Új privát üzeneted érkezett!

Móki, viszont van egy laptetőd!!!!! :D

Ja, azért túl lehet adagolni a metet is.
én most csinálom szépen a görbéimet, és ahol úgy néz ki, hogy jó lesz, ott szépen megállok.
Jó, neked, hogy ért hozzá a házidokid. az enyém, csak les, mint a moziban, ezt meg mire szedem, amikor jó a cukrom. mindenesetre a doki adott egy papírt, amit mutogathatok az orvosoknak, igy már nem azt mondják, hogy valamit rosszul értettem, amikor felírták a netet, hanem elkérik a telefonszámát. :D

Kép

Kép
csillagfény

Mókica
Neked ez a lap is jól kezdődik!!! :D
Nekem a Norcolut volt olyan, hogy azt hittem behozza az eddigi lemaradást. 8 napig volt meg tőle és nagyon erősen.

A mettől nekem esténként kicsit hányingerem van, reggel pedig picit megy a hasam. El fog ez múlni??? Ez a negyedik nap hogy szedem. És az első két nap nem volt semmi bajom, csak tegnap meg ma.

Na megyek ebédet csinálni, aztán go UH.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
"Az ember tervez, az élet meg zajlik közben..."
aneetha

anett, mennyit szedsz? lassan, fokozatosan viszed fel? Én a negyedik metkezdéskor már negyedesével vittem fel az adagot, na igy nem volt hasmenésem, se hányingerem. és mindegyik emeléssel kivártam legalább egy hetet.
szerintem amíg nem múlik el, ne emelj, vagy vegyél vissza egy kicsit! Jobban jársz vele.

két napja éhes vagyok, mint a fene. most vágtam be egy fél jégkrémet ebéd után, és éhes vagyok.
:shock:
biztos valami hormonális :shock:

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok megjöttem!

Csillagfény
Légyszi ne legyek anett, inkább Anita! :)
4. napja szedem és 2x850-et. Így írták fel. Egyébként napközben jól vagyok, nem is kívánom a kaját, úgyhogy azért tetszik :D

UH-n a 17. ciklusnapon még mindig számos apró tüsző látható.
Mensi után UH, aztán pedig closty. Eddig ez a felállás. A clostyról mit kell / lehet tudni??

Én ma ezt ebédeltem:
(a kép a netről van, de az enyém is ilyen lett)

Kép Krumplicsirkék salátája (www.mindmegette.hu)

aneetha

Anita, te kész konyhaművész vagy!

a metet sokan nem bírják az elején, ezért szokták javasolni, hogy kisebb adagokban vigyék fel.
hmmm. nem tudom. azért egy kicsit korai a closty. legalább 3 hónap amíg beáll a hormonháztartásod valamennyire, addig mi a fenének closty? lehet, hoyg magadtól is teherbe esel. én várnék egy kicsit.
a closty egyébként rontja az IRt. Én nehezen bírtam, volt peteérésem tőle, de baba mégsem. A metnél viszont olyan gyorsan jött, hogy el se akartam hinni, hogy terhes vagyok, csak amikor a kismamakönyv a kezemben volt!

nekem a mettől egyébként teljesen elmúltak a cisztáim, csak akkor jönnek elő, ha nem szedem. lehet, hoyg neked is elmúlik, és az egész peteérésed rendeződik. nemcsak a baba a cél, hanem tudod, a takarítás... :D hogy minden rendben működjön, akkor jön majd a baba is! :wink:

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény
Köszi! Lehet azért van, mert én még csak decembertől főzök, sütök külön magunknak és még szeretem csinálni. És júl. 1-től szept. 1-ig nem is dolgozom, úghogy van rá időm.

Most beszéltem férjecskémmel, hogy szombattól mennek ki dolgozni Belgiumba. Hát ez :cry: is és :D is. Nem lesz itthon sokat, de heti 120E, azért jó dolog.
Úgyhogy most már biztos, hogy fogom mondani a dokinak, hogy nem kell még nekem az a closty. Így minek?? 6 hetente fognak hazajárni páromék, úgyhogy nem látom értelmét, hogy elsiessem a dolgokat. Úgy gondolom 23 évesen van még elég időm, hogy normálisan ki legyek takarítva!!! :lol:

aneetha

Sziasztok!

Nem hiszitek el mi történt velem...a munkahelyem küldött eg nagy csokor virágot. Eddig is sirdogáltam, de aztán most nem tudtam abbahagyni. Annyira jól esett.

