Sziasztok!
Emili tegnap is volt lázas, ma reggel nem, és este sem!Ezt javulásnak vesszük!:DDe az ínye még mindig vérzékeny, fáj neki, duzzadt.
Hétfőn viszem ismét dokihoz, lehet a fogászatra is elvsizem, mert nagyon csúnya az ínye.Remélem a fogai nem sérülnek!!!
Andi!
Bence araNYOS LEHET A a kis csorba fogával:)
Dorka szerencsére hamar beszokik, hátha az evőkéje is megjavul, na meg a akiklással vajon mi lesz?
Hátha jó hatással lesz rá a "levegő változás"
Alíz!
Aranyos Balázska ahogy beszél:D
Nagyon szép a házatok!!!!Ez így volt ugye?Vagy vmit ti újítottatok fel?
Balázska is javulhatna már!
Márti!
Köszi.Sajnos ez a láz nem 3 napos, már 10. napot nyomjuk, igaz ma nem volt láza, de most letettem aludni, és szerintem kedz neki felmenni:(
Gratula aléányodnak, ügyesek voltak!Biztos sok kemény munka van mögötte!Mióta csinálja?
Éva!
Hogy vagytok?Sewbed gyógyul már?Szabika eszik már mind2 ciciből?
Emilről ilyen pici korában nekünk is főleg csak alvós képeink vannak.
Nyugi, később lesz majd nyitott szemű, vigyiorgós is;)
Szerintem eleget eszik szabika, ha nem így lenne, követelné a magáét.Babák is változó étvágyúak, úgy mint mi, van aki sokat eszik, és van aki csak csipeget.A lényeg, hogy hízzon!!Egy vmit nem szabad:egymáshoz hasonlítani a babákat!!!Mert abba bele lehet őrülni:enyém ezt csinálja, ennyit eszik, ennyit alszik, a másiké nem így csinálja, avjpn vmi baja van az enyémnek, stb.
Anita!
Neked szintúgy azt tudom mondani, mint fentebb Évának, hogy ha hízik Anna, akkor biztos elég neki a tejcsi.A másik pedig, hogy lejhet meglepődnél, hogy mennyit eszik, ha pontosan le tudnád mérni!én is voltam így, hogy azt hittem nem evett semmit, de pont akkor sikerült lemérnem,és evett 70-et!Szóval az az 50-70 nem biztos hogy annyi, de ha mégis, akkor vszleg elég neki!;)Bízni kell a babáitokban!Tudom nem könnyű, nekem sem volt az, én is csak utólag vagyok ilyen "okos":D
Zita!
Tudom, hogy kedvetlen vagy, de azért gyere ide dumcsizni, hátha jobb kedvre derülsz
Örök hogy nem fájt az amnio, én anno nagyon be voltam parázva tőle, de én sem éreztem semmit
Valóban 2 naponta van amnio, de szerintem Sápy abban reménykedik, hogy hátha beindul és akkor ős is jelen tud lenni a szülésnél.Na még a végén Patríciátok jól kibabrál veletek, és hétfőn cuccol ki
Bár gondolom neked már édes mind1, csak jöjjön már
Kriszti!
De jót kirándultatok, szépek a képek!Édesk a gyerkőcök, főleg a lánykád, ahogy pancsol, meg túristáskodik
Tegnap eljöttünk anyósékhoz, holnap este megyünk vissza Debibe.Holnap lesz anyósék cégénél családi nap, sok finomsággal, gyerekprogramokkal, remélem Emili jobban lesz, és tudja majd élvezni.Ma igen nyűgi volt, bár azbudvaron jól elvan.Viszont én nem bírok kimenni vele, az allergiám most nagyon bedurvult, a napot sem bírom, könynezik tőle aszemem, tüsszögök.Éjjel is felébredek rá, nem pihenem ki magam:(És semmilyen gyógyszer nem akar hatni!
Szörnyűűűűűű....
Lányok!
Lenne egy kérésem, mivel a sok kép miatt már megint nem tölti be rendesen az oldalt, és alig tudom elküldenia hsz-emet(már régebben is akartam írni):
volna kdvetek a képeket egy saját albumba feltöltögetni?Lenne hozzá jhelszó, így csak mi láthatnánk, így oda bármiylen képet feltehetnénk
Időben, melóban ugyannyi a feltöltése,oda is kicsinyíteni kell.Ha meg akarjuk nézni, akkor csak be kell lépni az oldalra.Hm????
Mit szóltok hozzá?Konkréta a Picasa webalbumra gondoltam, az magyar nyelvű.Lehet benne különféle mappákat csinálni, a különböző témájú képeknek, de lehet saját névre szóló mappa is, és akkor mindenki oda tölti fel a saját képet)sőt szerintem ez lenne a jobbik választás, áttejkinthetőbb lennne, ha vki szól, hogy tett fel képeket,a kkor csak az ő albumába kéne belépni
).