Sziasztok!
Nika,
Köszi a tippet, engem is érdekel, de én csak 28 körüli héten megyek, persze, ha kibírom addig
Hova utaztatok megint? milyen szép helyen jártatok?
Baby,
én holnap megyek vérvételre(cukor) és elkérem az AFP eredményt is, hát én is izgulok rendesen, de ne félj Te sem nem lesz semmi baj!!! Nekem is egy hetet mondtak, de remélem, hogy meg lesz az eredmény is.
Kira,
hát reméljük, hogy semmi baj nincs, nem lehet, hogy tényleg a szallagok húzodnak? majd írd meg, hogy mit mondott a körzeti, amúgy nekem is szokott olyan lenni, hogy amikor felkelek hirtelen olyan érzésem van, mintha nem tudnék járni, mert kicsit fáj a hajlatnál a comb felső részénél.
Vucuska,
Köszönöm a tippet. Szombat óta már folyamatosan tartom a 160 g-os diétát, de már előtte is tartottam, csak nem annyira durván, amikor kiderült, hogy nagyon magas a cukrom. holnap megyek reggel, nem tudom, hogy ez a három nap használt-e vagy sem, a diétás nővér azt mondta, hogy már most meg kéne mutatkozzon az értékeimen, hogy diétázok....
akkor majd szénhidrátszegény kajákat meg eszem, mert van amikor nagyon éhes vagyok és nem akarom, hogy babának valami baja legyen a pocimban.
Az jó, hír, hogy be tudják adni a szúrikat, én nem félek tűtől, de inkább magamnak soha nem adtam be, hanem megkértem valakit illetve ügyeletre mentem, ami kb 10 percre volt tőlünk.
Witch,
hogy álltok?
Többiek,
Hogy vagytok?