Kis helyzetjelentés rólam: jobban vagyok, csak ez a vérzés abbamaradhatna már és akkor újra kezdhetnénk mindent. Igaz akarok hormont nézetni a project előtt és ha lehet az okokat feltárni kicsit.

Na most megyek is pihizni :)
üdv.
Aisha
Vendég

Aisha!
De jó, hogy itt vagy, és főleg, hogy jobban vagy!Nagyon aranyosak a munkahelyeden!

Mókica!
Félévente szoktak inzulint nézni(annyi legalább kell, hogy változás mutatkozzék), cukrot pedig 3 havonta(ha beáll jóra, lehet, hogy azt is ritkábban).

Na elfelejtettem, ki kérdezte a diétás tanácsadást, mindenesetre lehet MM-ben csoportosan menni(ilyenkor kb.8 emberke van, ez egy általkános tájékoztató, felhomályosítás :lol: )utána, ha már tartod a diétát, vannak tapasztalataid, esetleg kérdésed, lehet egyéniben is menni.De én egyéniben már nem voltam.Igyekszem tartani az alapszabályokat, amit elmondott Andi.

Kép
Kép
zazzy

sziasztok!
Tényleg laptető!!!! :D :D :D :D :D :D

Zazzy, köszi a választ. Megpróbálom minnél előbb kijárni ezt, ha nem sikerül a nőgyógyásznál, akkor a háziorvos megírja a beutalót.

Csillagfény, hogy házidokim mennyire ért hozzá, nem tudom, de mellettem áll minden esetre. Ez jó érzéssel tölt el. Ma teljesen meglepődtem mikor az asszisztense mondta írtam 3 havi sikort és metet. Akkor kérdeztem tőle az inzulint is. Ő javasolta próbáljam először a nőgyógyászt, ha nem írja meg a beutalót menjek és megírják :D

Aisha, nagyon aranyosak a munkahelyeden... :D

Aneetha! tavaly én is rögtön kaptam clostyt a met mellé, de felesleges volt beszednem, bár lehet pé-t csinált, de ennyi....

Ranita, Ariaden, Babszika?
mókica

Aisha
Örülünk, hogy jobban vagy. Nagyon rendes munkatársaid vannak! Pihizz sokat, aztán gyere, várunk!

Mókica
Mennyi ideig kellett szedned a clostyt a met mellé?

aneetha

sziasztok!

nem hiszem, hogy jövök vissza...nem szeretek más hülyesége miatt bünhödni. eddig tanácsot és támogatást kaptam, most a tanácsok elmaradtak, támogatás maradt. bocsi ha valakit megsértek ezzel, de épp elérte a célját azt hiszem aki csúnyákat irogatott. akiknek, a frisseknek szüksége lenne segítségre, most maradtak segítség nélkül. na mindegy ilyen az élet, majd túlélem, mert mindig kék az ég mint az mondani szokták.
üdv. mindenkinek
Aisha
Vendég

Aisha
????
Le vagyok maradva. Nem igazán tudom miről van szó. Ne törődj senkivel, úgyértem az olyanokkal, akik csúnyákat írogatnak.
Azért mi örülnénk, ha majd mégis hírt adnál magadról!

"Bírnod kell, akkor is, amikor mindenki bánt!
Bíznod kell, ha az élet téged meggyaláz!
Ne add fel, ha minden kötél elszakad!
Hinned kell, csak légy Te mindig önmagad!!"
(L.L.J.)

aneetha

aisha, én sem értem ezt. ki is jelentkeztél, azért lettél névetelen? :cry:

Kép

Kép
csillagfény

Ide is bemásolom.......

Na figyike lányok!!!!

Ez leginkább Aishának szól!!!

Igenigen friss tagként azért bizony a kritikát rossz helyre tetted be!
Fogalmad sincs, hogy egy-egy ember itt mennyit kínlódott eddig is, hiszen felvállata azt, hogy ebben a társadalmi és orvosi környezzetben viszi előre ezt az ügyet!

Akinek tanácsra van szüksége, mert frissen felfedezte, hogy pcos, az mindig találni fog valakit, aki segít!!!

Egyébként pedig téged is szivesen láttunk volna amott. Megértelek, hogy sebzett a szíved...... Én kettőt vesztettem el! De azért ne azokat üsd, akik nem bántottak sosem!

Szóval!!!

