Sziasztok!
Köszönöm a gratokat
Nagyon aranyosak vagytok!
Ma du. voltunk a dokinál 4 mm a petezsák, és jó helyen van a baba.
Jövőhéten megint megyek a dokihoz.
Bea: miért nem vezeted a hődet valamelyik netes programon. Ott ha már megvolt a péd akkor a progi beteszi a vonalat. Szerintem a leesett hődnél még korai lenne a pé. Most fog majd felmenni és akkor lesz a péd.
Kutyafüle: nekem nem jött be az lh tesztezés. A teszt maga jó volt, csak nekem drága.
Szerintem ne csinálj állandóan terhes teszteket, mert csak stresszeled vele magad!
Várd meg a ciklusod végét és ha késik csak akkor tesztelj, mert csak előre elkeseredsz!
Szerintem nyugodj meg. Nem hiszem, hogy ennyire utána akarnának nézni ki volt az a személy aki az esetleges főnökkel fórumozott. Szerintem pár nap alatt elül az egész és nem lesz belőle semmi.
Nikole: érzel valamit már??? Most hogy visszagondolok én is morci voltam jópár napig. Lehet ez is jel
Nyanya: nem tudom vettél e hőmérőt, de a digivel könnyebb mérni, nem kell 10 percet vacakolni.
Judi: tényleg elég kusza a hőd. Sajna erre semmi okosat nem tudok mondani. De szerintem nem volt még péd, mert pé után a hő egyenletesen felmegy és fent marad, még akkor is, ha nem vagy babás.
Érzéseim: hát eddig minden pé és mensi közötti időben görcsöltem, szurkáltam, cicim duzzadt volt és közvetlen mensi előtti napon írtóra fájt a fejem. Most, hogy babás lettem semmi görcs, semmi szurka nem volt. Egyedül ami a cicim megduzzadt. Kedden egyébként írtóra fájt a fejem és azt hittem szerdán megjön, de nem. Aztán csak késett, és késett, de a cici duzzanaton kívül én semmit nem éreztem. Ja de sokat jártam pisilni.
Vernike: a férjed csak jót akar. Már most aggódik érted és a leendő babátokért. Egy hónap kihagyás nem a világ. Max nem májusi, hanem júniusi babátok lesz
És nehogy ez miatt elmenj!!! Itt a helyed és kész.
Jucc: örülök, hogy jól telt a nyaralás.
Nekem tavaly novemberbe jósolták azt, hogy hamarosan babás leszek. Hát ha jól számolom cirka 9 hónap alatt be is jött. Szóval nem tudom mennyire higgyek benne.
Felteszem a terhes görbém, hátha láttok belőle valami okosat.
http://www.fertilityfriend.com/home/1dd900
Nagyon jók a történetek. Holnap jövök én is a beszámolóval