Új privát üzeneted érkezett!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Potyka!

Egy perccel beelőztél. :lol:

Én is még a hátrakötést macival próbáltam. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Bennünket ugyan senki sem hiányolt :( , de újra itt vagyunk. :lol: :lol: :lol:

Erdélyi túránk nagyon jól sikerült. Boróka az elvártnál is sokkal, de sokkal jobban viselkedett. Álomgyerek volt, pedig hurcibáltuk egyfolytában. :lol: Lehet, hogy ez kell a gyermeknek és nem az unalmas anyja feje?????

Az odautat (8 óra volt csak) végig aludta, és visszafelé is aludt Ceglédig. A visszautat megszívtuk, mert volt egy baleset Kolozsvár után és ott álltunk éjféltől 2-ig. :twisted:

Pepike! Gratulálok az autóhoz! Jó lehet nálatok gyereknek lenni!!!!!
Eszterxx! Sok erőt kívánok Neked!
Kvaszéva! Hogy van édesapád? Örülök, hogy ilyen jól sikerült a műtét!
Ginger! A füredi szállásról írhatnál bővebben akár priviben, vagy mail-ben is! Idén ugyan már nem, de jövőre érdekelne! szantopontjuditkukact-online.hu

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama!

Üdv!
Szuper, hogy jól sikerült a nyaralás.
Kérünk képeket ám. Szerintem is azt bírják ezek a kis huncutok, hogy hozzuk visszük őket. :lol:
Ezekután nekivágtok még Horvátországnak is gondolom. :wink:
Kirándultatok is? Mármint ahová babakocsival nem lehet menni?
Mesélj még!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!
Talán megmaradunk!
Előbb pár képet felteszek, aztán majd írogatok is. :) Nimó kantáros farmerben (9-12 hós a címke szerint) Bár teljesen oké, mivel 9,5 kg Nimó.
Kép
Mi a hozzátáplálást újságpapírral kezdtük, utána jött csak a kukorica :) Tuti a kalóriaértékük! :D
Kép
Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kmanna!Mi a másik véglet vagyunk. El vagyok kenődve, mert mindig enne Nimó. Rettenetesen követeli, sír...
Mostanában már csak 6x szopik, és 1x kap gyümit, 1x tápszert...
Az előbb bőgtem, mert annyira meg akartam akadályozni hogy ő is 10 kg legyen félévesen és nem jött össze...Annyira bőg, nem bírom hallgatni....El sem bírom képzelni, hogy Te meg Linocs meg még páran a nemevéssel kínlódtok...Panka nagyon szép csajszi...

Monácska!
Hogy lehet ez? Nem Te raktad tele a hűtőt tejjel..Nem értem mit szedsz???

Jim!
Valahogy párhuzamosan hozzuk a formánkat...folyamatosan...Remélem hamar meggyógyulsz....És a többi dolog is megoldódik...

Potyka!
6 kg :shock: Nimó 4 hetesen csak :!: 5700 g volt. Készülj, hogy félévesen 10 kg felett lesz a kis Dani.... :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Jimm!
Már hiányoltalak, de látom a távol létedben sem hazuttoltad meg önmagad. :wink: :lol:
Fenyvesen a szállóba és is kiborultam a kádból csak a mosdó maradt én nem.

Petramama!
Ne mond hogy nem hiányoltunk csak tudtam hogy elutaztatok!
Örülök hogy jól sikerült!!!

Judit!kmét

Nimi már igazi legényke!!!

Linocs!
Ez jó hír hogy enged alatvalóinak a kishercegnő!Biztos kiérdemeltétek! :lol: :cry: A kacagás nálunk is megy annyira édesek ilyenkor! Talira légyszi engem is írj be, mindenhol jó!

Pumperka jobban vagy????

pepike

Kép

Kép
pepike

Jim!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Jó fel dobtad a talpad!!! Vigyázz magadra Te!!!

Petramama, képeket légysziiiii !!!

Judit(K), csöveskukorica szopogatás nálunk is nagyon bejön!!!

Linocs! Ügyesek vagytok nagyon!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kacika, sajnálom hogy nem jött össze a kirándulás! Szerencsére Blanka bárkivel elvan, ma pl. apám vigyázott rá, míg a bankban voltam kb. 3 órán keresztül.

Kmanna, Panka csodaszép. Apja se rossz... :wink:

Monácska, drukkolok hogy visszajöjjön a tejcsi, de szerintem a tápszer sem gáz, nekem sose volt elég tejem, és Blanka még mindig cicizik, tápit csak vacsira kap. Pedig hónapokig minden etetéskor kellett, a cici csak a desszert volt. Valahogy most meg elég neki. :D

Niki, remélem jól éreztétek magatokat a lagziban!!

Mimi, kérünk szépen képeket!

Pepike, sajnálom a gépet, remélem javítható!!!

Panny, milyen a nyaralás???