Privikben várom az e-mail címeket, hogy a taglétszámunkat tudjuk bővíteni!

Most megyek aludni!

Sziasztok!
Vendég

monácska: Nem igazán tudom, hogy mi is ez a sztori, de én szeretnék a másik fórumba is írni és olvasni is. Ha megmondjátok, hogy hol van és be is fogok tudni oda lépni, akkor megpróbálok többet jönni. Mostanában nem nagyon írtam, inkább csak átfutottam a dolgokat. Nekem sokat segítettetek, annak ellenére, hogy nekem jó orvosom van kezdettől fogva. Sajnálok mindenkit, aki elveszít egy babát, én nem tudom hogy élném túl, de nem hiszem, hogy a fórumok tehetnek róla. Egy másikon nekem is volt, hogy nagyon felidegesítettem magam valamin, de akkor egy ideig nem írtam oda. Egyébként ott a másikon nekem olyan személy olvasta a hozzászólásomat, akire nem számítottam. Ha erről volt szó, akkor megértem aishát. Akkor én se írtam oda egy darabig.

Ja és még egy fontos dolog...Nóra egyre gyönyörűbb :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék tőletek kérni! A problémám, hogy mérem a vércukrom, és mióta szedem a met-et, azóta étkezés után egy órával cirka 4,1 a cukrom, és egyfolytában éhes vagyok!De hát óránként nem tudok enni... meg hát nem is lenne jó. Valaki tapasztalt ilyet, mit tudnék csinálni vele??

Kép
kata05

Kata, mióta szeded a metet, és mennyit? Mit eszel ilyenkor?

A következőre gondolok:
1. még nem szokott hozzá a szervezeted a methez, még mindig túl sok inzulint termel a szervezeted. (Én kb 3 hónapig hipóztam a mettől, aztán megszűnt)
2. túl sok metet szedsz. Esetleg csökkents, és nagyon lassan emelj az adagon
3. Gyorsan felszívódó CH-t eszel, és pillanatok alatt lebomlik, a cukrod az egekben, erre inzulin még több termelődik, és a cukrod a padlóra esik vissza.

Kép
mamint

Sziasztok!Vagyok ám én is. Most alszik a család, addig picit írok :) .Aneetha!Nem is gondoltam volna, hogy te is Anita vagy :) . Szerintem az a TSH eredményed nem olyan rossz, de azért lehetne jobb is. Itt azt mondják a lányok, 1 alatt kell lennie a babásodáshoz, valahol a neten 2 -öt olvastam, valahol meg 3-a :shock: t. Tetszik az idézeted.Aisha! Nem tudom ki bánthatott meg ennyire vagy mi történhetett, hogy még ki is léptél :( . Nem olvastam mi történt, nem is tudom, hol keressem, de biztos senki nem akart beléd gázolni.Lehet azért most te is érzékenyebb vagy a kelleténél. De ha meggondolnád magad, várunk vissza.

Én most egy kicsit leeresztettem :( . Ebben a hónapban van 1 éve, hogy próbálkozunk :( . Ez kicsit rányomja a bélyegét a hangulatomra. Nem gondoltam volna, hogy erre az időre még csak teherbe sem tudok esni :( :( :( . Nem is tudom hogyan tovább. Ma vagyok a 21. napon, nem tudom, hogy egyáltalán volt e pé. Nem éreztem, nem is hőmérőzök, most még orvoshoz sem szándékozom menni. Tudom nem jó, de úgy érzem kezdek lemondani arról, hogy még valaha sikerülhet :cry: .
Ne haragudjatok, lányok, hogy itt siránkozok nektek, tudom, hogy mindenkinek meg van a maga baja. Kicsit össze kellen kaparnom magam :? . Ezen a holtponton most át kell jutnom.
ranita1979

Nem tudom, miért így írt, nem én vagyok ám ilyen béna :evil: .
ranita1979

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 90400_.png

sziasztok!
ilyen a hőm, nem értem mért ment ma lejjebb. szúrkál napok óta a jobb petefészkem. Valaki mondana róla véleményt? Van valami trükk vagy valami amivel a pé-t lehetne elősegíteni? A cickafark teáról mi a véleményetek?

Aneetha! 3 hónap volt hogy szedtem closty-t 2*1 -et mindegyik hónapban 5 napon át.

Ranita! Értem hogy elvagy keseredve. Mi már most 2 éve vagyunk rajta a projekten.

