sziasztok!
lázcsillapító - nekünk a védőnő azt mondta, hogy lázcsillapító kúp minidg legyen itthon, mert az nagyon fontos, ha felszökik a baba láza. A doki írt is fel, furcsa a neve.
szopipárna - én mindig ezzel nyaggattam a férjem, hogy vegyen nekem szopipárnát, aztán amikor 7 hónaposan kaptam egyet nem igen tudtam használni
- nekem túl kemény volt.... Pincit ülve a karomban szoptatom, de kezd nagyon fárasztó lenni, mert a karomat nem támasztja semmi... Nekem a fekve szoptatás meg nem megy igazán...
málnalevél tea - na ez az amire nem került nálam sor
- de a 37. héttől kell inni: reggel-este egy csészényivel.
mérleg - mi vettünk mérleget, mindenesetre nálunk férjem imádja mindennap mérlegelni Glóriát
- én meg érzem, ha nem eszik rendesen...
vonalzó - Tulli! a noivonal.hu, lillipie.com vagy a noivonal.hu-n találsz ilyen vonalzókészítési lehetőséget - azt kell beszúrnod a profilodnál az aláírásba és akkor az automatikusan mindig megjelenik
Tegnap rettenetes dolog volt nálunk: Glória este végre elkezdett enni rendesen, és gondoltam, hogy több legyen a tej még visszateszem a másik cicire, de az már sok volt neki, mellényelt és szegénykém az egész tejet sugárban hányta ki, hogy gondolom marta a nyelőcsövét mert ordított, és bugyogott ki a tej száján, orrán, alig kapott levegőt, úgy fulldokolt - fél óra volt míg szegénykém megnyugodott és kiporszívóztuk az orrából a sok oda nem való dolgot... Szegény kisbabám! Ma meg már eszik mint a gép.
Egyébként én hívtam a védőnőt tegnapelőtt, mert Glóri olyan folyékonyat kakilt mintha hasmenése lett volna (és ki is csurgott a pelusból (pampers volt az is...), de ő azt mondta: természetes... Na aztán jött, hogy nem volt kedve enni a kisbabámnak (hasmenés után kinek van kedve?), aztán estére beindult a zaba és így lett hányás a vége... Mára hál' istennek minden helyreállt, sok tejcsi - sok szopi
sebem? Nem tökéletes még, de most nem kell egyelőre mennem, ha nincs nagyobb baj. Mindenesetre cső hála istennek nem kell bele. Sógorom orvos szintén, azt mondta fél év is lehet mire ez a duzzanat felszívódik... Klassz. remélem mire jön a rossz idő azért azért beforrhat a sebem
Tegnap majdnem idegrohamot kaptam: nem jó rám egy ruhám sem - csak a terhes ruháim
(azokat meg utálom már). 36-38-as volt a méretem - most meg... meg se merem nézni
. Még jó, hogy nincs személymérlegünk. Azt meg senki nem tudja megmondani, hogy mikor kezdhetek nekiállni edzeni és mit pontosan. Azt meg nagyon nem szeretném, ha elmenne a tejem..
Na jó - lelövöm magam, mert nagyon sokat írtam