Nem tudom, mi van ezzel a gyerekkel, de nem akar vacsorára enni. :cry: Eddig bejött a tejbepép, mivel a tápszer egyik napról a másikra fúúúúj :evil: , ma kipróbáltam a nestlés folyékony tejbepépet, azt megitta, de a pép már nem kellet, cici is alig. Csak bealudt rajta. Éjfélkor pedig már követeli a kaját, aztán négykor, és hétkor. Holnap elmegyek feliratni vaníliás vagy banános tápszert, hátha. Ráadásul még meg is jött, tiszta idegbeteg vagyok és hányingerem van. :x Ma nem is ettem. Répát nem hajlandó megenni, pedig ma olyat adtam, ami levesben főtt, hátha jobb íze van, de öklendezett tőle. Csak almával keverve tudok zöldséget belediktálni. Kivéve persze a sütőtököt, az jöhet minden mennyiségben. :wink: De ami ma végképp kiakasztott: néni beszólt, " húúú, te aztán jól el vagy hízva!!" :shock: :shock: Könyörgöm, 5 kiló van még rajtam, forduljon már fel az összes rohadék, akinek ez bántja a szemét!!!! :evil: :evil: Mondtam neki, hogy fontosabbnak tartom, hogy a gyerekemet a tejemmel etessem, mint hogy koplaljak. Na, megyek is, mert azóta forr az agyam!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!
Nagyon csini vagy ne higyj annak aki féltékeny azért kottáz!
A tejcsi a legfontosabb és büszkén viseld a tejcsipárnákat majd ha nem szoptatsz leadod.
Én csak hoobiból szoptatok, mennyiségnek már nem elég de egy tehén is megirigyelne! Na nem a csöcsöm miatt hanem a kilóim! :oops: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike,
hát igen, engem is mindig levesz a lábamról :D és ezt tudja is jól a kis gatyamadzag!

Monácska,
nagyon szurkolok a tejcsiért! Akkor hasonló cipőben járunk cici-ügyileg!
Panyesz alapjáraton mindig kócos, össze-vissza áll a lobonca, itt most nemtom mért lett ilyen jólfésült :)

Juditk,
Úgy látszik, téged ilyen hatalmas hercegekkel ajéndékozott meg a Jóisten! Küzdhetsz ellene, de látod, minek...a derekad miatt sajnálom...
Nimi tünemény :)
tali?

Kacika,
nektek mikor lenne jó? (nálunk kicsit zsufi a hét plusz még mindig házfelújítunk, de megpróbáljuk összehozni)

Linocs,
gratula a szopipárnátlanításhoz!!!!!!!!!!

Bosek,
Panyó tiszta apja - kívülbelül. Kreol bőr, sötétbarna szemek, sűrű haj és ugyanaz az akaratos imádnivaló természet..jaaajjjjj nekem!
Tojj nagy ívben az ilyen okos nyanyákra, velem az a bajuk, h milyen gebe lettem mámegint. Látod, ez se jó...gondoltam magamban akkor minek örülnétek? szóval nya...gem

KépKép
kmanna

Pepike, szerintem olcsóbb új gépet venni, mint megcsináltatni. Keress rá a neten, ugyanez a gép 18e Ft-tól van.
Szia Petramama, örülök, hogy jól telt a nyaralás, én is nagyon várom a képeket, még sose voltunk Erdélyben. :(
Juditkecskemet, már főtt kukoricával etetitek a gyereket? :lol: Apukám meg egyik nap csokival kente be Lilla orrát... csak kicsit veszekedtem vele. :)
Bosek, egyiken be, a másikon ki! :)

KépKép
KépKép
mni

Ma vettem magamnak végre normális melltartót, 90C. :shock: Kemény! 8) Különben meg már hozzászoktam, hogy b.szogatnak, saját öreganyám is állandóan beszól: " gyere, egyél sütit. Nem kérek mama, fogyózom. Hát, azt jól teszed kisjányom!! Igazán odafigyelhetnél már magadra!!!" Kösziiiiii!!!! :roll: :roll:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kmanna!
Hát ez az!!Már előre sajnálom magamat, mikor a 15 kg-os 1 éves gyereket cipelem, mikor még nem tud járni. (ha meg tud, akkor is kell cipelni pl. elalszik stb.)
Mindenki azt hiszi aki látja, hogy 9 hónapos..
Talira a héten még nem merek menni, mert most hétvégén is megfertőztünk mindenkit. (nem akartuk őket megsérteni - férjem öccsének a barátnőjének a családját - hogy nem megyünk, mert tavaly sem mentünk a megismerkedőtalira...)Hát így sem lettünk túl népszerűek....
Jövő hét legyen inkább...

Mni!
Nimi mindent megenne...már kapott egy-egy falat neki nem való ételt - annyira nézte és tátogatta a száját, meg kapkodott a kezünk után...(borsónyi mennyiséget megkóstolhatott)
Kukoricát azt azért nem adtam neki. Levesből répát, egy falat dinnyét - ilyesmit...
A nagyszülők már csak ilyenek. Levit is annak idején etették csokival, tortával, pedig megtiltottam...Azt mondják annak idején egy ekkora gyerek már szalonnát, pörköltöt evett...Nem értik meg mi ez a nagy óvatosság...Nem is szabad belekezdeni a magyarázkodásba, mert falra hányt borsó..
Anya most szégyenli Leventét, mert még nem szobatiszta... :(

A zsírpárnákról ne is beszéljünk...Teljesen kikészülök ha fotót látok magamról. A mérleg meg a legnagyobb ellenségem..Még ez a több napos koplalás sem eredményezett 1 kg fogyást sem. :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Én is előkerülök lassan-lassan....

