Új privát üzeneted érkezett!

Erika,dehogy lesz karika lába :) Mi úgy sétáltunk egy ideig,ha jött velünk vki persze,hogy Luca állt,kapaszkodott a babakocsi tetejébe,a másik személy fogta a kezét,én emg toltam a kocsit.De ez ha csak ketten mentek kivitelezhetetlen sztem,mert én próbáltam,de nehéz tolni is,meg a kezét is fogni neki.
Hogy éreztétek magatokat a vadasparkban?Miért nem látogattatok meg bennünket?
Mit figyelt ennyire a kis tündérke?:) Kis cuki pofi :)

Szilbee,Dév kész uriember,ahogy pózol zabálni való,és ahogy a nagy lábujját tartja ez meg hát csúcs :) :)

Linda,miért nem aludtatok éjjel?Mi volt a gond?

Ivett,érezzétek nagyon jól magatokat!!!Vigyázzatok az úton!Fanny mit hagy ki :wink: De a balcsin is bizti jó lesz neki :) :)

Betti,kitartás a sulihoz!Hány féléved van még hátra?

Nóri,végre,hogy helyre jöttél :) ezt a colás dolgot én sem tudtam,de hát holtig tanul az ember.Mondjuk nekem nem gond a cola ivás,mert szeretem,igaz mégsem iszom túl sűrűn :roll:

Kép
Kép
tundi24

Erika! És mostmár minden nap mentek Abonyba :wink: :lol:
Gyönyörű Réka...mint mindig.
Csalántea?...hashajtó teát kóstoltad már? :x Vagy a házi keverésű szopis teát? :x :x

Szilvi! Dávid is nagyon vagány!
Hát, lehet, jobb lett volna, ha borsmentát iszom...."hatását" tekintve kipucolta volna bizti a gyomrom :lol:

Már csak úgy kíváncsiságból beütöttem a keresőbe a "hányás kóla kiszáradás" szavakat. Rengeteg pro és kontra vélemény van. Hoxa portálján több topik is szól erről. De még újságcikket is találtam. Sőt, ajánlják, hogy ropit vagy chipset is egyen hozzá a beteg. Szóval van itt minden... :roll: ...döntsön mindenki belátása szerint.
Mindenesetre nem arról szól a dolog, hogy megiszok 2l kólát, mikor rosszul vagyok....

Tündi! Ma hívtam a szilvásat! Érik, szombaton már lehet menni, de mivel kevés az érdeklődő, időpontot kell egyeztetni, mert nem ül ott a csaj egész nap.
Mi sztem kivárjuk a jövő hetet. Meg még azt sem tudta a csaj, hány ft lesz, kb. 60-70-80-at mondott. Viszont anyum már a piacon is látott 90-ért. Úgyhogy megvárom, hogy ők is lássák, mennyi piacon :roll: .
Kész lett a takarítás?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt! :) Vagyis már délelőttöt :)

Nóri,szerencsére takarítás kész :) Még a bejárati ajtón kell a kis ablakokat,meg a fürdőben a tükröt megtakarítani,de ma pihenés ,meg csavargás lesz napirenden.

Szilvával akpcsoltabn,még nem tudom,hogy megyünk-e,mert kaptunk most egy nagy vödörrel,majd meglátjuk mennyi lesz belőlle.Sztem azért kevés az érdeklődő,mert már hírdette vki,tudod mondtam is,de azok nem ők voltak,és elmentek oda leszedni az emberek.

Ki mit csinál ma????

Mi megyünk parádét nézni:) Milyen programok lesznek még?

Kép
Kép
tundi24

Tündi! szolnok.hu-n fent van :wink:

De jó nektek! Kapjál már nekünk is egy vödörrel :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Jaja, lassan hazajárunk oda. :lol:

Ivett: Szép nyaralást nektek!

Én most ébredtem fel, álomkór van rajtam. :roll: :roll: :roll: Délután megyünk mamázni, unokatesózni. Este naggggyon messziről nézzük a tüzijátékot. Konkrétan a konyhaablakból vagy a tetőről.

Szííííp napot!
jaimee1

Nóri,köszike megnézem :)

Erika,de jó nektek.Mi idén nem nézünk tüzijátékot. Luca akkor már alszik,és nem megyünk már vissza megnézni,meg nem is tudnánk most rábízni senkire.Na majd jövőre :)
Biztos tetszene neki,kivéve a hanghatás :?

Kép
Kép
tundi24

olvassátok végig...tanulságos...én is most kaptam e-mailben

Csak egy A N Y A ?

Egy nőtől - miközben jogosítványát újította meg egy önkormányzati hivatalban - egy adatfelvevő hölgy megkérdezte, hogy mi a jelenlegi foglalkozása. A megkérdezett egy ideig tétovázott. Bizonytalan volt, hová is
sorolja magát."Arra gondolok," magyarázta az adategyeztető, "hogy van-e munkája, vagy
csak..?" "Természetesen van munkám!" csattant fel a nő. "Anya vagyok." "Nincs 'anya' kategóriánk foglalkozásként. A 'háztartásbeli' fedi le ezt." mondta az adatfelvevő segítőkészen.

