Te jó ég egyszer festek kerítést és teleírkálják nekem az oldalt!
Fél 9 kor végeztem, de elég sokat ültem közben, mivel az alját nem akartam hajolgatva festeni, így előkaptam a sámlit és arról kentem!
Holnap még van egy, persze ha elég lesz a festék, és ezzel kész vagyok! Mármint ezzel a munkafolyamattal. Az imént még locsolni akartam a kertet, de a kedves férjem folyton rááll a slagra az autóval. Olyan mérges lettem, mert már két napja nem tudok locsolni, és fél percet nem tudott rááldozni arra, hogy elálljon, hozzá is vágtam a locsolókannát mérgemben! Aztán bejöttem és a konyhában a fiókból ki akartam venni valamit, de nem akart kijönni, hát kirángattam, és 6 darabra hullott a fiók, úgyhogy ki is vittem a szemétbe, oda való!!! Na lehet, hogy már dolgoznak a hormonjaim?!!!
VIKI
Irigylem Lackó fickót, babának lenni jó, enni-aludni, enni-aludni! Jó program!
DENIKA
Már hogy a fenébe ne lennél boldog, és mi osztozunk ebben veled!
Magammal kapcs. nem műkszik a bosziság!
Van, hogy megérzek dolgokat, de pont ezt sehogysem sikerül!
Vicusnak is sikerült!
NÉMO
De jó hogy unszoltalak, kár lett volna kihagyni ezt a csodás pocit, és igenis ez egy terhespocak, semmi hájbáj, meg pukli, ez egy szabályos babás poci!
ZSUZSKA
Te továbbra is egy fantasztikus csájé vagy! Gratula a - 8 killához, nem vagy semmi! Remélem a férjed értékeli az igyekezeted!
KATA
Gondolom a rossz kaját leszámítva még maradtatok volna, tényleg szerencsések vagytok, hogy eddig kétszer is megúsztátok a repülőszerencsétlenséget, hú ebbe még belegondolni is hátborzongató!
MONIC
Belegondoltam ebbe a védőnős dologba és én ezt annyira hülyeségnek tartom. A nővéremhez egy középkorú nő járt a harmadik gyerekénél, és annak a nőnek nincs is gyereke. Olyan tanácsokat adott a nővéremnek akinek azért két gyerek után volt némi tapasztalata, hogy a hajunk égnek állt tőle. Na ki is engedték a kutyát, és kikapcsolták a csengőt is, mert már nagyon únták a csajszit mert naponta kétszer is bepofátlankodott és mindenbe beleszólt. A nővéremnek nem sok kellett, hogy elküldje a sóhivatalba! Nem hiszem, hogy én is szívesen látnék itt egy vadidegen embert aki osztja az észt! Szívesebben venném ezt a családtagjaimtól, és anyukám úgyis leköltözik hozzánk hisz az ikrekkel több "munka" lesz!
SZILVI
Hát én ehhez nem tok hozzászólni mivel most is orál utrot kaptam, de reméljük, hogy ennek a dolognak nyomós OKA van!
++++++++++++++++++