Új privát üzeneted érkezett!

nagyon szép család vagytok,oli is ott volt??

és azért is jól néz ki kinga..ÉS AKKOR SEM BETEGESEN SOVNY CSAK VÉKONY!!és egy csomó ilyen van a srandon!!
szilveszter is ilyen csak fiú erősebb a csontja!!
az apja egy 195 cm-es nagydarab állat!!
Vendég

Kory.

Tutik a képek.nagyon szépek vagytok rajta.és Te is nagyon csini vagy.
Az meg,hogy Sziszi hány kg,ne vedd alapul és ne legyél depis.más gyerek meg 1-2évesen 16kg.És tényleg nem kórosan soványnak néz ki Kinga.akikek mondtam,hogy láttam a strandon még nála is jóval vékonyabbak voltak.
Figyi,ha boltba bementek és mondod neki,hogy válasszon magának 3féle kaját...amit akár akkor elkezdhetne enni...mit választana????

barinőmnek 3éves 3hós a fia és ő is 12-13kg körül van!!! és egyáltalán nem néz ki soványnak...sőt...egy percet nem foglalkoznak vele,hogy hány kg. a lányuk meg 5éves 16kg.szóval tényleg nem kell vele foglalkozni.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

szindi 5 évesen 12 kiló volt!!
3-6-ig tarotta ezta sújt.és ha három kaját kelett vlna választania 3 szem rágót választott volna :lol:
szilveszter most is azt választana :lol: :lol: :lol:
bocsi,hogy én is megválaszoltam ezt a kérdést :oops:
Vendég

Sziasztok!

Tényleg kicsit sápadt Kinga, de nem úgy néz ki, mint aki pár napja kórházban volt!
Örülök, hogy jól van. És Oli???? Képek????
Andi, asszem én is beadatom a Prevenart Martin műtéte után mindkét fiúnak. Kell a pofon az immunrendszernek! Reméljük csak kicsit túlaggódik a dokinénitek és Zsolti teljesen oké!
Még egy-két adat: unokahugim most lesz 7 hós: 6 kiló, barátgyerekek 1 éves: 7 kiló, 5 éves: 16 kiló.
Na ehhez mit szólsz Kory! Minden családban van 1 ilyen. Martin igaz közel 19 kiló a 113-4 cm-jével, de valszeg nehéz csontú, mert iszonyú vékony. Most kicsit feltúrbózom az immunrendszerét és reméljük megerősödik lassacskán.

Bari, a Prevenarra rákereshetsz, de elolvashatod, amit bevágtam a lényeg bennevan - csak én sem értek belőle sokat :lol:.

Gyöngyiék nem most nyaralnak?

Éva

KépKépKép
agmano

na mégegyszer átnéztem kory képeit,és megállapitottam,hogy a másik kislány is van olyan vékonyka mint kinga!

ami még érdekes számomra,hogy eggyikőtökre sem hasonlít,se ő se oli!ezt,hogy csináltátok?
Vendég

éVI.

Én is Sziszinek az immunrendszerét egy kicsit tuningolni akarom.valszeg 1,5múlva megkapja a Prevenart (minél előbb kéne az immunválasz miatt).lehet íratok Broncho-Vaxomot vagy veszek aloe gélt....

A Lenkeinek is utána akarok olvasni pontosan...csak kapirgálok egyenlőre a neten..

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

cleo én most dobtam ki egy csomag bontatlan broncho vaxom ot!
és több ezer forint! a szavatossága is jó volt...de kár,hogy nem elöbb írtad :x
én elolvastam a mellékhatásait és nem mertem adni :oops:

az aloéban meg nem nagyon hiszek :oops:
Vendég

Bari.

milyen mellékhatásoktól ilyedtél meg? én nem tapasztaltam semmit..amikor szedték...de azért most rákeresek mielőtt felíratom majd. 8)

KépKép
KépKép
cleo27

cleo,én már pontosan nem is emlékszem,csak tudom,hogy megvettem elolvastam és nem adtam... :oops:
Vendég

Sziasztok!
Bari a gyerekek csak egymásra hasonlítanak miránk nem! :lol: :lol:
Megkérdeztem a dr.nőt az oltásról,a véleménye röviden az volt,h.ez
is csak a sok száz vírusból csak párra jó,és lehet azt már meg is kapta ,
és van is ehhez már immunitása,ugyanez a véleménye a rotáról is,rengeteg fosós vírus van,a rota csak egy.
Akik benn voltak a kórházban infúzión,elég komoly hasmenéssel,egynek se rota okozta.
Megint full para vagyok ugyanis a férjem 40fokos lázas beteg és fáj a mandulája!
Ha újra indul a kalváriánk én megőrülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
kory

Idézek: Becslések szerint Európában ezek a szerotípusok a felelősek a két év alatti gyermekek invazív fertőzéseinek (olyan fertőzések, amelyek elterjedtek a testben) körülbelül 54-84%-áért, valamint a kettő és öt év közötti csecsemők és gyermekek invazív fertőzésinek körülbelül 62-83%-áért.