Már el is felejtettem ezt a történetet, mígnem egyik nap ugyanilyen helyzetben találtam magam a városházán. A hivatalnok nyilvánvalóan egy karrierista nő volt. Magabiztosan, hatékonyan dolgozott, olyan jól csengő címet viselt, mint például "Hivatali kikérdező" vagy "Városi adatfelvevő".

"Mi a foglalkozása?" kérdezte. Mi késztetett arra, hogy ezt mondjam? Nem tudom. A szavak egyszerűen kibuggyantak belőlem.

"Gyermekfejlődési és emberi kapcsolatok területén dolgozom társkutatóként."

A hivatalnok abbahagyta pillanatnyi munkáját, golyóstolla megállt a levegőben. Felnézett, mint, aki rosszul hallott. Megismételtem a titulustlassan, kihangsúlyozva a leglényegesebb szavakat. Aztán csodálkozva láttam,hogy ezt mind leírta nagy fekete betűkkel a hivatalos kérdőívre."Megkérdezhetem," mondta a nő érdeklődve, "egész pontosan mit csinál ezen a területen?" Hűvösen, az izgalom legkisebb jele nélkül a hangomban, szinte kívülről hallottam, amint így válaszolok:

"Folyamatos kutatási programban veszek részt (melyik anya nem)laboratóriumban és terepen is. (normálisan azt mondtam volna kint és bent). Dolgozom a Felettesemnek (elsőként az Úrnak, aztán egész családomnak), és van már négy kreditem is. (mindegyik lány).

Természetesen a munkámhoz tartozó tevékenység igényli a legtöbb figyelmet az ember-szakmákban (melyik anya tagadja?) és gyakran dolgozom 14 órát 1 nap(inkább 24-et). Ebben a munkában jóval több a kihívás, mint más, "átlagos" foglalkozásoknál.A jutalom inkább a megelégedettség, mint pusztán a pénz".

Érzékelhetően folyamatosan nőtt az elismerés a hivatalnok hangjában, amint kitöltötte a nyomtatványt. Felállt és személyesen kísért az ajtóig.

Miközben hazafelé vezettem, fényes új karrierem lebegett a szemem előtt. Otthon 13, 7 és 3 éves labor-asszisztenseim üdvözöltek. Az emeletről
hallottam új (6 hónapos) kísérleti modellünket gyermekfejlesztési programunkból, amint új hangmintáit próbálgatja.

Úgy éreztem, ütést mértem a bürokráciára. Hivatalos feljegyzés készült rólam egy, az emberek számára elfogadhatóbb foglalkozásról. "Egy újabb anya", vagy 'Anyaság" már nem hangzik elég jól. Micsoda pompás pálya! Különösen, ha van egy titulus is az ajtón.

Netán ez teszi a nagymamákat "haladó" kutatási munkatárssá a gyermekfejlesztési és emberi kapcsolatok területén, a dédnagymamákat pedig a
haladó kutatási munkatársak ellenőreivé?
Szerintem igen! Még azt is gondolom, hogy a nagynénik kutatási munkatárs asszisztenssé léphetnének elő!

Kérlek, tudasd ezt a jó hírt a többi anyával,nagymamával,nagynénivel vagy más barátoddal, akiket csak ismersz.

KépKép
KépKép
cleo27

ez tetszik!!!!

Kép

Kép
katlina

Cleo, hirtelen még büszkébb lettem jelenlegi foglalkozásomra 8)

megint nem sokat aludtunk... de már elég jól bírom a kiképzést 8)
tegnap megint elővette az a fránya hasfájás a babucit :( este már egy Viburcol kúpot is adtam neki, hátha... még szopizás közben is sírt :(
10-kor elaludt, de aztán éjféltől 3-ig kínlódtunk :cry:
végül pukizott egy sort, meg egy nagyot trottyantott, aztán álomba zuhantunk végre...
6-kor ébresztett, hogy szeretne már jóllakni :D

reggel apa csinált nekem reggelit :D :D :D

remélem mi is megyünk azért valamerre, akár csak egy órácskára is

Tündi, parádé??? a tüzijátékot mi is ablakból nézzük :wink:

Kép
pimelinda

Mi sem nézünk tűzijátékot...engem nem érdekel, de a lényeg, hogy Lili olyankor már alszik eszméletlenül :lol: Meg amúgy is...másnap bölcsi, korán kelés, nem összeegyeztethető a kettő.
De mi is csak a 8.-ról néznénk, ha néznénk is :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

már ha lesz egyáltalán Abonyban... vagy nem?

Kép
pimelinda

Nahát, én is kaptam most valamit... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kedves Péter!

Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett.
Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom.
Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett.
Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek...

A te szerető Anitád

Drága édesanyám!

Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született.
Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színesbőrű, és a tejétől
kisunokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám egyáltalán nem tehet.
Remélem te is együtt örülsz velünk

Ölel fiad, Péter

Édes fiam!