üdv.
mókica

Mamint,köszönöm a válaszodat. 850 mg metfogamma-t szedek elosztva reggel -este ( miért ennyit, csak a diabos doki tudja), május óta. Most kell vissza mennem ellenőrzésre. A reggeli felet mostanra sikerült megszoknom, mindig f...m, szédültem, hányingerem volt. A kajcsira próbálok odafigyelni, több-kevesebb sikerrel, már 10kg-t fogytam (még 6-ot kéne :oops: ). Mostanában a reggelek a legrosszabbak (6-kor arra ébredek hogy minden bajom van, egyszerűen ennem kell, erre megmértem a vércukromat, és 3,8 volt) .

Ranita, fel a fejjel, lesz babátok!

Kép
kata05

A cickafark tea nem rossz, de sztem önmagában kevés. Móki, mit mennyit, mióta szedsz pontosan?
Aciklus első felében kicsit segít, a másodikban inkább a palástfű tea.

A closty alapvetően nem jó a pcosre. Rontja az IRt!!!! (Az én papíromra pl rá is van írva, hogy rontja a helyzetet) Ha beállítottak, előfordulhat, hogy rádegítésnek alkalmazzák, de csak rásegítésnek.
A legfontossabb a jól beállított met, diéta, mozgás.
Diétázol? mozogsz?
Vékonyaknak is kell ám!

Anita, rájöttem, miért is vagy Aneetha. Angolt tanítasz? :D

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Kata: Ha ennyire nem sikerül megszoknod, akkor esetleg másik metforminra rákérdezhetnél. A hatóanyag ugyanaz, csak a vivőanyag más. Hátha azzal jobban boldogulsz. Persze most csak hangosan gondolkodom, de jönnek majd az okosabb lányok és megcáfolják, ha nem így lenne ;)

Mókica: Nagyon én sem értek a görbéhez, de sztem próbálkozik a szervezeted... Nekem is ilyen semmit mondó görbéim voltak eleinte, de aztán a met szépen helyretett és egy ilyen pé próbálkozós hónapban jött össze Bence. Asszem a 3. próbára jött a pé ;) Mindenesetre jól időzítetek, ha esetleg összejönne az a pukk :) Mióta is szeded a metet?

Bocsi, hogy bepoff, csak olvasni szoktalak benneteket inkább, mert a másik fórum most az otthonom ;)

Puszi

Kép

Kép
bettica

Lányok!

Én azt hiszem a babaprojekt időszámítását kétféleképpen kell számítani:
1. mióta szeretnétek babát

2. mióta szeded a metet (ugyanis itt kezdtek el jó irányba terelődni a dolgok, elkezdesz működni, úgy mint egy normális nő, innen teljesen új időszámítás indul)!

Ha úgy nézzük, nekem az első időszak majd 10 év volt, én már jóelőre elmentem dokihoz (még nem is ismertem a férjem), hogy kikezeljenek, ha majd szeretnék babát, ne akkor kelljen kezdeni a soha meg nem jövő ciklusaimmal. A második időszak Marci esetében 1 hónap volt.
ez tényleg ritkaság, ált 3-6 hónap kell, amíg beállítják a gyógyszert, van akinek fogynia is kell, de a diéta mindenképpen szükséges (egyenletesen elosztott, alacsony CH, GI diéta), és a mozgás is, ezek is javítják az IRt.

Szóval fel a fejjel! :D

Kép

Kép
csillagfény

Kata, újabb kérdés: mikor eszel utoljára este? Ha pl. 6kor, akkor érdemes lenne egy pótvacsit beiktatni 8, vagy 9-re. Nem kell semmi komoly, csak pl. egy gyümi, vagy sajt, 1-2 keksz. Vagy pedig kevesebb met kell. Többen vannak, akik mini adagot szednek, napi 250 mg, 500 mg. Próbálj az étekzési szokásaidon variálni, hátha csak az a baj.

Kép
mamint

Kata, újabb kérdés: mikor eszel utoljára este? Ha pl. 6kor, akkor érdemes lenne egy pótvacsit beiktatni 8, vagy 9-re. Nem kell semmi komoly, csak pl. egy gyümi, vagy sajt, 1-2 keksz. Vagy pedig kevesebb met kell. Többen vannak, akik mini adagot szednek, napi 250 mg, 500 mg. Próbálj az étekzési szokásaidon variálni, hátha csak az a baj.

Kép
mamint

sziasztok!