Kicsit összeszaladt az elmúlt 1-2 hét, plusz tegnap óta van normális gépünk végre, ami nem 2 óra per lap sebességgel száguld, végre!!! :roll:

Sorjában és röviden:

Jártam Potykánál és láttam Dani gyereket, aki éppen taknyos volt, de gyönyörűséges!! Potyka kislányával karöltve beoltottuk a két macseszt.
Mzx Móni anyukájánál is jártam, tényleg felejthetetlen lehetett neki, Gordon 2 percenként enni-inni kért vagy kakilnia kellett, a málnaszörpöt a lépcsőre borította, és becsalta a kinti ebet a szőnyegre..... szóval őszültem, keményen 8) de ami tuti, sok lakásban jártam már, főleg a kiszállások miatt, de ilyen patikai tisztaságot, amit Móni anyukája tart :shock: :shock: :shock: szóval ejha :wink:
Az építkezés halad, a szigetelést amikor van idő, csinálják Petiék, közben megy egy benti helyiség csempézése is, nehogy unalmas legyen. Nem kell aggódni, itt nem lesz patikai tisztaság :roll: Juteszembe, kétségbe vagyok esve, mi lesz, ha Norton mászni kezd.... :?

Csipesz kutya múlt szerdán sürgősségi császárral lebabázott. Már napok óta rongyul volt, aznap pedig már egész nap emésztett vért hányt, estére meg kidőlt.... körtelefon, még szerencse, hogy ismertem a Szülészeten (Egyetem) a bent lévő kolléganőt, együtt végeztünk, meg az asszisztenst, negyed tízkor döntöttünk, hogy indulás, mert muszáj, gyerekekhez szomszéd nő át, kutya autóba be, sír-rí kollégáknak, hogy várjanak meg, léééééééccccccccccccciiiiiii, mithogy az éjszakás kolléga az új ügyeleti rendszer miatt csak behívós, ami csak az asszisztens esetében 15 ezer+órabér, és akkor még hol a műtő állatorvos, meg a munkadíj meg az ügyleleti lóvé.... még így is ez a kis fincsi éjjeli mutatvány nekem 40 ezerbe került, utcáról egy kiló alatt ki sem jöttünk volna (bakker, jó szakmát választottam, csak maradnék meg az asztal másik oldalán :roll: ).... ami az építkezés mellett nagggggggyon hiányzott.... na mindegy...
Szóval a kutyának 2-es volt a cukra, sötöbö, végül is megegyeztünk, hogy inkább császár, mert nem biztos, hogy amúgy megéri a reggelt, ha a kicsik bent maradnak.....
Szurkoltunk, hogy ne legyen sok, hogy ne kelljen dönteni a sorsukról, de 10 kölyök volt benne :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: , végülis 2-t még ott nem ébresztettünk fel (a szukával együtt alszanak ilyenkor és úgy kaptak végleges altatót, de nem nekem kellett beadni legalább) aztán eddig ment a szelektálás és a 3 tervezett helyett 8 kölyökkel indultam haza, de szerencsére???? sajnos???? 3 a kocsiban meghalt hazáig, így most 5 kiskutya van.
Fél 1-re értem haza, Norton legalább már aludt és csak teát kapott, amíg nem voltam otthon. Közben a félig még alvó, először szülő, csóri Csipesz meglátta a kiskutyákat és 1.) kimenekült a világból 2.) elkezdte volna hurcolászni kifele őket 3.) ki akarta őket nyírni......ezen 3-as pontnál kapott egy orbitális pofont és reggelig aludt. Természetesen azon az éjszakán egészen pontosan másodpercre emlékszem, hogy mennyit aludtam: 0 órát, 0 percet, 0 másopercet :? :? :? :lol: .... mert egész éjjel hol a gyerekemet szoptattam, hol a kisnyuvaszokat.......na jó, ez utóbbit a saját anyjuk melléből, ami csak látszólag jelent ám könnyebbséget :roll: 8) ......... másnapra javult a helyzet, mert leballaghatott neki valami, mert szoptatta őket rendületlenül, csak pisiltetni-kakiltatni nekem kellett őket (nedves vattával)... úgyhogy a Clarasept gyártójának ezévi forgalmának jelentős hányadát megalapoztam az 5+1 ded között ingázva..... aztán a következő napra a saját azóta sem ledolgozott zombiságomat leszámítva normalizálódott a helyzet, és végre mindenki a magáét neveli....... :lol: :lol: :lol: azért hogy ne legyen 100%, mert úgy uncsi ( :roll: :roll: :roll: ), simán rájuk fekszik a 30 kilójával, úh. folyamatosan őrizni kell, mert sz@rik rá, hogy alatta ortdítanak.... ááááááááááááá :evil:
azért alakulunk!
Ja és Potyka, sehol se vagy az 5 kölköddel, én most 6-tal vagyok itthon gyeden :mrgreen:

Rövid reagálás:
MINDENKINEK: banyek, hiányoztok!!!!

Linocs, kéééééééééééész vagyok Fruzska mutatványától :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ügynöknő, csak egy A-t dobjál már sömösben, sejtem eltűnésed okát, csak aggódom, hogy minden rendben-e.

Szia, Biribon :wink: :D

Kvaszévi, majd hívjátok Znikuszt egyeztetni.
ÉS TÖBBIEK IS: akinek bébiszitter-gondja van:
Znikusz jelezte (ő volt velem anno a talin és a szülőszobán is lett volna, ha a védőnő ki nem ügyeskedi másképp :evil: ), hogy vállal babaszitterelést.
Nekem többször vigyázott a két(!) haramiára, és sosem váltott ezalatt hajszínt (fehérbe :roll: , bár szerintem simán indokolt lett volna 8) ) sőt Norton mindig belebújik a dekoltázsába és bekómál a harmóniába..... gáz vagy nem, ha nálam ordít a ded, az ő nyugalmától mindig megnyugszik..... (a múltkor be is ígértem, hogy nem jöhet többet, mert tisztára elhódította a szopós csecsemőmet, olyan szerelmes szemekkel nézte a gyerek, hogy ledobtam a gépszíjat :shock: ) Na szóval aki élne a lehetőséggel, és Bp-en vagy környékén lakik, az sikítson a számáért priviben. És ez itt a reklám helye :wink: )

Szilvánusz, köszönöm, teljesen meg vagyok elégedve a képpel, méééééééééééééééééééééég kééééérek ilyet!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mni, a hármotokról készült esküvői kép nagyon jól sikerült!!!!!!!!!!