A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád.
Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak.
Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha...
Amiről persze én egyáltalán nem tehetek.

Csókol Anyád

Nóri és az ovis...
Kép
elin

:lol: :lol: :lol:

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket! :D

Egy gyors helyzetjelentés rólunk,nem jöhettünk tegnap haza,bár a labor eredmény javult,de a doktornő még azt mondta várjunk egy kicsit még a hazamenetellel! :( Hát nem esett túl jól,de ez van most apa alszik bent vele mert holnap ügyeket kell intéznem,de amint végzek rohanok vissza mert azt mondta ha a holnapi labor is további javulást mutat akkor hazaenged,csak majd vissza kell menni kontrolra!

Nóri!
Enikő milyen édes,ő a beszokatás miatt aggódik :roll: ,én meg Franci miatt aggódtam,úgyhogy nem sokat törődtem a beszoktatással,de holnap azért majd arra szaladok és beszélek vele! Bonyolult dolog ez a bölcsi,de az az igazság,hogy ezt a kis kitérőt a kórházba nem terveztem közbe!Kösz hogy mondtad mert nekem teljesen ki is ment egyébként a fejemből ez a bölcsi téma!
Remélem már teljesen jól vagy?Odébb állt a fosás-hányás?Ja és nagyon jó ez a vicc! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na most megyek!
Csak még annyit,hogy minden képet megnézegettem tündéri minden gyerkőc egytől egyig!
Gratulálok a keresztelőhöz Réka babának!
Dévidnek a felálláshoz nagyon édes azon a képen! :)

Sziszikének,Zsoltikának,Leventének Boldog Szülinapot!

Akit kihagytam attól elnézést kérek,de csak kutyafuttában olvasgattam át!De ha végre nyugalom lesz fogok már jönni rendesen!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Judit! Tegnap láttunk titeket a Kossuth téren a fagyizónál! Épp fizettetek... Marci nagyon nagy legény lett. :shock:

Tündi! Azért jó volt legalább élőben látni, még ha sietnetek is kellett. Egyébként párodat láttam meg először... Lucát viszont nem láttam. Nem volt kint veletek?

Manó! Remélem azért már ma hazaengedik Francit! :( ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Drukkolok!
szilbee

Szilbee,bocsi,hogy úgy rohantam,de apa csak úgy szedte a lábait,és nem akartam lemaradni.Luca is velünk volt,apa tolta :P
Dév még nagyobb,mint a képeken.Simán kinéz 1 évesnek!!! :) Levente merre volt?

Andi,örülök,hogy találkoztunk :) Mentetek ugrálni?:) Jó ez a cikk.

Nóri,a te vicced egyenesen csúcs :) :) Voltatok végülis kint?

Hajni,sajnálom,hogy nem jöhettetek haza,remélem ma azért már otthon lesztek!!!!

Judit,mi is láttunk benneteket! Ott ahol a kis kövek voltak,ép ott tartottatok :)

Linda,igen parádé,szolnokon voltunk,a vizi parádét néztük meg?Ti mentetek végülis vmerre?Majdcsak elmúlik már Réka babánál ez a hasfájás,nemsokára 3hónapos lesz. :)
Volt itthon is tüzijáték,én nem is tudtam,hogy lesz :roll: Csak azt hallottunk,hogy durrog,gyorsan kimentünk,apa hozta a létrát,és felmásztunk a garázs tetőre:) Onnan jól lehetett látni :)

Évi,ti merre voltatok?

Erika,hogy sikerült a családlátogatás?Ma megkapjátok a fotókat is :)

És a többiek?

Móni,veletek mizujs?Mikor költöztök????

Lucának tetszett a bemutató,csak egy kicsit sírdogált amikor a helikopterek lent szálltak,de ezt tudtuk is,hogy így lesz,emrt minden hangosabb zajtól,kiabálástól sríva fakad.Remélem ez majd elmúlik nála,mert ha egy kisgyerek sikít még attól is elkezd sírni :cry:
A legjobban a lovaglás tetszett neki :) 7re értünk haza,kicsit játszottunk az udvaron,fürcsi,vacsi és szépen ki is dőlt egy hang nélkül :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Levente épp az apjával csatangolt vmerre. Őket próbáltam elérni, mikor találkoztunk. Az a kismami mellettem pedig Szolkata volt. :D
Hát igen... valóban jó nagy gyerkőc Dávid. És hát 12-18 hós ruhákat hord. Hosszra olyan 75 cm körül van... ha nem több... :roll: Lehet űbereli majd a bátyja egy éves méreteit. (Pedig Levente se volt kicsi..)
De kár hogy Lucát nem láttam! :(
szilbee

Mi is akartunk menni a viziparádéra.de apát nem tudom kirobbantani itthonról :twisted: :twisted: :twisted:
Este úgy döntött menjünk le Abádszalókra megnézni a tüzijátékot,lementünk beültünk egy helyre kajálni és mire kihozták adiggra elkezdődőtt a tüzijáték szóval erről is lemaradtunk :cry:
Ezen a héten vendégeink voltak egy kisfiú és egy kislány annyira jó volt látni hogy egy szem kisfiam nem írigy(vagy nem tudom ez a korszak később jön?)
Olyan klasszul elvoltak egymással,rmélem jönnek többször is!