Engem ez a mondat győzött meg és hozzá az egészséges barátgyerek. Pedig nálunk mindkét gyerek közel lehet az immunitás megszerzéséhez elvégre Martin már 2 éve hozza haza a vírusokat.
Kory, jobbulást párodnak!
Én a helyedben 3,5 éves gyenge immunrendszerű gyerekkel nem is gondolkoznék rajta. Bár elég borsos az ára. Tudom mit beszélek. Az első ovis év alatt 9 antibiotikum. Inkább akkor egy oltás és talán a felét megússzátok. Most jön még csak az ősz. Én is reménykedtem, hogy elég erős lesz Martin, de még Norbi is folyton beteg volt 2 hónapig, aztán jött a megváltó tavasz, de Ti most ősszel indítotok.
Valami immunerősítőt mindneképpen találj ki, mert baj lesz.

Éva

KépKépKép
agmano

Detto csajok.
én is félek az őszi betegség-szezontól.

kory.nem bizti,hogy elkapja.legtöbb nyavalya cseppfertőzéssel terjed.úgyhogy nincs puszi-meg max legyen másik szobában a gyerkőc.Apának meg jobbulást.amúgy arra nem gondoltál,hogy pont ő az aki Kingától elkapta? na...a lényeg:NEM LESZ ÚJRA BETEG!!!

Mellesleg nekem is fáj a mandulám...adtam neki jeges kólát 2napja :evil:

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

kory én is pont erre gondoltam,hogy kinga most nem fogja visszakapni valószinüleg ugyan azt!!ilyenkor egy pár hétig immunisak.
képzeld ha minden családtag újra és újra visszakapná 25 év múlva sem lenne vége...
olit me ne puszilgassa most apa...ő meg ha joltudom anyatejes,
Vendég

a válsztható oltásokról marha nehéz dönteni..nekem is ez életem eggyik legnagyobb dilemmája...én beadatok mindent amit csak lehet...persze remegve félve az esetleges mellékhatásoktól.
tudom,jól,hogy mindent semmilyen oltással nem kerülhetünk el...de soha nem akarom magamnak azt a lelkiismeret fúrdalást,hogy a gyerekemet egy olyan betegség döntse le a lábáról ami egy oltással elkerülhető lett volna..
de persze tudom,hogy az oltásnak is lehet rossz mellékhatása
na ez a dilemmám..ezen agyalok annyit :oops:
azt leszarom,hogy sokba kerül...mert bizony dávidnak most 3 hónap alatt 90000 lesz és ez nekünk most kicsit húzós..
Vendég

Ja...Bari...

múltkor kérdezted a Prevenart....
ez a Pneumo elleni...amit ismi ugye,mert kapja Dávid???

nem semmi a 90000 pénz :shock: ,DE amúgy is:egy dagi,egészséges kisfiad van/lesz :lol: :lol: :lol:

Kory...ma a díjugratás versenyen voltunk....ott láttam egy kb 6éves kislányt..és olyan vékony volt,hogy az a top amit rajta volt...kb 1évesen hordott Sziszi akkorát.keze,lába csont és bőr...De ahogy hallottam beszélni tök kis értelmes,egészséges kiscsaj volt.:)

KépKép
KépKép
cleo27

ja igen akkpr azt kapja dávidka!!!
azért neki ott a két nagy tesó is,szerintem nekünk fontos!!

amúgy ha az a pneumo akkor agmano norbija már lecsúszott róla mert 5 éves koriog adják,én is megkérdeztem a nagyok miatt mert ugye az ő korukban nem volt még
Vendég

Ezért sem adattuk be tavaly, mikor először szóba került, mert Martin már 5 lett, de azt mondják, még így is lórúgás.