Jimm, bocsi, de szétröhögtem magam a placcsanásodon, vagyis inkább ahogy leírtad, mert iszonyat vizuális vagyok :roll: :oops: remélem nem lett nagyobb bajod!!!!

Pepike, jó látni, hogy ilyen sokat írsz!

Bosek, te meg továbbra sem vagy százas, de imádlak :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Ennyit a mpatr-féle rövid reagálásról
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

megyek csökkenteni a zombiságomon, némi alvási kísérlettel 8)

Ha nem jönnék mostanában olyan sűrűn, tekintsétek igazoltnak.
Örvendezni meg nem ér, mert nem végleg tűnök el :wink: :wink:

Kép
Kép

mpatr

Gondoltam beszámolok a fantasztikus éjszakámról: végre 23-kor ágybadőltem (ritka esemény), Martin éjfélkor cicit kért, majd 2-kor is. Azt hiszem egyből elaludtam, 3-kor telefon jött, álarcos-fegyveresek a kúton, férjem rohan. Na akkor az idegtől nem aludtam el 4-ig, fél 5-kor Martin ismér cicit kért, majd 7-kor is. Robi még nincs, rendőrök helyszínelnek. Azért nem lennék a shoppos csajszi helyében, még nem tartottak igazi pisztolyt a fejemhez :roll:

potyka: ne aggódj, én is röhögtem, mikor visszaolvastam, hogy vergődtem ott a földön, partra vetett ámbrás cet. :lol: csak úúúúúgy fájt, ráadásul a férjem mit mondott? Az a baj, hogy a nagy testedet nem tudod koordinálni!

bosek, Márti, judit18 és a többi hozzámhasonló! Norbi ápdételni kell! Egy földimmel taliztam, 1 éves a lánya, még szopik és 6 hós korában kezdte az ápdétet, tornát és 67 kg-ról 49-re fogyott! Nem gebe, mert picike a csaj amúgy.

mennem kell, mert zombi vagyok és még mennyi a dolgom ma is....
Vendég

juditkecskemét: :wink: Nimi imádnivaló a kukoricás képen! Vigyázzatok magatokra ti is!!!
Vendég

Halihó, pakolunk ezerrel, és most hívtak, hogy mindjárt kikapcsolják a netet, úgyhogy a táblázatban lévő számon hívjatok, ha van valami!!!

Kép

Kép
mzx

linocs

Az én sikertörténetem tegnap véget ért szopi ügyben............
Megint cumisüveg, semennyi tejem nincs!

Átbőgtem az éjszakát!

Szóval vagy met, vagy szopi! Legalábbis nálam......................... Ha szedem a metet, nincs tejem és kész!

Úgynézek ki, mint aki a szemét is kibőgte. Ja, hogy tényleg????? :lol: :roll: :?
Abbahagyom a metet megint és lesz ami lesz a házasságommal, leszarom! Majd kialakul, de Nóri nem láthatja kárát a mi hülyeségeinknek! REmélem visszatudom imádkozni a tejet!
Vendég

Jim, köszi a tippet, de nálam sajnos két okból sem lehetséges:
1. mert akkor hogy zabáljak éjjel csokit, :evil:
2. torna nagyon gáz, ha ugrálok földrengés lesz, amúgy meg nagyon-nagyon-nagyon lusta vagyok. :evil:

Na, jó már én is gondolkodtam rajta, és apára is ráférne egy-tíz minusz kiló, a diéta lehet hogy menne, de a torna esélytelen.... Amúgy nekem a deréktáj a gázos, amit most speckó karcsúsító krémmel és galvános készülékkel.

Böbi

Kép

Kép
bosek

fogok orvosolni.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Én is élek még, bocsi hogy nem reagálok, de ezerrel élvezzük a gyerekekkel a vidéki levegőt a pesti szmog után. :lol: :lol: :lol:
Az idő szép, minden happy, kivéve, hogy ma délelőtt a rottweilerünk ledöntötte lábáról Alexát. Éppen simogatta, mikor jött az utcán egy kutya és Jack bevadult, hanyattdöntötte a lánykát és átgázolt rajta. Kicsi karcolás a pofikáján, kicsit nagyobb a karján, és marha nagy ijedtség. :shock: Szegénykém fél órán keresztül az ölemben szipogott. De már elmúlt a sokk.
Olvasgatlak titeket, de az írásig nem jutok. :oops: Azért lélekben ott vagyok, akinek kell a ++++++ :lol:
Pusszantás!
Vendég

basszus Jimm,
MI JÖHET MÉG???????????????????
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

majd írj mik a fejlemények!