Tündi!
Nekünk van egy ismerősünk akinek a kisfia a nagyobb hangokra vagy gyereksírásra elkezd sírni de náluk azért van mert nem mentek sehova mindíg az anyukával és apukával volt a gyerek,most megmár nem győzik ide-oda hurcolni hogy szokja a gyerek a közösséget!
De nálunk is volt ilyen korszak de gyorsan kinőtte Robika
:wink:

Na ennyire futotta

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Nahát, én meg nem vettem észre senkit.. :oops: Pedig figyeltem is a tömegben, hátha látok ismerőst. Persze Marci is lekötött közben. Klassz volt a légi bemutató, engem az idegesített csak, hogy a hangszóró nagyon hangos volt. Hangosabban szólt, mint a helikopterek. Be is fogtam Marci fülét, hogy legalább ő ne legyen halláskárosodott...

A séta meg a fagyizás utána még kint voltunk a tiszaligeti játszótéren este 7-ig, úgyhogy Marcit se kellett ringatni lefekvéskor. A tüzijáték idejére már ő is bőven aludt. Mi a konyhaablakban, fölmászva a pultra, pont láthattuk, igaz, messziről.

Szilbee! Jó kis méretei vannak Dávidnak :) Marci sem alacsony, 97 cm és 15 kiló.

Cleo! Emlékszem, amikor még gyeden voltam, ki kellett töltenem valami kérdőívet. És olyan nem volt benne, hogy gyeden-lévő, csak olyan, hogy háztartásbeli. Ez nekem nagyon nem tetszett már akkor sem :)
Amúgy nagyon találó ez a kis szösszenet :)
judit_79

Szilbee,de azért remélem megtaláltad a fiúkat :wink: Ha eltünnek nehéz őket megtalálni,apa is szokott Lucával,azért is rohantam utánuk :wink:
Legalább így Szolkatát is megismertem :)

Judit,van hogy én is figyelek ilyen tömegben,és elkerüli a figyelmem ép az akit keresek :) A hangszórók sztem is hangosak voltak :(

Katlina,hát remélem,hogy Luca is kinövi ezt a dolgot,de majd doktor néninél rákérdezeik,hogy mitől lehet ez,hisz mi még társaságba is járunk,nem vunk itthon ülő fajták.
Ha tüzijátékot nem is láttatok,de ettetek egy jót :)

Kép
Kép
tundi24

Képzeljétek Luca megtette délután az első önálló lépésit! :) :) De még csak 3-4 lépést tud :) De nagyon kis cuki,ahogy próbálkozik,majdnem megzabáltuk :)

Olimpiát nézi vki közülletek?Én nagyon felidegseítettem magam,hogy a kézisek megint kikaptak :( Síralmas amit produkálnak,az előző olimpiákon sztem jobban szerepeltek.

Kép
Kép
tundi24

Lucának gratulálunk! :D Látod Tündi, nem kell türelmetlenkedni :wink:

Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Csak ideérek én is ma...doliztam megen...

Erika! Azt hittem, képekre jövök :cry: Mizu velük?

Hajni! Hát Franci hogy van?
Bölcsibe megint kivették a gyerekek a szabit...kedden összesen 5-en voltak, ma valamivel többen. De más dadus is odavan, mert Klárikán kívül még a vezető is ott ült a gyerekekre vigyázni délután :lol:

Tündi! Gratula Lucának! :lol: Apja legalább ezt láthatta :?
Persze, hogy kint voltunk! Sőt! A néplapban, ami van kép a nagy helikopterről, mi is rajta vagyunk :lol: A kép jobb szélénél, én napszemcsiben guggolok, Lili meg előttem áll.
Amúgy irtóra élvezte, visított, integetett, tapsolt, zene volt arra táncolt :lol: A helikopteres műsor kicsit hosszú volt neki, akkor szembefordult a tömeggel és őket nézte :lol:
Utána végigsétáltunk a vásáron, vagy min, de rendes volt a lányom, mert nem követelt semmit, egy nyamvadt lufira is én beszéltem rá :lol:
Utána meg az etno zenei fesztiválon voltunk, ott összehaverkodtunk 1 hasonszőrű kislánnyal -az apja a színpadon dobolt- azzal bulizott egy kicsit, majd mikor történt egy kis baleset (pisi) az én hibámból, akkor elmentünk haza.
De nem fáradt el, itthon is pörgött még 1000-rel. De a tűzijátékra már vígan aludt.

Amúgy milyen volt? Mert én alig hallottam valamit :shock: Máskor azért elég nagy hangja van, most meg alig volt pár pukkanás.
De anyum sem látta, pedig odáig is el szokott látszani.

