesen, vagy a gép sz@rik be, vagy én fáradok le :oops: :oops:

Titti :D
Gratula a felálláshoz! Napsi is napról napra ügyesebb, s persze szebb Kiscsajszi :wink:
Olvastam még az otthoni vonatozásról, kalandjaitokról, háááát őszintén leemelem az összes kalapom! Remélem,hogy feltöltődtetek, s a Párodnak is van munkája (amit ki is fizetnek)!

Krisz :D
Én is nagyon gondolkodom a "ketrecen", mert nem tudom az egész lakást bababiztossá tenni, s Marcus mindig a tiltott helyekről kell előszedni :wink: A járókában sokáig nem bírja, már most is nyűglődik....Ha találtál ilyen 8 elemből (1 ajtós) álló fajtát, akkor az engem is érdekel :)

Ancsa :D
Gratula a keresztelőhőz!

Nyafi :D
Homokózóra én is néztem nagyot, mert másfél hete levittük a barátnőim unszolására először a partra, de fél percig sem mertem a homokban hagyni, pedig nem veszi a kezét a szájába :roll: mondjuk forró is volt, s még csak mászik, így nem nagyon tudok vele ott mit kezdeni :cry:

Alvás:
1/2 8 - 8 között ébred (éjjel 2x-3x felébred, van, hogy csak "anya-apahiánya van, van hogy szomjas, s van, hogy a foga miatt, akkor nagyon sír), aztán 10 körül alszik egy rövidet, majd pár napja du. 1-másfél órát, s néha még fürcsi előtt is egy rövidet. Mi 9-kor fürdetünk..

Mennem kell, igyekszem újra jönni, de már nagyon reklamál, s álmos is...

Minden hófordulós babának, szülinapos/névnapos Anyucinak sok boldogságot kívánunk!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Kia,
én is megnéztem a házakat, nagyon jó mindkettő, amit kinéztél. Engem is érdekelne az ár...
Ti éjjel ciciztek még?

Szilvi17,
Napsi is felsír éjjel, de nem csak 2x. Ma pl 4x volt fent. És az az érdekes, hogy fél 11 körül aludtunk el, és 3x éjfél körül ébredt. A 4. 4 körül volt - ekkor cicizett is egy normálisat. Hogy miért van ez???
Jók a képek. Nagyon édi abban a tigrises bodyban.
Miért vettetek új babakocsit?

Napsi tegnap óta állandóan felül és ülve játszik. :) Annyira ügyes és nagy már. Tegnap csak este a kiságyban akart felállni. Alig mertem magára hagyni, hogy letusoljak... :roll: (Apa este 10-kor jött haza munkából.)

Elveszettek, hol vagytok?

Pusza

Kép
tittina1982

Edit!

Jó pihikézést Neked!

Szilvi72!

www.vatera.hu 22 000 Ft-ért van 4 m hosszú, tetszőlegesen variálható kerítés.
Domi tegnap kispécizte a retikülömet magának, cirka 5 másodperc alatt magára rántotta székestől. :?
Tök balesetveszély a csaj.

Kutyatéma: nekem volt panelban kutyám. 1 nap 5x vittük le sétálni.
Volt kutyaszőr is, de volt porszívónk is. Egy nap3x porszívóztam és még akkor is szállt néha a szőr.
Mi most ajándékoztuk el mindkét kutyánkat, mert bár hely van, de folyamatosan marták egymást.
Volt egy boxer és egy staffi.
Annak ellenére, hogy harci kutya mindkettő, Domit rajongásig szerették, és mind a kettő halálos nyugalommal tűrte, hogy a csjszika ismerkedés cimszó alatt tépi a bajszukat és nyomkodja a szemüket.
Egyébként a boxer az egyik leggyermekszeretőbb fajta!!!
És pit bullnak kikiálltott staffi is gyerekszerető.

