sziasztok
Biribon : De jo hogy nálatok is pont most kezdödtek el ezek a változások
Nagyon arik a képek.Gyönyörü picibaba
Remélem jol telik majd a nyaralásotok.Jo idötök lesz remélem.
juditkecskemét: ha lehetne kérnem, nekem is elküldenéd a recepteket, ha ide nem sikerül feltenned? A címem: rakovics.timeakukaccitromailponthu.Elöre is köszi.Hát nem semmi egy recept, de én is kiprobálom, mert fogynom kell nekem is.
petramama:nagyon szép helyen voltatok nyaralni.Látom a picur is el volt.jobbulást Borokának
szilvánusz: De jo ez a kép rolatok
a vállrol annyit hogy ,hamarosan az is felfog emelkedni, mi nekünk is jo néhány napig csak ez ment
remélem hamarosan jobban lesz Marci.Jó utat.
lusie: gyönyrüek a gyeköceid
Máté is köhög néha egy-egyszer, de szerintem még nem komoly, lehet a nyitott ablaktol.De jo hogy ezt itt mondtad, mert legalább ki tudjuk probálni, ha valami komolyabb lenne.Hiszen Máté is csak most lesz öt hónapos.
Boldog Szüli Napot!
mni: jo lett ez a kép a tüzijátékról ,kár hogy nem az idei, de szép akkor is.
ginger1: Nagyon aranyos Zazi, igen tudják ilyenkor, hogy ha mosolyognak akkor nem haragszunk rájuk.Máté is szokott ilyet csinálni
linocs: látom nem fél a lánykd a viztől
jim: rátok tényleg rá jár a rúd.Hogy birod ezt ki,nem csoda, hogy nincs most tejcsi, hiszen ideges vagy és ezt a Martin is érzi rajtad.De szoritok, hogy sikerüljön megint visszahozni.Örülk, hogy végül megoldodott a tejcsi ügy.
kiszazsu: köszi a felajánlást elküldöm öket, holnap délelött.
monácska: örülök, hogy visszajött a tejcsi.Most már értem mi az a met.Gondoltam egyszer majd rákérdezek, de valaki megelözött.Elöbb a tejcsi szerintem is, bár mi már végeztünk vele sajna, de igy is volt 4,5 honapig. még sajna nem eszik máté egyedül, de néha jol megfogja az üveget, de csak pár percre, aztán elengedi.Néha de jol jönne pedig, ha már képes lenne megfogni
Mit kivánok, hiszen akkor már nagyobb lenne, és szerintem most a legaranyosabb
Ma sem volt természetesen fényképezögép a kezem ügyében, hogy lefényképezzem azt, hogy fiam eszi a böröndöt
És persze nem azért mert éhes szegénykém, hanem igencsak indul a felsö fogacskája mert már egy hete mindent a szájába vesz
na most megyek.Jó éjt mindenkinek.
melinda:Ne hogy azt hidd elfelejtettem
Cukik a képek rolatok.
legközelebb csinálunk közös képeket.