Tündi! Én csak nagy vonalakban követem az olimpiát, de eddig a magyarok minden "eredménye" gyengébb az okosak által vártnál. Hát...ez van, ennyit sikerült nekik összehozni. :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ívning!

Hulla vagyok, egész nap szalagdáltunk.

Tündi: Gratula az első lépésekhez! Na annyi neked most már végképp! :wink: :wink: :wink:

Kézisek kikaptak? Dehát az nagyon jó, hogy a 4-be jutottunk. Sztem...A vizilabdások bénázták inkább el....Dehát én már nem csodálkozom semmin, ezen az olimpián semmi nem jön össze. Délután láttam repülni a két öttusást.... :roll: :? :? le a lóról....anyám....És jó lovasok!!! Semmmmmi nem jön össze!

Rólunk: Elkészültek a képek, a blogra tettem fel vagy 12 :P :P :P :P Sztem egészen jók lettek! 20-án nem voltunk sehol, kicsit nagymamáztunk, családlátogattunk, de semmi ünneplés. Ma viszont apa itthon volt!!!! Jaj, de jóóóóóó volt! :lol:

Szép almokat mindenkinek!
jaimee1

ÁÁÁÁlmokat, no.... :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:
jaimee1

Hali

Erika.

nagyon jók a képek.tündéri ez csaj!!! és Ti is nagyon helyesek vagytok :) :)

Tündi.
aha mentünk ugrálni+sergőztek...és sergőztek...és sergőztek...+ugráltak :lol: :lol: :lol: :lol:
örülök,hogy taliztunk :)
GRATULA AZ ELSŐ LÉPÉKEKHEZ...PÁR NAP ÉS fut az egész család...Luca elől...ti utána :lol: :lol:

Elin.
meg is nézem újra az újs-ot :) :)

Sajna csak szept 9-re kaptunk a kardiora időpontot...a fene... :evil:

Olimpia..no komment...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Erika! Megnéztem a képeket a blgodon. Nagyon szépek vagytok és Réka tündéri :) Az a legaranyosabb kép, szerintem, amin alszik a kezedben, és mellette Apa szeme is csukva van :)

Elolvastam a horoszkópot is, merthogy Marci is nyilas :) Kb 90 %-ban igaz is, mintha róla írták volna! :)

Tündi! Gratulálok Lucának az első lépésekhez! Milyen korán elkezdett járni!

Nóri! Nálunk is ugyanez a helyzet a bölcsiben, alig van pár gyerek. Tegnap pont mondta a párom, hogy mikor negyed 5-re odaért, már csak 1-2 gyerek lézengett Marcin kívül. Biztos sokan szabin vannak, vagy nem tudom. Én nem bánom, hogy kevesen vannak, legalább több figyelem jut a gyerekekre.
judit_79

Jó reggelt!

Erika,szupik a képek :) Nagyon csinik voltatok,és a frizurád is jó lett! :)
Úgy látom szépen fel vannak újítva a padok a templomban.

Nóri,akkor címlap csajok lettetek :) Jól rakd el az újságot :) Sztem nem is nagyon volt értelmes játék a kirakódosoknál,nem is vettünk Lucának sem semmit.

Andi,hát az már nemsokára itt van!De én is sokalnám ha az én gyerekemről lenne szó,de jobb,mintha azt mondták volna,hogy december :? egyébként biztosan nem lesz gond ne aggódj!!!!!!!Tudják a gyerkőceid mi a jó :) Sergő,sergő,sergő :)

Hajni,otthon vagytok már??????

Köszönjük a gratulációkat :)

Az olimpiáról akkor ti is hasonló véleménynel vagytok,mint én.Na de majd megnézzük,ma mit alkotnak a vizen!!

Megpróbálok még jönni de. főznöm kell, du. meg strandra megyünk :) De azért majd bekukkantok :)

Kép
Kép
tundi24

Megvan az első aranyunk!!!
Kép
a vízipolós fiúk pedig a döntőben!!!

Kép
pimelinda

Linda,én is így örültem neki kb :) :)

Megvolt a strandolás és főznöm sem kellett,mert úgy volt,hogy előbb elindulunk,mint ebéd és majd eszünk a strandon.De Luca belaudt,igaz csak 3/4 órát :( és aztán mentünk is ki.Csak itt voltunk abonyban,hát jobb lett,mint volt...de azért lehetne még mit fejleszteni rajta.
De összeségében jól éreztük magunkat,jól beebédeltünk,úsztunk,Luca pancsizott.Persze a nagymedencében jobban érezte magát,mint a pancsolóban :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, hogy élek :lol: De annyi programunk van, hogy nem tudom, hová kapjam a fejem.

Itt van Csongi uncsitesója Erdélyből, voltunk minden felé, ma éppen strandon.

Na, de hogy ne legyen minden szép és jó, tegnap el kezdett folyni a víz a fürdőkádból. Nem tudom honnan, állt a víz a fürdőben. Holnap jön a szerelő, megnézi, de csak a jövő héten tudja megcsinálni.