Kép
Kép

mpatr

Monácska, sűrűn esdeklem, de elkerülte a figyelmemet, mihez is kell neked a met?
:oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Jim, most nézem: lehet szopival ápdételni?? :shock: :shock: :shock:
küldjél lécci valami linket erről!

amúgy megjegyzem, bármilyen módszerrel ég a zsír le, a 67-ből 49 közötti különbségben lerakódott salak- és mérgező anyagokat akkor is a kölök zabbantja meg :? :? :? :? :? a többi csak a rizsa... :evil:

bár szerintem első a harmónia, márpedig annak alapfeltétele, hogy összhangban legyen a külcsiny a belbeccsel....
nálam szerencsére stimmel: nemcsak úgy nézek ki, mint egy telesz@rt zokni, hanem úgy is érzem magam :wink: :wink: :mrgreen:
viva la harmonia..... :roll: 8)

Kép
Kép

mpatr

Patti, utánajártam, lehet. ápdéttel mindent beviszel, csak nem mindegy mikor tömöd a fejed. 8) salakanyagot meg amúgy is leszarom, még mindig jobb az anyatej, mint a tápszer, nem? (amúgy meg miket eszem, minden tele szénhidráttal, csupa rosszaságok, attól az ápdét jobb) mozogni én is lusta vagyok... bocs a kisbetűkért, de Martin cici híjján a másik kezem eszi....mi jöhet még? ma megjött, tejcsi nuku :evil:
amúgy a rablók elfutottak, rémisztő, hogy itt a közelben nyomultak. szegény robi most jött haza aludni, hajnal 3 óta...múlt héten törökbálinton jártak, szerintem a következő solymár lesz.
Vendég

Már tegnap akartam írni, hogy megkapták a háziorvosok a prevenar-ról az utasítást, és csak a beteg babák kapják ingyen, és a koraszülöttek. Betegek közül azok, akiknek valamilyen fejlődési rendellenességük, vagy immunhiányuk van. Fel vannak sorolva a BNO kódok, hogy kik. Kérdeztem, hogy valamelyikbe nem lehet-e beletenni a kiscsajt kamuból, de elég súlyos betegségek vannak felsorolva. Hát ezt buktuk.

Böbi

Kép

Kép
bosek

bosek, hozzánk jön a dokicsaj 29-én, kullancsos agyhártyaelleni gyuszi oltást ad, de az nem volt drága, receptet írt, 3 ezer valamennyi volt. Egyik ismim pont lájm kórós (ezt bakker tényleg nem tudom, hogy köll írni).
ui: sajna bűnbe estem (ilyenkor gyónni kell? 8) ) megettem 1 :!: teljes doboz lekvárral töltött mézes puszit! na inkább dolgozom tovább.

ja és Martin nagyon éhes, kivettem a fagyasztóból tejcsit, kivi vagyok, megeszi -e. Undorodom most mégjobban magamtól: a szervezetem nem termel elég tejet, rosszízű is, ne szopjon a baba, menstruálok, hogy újból megtermékenyülhessek! FÚJ! Szoptatni akarok sokáig! Tényleg utálom a biológiai énem!
Vendég

Sziasztok. Probálom a visszaolvasást, de nem nagyon megy.A talis képeket megnéztem nagyon aranyosak voltatok.Kár hogy mi olyan messze lakunk.

Monácska:Olvastam hogy lehet jön a Norikának a foga a dentinox mellé hasznász kupot?Én a viburkol homeopátiás kupot szoktam adni Máténak mikor nagyon nyügös és már nem lehet birni vele.Napi kettöt lehet adni. Sajnálom hogy apad a tejed. Nóri nagyon aranyos a képeken ,nem látszik betegnek:D

bosek:tök jok a képek a nyaraláról, és tök szép helyen voltatok.Blanka pedig nagyon édi a kezedben. :D

b.márti , mona :Ti is husvét vasárnap szültetek?Én éjfél előtt 5 percel szültem meg mátét. :D

Kvaszévi: hogy van apukád?Jobban érzi már magát?

Szia Biribon.

mni: Tök jól néztek ki az esküvös képeken :D Gyönyörü a kislányod :lol: Ti legalább láttátok a holdfogyatkozást, nálunk felhös volt az ég, igy lemaradtam rola. :?

Potyka: Jo nagy a Danika.Hiszen még csak most született.Az én fiam három honaposan volt ennyi :)

kmanna:Nagyon aranyos Panka lányod, egy tünemény :lol:

Boldog Szüli Napot kivánok mindenkinek aki tegnap tartotta.Jobb későn, mint soha :D És a hofordulósokat ne felejtsem el :D :D

Na most megyek, majd késöbb jövök, és folyt.köv. :D :D

mimi80

Kép
mimi80

[quote]s írta:ajna bűnbe estem (ilyenkor gyónni kell? ) megettem 1 teljes doboz lekvárral töltött mézes puszit!

Jim, HÁNYKOR etted??? :wink: :wink:

Kép
Kép

mpatr

Jim, nem találom, csak egy hülye updatetv van, ahol mindenféle kérdés nélkül jön egy film, hogyan adott ismét egy drágaköves jeggyűrűt Törökországban Norbi a kedvesének.
Bakker, nekem meg folyik a nyálam (........hányás előtti tünet :wink: )....

arról, hogy lehet szopi alatt is és mi ez, egy betű se.

az update.lap.hu-n meg összeszedték az össze Kiskegyed és egyéb nagyreményű lapban megjelent, magas információtartalmú cikket- róluk....

:idea: végülis ha hányok, az fogyaszt :D :D

Lécccii, valaki írjon már nekem valami ápdétes használható linket!

Ja, és Jim, tény, hogy a mostani étrendünkből se sokkal jár jobban a gyerek... :roll: :roll: de arra emlékszem, hogy Gordon pont akkor hagyta abba másfél évesen a szopit, amikor elkezdtem fogyózni... és ez tuti nem véletlen, az összes genyát emi nem kell, vagy mérgező, a zsírszövetben cuccolja le a szervezet!