Nos ennyi, mindenkinek puszika

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Levi bő 10 órát aludt egyhuzamban :lol:

Ma beiratkoztunk a bölcsibe...
de 2010 szep-től van csak hely :? kivéve, ha valaki le nem mondja addig...
Pedig nekünk tavasztól kellene :evil:
...remélem tényleg lesz még Szabolcsban hely...

A tűzijátékot néztük az erkélyről :lol:
Amikor piros és zöld volt Levi tátott szájjal nézte, de ha épp jött a HÉV,
akkor hirtelen az volt a fontosabb látnivaló :P

Szilvi
Mitől lehet rekedt Levi?
Nagyon hangosan kiabál?
Jó az új járgány!

Nyafi
Még nem írtam e-mail, hogy mennyi az ár..
De tegnap ismét találtam egy házat.
A cég, akik építik még helyben is van :wink:
http://kerulohaz.no-ip.info/KH06/pages/tipustervek.xml
Csibész a neve és 129 nm :lol:

Titti
Igen, ha éjjel felkel 1x - mi még cicizünk. :wink:
Nem úgy, mint most, hogy reggelre úgy tele volt tejjel .. már FÁJT :lol:

Szilvia
Én megértelek... nekem is kevés az időm Levi miatt :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fné kia 2008.08.21 15:18-kor.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Na egy pár képet dobok én is.
Amióta állni is tud, ezt műveli lefektetéskor:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nagyon édes a kis fogaival :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Krisz :D
Nagyon csini kis mennyasszonyunk van :wink: Marcus is "mondta", hogy "hmmmm" :lol:

Kia :D
Klassz kis házikókat nézegetsz!
Nem semmi, hogy 2010-ől van csak bölcsis hely :shock: anno, mikor Kristóf kicsi volt nem emlékszem, hogy fényévekkel elöbb kellett volna beíratni őt. :roll:

Edit :D
Előbb nem volt időm, de örülök, hogy Boró jobban van :) Kitartást a vendég/rokon sereglethez! Előbb-utóbb csak kész lesz anyósék háza, s akkor nagy könnyebbség lesz :wink: (zárójelben jegyzem meg, én valószínűleg már napi hisztirohamban "szenvednék", ezért előtted is az összes kalapom emelem le!)

Cas :D
Rég láttalak :roll: (bagoly mondja....)

Gem :D
Ez rád is vonatkozik...új képek a csajokról? Lassan már dolgozol te szegény!!! :cry:

Nálunk Marcus nagyon TV függő, de sajna én nem bírok csendben (TV nélkül) megmaradni egész nap....tudom, hogy nem túl jó, de nyugtassatok meg, hogy nem lesz nagyobb baj :?: :oops: :roll: más is van így????

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi17 :D
Levi is nagyon édes baba!!
Bocs, de előbb lemaradt...

Mennem kell, fürdés van, s 2 másodpercenként szajkózzák "fentről", hogy "anya" (tévedek, minden másodpercben :twisted: :twisted: ), persze nem Marcus, hanem Apa :twisted: :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok,

Bocs hogy mostanaban nem nagyon tudok irni, de mindig olvasom azert a forumot :oops:

Par hete ugyanis nem nagyon van nappali alvas, es a gep ele se tudok ulni, mert be kell csukni a dolgozoszoba ajtajat, kulonben spurizik a kabelekhez...
Nem tudom, lehet nekunk is kellene valami "ketreces" megoldas, vagyis ilyen elkeritett resz.... Engem az zavar a legjobban hogy soxor ott ul, all, meg kolbaszol mellettem a konyhaban es ott ugye jarolap van, es nyilvan 30 fokban nem adhatok ra csizmat meg 3 nadragot a feneke ala... Nem szeretnem ha felfazna vagy ilyesmi.
Mert sajnos most folyik az orra :( Meg soha nem volt beteg, igy eloszedtem ezt a porszivos orrszivot. Hat jol befurodtem vele. Mert elalvas elott leszivtam neki, de sirt meg sokaig utana emiatt es ugy lattam, hogy utana jobban tele volt az orra, mintha nem csinaltam volna semmit :evil:
Utana raadasul el is tortem az uveget, ahogy tisztitottam ki, mert nekicsapodott a mosdokagylonak, es szanaszet ment a szilank a furdoszobaban. Szal jot benaztam vele :(