Éva

KépKépKép
agmano

Kedves fiús-lányos anyukák megdorgállak benneteket, mert csak a lányaitokat mutogatjátok folyton!!!!!
Sziszikének sok boldogságot kívánok!

Éva

KépKépKép
agmano

jaj bocsánat isten éltessen sziszi!!!

dávid oltást megkapta,szegény nagyon sírt...most kapott lázkúpot!
6100gr 62cm

szilveszter 7 éves tavaly óta fél kilót fogyott(az orvos mérlege szerint ami úgyan az mint tavaly volt) és 12centit nőtt...de a dokinéni nem mondott rá semmit!!
kory,szerintem te már romokban hevernél...
Vendég

Szegény Dávid!
Holnapra elmúlik. :wink:

Éva

KépKépKép
agmano

Sziszinek Nagyon Sok Boldog Szülinapot!!!!!!!!

Kép

Kép
kory

hALI.

Bari,Évi.köszönjük a köszöntést :) :)

Bari.szép súlya van Dávidnak...ez igen!!!

Évi.lórúgás? ezt hogy érted? jó vagy rossz értelemben? :D

Kory.Apa jobban van már?

andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Kory.NEKED is nagyon köszi!!! meg is mondom neki :)

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!!

Sziszinek én is kívánok nagyon sok boldogságot!!!! (szuper a képe a vonalzón!!!!)
Kép

Hát csajok, én nem adattam és nem adatok semmilyen nem kötelező védőoltást :oops: :lol: Asszem szerencsésnek mondhatom magam, mert nem is igazán betegesek a csajok. Marietta 5 éves és csak 1X kapott antibiotikumot! :lol: Sára 2X. Nálunk nem volt olyan vészes az ovi sem. De tény, hogy csak 200%-osan gyógyult állapotban engedetm vissza csak a MAriettát. Sárával ezt már nem tudom tartani :cry: Nálunk volt Lenkei és most aloe-s vitamin, más nem. Ja, de: aszkorbinsav, de az folyamtosan :lol: :lol:
Bronho-vaxonról én is csak jókat hallottam!!!

Súlyokat nem írok, mert .......én meg vagyok vele elégedve :lol: :roll:

Évi!!

Az oltás idézetet honnan vetted??? Mert az sem mindegy!!!

A bárányhimlő elleni oltásról is azt hallottam, amikor a sok szörnyű szövődményt hangsúlyozzák, hogy ez azért van, mert valahogy el kell adni a vakcinát.
Van olyan gyerek, aki több éven keresztűl, minden tavasszal rotával kerül a kórházba - ha a kiállt betegség nem ad védettséget, akkor nem tudok hinni az oltásban.

Az tuti, hogy ha az immunrendszert támogatjuk valamivel (na, ez a nagy kérdés, hogy mivel?? :roll: ), akkor nagyobb az esély arra,hogy minden betegséget könnyebben vészelünk át. Én hiszek a gyerekeim saját védekezőképességében - és ezt támasztja alá a két influenza is. Átvészelték, gond nélkül. De mondom, nekem nem adnak annyi okot az aggódásra - ez tény :roll:
Annál jobban félek a Sára akrobatamutatványaitól - szerintem egyszer kitöri a nyakát :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Jobbulást minden betegeskedő kicsinek és nagynak!!!!!
Az enyémek is náthásak egy kicsit - hidegben fürödtek :lol: ,csak 32 fok volt :lol: :lol: :lol: Most kúrálom őket, mert szerdán megyünk a Balcsira!!!! :lol: :lol: :lol:

Pusszantás!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok!

Gyöngyi!

De jó,hogy jöttél!!!!!!!!!!!!!
Miért ilyen ritkán jösz?