Kép
Kép

mpatr

Patti, nemrég ettem, így buktam :oops:

keresek neked linkeket:

http://www.kismamablog.hu/babazas/szopt ... atas-alatt

ennek az alján van az update
Vendég

Vendég

Köszi Jim, írtam is a csajnak, amit az előbb ide, kiváncsi vagyok, mit reagál.
De amúgy az oldal nagyon jó.

Kép
Kép

mpatr

megyek mert ébred.
Basszus, ha tudom, hogy ennyit alszik, lefeküdtem volna én is :evil: :evil:
várom a köc T-Onlájnosokat szerelni, mert elég meseszerű a netünk. 1 óra után jönnek, azt mondták.... :roll:
jaaaaaaa, lehet, hogy éjjel 1?????????!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Jim, nem mondod, hogy a Ti kútatokat rabolták ki? Pedig az tök forgalmas helyen van! :( Szörnyű! :(
Én ezeket a Norbis cuccokat nem bírom. Tudnám a megoldást a fogyásra, csak a kivitelezése nem megy. Mondjuk nem kellene annyi édességet ennem... egyik nap este vaníliás pudingot ettem tejszínhabbal és málnaöntettel. Finom volt nagyon! :)
Patti, szia! Nem egyszerű az életed... egy kis nyugi Rád férne, de szerintem azt nem bírnád ki! ;)
Mona, Jim, drukkolok, hogy visszajöjjön a tejcsi!
Köszönjük a dicséreteket! :oops:

Nekem nagyon tetszik ez a babahinta, valaki ismeri?
www.adamo.hu

KépKép
KépKép
mni

A hinta érdekes lehet.
Nekünk a Fischer Price elemes hintája naggyon bevált. Azután vettem meg neki, hogy Petramamáéknál kipróbálta. Sajnos ez csak 9 kilóig jó, de legalább automatice hintáztatja a gyereket, közben halad a házimunka is.... :roll: amit Te találtál, az 15 kilóig jó. Ismersz valakit, akinek van tapasztalata róla?

Nem is tudtam, hogy a Kismamán kívül van másik "nagy" börze.
Ezek szerint az őszi időszakban 2 is lesz: az Expos szeptember 27, a Kismamás november 29-én. Ja és ahogy látom, szeptember 13. MOM, de az nem tudom, mennyire nagy.

Kép
Kép

mpatr

Igértem a képeket, itt vannak:
Kép
Csörös cumi arra kell hogy harapdáljak, inni csak ritkán iszom belöle, de probálkozom vele:D
Kép
A térden állás már nagyon megy :D :D :D

Képzeljétek most térden állva a játszoszönyeg egyik karját rágta, nem azért mert éhes :D :D :D le akartam fényképezni, de pont lemerült a gép.Jo kis bosszúság :evil:
Kép Itt probálkozott elösször
Kép Itt ismerkedett a barátnőm kisfiával és kislányával

Potyka :bocsi a tudatlanságért, de mi az a kendőkötös dvd amit nézel?vagy ez a hordozó kendöre vonatkozik?

juditkecskemét: Jo nagy a fiacskád 9,5 kg :) jol áll neki a kantáros gatyó :D :D tetszik a kukoricás kép, mit gondolna most egy védönéni, vagy egy gyerekdoki ha látná? :D :D :D

Szegény bosek , hogy milyen emberek vannak mostanában :evil: Mondanám azt hogy blanka a meleg miatt nem eszik ,de ma már nem volt olyan veszett nagy kánikula :( Sajna nem tudok ebben segiteni, pedig szeretnék, de mi még nem tartunk ott mi a barackos tejberizspépet kostoltuk meg és ugy nézki izlik neki.

Jim: Jol kijött most nektek az éjszaka.+++++++++++++Megnéztem a linket, hát sajna én nem szabadultam meg a kiloktol, de ez szerintem csak azért ,mert nem volt annyi tejem 2.héttöl kezdve amennyi Máténak elég lett volna.És igy a vegyestáplálkozással nem fogytam semmit, majd ezután........remélem a tejcsid visszajön még.

mimi80

Kép
mimi80

Jim!
A te éjszakáidat nehéz überelni. :?
Hajrá update! tejcsi visszajön, mint eddig is. :wink:

Pati!
A te zombiságodat se hiszem, hogy bárki felülírja. Bakker, és még a gyeded összegét se növelik_?

Niki!
Én is egy ideje a hintákat kuksizom, és ezzel is találkoztam. :wink:
Tetszik, hogy természetes anyagokból van, és, hogy le lehet benne feküdni nagyobb gyereknek is. Szóval nálaqm is esélyes.
az állványosokban meg az a jó, hogy bárhová áthelyezheted. Nekünk a 9 kilóig jók kizárva, hisz nemsokára annyi Zsomb. :lol: :lol:
Ha emelett döntenénk vegyük igénybe az ikerkedvezményt. :lol: :lol:

Az elemes hintákkal az a bajom, hogy totál passzívvá teszi közben a gyereket, nem mintha a másikat már hajtaná, de akkor van egy személy akivel átéli az élményt. Ettől függetlenűl értem ,mi a jó abban ha ahinta magától megy. :lol: :lol: :lol:

Monácska!
Nem ismerem azt a gyúgyszert, és, hogy mennyire fontos, de kívánom, hogy a legjobban döntsél. Ti nagyon megérdemlitek Nórival. :wink:

Judit!
Megértelek, én se szeretem, hogy annyival idősebbnek nézik Zsombot.Mi még nem is vagyunk akkorák, de mégis. És elhiszem, hogy rossz lehetett pl amikor néztek,hogy a 4 éves
gyerek még pelenkás, pedig mégcsak kettő volt Levi. :?