Bettica, köszi a választ. Valami hasonlóra gondoltam én is :)

Csillagfény, metet egy éve szedek. tavaly rendes kislány voltam, és futottam esténként. Ez kb októberig ment, aztán "ellustultam" de rendesen. Az idén szinte semmit nem mozogtam rendszeresen. :oops: Na majd eztán, muszáj lesz... a diétát próbálom tartani, de nem mindig sikerül..... :?

üdv.
mókica

Móki, mennyit szedsz? Biztos jó az adag? Nem kéne emelni?

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény! most 1 hónapja hogy 2*850-et szedek. De mikor előtte 7 hónapig 3*850-et szedtem. Szerinted kéne emelni? :o
mókica

Na jó tényleg gyors döntés volt a kilépés, csak feldühített az, hogy más hülyesége, más topicban történt miatt én fogok szenvedni, mert mindenki aki eddig hozzászólt a dolgokhoz, elmegy, és teljesen egyedül hagyottnak éreztem magam. Rambóka nagyon jól megfogalmazta amit éreztem.
Bocsi azoktól akik nem értették, és megsértve érezték magukat. Nem azok ellen volt akik eddig is támogattak. Azt is megértem, hogy akik éppen bebabásodtak nem engem fognak támogatni.
Az érdekelne már csak, hogy hol a zárt fórum....
üdv.
Aisha
aisha

Aisha!

üdv újra itt!!!!! :D
És szerintem is elhamarkodott lépés volt részedről. Örülök hogy újra itt vagy. Reméljük jönnek a régiek is sűrűbben segítséget, tanácsot adni ebben az útvesztőben.

üdv, jóéjt!
mókica

Móki, ezt az interneten át, még egy doki se tudná megmondani! :D Szerintem ha mész dokihoz, vidd el a görbéidet, inzulinvizsgálat kell, hormonvizsgálat, és beállítani az adagot.
a 3x850nel mi volt a bajod? akkor volt péd?

üdv, aisha!!!!!

Kép

Kép
csillagfény

Bettica, ezen én is gondolkodtam, hogy megkérdezem, ha megyek. Szép Bence baba!!

Mamint, eddig 5-kor ettem utoljára (kilók miatt), de tegnap este fél 8-kor és nem voltam rosszul reggel! :D Bár az a változat lesz amit mondtál, 5-kor vacsi, este pótvacsi! Köszönöm a tanácsot!
Az inzulinom amúgy a 0' 15, 30' 107, 120' 57 ( nagyjából persze, mert már nem emlékszem rá se a 60, se a 90 percesre :oops: ).

Kép
kata05

Mókica, a hőd alapján sajna még nem volt pé-d! :(

Kép
kata05

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni a másik fórumhoz. Írok is privit.

Lányok a görbém így néz ki:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 76800_.png

Néha olyan szurkálásokat érzek, ami már fáj is kicsit. Több dolog is érdekelne engem.
Egyrészről én csak nőgyógyásznál voltam, ő írta fel a metet, de csak hormonvizsgálat és ultrahang alapján diagnosztizálta a PCOS-t, nekem IR vizsgálatom nem volt. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megcsináltassam-e azt is, mert néha úgy érzem kicsit sok így ez a met (2*850 mg). Továbbá hol lehet ilyen vizsgálatot végeztetni. És ami a legfontosabb teljesen hadilábon állok a diétával és ötletem sincs, hogy hogy kellene nekilátni. Erre van valakinek ötlete, és főleg receptjei étrendje, tanácsai?
ariaden

sziasztok.

Olvasom hogy a closty rontja az Ir-ert,arra lenek kivancsi hogy tudja e hogy a fogamzasgatlo rontja e.
A dokim lealitott a metrol,fogigatlot szedek fel evig.
Az uj betegsegem hyperandrogenemia hyrsutismus,van esetleg valakinek ilyen?A dokim szerint nem siman emelkedett a tesztoszteronom hanem ez is egy betegseg.szinte semmi eselyem ilyen tesztoszteronnal megtartani egy terheseget.Sajnos olyan gyogyszer nincs hogy tesztoszteron csokkento,vagyis van,csak annak ugye a mellekhatasa az hogy nem lehet babad.
Ha valaki kuzd ilyen bajjal lecci irja le neki mi volt a kezeles.koszi.

Kép
monyo83

Sziasztok !