Olimpia.... hú, én már nagyon mérges vagyok. Nem is igazán azért mert túl nagy reményekkel indultunk neki, hanem mert tényleg nincs szerencséjük.
Emellett a kínaiak ott csalnak, ahol tudnak.

Öttusa. Hát az tudtam, hogy itt érem nem lesz, már előre. De azt nem gondoltam, hogy mindkét fiú repülni fog. A mezőny legjobb lovasai!
De katasztrófa volt a pálya, és katasztrófálisak a lovak.
A lányoknál nem számítottam ennél sokkal jobb eredményre!

De Vajda Attilát megsirattam, és a Kozmann Gyuriékat is! Le a kalappal előttük, így kell ezt csinálni!
És még hajrá vizilabdások, kajakosok!

Gratulálok Luca első lépéseihez!

Na, mennem kell! Talán holnap már tudok reagálni is :oops:

Évi és
Kép
csongianya

Andi, Judit, Tündi: Köszönjük a szíp dícséreteket! :D
jaimee1

Évi,tényleg nem unatkoztok akkor,és nemsokára kezdődik a suli is.Csongi várja már?
Én ma a kézis lányokat sirattam meg,nagyon jól játszottak,de az oroszok feszt ránk fújtak,a kóreaiaknak meg szinte semmit.Nagyon igazságtalanok voltak,sírtak a lányok,sírtam velük én is!!
De majd legközelebb,csak a nagy nevek,már 4 év múlva nem fognak játszani :(

Erika,nincs mit megköszönnöd :) Csak az igazat írtuk :)

Este koncertre megyünk,már várom :)

Kellemes hétvégét mindenkinek!! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Lucusnak gratula az első lépesekhez!!!!!!!!!!!! :D
szilbee

Lucus Gratulálunk az els lépéseidhez!!!!!

Voltuk ma az Abonyi vadasparkban,nagyon tetszett Robinak,majd rakok fel képet is!

Hát lányok!
Azt hiszem az elmult hetek és napok voltak az itthon töltött időmből a legrosszabbak!
Most tört ki rajtam az egész nyaras bezártság,teljesen padlóra kerültem lelkileg,az eggyik percben még jó kedvem volt a másikban már bőgni szerettem volna
Na de mindeggy túljutottam ezen is,valószínű ezért is nem nagyon írtam,de most már jövök ilyen könnyen nem szabadultok tőlem
:wink:
Ennyit a panasz napról!

Képzeljétek Robi szól ha bekakál,végez és mondja hogy kaka :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Jaimee, végre meg tudtam nézni a képeket a blogban, nagyon szép család vagytok! :D a blogot mindig szívesen olvasom, nagyon jól tudsz írni, a legegyszerűbb dolgokról is :) csak néha bekrepál a net, és nem tudok megnyitni bizonyos oldalakat, a tiéteket sem :(

Tündi, ezer éve nem voltam az abonyi strandon :P Luca biztos azért élvezte jobban a nagymedencét, mert a nagy vízhez szokott a babaúszásokon :wink: amúgy én is gondolkodom rajta, hogy babucival is menni kellene majd. bár most még nem szeret annyira pancsolni, épphogy túlvagyunk az "ordítok fürdés közben" korszakán :lol:
koncert? jó volt?

Szilbee, Dávid is nemsokára elindul :wink: vagy már megtette? :lol:

Mi megvagyunk, de már le sem merem írni, ha babucinak nem fáj a hasa, mert eddig valahányszor leírtam, este megint kínlódtunk :(
valakinek van tapasztalata az angolvízzel= gripe water? ugyanis ez lesz a következő, amit kipróbálunk :wink:
és ma váltottunk a 2-esről 3-as Liberóra 8) (amúgy annyira szórakozott vagyok ma, hogy a boltban felejtettem a kifizetett pelenkát, egy másik vevő hozta utánam, rendes volt tőle - megjegyzem ő is kisgyerekkel volt)
megint visszaállt az éjszakai szopizás :) 1x kel Rékus, aztán alszik tovább
egyébként kezd kialakulni valamiféle napi ritmusunk :)
én mindig is korán fekszem, korán kelek típus voltam. nnna, 1 hónap alatt sikerült babucinak ezen fordítania :lol:

kicsit sok voltam :oops:

többiek? Móni is régen jelentkezett. és volt kismamánk is...

Kép
pimelinda

Katlina, nagyon ügyes Robika, ha már szól, hogy végzett :D

én még csak 3 hónapja vagyok itthon, de már voltam lelkileg mélyponton, pontosan 2 nappal ezelőtt :cry: a tv távirányító látta kárát - a falhoz vágódott szegény :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: feszültség levezetésnek nagggyon jó volt :lol:
végülis mentetek vérvételre?