Na ,ost megyek, intézem a holnapi tüzihjátékot a Duna fölé, a fiam holnapi szülinapjára! :lol:
Anno a születése alatt a szülőszoba ablakából lehetett látni a tüzijátékot! :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, lehet, hogy megigénylem az emelt összegű gyedet, végülis nagyon nagy-családosok vagyunk ideiglenesen (14-en vagyunk, 2 felnőtt, 2 gyerek, 8 kutya, 2 macska) :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

http://www.tar.hu/update/update.doc

Jó ez a sikersztoris oldal, nekem az ilyenek erőt adnak....Nekem a könyvek is megvannak és szerintem nagyon jók. Egyszer 3 hétig tiszta update-es kaját ettem és fogytam 3 kg-ot, úgy hogy szinte zabáltam...De nagyon nagyon meguntam az ízeket. Kitartóbbnak kellene lenni...Meg saját kezűleg készíteni a sok finomságot..A Norbi receptje szerinti gofri (zabkorpából) egész jó és egy cseppet sem hízlal. Zabpehelyből csináltam már kókuszgolyószerűséget és az is nagyon jó volt.

Mimi!
Máté nagyon nagyon édes, és ügyes!!!

Emelt Gyed :roll: Én a sima gyednek is nagyon örülnék, én csak gyest kapok (majd)... :(
Bár én nem vállalnám azt az állatseregletet.... :wink: Nekünk aranyhalaink vannak de az jó sok. Ha egy hétig nem kapnak kaját akkor sem történik semmi... :wink: :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

[quote="juditkecskemet"] írta:juditkecskemetNekünk aranyhalaink vannak de az jó sok. Ha egy hétig nem kapnak kaját akkor sem történik semmi... :wink: :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Niki, utólag is köszönöm a köszöntést!

nekünk van ilyen hintánk, egy barátnőmtől kaptuk kölcsön, de egyelőre nekünk nem jött be. amíg pici volt Eszter nagyon belesüppedt valahogy - mondjuk egyszer sikerült benne elaltani.
most meg ő túl mozgékony ahhoz, hogy beletegyem, nem tud benne mozogni és ez zavarja még akkor is ha közben hintáztatom...talán majd ha ki tudja belőle dugni a lábát is és maga hajtja.... (hozzáteszem, ő az autós hordozót és a babakocsit sem szereti)

Patti, hm nem rossz, akkor már mi is nagycsaládosak vagyunk 2 macsekkal? (és ha hozzáteszem számtalan szöcskét, tücsköt, sáskát és pókot akik gyakorlatilag itt laknak...akkor hajjaj)

nálunk semmi extra, tegnap is voltunk úszáson, teljesen odavolt, most nem volt se álmos, se megilletődött, csapkodott, vigyorgott végig....

no jóccakát mindenkinek!

Mimi nagyon ügyes Máté!
lassan engem is kezd frusztrálni, hogy lassan minden korunkbeli minimum feltérdel...
van itt a lakókertünkben egy 7 hónapos kiscsaj akin mindig nevetgéltünk ,mert szegényt még sosem láttuk még a hordozón kívül. úgy tűnt azzal született, anyja még sosem vette ki. :) (gonosz vagyok tudom)
na még ő is kúszik már állítólag. a koncepcióm, hogy amikor végre kijutott akkor gyorsan el akart húzni :)

Judit! édi Nimi a kukoricával :) szerintem semmi gáz a súlyával mert egyáltalán nem husi. tényleg csak a hátadnak lehet szörnyű...
ja - én is utálom minden fotómat, komoly cenzúrát vezettem be !

Petramama! deee , hiányoztatok!! jut eszembe, Dorka nem vállal még bébiszittelést? :)
hajrá Erdélyi képek!! lássuk!

Monácska, még biztos nincs minden veszve!! kitartás! én drukkolok Nektek!! akartam már kérdezni, hogy hol vettétek Nóri borostyánláncát?

Jim, jesszus, szerintem már te is könyvet írhatnál kalandos életedről....
Norbitól kiráz a hideg.... de elismerem, hogy hatékony a módszere, már amennyire az az ő módszere, hogy reggel még lehet, majd egyre kevésbé lehet szénhidrátdús ételeket enni. ezt én is elnevezhettem volna Judit supersystem-nek mondjuk :)
az első könyvét megkaptam ajándékba és pusztultam rajta, még volt benne egy kis élettörténet is, de kb úgy írt mint egy ált. isk. 5 osztályos (már bocsánat tőlük...)
ilyen sztorik voltak benne, hogy elment egy kövér ember boncolására és ekkor jött rá, hogy milyen iszonyatos dolog kövérnek lenni, mert azok mind undorítóak és mind korán meghal. :shock:

Zsu, te jó ég én biztos szörnyethaltam volna az ijedtségtől, szegény Alexa! remélem nem fog ezek után félni a kutyáktól. jó pihenést Nektek!!

Linocs, nekünk jó a jövő csüt vagy péntek is Árkád/Ikea is.
Ikea talán jobb, mert kaptam szülinapomra egy gyönyörű magyal bokrot és fagyálló cserepet keresek neki, de az Árkád azért ezt veri a gofris hellyel! :) (látjátok nagyon rajta vagyok a fogyó-projekten :) )

Pumperka! jó szülinapozást holnapra! én is majdnem holnap születtem volna, de mivel 20-án nem akart az orvos szülni (császáros voltam) ezért kérdezte mamámat, hogy na akkor előtte vagy utána legyen - ezért vagyok 18ai (ezért nem értem a horoszkópot sem egyébként, hiszen én egy emberi döntés következtében születtem egy bizonyos időpontban...) na mindegy.... melyik kórházból látni a tüzijátékot??