Én lehet,hogy hajlanék is a "nem kötelező védőoltások"beadatására,meg nyugodtabb is lennék,
márcsak a tudat miatt is,de a dr.nőnk nem adja be,és minden alkalommal lebeszél,különböző megtörtént példákkal ,statisztikával.
Azt mondja bízzuk rá,ha úgy látja kérés nélkül jön és olt.
Tényleg az a NAGY kérdés,h.mivel támogassuk a gyerek immunrendszerét???
Szerintem mi már mindent próbáltunk,mondjuk nem az imunrendszer miatt,hanem az étvágy miatt.
Gyöngyi!
Az Aloe-t rágótabletta formájában szeditek?
Lenkei vitamin miből áll?ez multivitamin jellegű?
Az aszkorbinsav az C vitamin?
Miért ilyen formában adod a csajoknak?
Milyen mennyiséget kapnak naponta,és miben?
Bocsi,a sok kérdésért!!!De adok a véleményedre,hisz a csajok azért téged is igazolnak!!!
Ja,és köszi,h.nem írtál súlyt,így ma egy fokkal jobban alszok,leszámítva,h.attól rettegek mikor kapják el a gyerkőcök,és milyen durva formában.
Apának is egész éjjel hidegrázása volt,olyan amivel Kingit bevittük a kórházba,a másik pillanatban,meg teljesen vizesre leizzadt.
Arra nincs valakinek ötlete mi mivel előzzük meg ezt a mandullagyuszit?
Gondolok homeora vagy ilyenre...
Ja,mi a véleményetek a propoliszról vagy az echinenciáról?

Gyöngyi!

Majd tegyél már fel Sáráról akrobata képet!

Bari!

Ti azt mondtátok nekem amikor én ki voltam bukva 30dkg súlyvesztéstől,h.az semmi!Na,akkor Szilveszter súlyánál is semmi a fél kiló!Lehet előtte kakált!
fOTÓKAT KÉRÜNK A GYERKŐCEIDRŐL!

Cleo!

Hol voltatok díjugratáson?
Bezzeg Berénybe nem jöttetek amikor volt!
Miért nem invitáltad a vékony 6éves anyukáját köreinkben,akkor végre sorstársra akadtam volna!

:lol:
Nagyon szép Sziszi a képen!!!!!!!!
Tedd már fel nagyba is,meg még sokat,tudod szeretünk fotókat nézni!

Éva!

Neki kellene már rugaszkodni a KISLÁNYNAK!

Kép

Kép
kory

Kory!!

:lol: :lol: :lol: Válaszolok persze. Én is innen-onnan szedem össze az infókat, aztán szelektálok és az alapján "bánok" a csajokkal :lol: :lol:
Nem tudom miért jövök ilyen ritkán :cry: :cry: , csak így alakul. De bevallom van egy szenvedélyem (közös az urammal :lol: ) : pókerezni szoktam :oops: :lol:

Szóval:
- aloes gyerek rágótabletta van - és fincsi, még a Marietta is szereti :lol:
- Lenkei ásványianyag és vitaminkészítnény - ennek az ízét nem birta a MArietta (csokis volt pedig :cry: ), csak a SÁra
- Aszkorbinsav, az igen a C vitamin. Azért adom így por alakban, mert így a legolcsóbb a napi 1000 mg négyünknek :lol: :lol: Sokan ezt sokalják, de egyre többfelől hallani, hogy ennyi kell naponta a létfenntartáshoz, a sejtek normális működéséhez. Viszont, ha kevesebbet eszünk, akkor azt a szervezet felhasználja az alapműködésre és nem jut az immunitásra - ez az én gondolatmenetem. Ha betegek vagyunk, akkor megnövelem az adagot és annyit eszünk (iszunk) belőle, amennyi belénk fér (mert nagyon savanyúúúú)
- propoliszt aloes cuccban hallottam még csak (tuti van más is), de aki szedi az nagyon dicséri -pont mandulagyulladásra szedték, mert természetes antibiotikum
- echinacheat használjuk, szedjük, ha betegek- csak nagyon nehéz megtalálni a megfelelő formát. Az aloes olyan nagy tabletta, hogy én is alig bírom lenyelni, a tea a gyerek számára ihatatlan, a legtöbb készítmény meg alkoholos - na én ezt szoktam adni :oops: :oops: Létezik echinacheas eper ízű cukorka is- na ez nagyon fincs, imádják a csajok. És nem túl kemény, igy adható, mert nem baj, ha rágják :lol:

Nálam most az aloe a nyerő (jelenleg) Lenkei más nem leérhető a számomra és betiltották sok termékét - mondjuk ez nem tartana vissza :lol: , de nincs a környéken. Aloet könnyen be tudom szerezni.
Próbáltik az Immunno-tabs Laktobacillus nevű tablettát is, ezt gyógyszertárba lehet kapni. Finom és a Laktobacillus révén nagyobb az immunerősítő hatása.