Kép
pimelinda

Melinda: ne is mondd szórakozottság...azt hittem, szülés után elmúlik, de ez csak fokozódik. :lol: Minap meghozta a postás a játékokat, amiket rendeltem, odaadtam neki a borravalót, majd nyúltam a csomagért. Elfelejtettem, hogy még nem fizettem. :oops: :oops: :oops: Biztos gondolta a postás, hogy megpróbálom átverni....pedig hát nem.... :oops: :oops:

gripe water-ről én még csak jót hallottam.

Katlina: De ügyes Robi! :P :P Miért nem mentek egyet kirándulni? Sulival mi újság? Kégli?

Tündi: Millen koncert?

Nóri: Micsináltok?

Évi: Már csak egy hét és itt a suli! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Linda,este lesz a koncert! :) Mi használtuk a gripe watert,hát nem tudom,nekünk annyira nem jött be.Sőt Lucának úgy igazából semmi sem,csak a cseresznyemag.Meg a panadol baby,de azt ugye csak 3 hó után lehet.Ha fáj neki vmilye én azt szoktam neki adni.
Szórakozott én is szoktam lenni,na meg mélyponton is,és nálam is mindig bánja vmi.
De a feszültséget valahogy ki kell adni magunkból!!!
A babúszás sztem nagyon jó,és nem biztos,hogy sírna Réka. :) :)

Katlina,nagyon ügyes Robika!!!Örülök,hogy túl vagy a mély ponton.Hozzánk is jöhettetek volna,Mindenki jön a vadasprkba,hozzánk meg senki nem kukkol be :evil: Ejnye-bejny :twisted: :twisted:

Erika,Kárpátia koncert lesz az olajcsarnokban.Mi általában csak erre járunk.

Móniéknak azt hiszem rossz a gépük :? :(

Vali,de azért írhatnál róluk,meg magatokról is!ú

Dóri,kismamink nem tudom miért nem jelentkezik :shock: Pedig jó lenne,ha jönnének kismamik újra :)

Kép
Kép
tundi24

Köszönjük a gratulációkat ismét! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
ti merre laktok?Vagyis ha Újszász felől megyek láthatom a házatokat,mert elmentünk egy ház mellett és olyan volt mintha a tiéteket láttam volna,vagyis ahogy a képekre visszaemlékszem!

Erika!
Kégli nem áll sehogy az eon még most sem kötött le addig nem tudunk bontani,és addig nem kapunk építési engedélyt sem :twisted: :twisted:
Suli!
Stagnál,kértem halasztást nem tudom mi lesz,Robika 24órás üzemmódra váltott

Linda!
Mi használtunk Angol vizet,nálunk bevállt!!!
Vérvételre még nem mentünk,most abban a tudatban vagyok hogy
eggyik nap így eszik a másik nap úgy,várok még őszig miután elmúlt a meleg,mert ha aakor sem alakul semere akkor lvisszük,hízni hízik így gondolom nem lehet akkora baj,vagy igen?Olyan rossz ez,abban biztos vagyok hogy annyit eszik ami neki kell,csakhogy elég-e ez az ő fejlődő szervezetének!

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt! :)

Katlina,igen láthattátok a házunkat! :) Mert a fő útnak a szolnok felé eső részén vunk,és hát ugye a vadasparkba is erre kell menni :wink: Na majd legközelebb :) :)

JJudit,ti nem voltatok tegnap véletlenül koncerten a 2 nagyobb csajszival? :roll:

Halihó többiek,tessék írni...salalala :) :)

Tök jó,hogy egy kicsit lehült a levegő,örülök neki :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi, mi valamikor majd megint arra megyünk és bekukkantunk, mert a házatokat is szeretném megnézni :wink:

Katlina, azt gondolom, ha Robika hízik és szépen fejlődik, pl. a mozgása, beszéde szellemileg stb. akkor nincs probléma. ha mégsem elég neki a tápanyag, vitaminok stb. esetleg sokat betegeskedhet, gyakran megfázhat, ilyenek. A Peritolt fontold meg, meghozhatja az étvágyát :wink:

az időjárás kikészít, mi hajnalban fáztunk :?
Réka éjszaka nyafka Panka volt, másfél órát dajkáltam éjjel :roll:

éééés: sikerült a vízipolos fiúknak :D :D :D

Kép
pimelinda

Linda!
Én már szerettem volna a Peritol cseppet feliratni de Éva nem akarja kiiratni addig a háziorvossl míg nincs véreredmény :twisted: ,valahol ezt is megértem de nem beteges Robi,szellemileg szerintem kitünő formában van,okos kisfiú mozgással pedig soha nem volt gond!

Vizilabdás fiúk tényleg szépen játszottak megérdemlik az aranyat :wink: Kép

Tündi!
Akkor szerintem az a ti házatok volt!de ha ,majd lesz babatali akkor tudjuk hova is menjünk :wink:

Kép

Kép
katlina

Andi! Szülinapozás hogy telt????

Kép

Hú most csak ennyire fussssa... Lefárasztott Levente minket a hisztijével a Corában. :roll: :?

Pussz!
szilbee

Hali.

Tegnap szülinapoztunk.

Dobom a képeket :) :)

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Cleo! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Sziszinek és Zsoltinak!