Bosek, szerintem ezek a krémek derékra tiszta pénzkidobás nekem a Vichy Liposystem semmit nem csinált... derékra hullahopp ? -azzal nem kell ugrálni :)

KépKép
judit18

valahogy az elbúcsúzásomat az elejére tett, nem tom miért fura
vagy én vagyok zizi, simán lehet

KépKép
judit18

Judit(K), miért nem kapsz gyedet? Az időd nem volt meg, vagy nem vagy biztosított?? Már szakértő vagyok a témában, hátha tudok segíteni. :wink:

Nincs esetleg valamelyikőtöknek Concord Ultimax ülése??? Most ezt néztem ki...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szilvánusz, nem biztos, hogy jól értettem, de ezek szerint az is érdekel, hogy az SZTK-s doki néni mit csinált Kristóf szemével? Először a cerkáját mozgatta ide-oda, aztán a szemébe világított és adott neki pupillatágító cseppet - mivel Kristóf kicsit eleven volt és nem maradt nyugton. Mindig meg akarta kaparintani az érdekes dolgokat, amivel a doktor néni a produkcióit végr akarta hajtani. Aztán 10 perc múlva, amikor a pupillája kitágult - úgy nézett ki, mint Shrekben a csizmás kandúr - akkor megint próbálta világítani. De ekkor Kristóf úgy döntött, hogy ha a világítós cuccot nem kaphatja meg, akkor kicsit megigazítja a doktor néni frizuráját...

Nagyon kedves volt a doktor néni, csak nevetgélt Kristófon, hogy mennyire energikus kisfiú... És ezek után feladta a dolgot, hogy amúgy is picike még, majd később jöjjünk vissza, egyelőre semmi rendelleneset nem talált.

Mimi, eszméletlen ügyes Máté, azt hiszem, készítheted a zsebedet, hogy bezsebeld az elismeréseket! Még 5 hónapos sincs!
Vendég

Judit18, nem emlékszel? A kútvölgyiből szuper kilátás van a Gellért-hegyre... legközelebb úgy kell időzíteni a szülést, hogy onnan tudjuk nézni a tűzijátékot! ;) Azt mondod Eszter nem szereti azt a hintát? Ki kellene próbálnunk, hogy Lilla mit szól hozzá... :)
Juditkecskemét, jó ez a link... már találtam is receptet az ajándékba kapott cukkinihez. :)
Pumperka, minden évben menetek tűzijátékot nézni? Boldog szülinapot Áronnak, megvetted a társast?
A hintához meg összegyűlűnk páran és a végén ingyen fogják adni! :lol:

KépKép
KépKép
mni

Húúúú csajok! Jól bejelentkeztem, aztán meg eltűntem. :oops:

Képek lesznek, csak valamit rettenetesen elbénáztam a kicsinyítésnél és azt írja, hogy nem megfelelő a fájl típusa. Nem értem, mert JPEG fájl, mint az eddigiek is voltak. :shock: Ha lesz időm megpróbálom újra, de eléggé el vagyok havazva. Ma végre végeztem a mosással. :lol: Mivel a héten nincs takarító csaj, ezért holnap kezdhetem a vasalás projektet. :evil: Emellett ma egész délelőtt melóztam (Áfa bevallás van).
Ezenkívül csatlakoztam az éjjeli nem alvós csapathoz: Boróka éjjel betaknyolt, így kb óránként ordítva ébredt, mert nem kapott levegőt. :evil: Csupán 4-szer szívattuk az orrát éjjel. Jó "móka" volt. Már nagyon utálja az orrszívót. De most már inkább a központi porszívóra teszem, mert az még mindig csendesebb, mint a normál porszívó és így jobban tűri a megpróbáltatást. Az ereje pedig ugyanolyan. Kipróbáltam magamon, bár én nem vagyok náthás. (Eddig még!) Bébi orrcsepp persze nem volt itthon. Így apa ma reggel 8-kor a patikában kezdett.

Minden rosszban a legjobb pedig, hogy apa végre elnyerte méltó jutalmát és 4 hónap után megkapta a nagyon vágyott állást. :lol: :lol: Viszont emiatt buktuk a jövő heti Horvátországi nyaralásunkat, mert hétfőn már kezdenie kell. :evil: Bár volt egy kósza ötletem, hogy anyukámat elvisezm magammal és nekivágok az útnak, de édesanyámnak lejárt az útlevele és személyije is csak a régi típusú van, na azzal meg nem engedik át.
Így itthon fogunk uncsizni a jövő héten. Ezáltal minden találkában benne vagyunk. Bár Árkád és Ikea nincs a szomszédban. :( Na, meg remélem Boróka gyorsan meggyógyul. :shock:

Jim! Nem semmi még mindig mi minden történik veletek! :roll: :roll: :roll:

Patti! Ugye a nagycsaládod mellett nem felejted el a Lyme oltásunkat, mármint a kutyunkét. :lol: Bár jó lenne a hét vége felé tenni, hogy ne kapjatok el tőlünk semmit.

Mimi! Nagyon ügyes a fiacskád! Boróka még csak forgolódik, nagy néha próbál csak valami kúszás félét produkálni.

Kép
Kép
Kép
petramama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?