De nem tudom leszűrni, hogy mi volt a jobb, mert nem volt egyiknél sem látványos javulás vagy romlás. Így azt mondom az aszkorbinsav a nyerő nálunk :lol: :lol: (azóta nincs fogínyvérzés, ropogó ízület, fáradékonyság, és kézszárazság)

Ne aggódj nem fogja elkapni a gyerkő a férjedtől, mert ahogy írták a többiek valszeg ez az a fertőzés, amin átesett Kinga is (talán otthon valamin rajta maradt és ezért nyalta most be az urad -ez ellen nem lehet tenni)

ágyöngyi

Akkor a képek. Bár most így hirtelen csak ezeket találtam, a többi már Cd-n van és lusta vagyok kikeresni :oops:
Kép Kép

Azért kaptok egyet a Mariettáról is! :lol:
A kép címe: Na, ki a király??
Kép

Ja és ilyen klassz frizurát csinált a csajoknak a barátnőm!!!

Kép Kép

Jó éjt mindenkinek!!

ágyöngyi

Gyöngyi!

Köszi,írtam e-mailt amiben egy újabb kérdés köröm van! :lol:

Kép

Kép
kory

[quote="kory"]
írta:
koryNeki kellene már rugaszkodni a KISLÁNYNAK!

Kory, nem igazán értem mire gondolsz?!
Én azt hiányolom, hogy van 2 gyereked és csak az egyikkel dicsekszel nekünk.
Ha megfigyelted én nem teszek ki fénykép hegyeket csak az egyikről. És Sziszi vonalzóképe is megújult csinire, míg Zsoltié nem.
Ezt hiányoltam. A linken van mindkettőről fotó, és nyilván a koszorúslányé a főszerep, elsősorban Korynak szólt a dorgálás. Továbbá kérdeztük többen, hogy veletek nyaralt-e Oli és hogy van, kérünk róla is képet, de semmi reakció nem érkezett.
Én azt érzem, hogy most Kinga a betegsége folytán több odafigyelést kapott, pedig Oli is biztos megsínylette ezt az időszakot.
Nehéz ezt lekezelni, de egyformán kell bánni a gyerekekkel, akár fiú, akár lány, akár beteges, akár jó evő stb.
Nem akarlak megsérteni, de ez a bögyömben volt. Ha nincs igazam, elfogadom, de ha igen, akkor neked kell elgondolkoznod.

Éva

KépKépKép
agmano

Pénteken megyünk pár napra Bp-re program ötelteket kérek!
Hűvösvölgyi gyerekvasút már biztos, közlekedési múzeum, talán állatkert vagy vár?
Csodák palotájához nem túl kicsik?

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!

Szerintem egyik gyerekemmel sem szoktam SOHA! sem dicsekedni!
Sok dicskvést tőlem még nem olvastál egyikről sem,szerintem.
Inkább a bajainkra,rossz evésünkre szoktam tanácsot kérni,vagy most is az immunerősítésre,de ezek éppen Kingát érintik.
Olivérrel egy idős ebben a fórumban nincsen,még Kingával igen.
Talán ez az oka!
Amúgy egyik gyerekemet sem imádom jobban,mondjuk a neme miatt.
Olivér testvérként másodikként,kicsit gördülékenyebben cseperedik.
Mivel nem rossz evő,nem sírós,így napi tortúra ami bosszantó lenne nincs vele,szerencsére.
Hogy Róla is halljál:
10hónapos lett 7.-én!
6foga van továbbra is(ami gondot nem okozott)
3,5hós korától mindkét irányba forgott
nem volt 8hós amikor felállt,és szabályosan 4kézláb mászott
9hós korától butorok mellett megy
pápát int,pacsit ad
Nem-mel válaszolandó kérdésre kisfejével mutatja a nemet
Habár önállóan még nem megy,motorozni kis motoron(4kerekűn)már tud
Imádja az autókat brümmögve tologatni.
Ja,és imádnivaló nem kevésbé,mint Kinga
És 9kg!!!
Fényképet Gyulán azért nem láttál róla,mert anyukám vigyázott rá itthon,mert az ő napirendje,nem az egész napi strandhoz,23óráig- tartó bazározáshoz van kialakítva egyenlőre!
De Mátrába ide-oda természetesen magunkkal visszük!

Kép

Kép
kory

Köszi az infókat!