Viszont tegnap lattam meg hogy jon az elso foga! :)
Lehet ennek is betudhato az orrfolyas. (Remelem legalabbis, hogy csak emiatt van). Latszik hogy dudorodik az inye, a jobb oldali also 1-es. Holnap gyorsan meg csinalok rola par fogatlan kepet :lol:

Kepzeljetek, vettem ma sutotokot. Nem is tudtam hogy mar van. Nagyon szeretem. Az Intersparban vettem, nem tudom, merjek-e adni neki belole.
Kriszta, mit gondolsz?
Nem tudom, hogy ezeket mivel kezelik, bar egy tokféle szerintem mas, mint a gyumolcsok. Persze aztan ki tudja.

Nem semmi tenyleg, hogy 2 evet kell varni bolcsire. En meg azt hittem abbol is tul sok van... :roll:

Nagyon jok a kepek, mint mindig, nagyon aranyosak a babak!

Furcsa, hogy mar jon az osz. Par honap, es keszulodhetunk az elso szulinapra. Nagyon gyorsan szalad az ido.

Bocs hogy nem tudok reagalni kulon senkinek. Meg vasalnom is kell :?

Remelem javulnak majd a nappalok ha kint lesz ez a par fog....

Udv Mindenkinek!
_jáde_

...valóban Gem lassan dolgozik :(
...és még azt mondják néhányan, hogy ez így lenne jó itt is, ha az anya
csak néhány hónapig lenne otthon a kicsivel :evil:

Szilvi
Levi is imádja a tv-t.
De nappal nem kapcsolom be, inkább rádiózunk..
Így legalább táncolni is tud, ha olyan zene van :lol:

Jáde
Drukk a fogacskáknak!
Sütőtököt én is vettem a héten :lol: , de még nem készült el...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szilvi!

Domi is imádja a tv-t.
Csak reggel kapcsolom be a kávém mellé és este a híradónál.
Na jóóóóó napközben meg csak annyi időre, amíg tisztába teszem és reklámot tudunk nézni.
Szrencsére az mindig van valamelyik csatornán.

Másképp nem tudom tisztába tenni, mert pörög-forog ezerrel.

Jáde!

Na üzenem a fogaknak, hogy vagy kijönnek vagy odamegyek és irgum-brumbrumot intézek nekik!!!

Kia!

Tökjól néz ki a ház!
Egyébként jobb ötelt a földszintes, mert vastag szigetelés ide vagy oda az emeletesnél lejönnek a hangok.
Pláne ha majd LEVI ugrabugrál!
Jónak tűnik az elosztása is.
Ha árajánlatot kérsz, mindenképp kérd a komplett szerkezeti leírást is hozzá. ( milyen vastag fagerendát használnak, milyen anyagokat, milyen rendszerű hőszigetelést stb...)

Edit!

Ha vendégeid és időd engedi, gyere!

Többiek hol vagytok?

Kép

Kép

Kép

dominika1

sziasztok
Minden nap olvasom a topikot de sajna nem nagyon van energiám irni.
Barbinak még mindig nincs foga, de Karesz orrát fog nélkül is megharapja mi lesz ha kinő neki :roll: asszem menekülni fogunk előle :lol: Elkezdtünk a sulira készülődni, hétfőn befizetés kedden tankönyv vásár aztán csomagolás és már itt is a suli. Nem tudom mit csináljak Barbi nem hajlandó úgy enni ha etetem, kiveri a kezemből a kanalat hisztizik, duzzog. Csak azt eszi meg amit ő pakol be a szájjába van hogy a rizst szemenként szedegeti. :? Mondtam neki hogy igy reggel elkezdünk ebédelni és estére végzünk is. Ha valakinek van valami jó ötlete szivesen fogadom.
Megyek még kiteregetek aztán jön apa haza és grillezünk husit meg zöldséget. 8)

drumka

Drumka evésre passz...mi is bénázunk
Kia ez azért jobb, mint a másik kettő, mert egy picit külön van a konyha és az fontos! De ami nem tetszik, hogy szélfogó, meg közlekedő, az elég sokat elvesz a házból és azt is neked kell takarítani. Most légy okos...Mindenesetre tényleg írj. Én beirattam júliusban a kölköt és 2009 szept.- ben 32.-ek vagyunk a várólistán...