Monyo, a fogigátló is rontja, ámbár egyes fajtája (Diane) pedig leviszi a tesztoszteront - Rejo tudna erről mesélni. Mennyi a tesztoszteronod ?

Nekem lassan 3 éve, hogy megállapították az IR-t. Vékony vagyok, a tesztoszteronom viszont továbbra is magas (nem többszöröse, csak magasabb...) A dokim azt mondta, hogy az IR miatt.

Niki
mniki

Jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek, tegnap olvastagattam és találtam egypár olyan embert (olvastam pl. Ariaden is), akinél nincs bizonyítottan IR, de csak a PCO-ra felírták a metet. Ez szöget ütött a fejembe és most felhívtam a dokit, aki csináltatta az IR vizsgálatot. Kicsit húzta a száját, azt mondta, úgy nem nagyon szokták felírni, határeset, de felírja nekem.
Szerintetek attól, hogy nekem volt drillingem, attól még elkezdhetném szedni?
ranita1979

Mniki.

1,5 eve voltam vervetelen akkor a tesztom 4,5 .A hatarertek 0,52-2,77ig.Azota szerintem csak rosszabodott a helyzet mivel meg tobb szor not ki rajtam. :cry: Most majd januar vegen vagy februar elejen lesz ujra nezetve.
az akkori inzulineredmenyem,0perc 11,2
120perc 21,2
nagyon enyhe IR-em van ami nem indokolja a magas tesztoszteront.
Dianet szedek,direkt ez miatt.a dokival dumaltunk es rakerdeztem (az egyik ismerosunk igy jart es azota boldog anyuka)hogy letezik e hogy a diane elmulasztja a cisztaimat,azt mondta valakinek elmulasztja ideiglenesen,remelem en a szerencsesek koze tartozom.

Kép
monyo83

Még egy kérdés. Ha valakinek van ilyen tapasztalata, ilyen esetben is úgy használ vajon ez a gyógyszer, mintha IR-em lenne?
ranita1979

ranita mennyi lett az inzulinod?

Kép
monyo83

ranita, nekem fogalmam sincsm hogy használ-e, de az megfigyelhető, hogy a Met nélkül az előző ciklusomban (100 nap feletti) 36,2-3-4 körül mozgott a hőm. Utána Norcoluttal meghozott vérzésem volt, s közben szedtem a metet, azóta 36, 5-6 felé mozog a hőm.

Ez az egyetlen támpontom jelenleg, hogy "valami" történik.

De nekem az orvosom semmiféle speciális diétát nem mondott, csak azt hogy fogyjak, ahogy akarok. Ja és mondott valami új brazil tanulmányt, miszerint nem minden IR-nél hatásos a met nőgyógyászati problémákra, de azért felírta szó nélkül.

Ami nekem necces, hogy én pl. mikor hasmenéses, hányingeres vagyok a mettől, akkor csak napi egyet veszek be. Ha jól vagyok akkor napi kettőt.
ariaden

Monyo!
A 0 perces 10,1, a 120 perces 10,7.

Ariaden!
Mondjuk nekem fogyni nem kell. De már komolyan mondom ez az egyetlen reménysugár. Mert hát hiába volt a drilling, a jobb petefészek már megint tele van cisztákkal :evil: .
ranita1979

Monyo!
Bocs, hülyeséget írtam. A 0 perces volt 10,1, a 120 perces 18,7.
ranita1979

ranita látom itt írtad az értékeket..háát tényleg nem magas..
a drillinget többen megcsináltattuk én is bár már 6éve, a metet így is nyugodtan szedheted :wink:
Vendég

Köszönöm, 7kincs, közben írtam a másikra is :D .
ranita1979

ranita eleg hasonloak az ertekeink.
Szerintem kaphatsz metet en is kaptam 850 et naponta.

Kép
monyo83

Monyo!
És neked használt valamit? Azt látom, hogy most abba kell hagynod.
ranita1979

Ranita, pajzsmirigyeddel minden rendben? Mintha talán Rambóka írta volna nekem azt h a pajzsmirigy is okozhat cisztákat. Remélem jól emlékszem!

Nekem meg szar az ir-em, tele van mind2 pfészkem cisztával, viszont rendszeres a mensim és van peteérésem.

Kép
kata05

Ranita: Nekem nincs bizonyított IR-em, saját felelősségre kértem a metet és rendezte a ciklusomat. Szóval mit veszíthetsz ;) Max babásodsz te is :)

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?