Az ember azért mutogatja a gyereke képeit a neten, mert büszke rájuk ergo dicsekszik velük. Így gondoltam.
Azért mert problémamentes Oli, szívesen hallunk róla, igaz nem egyidős a mieinkkel, de akkor is a csapat tagja. És korán érő típus. Pl én azt hittem ő is rossz evő, mert utóljára ez az infóm volt. Nem tudtam, hogy ilyen jó húsban van.
Amúgy mi a 8 hónapos Norbival voltunk nyaralni Hévizen. Nem volt egy leányálom, de együtt voltunk 4-en, alkalmazkodtunk egymás igényeihez.

Éva

KépKépKép
agmano

Nem bántódtam meg,h.hiányoltad Olit,csak egy kicsit a "dicsekvés "
szó erős volt!!!
Nem dicsekedni,inkább nyűgjeinket,bajainkat szoktam leírni ami többnyire Kingával kapcsolatos.
Dicsekvést nem igen hallottatok még tőlem,hozzáteszem szerintem itt senki sem szokott dicsekedni a gyerekével sem a tudásával,sem a kinézetével.
Oli nem rossz evő volt,hanem a hozzátáplálást nem akarta elfogadni.
Mai napig nem evett még meg 3bébiételnél többet.
Csak "felnőttes"dologból eszeget,csak eszeget.
Remélem vele kapcsolatban nem kell semmilyen téren tanácsot kérni,mert nekem az csak jó!
Mi Gyulán egy másik házaspárral voltunk,akikkel évek óta járunk,és
mondjuk mi egymáshoz is alkalmazkodtunk.
Anyukámnál meg a lehető legjobb helyen volt!
Bár tényleg Zsoltiról is voltak képek,de egy koszorús kislány mindig mutatósabb egy koszorús fiúnál,egy menyasszony is mutatósabb egy völegénynél.Ez mindig is így volt!
A legtöbben menyasszonyt nézni mennek fel a városba!

Kép

Kép
kory

Ok!
Örülök, hogy nincs harag. Nem vagyunk egyformák...

Éva

KépKépKép
agmano

Évi!

Én értem ez a "dicsekvés" szót :lol: :lol: Én is így hívnám :lol: :lol: Hiszen képekből is azokat rakom fel, amiken a legszebbek, legügyesebbek, legbolondabbak - ez kicsit dicsekvés, de a jó értelemben. Szerintem Te is így gondoltad , igaz?? :lol: :lol:

Olit én is hiányoltam már!!!! :lol: Imádok hapsis képeket nézni!!! :lol: :lol: :lol:

abban egyetértek veled, hogy én sem tudtam otthon hagyni soha egyik gyerekemet sem - nálunk is csak négyesben elképzelhető a nyaralás. Bár nincs is kire hagyni őket ennyi időre, bár valszeg nem is tudnám. Én olyan tyúkanyó fajta vagyok!!! :lol: :lol: Akkor vagyok nyugodt, ha velem vannak és ordibálhatok velük ha hülyék :lol: :lol: :lol:

Akkor most lépek pakolni, egy ideig nem jövök, drukkoljatok, hogy jó időnk legyen!!

Puszi mindenkinek

ágyöngyi

Nagyon Boldog Születésnapot Szilveszternek!

Kép

Kép
kory

Hahoo...

Évi.csak hogy tisztán lássunk:Zsolti képe és vonalzója is meg fog újulni,de csak a szülinapja után.én minden évben 1vonalzót készítek..1képpel...és pontban a szülinap után,úgyhogy 27-én már neki is lesz új :D
Én is próbálok mind2 gyerekről tenni mindíg és imádom én is mindkettőt..erre azt szoktam mondani..."Te vagy a kedvenc kislányom...Te meg a kedvenc kisfiam :lol: :lol: :lol: .
Az esküvőn Zsoltika nem volt koszorúsfiú...úgy "rendelte" a pár,hogy csak Sziszi megy a menet elején :? ,persze azért Zso is ki volt csípve :P .

Ma én is megrendeltem a tortákat a szülinapokra...szombaton tarjuk együtt a 2-t ugye...még ajándékok hiányoznak...dekoráció már megvan.

Kory.itt Szolnokon volt a díjugratás a Tisza-ligetben.

Gyöngyi.nagyon jók a képek.és tényleg szupi lett a csajok haja.én is hasonlóan szoktam megcsinálni Szisziét.
drukk-drukk a jóidőhöz.remélem minden szupi lesz.jó pihit.