Kép
nyafi

Sziasztok!

Kriszta, köszi a hiányolást, és próbálok írni, csak éppen időm lenne. Csütörtökön hazajöttünk Édesanyáméktól, nagyon jól éreztük magunkat. Kicsit visszatértem falusi lánynak, falusi munkákkal, de olyan jólesett! Azért strandoltunk is egy kicsit! :wink: Kriszta mindent imádott, a kertet, a sok-sok lovat, ami elhaladt a ház előtt a szekerekkel, a vizet, stb.

Vendégeim most nincsenek, de tegnap mi voltunk sógornőméknél, hogy "felpakoljon" :roll: . Jópár kiló uborka, kétszerannyi paradicsom (fele anyukámtól), fél zsáknyi paprika, plusz egy 15 kilónyi szilva vár szép csendesen sorára, hogy eltegyem. Nem fogok ma sem unatkozni!

Boróka elkezdett tapsolni, és ezt már felkérésre is csinálja. Feltéve, ha nincs új környezetben, nem éhes, nem álmos, természetesen. De olyan édes, ahoyg összecsapja a kis kezeit és hozzácsatolja azt az édes kis csorba vigyorát! :D És "beszélget". Emm-emm-emm - mondja, de még nem jöttem rá pontosan, hogy ilyenkor éhesebb vagy álmosabb. Mert mindkét alkalommal ugyanazt mondja. :D Ezenkívül valami bebb-ebb-ebb-félét is halandzsázik, amit nem tudok, hoyg baba-e, mert Kriszta állandóan mondja neki, hogy baba, amikor azzal játszik.

Bocs', hogy csak így magunkról... NAgyon édesek a manók, és Boldog hófordulót annak, akinek nem kívántam.

Még annyit, hyog Kia, megnézegettem a házikókat, nekem a Bellus tetszik a legjobban, bár a Csibésznél tényleg értékelendő, hyog a konyhát fal választja el (valamennyire ) a nappalitól. Mondjuk igaz, az én konyhámon van ajtó, és ha olyat főzök, akkor a szag/illat úgyis tejeng az egész lakásban, de legalább be tudom cukni az ajtót olyankor, amikor nagy a rumli ott (pl. befőzéskor) és ha betoppan valaki, nincs minden a szeme előtt. De persze, te tudod, hoyg menynire vagy ilyen házias típus. :roll: :wink:

Tényleg sokan eltűntek!!! :shock: :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!

Nagyon édes lehet Boró, ahogy tapsol!!!És összeérnek a kezei vagy csak próbálkozik vele?

Befőzés: én lecsót fogok most télire üvegbe tenni és paradicsomlevet.
A lecsót bográcsban főzöm félkészre, az isteni lesz.:-)

Rumlis konyha: nálunk is olyan a konyha, hogy külön van a nappalitól.
Bár én jobban szeretem az amerikai konyhát, itt nem tudtuk megbontani a falat, mert fő fal.
Ajtó sincs a konyhán, de szerencsére a ház utolsó szegletében van, tán nem néz be oda senki.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Megjöttünk mi is a nyaralásból. Bogácson voltunk, szuper volt, bár a végére jobban elfáradtunk, mint amikor elmentünk. :)
Sajnos a kölkök most kezdenek belázasodni, valszeg benyaltak vmi nyavalyát a vízből, már két napja taknyosak elég rendesen. :(
Csilla megtanult stabilan ülni, leülni, és néha felülnie is sikerül. Már egész sokmindent megért, és egyre kevesebbet alszik napközben - bár ez itthon remélem javulni fog! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?