Sziasztok!
Timi!
Szorítok a tüszőknek!!! Biztosan sikerülni fog. Ne keseredj el. Azért is akarjad, és meglátod hamarosan dicsekedni fogsz a uh képpel!!!!!
Írd ám meg, hogy mi volt a lelkidokinál. Olyan kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor mit tudnak csinálni. Mit tudnak egyáltalán mondani ilyenkor az embernek
Rena!
Egy vasat ne fizess jóslásra. Egy időben én is hittem benne. Jól össze is törtem, mert azt jósolták, hogy soha nem lesz kislányom. Teljesen kiborultam, és elmentem egy másikhoz, aki pedig szintén azt mondta, ogy ugyan terhes leszek. Azt nem tudja megmondani, hogy fiú vagy lány, de nem fogom megkapni a vágyott gyermeket. Na ekkor meg aztán végleg kiborultam. Jó sok idő telt el mire bemagyaráztam magamnak, hogy ez baromság, és nem szabad benne hinnem. Még jó, hogy így lett. Különben nem mertem volna újra babát vállalni. Szóval inkább a dokikban bízzál!!!! Csak találnád már végre az igazi jó doki, aki tényleg tud segíteni. Remélem most sínen vagy!!!!!!!
Encike!
Tényleg jól választottál vonalzót. Várjuk a dokitól a híreket!
Én a héten még itthon vagyok. A jövő héten már kezdek dolgozni. Most belehúzok a háztartási munkákba, mindent szeretnék rendbe tenni az apának, úgy adom át neki a pályát.
Ruha - játék válogatás
brrrrrrr