SZILVESZTER: NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT

KépKép
KépKép
cleo27

utálok oldalt kezdeni :evil: :evil:

KépKép
KépKép
cleo27

köszönjük szépen a köszöntést,és előre kivánunk zsoltinak boldog szülinapot

Kory:dávidka kikéri magának a 8 hónap korkülömbséggel,kortársnak tekintjük olit!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gyönygi:nagyon helyesek a csajok!!

ma megkapta szilveszter a hőn áhitott tekibékát :? majd megmutatom!!
de nem volt felhőtlen a szülinapja,mert reggel leszedettem az összes létező szemölcsét...elég sok volt mert a nagyon kívül,volt egy csomó kicsi ami szabad szemmel nem volt észrevehető,de a műtő lámpa fényénél igen..és mivel a doki sem látta elötte ezért a kicsiket el sem érzéstelenitette...bár szilveszter szerint a nagyok is fájta ezerrel :twisted: 2 nagy volt
Vendég

amúgy én is mindhárom gyerekemre egyformán büszke vagyok!!
de most dávidkát fényképezzük állandóan,és őt teszem föl mindenhova,mert egy 7 meg 13 éves már nem változik annyira gyorsan!!
Vendég

hozzátáplálás:gyingyi szemeket befogni!! :lol:
mi már hipp konzervezünk :oops:
Vendég

Sziasztok!

Bárány Úrnak sok boldogságot a 7. szülinapja alkalmából!!!
Zsoltinak még van pár napja....
Akkor jó sütés-főzést az anyukáknak!
Készülünk fejben a pénteki útra. Barátoknál fogunk megszállni 3 éjszakát.
2 vonatos dolgon kívül még strandot terveztünk, túl sok nem fér bele az időnkbe.

Jó ünneplést, Gyöngyi jó nyaralást - jó időtök lesz.

Éva

KépKépKép
agmano

agmano köszönjük szépen!
én inkább előre köszöntöm zsoltit mielött elfelejteném :oops: Kép Kép
Vendég

Hűha, ez nagyon komoly terrárium!!! Szép volt a torta.

Éva

KépKépKép
agmano

Kép
Vendég

Hű, de édik :D :lol: :D :lol:

KépKépKép
agmano

Zsolti nagyfiúnak sok boldogságot kívánunk!

Fogváltást elkezdtétek már? Mi még nem, de az első fog is 8 hósa jött, úgyhogy ráérünk még.
Holnap megyünk 4 napra Bp-re, keddtől meg meló lesz 1000-rel.

Ma voltak együtt oviban csak délelőtt 2-3 órára, de Norbi alig akart hazajönni. Természetesen le sem bagózta a kiscsoportos főleg kislányokat, inkább a nagyfiúkkal bicajozott. Martint kicsit kiutálták, mert ott volt a tesója - féltékenyek voltak rá sztem. Szépen megvédték egymást, panaszkodtak az óvónéninek másokra, akik bántották őket, mert Norbi kapott egy kis rángatást, fellökést, szorongatást és fejre koppintást. Szóval nem volt eseménytelen az első nap sem - elmondásuk szerint. És mivel szinkronban mesélték, valószínű igaz is volt.

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Évi.
köszönjük neked is a köszöntést...előre is :D :D

ÁÁ nem esett még ki egyetlen foga sem.Alul a rágók közül kijött már +2 hátul.meg egy pici mozog neki 1 -a felső metsző..hát ennyi a mérleg..

Szerintem ari lehetett a fiúk ovis napja.ari ahogy együtt mesélnek :D :D +édi ahogy védik egymást.
Nálunk szerencsére azért nincs egymásra féltékenység az oviban,mert a sok gyerek együtt járt a tesóval...tavaly 3testvérpár volt pl.

Kinek hogy telt az aug 20?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

sziasztok!
szilveszternek 6,5 évesen kezdődött a fogváltás..kicsit későn ahoz képest,hogy láttam ,már 5 évest is kiesett fogakkal.de szerintem tök mindegy mikor kezdődik.viszont minden tej foga is épp és egészséges,semmi luk semmi elszineződés úgyhogy még maradhatnak :lol:

szemölcshelyek szépen gyógyulnak
dokinéni azt mondta 2 napig semmi strand...na a 2 nap már eltelt de olyan varros még,szóval nem tudom menjünk-e vagy ne :oops:

aug20:átlagos hétköznap ,etetéssel és pelenkázással telt :oops:

hát zsoltit sikerül jó előre felköszöntenek,de 8 nap ide oda nem számít ugye??
Vendég

Kép Kép

Kép

Kép
kory

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?