Meg sem kell kérdeznem hogy melyik torta kié, nagyon szupik lettek.

Látom van ajándék rendesen, de hát ettől szülinap a szülinap.

Szilbee! A tábli nagyon nagyon szép lett. Ha majd legközelebb ha frissited küldök én is képeket sajnos most elmaradt.

Dávid tényleg nagy kisfiú és nagyon szép kiskölök, nagyon ügyes.

Látom mindjárt itt van a házassági évfordulótok. Nekünk tegnap volt az 5.

SAjnos sok szülinapi köszöntést elmulasztottam, most szeretnék minden ünnepeltnek sok örömöt és jó egészséget kívánni

Linda! Én egyszer a DM-ben elfeljtettem a pin kódomat, amikor Antónia volt még kicsi. Kigyózó sor állt utánam , szerencsére Anyukám kint volt a bolt elött a babakocsival és nála volt kp. Hát elég ciki volt.

Tündi! Gratulálok Lucának. Mikor utazik el a férjed? Nagyon sajnálom. Attila is sokat van távol van,amikor egy hétig is, én sajnos nehezen viselem.

Jaimee! Nagyon szépek voltatok a keresztelőn. nagyon jó a bolog-od, amikor van egy kis idöm néha beleolvasgatok.
Popi nagyon édes.

Nálunk kitört a családban valamilyen ismeretlen eredetű takonykór.
Anta szerezte be valahonnan, először azt hittem ,hogy megfázott a boltban. Sajnos pénteken öcsike is csatlakozott, őt viseli meg a legjobban éjszakánéknt sokszor szivjuk az orrmányát. és végül engem is utólért, Apa még tartja magát. Szerencsére nem lett lázas senki és Antónia már ügyesen tud orrot fújni.

A múlt héten elutaztunk a Balcsira nagyon jó volt a környezetváltozás, de még egy nyaralás alkalmával sem fáradtam úgy el mint most.
A Club Tihanyban voltunk nagyon jó árnyékos a strandja igy Ati jókat aludt a babakocsiban.
Antónia volt babadiscoban, ami egy night clubban volt, egy órán keresztül csak úgy ropta a többi gyerekkel az sem nagyon érdekelte, hogy mi a félhomályban merre vagyunk.

Jó sokat irtam , ki tudja mikor lesz megint idöm.
Azért remélem, hogy sürübben is tudok jönni majd.

Kép
Kép
mongi

Linda,várunk :) Csak előtte szólj,és összepakolok,mert Luca amiket művel,mint ahol bomba robbant :) :)

Andi,hát ezek tortaköltemények voltak :) :) És Sziszinek nagyon szép harisnyája van,meg az egész szerkójuk csini volt :)
És az a sok játék :)

Katlina,lesz babatali remélem.Újabb időpntokat kérek!!!

Szilbee,vannak még leértékelések a corában gyerekrucikra?

Lucának áttört a 3ik foga is :)

Mi is néztük a vizilabdát,jó meccs volt! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Letti,de jó,hogy írtál!Jobbulást nektek!
Babadisco ezt nevezem,főleg,hogy night clubban volt :lol: :lol: :lol: Apa 30án megy(elméletileg).Hát én sem viselem jól amikor nincs itthon,de sajnos nem tudok mást csinálni!Belekellett törődnöm,hogy megy.És remélem,hogy nem lesz baja!!!És hogy hamar eltelik a fél év.

GRATULÁLOK A HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓTOKHOZ!!!!!!!!

Gyere sűrűbben ha tudsz! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Sziastok!
Nagyon szépek a torták s hát az a sok ajándék bizti örültek neki a ygerekek:-)

Katlina!

Mi is igy vagyunk most, Bettike meg csak tejet meg ezen felül egyéb folyadékot akar inni(Kubu gyümölcsé stb)
Már teljesen kiakdok mikor ennyit iszik. HÁt remélem megszünik ez mert Idegesít ha nem változik most az ovi kezdéssel akkor meg hát én is viszem az orvoshoz.

Amugy ma előkészültem kivasaltam neki mindent mert ugyanis holnap kezdödik az ovi!
Hát már most barátkoztatom a gondolattal: De kijelentette hogy ő nem akar oviba menni. Itthon marad egyedül!

Meg amivel lefáraszt s egyfolytában, hogy neki mikor lesz kisbabája meg ksitestvér meg mikor mi jut az eszébe. de annyira hogy már sír is érte hogy neki kisbaba kell, meghogy milyen jól el lesz majd vele!!!
Aranyos meg minden de egy nap ha 20 szor nem mondja el akkor egyszer sem és ez már idegesít komoylan mondom...

AMugy a cicáival jól el vannak. Énekel nekik meg betakarja őket s elaltatja:-)

Nekem elsején kezdöik a suli! Tündi azt hiszem te kérdezted: még ez az egy évem van s vége!
De nagyon félek tőle:-(

most megyek mert fáj a fejem!

puszika

Kép
kbernadett

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?