Sziasztok!
Én jól vagyok, a héten már nem dolgozom.
Megvolt a vérvétel és a vizeletvizsgálat, 3 leletet a védőnő fog megkapni, a vérképpel és a vizelet eredménnyel ma megyek a körzeti dokihoz. A vérképem tökéletes, de a vizeletben egy kicsit sok a baktérium és a vörösvérsejt. Remélem, nem lesz gond belőle.
Aztán még el kell mennem EKG-ra meg fogászatra.
Tegnapelőtt kicsit be voltam parázva, mert egész éjjel nem volt semmi mellfeszülés, nem voltam éhes, ragyám se jött ki már vagy két napja, ja és egész nap úgy fájt a fejem, majd megőrültem.
De aztán amikor este egész komoly émelygésem és farkaséhségem lett, elkezdtem érezni a mellemet, meg a hasamat, akkor megnyugodtam. Tegnap meg már megint kijött rajtam legalább három új ragya, úgyhogy minden rendben
Ja, most éppen azon idegesítem magam, hogy kijött a szám sarkában egy herpesz, amit én csak akkor ismerek fel általában, amikor már kezd sebesedni, mert általában azt hiszem, hogy pattanás. Szóval remélem, ettől nem lesz semmi gond (tudjátok, Utrogestan felhelyezése esetleg fertőzött ujjal, bár mindig jól megmosom előtte a kezem).
Amúgy kicsit tartottam az itthonléttől, el nem tudtam képzelni, hogy mit fogok egész nap csinálni, de idáig egész jól elvoltam. Olvasás, főzés, egy kis házimunka, ha már unatkozom, bekapcsolom a TV-t, egy kis pihizés, egész jól bírom
Nektek nincs olyan, hogy nem tudtok sokáig ülni egy helyben, mert olyan kellemetlen? Nekem ez már kezdetektől van, visszagondolva már a beágyazódás környékén is ezt éreztem. Csak ilyen tünetről sehol nem hallottam még
Na most megyek, lehet, hogy még alszom egy kicsit, csak tudjátok a férjem mindig 6-ra jár dolgozni, fel szoktam kelni vele reggelit csinálni meg kaját rakni neki
Puszi
Maggie